Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

visszaszivva, felreolvastam, elnezest. Elfogult vagyok az FSX masolassal kapcsolatban, sorry😊

Official IVAO Member

masreszt meg ha emulalsz akkor vszg 0 ft-os hiba mert egy ft-ot nem adtal ki erte nem?😊

Official IVAO Member

Strami11
már csak 11e? amikor én vettem akkor 90€ volt, és azota bevagtam egy sarokba mert FS9 jobb. <#ijedt>

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Hát, nem 11ezer forint, mert a programmal valószínûleg nincs baj. Inkább 200e körül mozog a dolog értéke, mert tényleg a géppel van a baj. Gariba vissza aztán hajrá.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Nagyon durva.. Kimentettem képfájlba mindkét DVD lemezt, és a virtuális lemez emulátor is ugyanezt csinálja.. Ha egyszer beteszem az egyiket, megbolonudul, és hiába teszem be a másik lemezt, azt hiszi az elõzõt tettem vissza. Csak a restart segit. Ilyet életembe nem basztam, ez a játék egy 11 ezer Ft-os hiba...

köszönöm a segitséget, kipróbálom majd!
Üdv!

miez a marhaság, hogy rosszul konfigurálták össze? hogy egy szaros másolást nem tud megcsinálni a gép normálisan?

ez az a gép, ami alul látható, akkor az egy kisebb vagyon lehetett.

garanciába visszavinni, és minimum rájuk borítani az asztalt, és ne etessenek egy ilyen marhasággal, hogy rosszul konfigurálták össze... eszemmegáll...
alert
Hát akkor itt valószínûleg a géppel van a baj nem a szoftverrel. Próbáld meg másnál telepíteni és ha jó, akkor a géppel kezdj inkább valamit. Alternatíva, ha nem áthúzod a DVD tartalmát, hanem csinálsz egy digitális CD képet a MagicISO vagy valamilyen programmal. Akár a nero-val, bár az elég bugyuta. Utána ezt a képet egy pl a DaemonTools-al létrehozott virtuális meghajtóba "mountolod", és akkor egy normál DVD-nek látja a windows.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

azt sajna nem tudom megcsinálni, mert akkor kékhalál lesz a gépen, sajna a számítógéprõl nem tudok teljes DVD tartalmat áthuzni a gépre amióta megvan a gép, mert rosszul konfigurálták össsze, 10 esetbõl 10-szer kékhalál lesz ha áthúzom egy DVD tartalmát a vinyóra... 😞(
Más lehetõség esetleg?😊

Töröld üresre a C:\Documents and Settings\FELH.NÉV\Local Settings\Temp
mappát,és másold be a két dvd fizikai tartalmát(kb fél óra).
Ha innen indítod a setup exét,végigfut.

Bakker, mindjáárt sírok.
Megvettem a Flight Simulator X Gold Edition-t jó drágán, és nem települ. Beteszem az 1-es DVD-t, telepítem, majd kéri a 2-es DVD-t, és nem ismeri fel, kéri továbbra is, hiába okézom hogy már bennvan. Rájöttem, hogy a számitogép azt hiszi hogy az 1-es DVD-t raktam vissza, hiába veszem ki, és teszek be pl egy DVD Filmet, vagy mást, és rakom vissza a 2-es DVD lemezt, azt hiszi a gép hogy az 1-es lemez az továbbra is. Windows Restart, majd rakosgatom a lemezeket a meghajtóimba (2 meghajtóm van) felismeri hogy külön lemezek akárhogy rakosgatom õket. De mikor települ az egyes, majd a kettes be akarom tenni a telepités közben, mindig azt hiszi akkor már hogy az 1-es lemezt raktam vissza. Életembe nem láttam még ilyet, tudnátok segiteni? Köszi
Üdv
Ádám

Az 1.2-tõl van.
3DLights Redux fórum
Papirzacsi
Töltsd le a jó verziót... upsz... :-DDD nem mondtam semmit...:-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Ott a billentyû. Nézd meg a billentyû kiosztásban mi van beállítva.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!

