Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mondod, hogy megvetted! Te egy Isten vagy! 1000 éve gondolkozom rajta, de eddig senki nem tudott a tapasztalatairól beszámolni, így "csak" 2 monitoron tolom. Meg tudnálak keresni MSN-en vagy bármi más módon?

Sajnos segíteni abszolúte nem tudok... 😞 Mi a gondod amúgy vele?
Sziasztok! Van valaki, aki három monitoron tolja az FSX-et? Gondjaim vannak a TripleHead2Go-val.
Clidey
Tanulj meg elõször magyarul.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Aerosoft.com, és annyit kaphatsz amennyit akarsz.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

pateszi
Máshol érdeklõdj, ebben itt nem fogsz segítséget kapni.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Sziasztok! Feltettem a Cargo Pilot kieget, de nulla pénzt dollár/forint/ ir ki mindenhová. Igy nem tudok semmit sem venni.Valahol olvastam, hogy az elején annyi pénzt ad hogy egy kisebb gépet lehet venni kezdésnek.Kell valamit állitani a progiban? Elõre is köszönöm.<#wow1><#help>

Heló nem tud valaki Aerosofthoz cd kulcsokat.
PlayBanosh
Megoldódott a problémám azóta, köszönöm a segítséged! Üdv!
PlayBanosh
Köszi szépen, de valamilyen oknál fogva nálam az ATC MENÜ ablak teljesen üres marad annak ellenére, hogy az irányító mindent elmondott már.
Lehet valami nincs beállítva nálam?
Köszi! Az az igazság, hogy több helyen ugyanezt olvastam, így ma este nekiülök és "agyonhúzom" a procit. 😊 Quad akkor egyenlõre kimarad az életembõl.
pateszi
Szia,

Az FSX teljeskörûen két magot használ ki. A másik két mag kihasználtsága az idõ nagyobb részében 20% alatti.
Az FSX-nek a minél magasabb órajel a fontosabb.
(Ha meg akarsz válni a 8500-astól, engem érdekelne. Bár ha csak az FSX miatt gondolkodsz a cserén, szerintem nincs szükséged a quad procira...)

pateszi
Szia,
Az ATC menüben minden elhangzott üzenetet elolvashatsz. Ha megállítod a játékot, van idõd elolvasni és megérteni az üzeneteket. Az ATC menü a Scroll Lock billentyûvel (ha nem állítottál mást be rá) hívható, vagy a kneebordról. (Érdemes a joysticken is beállítani a könnyebb eléréshez)

PlayBanosh
Sziasztok!
Valószínû egy amatõr kérdéssel fordulok hozzátok, bocsi. <#lama>
Mivel az angol tudásom még csiszolásra szorul, nagyon jó lenne, ha az adott misszióról és az irányítók által közölt infókról valahogy meg tudnám jeleníteni a leírást. Van ilyen funkció az FSX-ben? Ha nincs, akkor meg lehet valahogy "ismételtetni" az irányító utasításait?
Köszi elõre is!
kösz, akkor egyenlõre nem keresem 😊

Hypo
Captain Sim forumon irtak, hogy nemsokara lesz airac frissitis hozza de meg jelenleg nem letezik navdata

Volna egy olyan kérdésem Captain Sim-es 757-es géphez honnan lehet letölteni friss airac frissítést? a gyártó honlapján a support lap átmenetileg nem mûködik. Valaki tud tippet adni ez ügyben?

[HUN]FaTaL
Rossz verzió, és az tulajdonképpen az elsõ dvd hibája, szedd le a normális verziót. De a warez tiltott az sg-n

http://goo.gl/gd6Zi5

Másolt dvd-é elsõ részével semmi baj nincs csak a másodikal!

Hypo
masold at mind a ket dvd tartalmat egy usb vinyira vagy valami lasabbra mint a sima hdd es onnan installad

Hypo
eredeti?

nem karcos

Mi az, hogy nem megy? Ha karcos pl. akkor sem megy. 😊
Hy! Lenne egy ksi problémám a játékal még pedig az hogy a második dvd-ét nem teszi fel a dvd lemezrõl és nem tudom miért van ez. Tud valaki ebben segíteni nekem? Úgy van ki írva hogy nem kell hozzá power iso meg deamon tools sem!