Van valakinek ötlete hogy az Acceleratin kiegészitöt,hogy lehetne felrakni úgy hogy nem "akarom" a játékot aktiválni?
aVn valami megoldás arra, hogy taxizás közben ne a botkormánnyal forduljak? pedálom nincs!
Hát,nálam ilyet nem kérdezett: aminél választhattam az az volt, hogy install vagy uninstall, aztán rakta is fel, semmilyen kérdés. Nincsenek külön beállításai valahol?

Supersix
Wow!Nálam nem kérdezett ilyesmit azt hiszem!

a 3DLights telepítésnél rákérdez, hogy akarod-e nappal is látni a leszállófény-effektet vagy sem. a default érték az, hogy nem. reinstall, és válaszd ki, hogy igen.
A futómû nálam mindegy,én arra jöttem rá, hogy nappal nem engedi soha, csak éjjel felkapcsolni. De éjjel mindig. Nappal is mûködnie kell a fel-leszállásnál,nem?

Supersix
Ez nekem is ilyen néha!Fõként csak akkor mûködik ha kint van a futómû!Nem tudom miért csinálja.

Pfff. Újraindítottam FSX-et, 2x és másodszorra jó volt. Érdekes jelenség... Na mindegy, most jó, tárgytalan az ügy.

Felraktam ezt a Shockwawe 3D Light redux-ot,vagy mit, és du. kipróbáltam. Tökéletesen mûködött. Most este akartam repülni egyet,és a nagyobb gépeknél(737,A321,CRJ700) ha fel akarom kapcsolni a landing light-ot,akkor nem kapcsol fel,hanem visszaáll OFF állásba magától. Kis gépeknél pedig mûködik(C172,Maule),ott nem kapcsol le.

Többen kérdezték privátban a beállításaimat. Nos inkább itt teszem közzé, hátha vkinek segít.

FSX settings

NVIDIA settings

Mindezek C2D E6600 (3.1 Ghz) proci + 4GB RAM + ASUS EN 8800GT alatt futnak.

FPS 22 - 30 között addon-októl függöen. (full screen 1280*1024 32bit)

Remélem hasznát veszitek!

Üdv: JackDow

ui: egy kis extra víztextúra REX-bõl sample

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Hypo
Szia,

kaptam ajándékba én is , de majd rákérdezek <#crazya>

JackDow

Bocs nem jol írtam!!! Real Environment Xtreme.
Szia!JackDow!
Hol sikerült megvenned, és mennyiért (Real Environment Extrem Addont?
Meglepném magam karácsonyra!
Üdv!
Ombika
Igen 3.3-ig nyugodtan , amugy van homerseklet figyelo progi is (realtemp stb), ezzel tudod nezni mit bir !Feszt is adhatsz neki nyugodtan 1,3 V-ig! De tul off ide ez mar !

THX, megnézem a #6180-ban lévõ beállításokat, hátha segít, az a röhej, hogy az 1.7-es Celeronnal, és a 9600 Pro ati kártyával is kb ennyi FPS volt, kicsit kevesebb:S
pateszi
Szia,

Tehetnél képet az FSX beállításaidról, úgy, ahogyan a lentebbi hozzászólásokban látható. A gépeden nem minimum grafikán kellene szépen mennie az FSX-nek. Nézd át légyszíves a #6180-ban az ajánlott beállításokat, Alert részletesen leírt mindent, ami érdekes lehet a számodra.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Az alaplap Gigabyte EP31-DS3L Rev.:1.0

Bírná a húzást?????, gyári hûtõ van a procin
Ombika
Processzor alapon fut, mert ha igen 3500 Mhz-ig huzd meg batran?!

Miért szaggat az FSX ?

Gép: Core Duo E5200-as Proci, HD4670 512Mb DDR3 Saphire videókártya, 2 Gb DDR2 800 MHz-s ram.

Ha minimum grafra veszem akkor is 20 FPS-nél nem megy többet:S
(csak alap Flight simulator X nincs rajta semmi kieg)
THX a válaszokat
Hja és még egy: FPS-T NEM HÚZZA LE !!!!

Szasztok,

tegnap feltettem real environment extrem addont, és csináltam gyorsan egy pár tesztképet. Sok idõm nem volt még kitapasztalni, de amiket a configban beállítottam, azokat hozta is szépen.

rex1
rex2
rex3
rex4

Elsõ benyomások: - saját weather engine bugos (de Active Sky -al tökéletesen hozza magát.
- egyes témaválasztások utáni install fsx-be több mint 15 perc :-(((
A többi tapasztalatot majd késõbb.

Szép napot:

JackDow

a joystickomon a gázkar az fsx-ben csak kb a 20%-70%-os tartományban mûködik, nincs valami program a joystick ilyesféle konfigurálására, esetleg valami más megoldás?

alert
Ezek nem textúra pack-ek, hanem a következõ scenery-k:
Aerosoft: Madeira, Budapest, Venice

Kerdes 6130 HSZ-el kapcs: Ezeket a texturakat GEX-böl szedted Alert? Nekem közel se igy nez ki 😊

Official IVAO Member

Robez84
Ekkora gépigényt...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

g0a
hat nekem is ati hd4850 em van jol fut szuper minden mindaddig amig felmennek a scenery-k hat biza utana igencsak 15-20 fps es ha meg berakok 1 pmdg 747 est vagy 1 pic-es gepet akkor meg kevesebb... en visszatertem az fs9 hez 😊 ott 40-50-60 fps korul mozog

Supersix
Tényleg!Big thx!

Hypo
elvileg F2 nyomvatartva ha mar idle a a gazkar

Supersix
Megvolt a format most próbálom újra belõni a joy-t.Egyszerûen nem találom a reverse thrust azaz sugárfordító gombot!Már annyiszor megtaláltam de nem emléxem melyik az!Valaki?

Strami11
Szia!
http://fs2004faq.uw.hu/ivao/ivao.htm
Ez a link itt fontrol szarmazik (az FSX logo alatt) Alert volt olyan kedves torni magan kulombozo leirasokon, na meg masok is pl ivao.hu-n vannak kezikonyvek amik nagyon jol le vannak irva. de még sorolhatnam, VATsim-et nem ismerem, de biztos ott is vannak.
Sok sikert az IVAO-s palyafutasodhoz. 😉

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

m814
Hûhaaa!Én az ilyen istenhátamögötti kisérletezgetések helyett inkább azt javaslom,hogy kukkants be a HU TS HU members csatijára és kérj segítséget.Sok kellemetlenségtõl megkimélheted vele magad.De ha megkeresel privátban én is szívesen segítek.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Megvan, köszi.

zsoltfireman
Sziasztok,

Érdeklõdnék,hogy hogy tudom újra felrakni az SP2-öt???
Mit kell törölnöm a registry-böl?

alert
Nem mindig, csak az átváltási rétegen áthaladva. Felfelé beállítod a standardot, lefelé pedig az éppen aktuális helyi légnyomást. A 18000 láb az Amerikában egy általános dolog, de ez mindenhol más és más. Csak az FS használ mindenhova 18 ezret. Itthon pl 9000. IVAO-n a valósat használják mindenhol, de ez benne van a helyi ATIS-ban.

alert
Nem is tudnál belépni BP controlba vagy bármi ilyesmi. Elõször 10 órát kell ground-ként eltölteni majd lehetsz TWR, approach-hoz és CTR-hez viszont már vizsgák kellenek (elmélet + gyakorlat). Szektor fájlt ne generálj, miért nem töltöd le környék már valaki által elõre elkészített sectorát? Az sokkal jobb, precízebb és igazi. Általában minden div-tõl le lehet tölteni a sectorokat, keresel egy helyet, ahol nincs senki és beszállsz.