Hypo
hat amennyire ki kene annyira nem, de azert valamelyest segit

Nekem Saiter szarvam és pedálom van, csak ajánlani tudom. Sajnos az enyém is garanciálisan hibás volt, de csere óta minden tökéletesen mûködik! Most veszek hozzá kapcsolótáblát is ha kidobják piacra. Sõt, már van hozzá kijelzõ is!
Urak! Nem tudjátok véletlenül, hogy az FSX teljeskörûen kihasználja-e a Quad procikat? Most még E8500-asom van, de lehet lecserélném valami csúcs quadra.
g0a
sztem saitek x52 is eleg nem kell a pro... nekem ilyen van, 3 honapja van meg nagyon strapabiro pontos hotas virtualis repulesben nagyon sokan hasznaljak sztem erdemes ra gyujteni ne fogod megbanni ha megvezsed en innen rendeltem : pixmania

Köszi a segitséget.A gáz problémát megoldotta a joy.újratelepitése, viszont a joy tetején lévõ kis kar eddig a switch wiew volt, amit forgatva nézhettem minden irányba, de az most nincs.Milyen parancshoz állitsam be? Sehol simcs ilyen beállitás a billentyûzetnél.Elõre is köszi.

Ombika
Nalam pl, anno kormannyal akadt ossze, de az volt a lenyeg,h nelegyen bedugva usb-be es ugy minden okes volt!

Papirzacsi
Annyit hozzá, hogy nálam mikor két joy volt bedugva, akkor rendszeresen felülbírálták egymást az fsx-ben (fs9-ben nem), pedig határozottan csak az egyik joy volt beállítva neki, úgy hogy a másikat ne is lássa, mégis rendszeresen összeakadtak.

Papirzacsi
Meg kéne nézni a vezérlõpult/játékvezérlõknél a controler jelét, lehet hogy ugrál.
Vagy nem használsz véletlenül másik eszközt is? Gamepad, kormány, usb vibrátor, vagy mit tudom én... Lehet azok okozzák a galibát.

Sima küldetés.Áll a gép a kifutón,felszáll.eng.-re várva állitgatom felszálláshoz a gépet, ill. az AP-t,de egyszer csak magától felugrik a gázkar 50%-ra.Más: leszálláskor hiába veszem le a hajtómûvet 30%-ra, pár másodperc múlva visszateszi 50-re.Rettenetesen idegesitõ.<#wow1><#falbav>

Ezt akartam én is mondani. Egyszer nekem is volt ilyen, de a joy újrakalibrálása és egy restart gép segített rajta.

Hitman
alert
Tudtommal ilyen beállítás nincs. Nem valami joystick, kormány, gamepad vagy hasonló zavar be? Esetleg rosszul kalibrált joy.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Egyszerûsitve a kérdésem.Mit állitsak be, hogy ne húzza folyton vissza középállásba a gázkarokat???

[HUN]FaTaL
Felraktam 1-2 kieget és nem tudom még a GPSt sem elõhozni, nem csinál shift+3ra semmit, de shift+1-tõl 9-ig sem. Ezt mi okozhatja?:/

Sziasztok! Hard-on van minden, mégis felszálláskor 52%-ra teszi a gázt.Folyton belenyúl a program a gázba.Taxizáskor is 52%-ra teszi.Leszállni sem tudok, mert nem tudom teljesen levenni a gázt.Ha mégis leveszem, akkor pár pillanat múlva felteszi 52%-ra.Mitõl van? Segitsetek légyszives!

Ben007
a kerekeket a g-vel lehet behúzni meg kirakni de ha nem teddet meg akkor alapból mindig kint lesznek

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Sziasztok,

Van egy MS Sidewinder FFB 2 Joystickem, amelynél a Vezérlõpultban be lehet állítani, hogy milyen erõs legyen a középre visszahúzó erõ. Viszont ha elindítom az FSX-et, akkor eltûnik ez a "return to center" funkció, és csak az ffb hatásokat lehet érezni, viszont középállásban eléggé lötyög a joystick.
Utánaolvastam, és azt találtam, hogy a Flight Simulátorok letiltják ezt a funkciót (átírják a driverben beállított FFB profilt): http://support.microsoft.com/kb/224555

Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy az, hogy repülés közben is mûködjön a középre visszahúzás? (pl. registry buherálással?)
Köszi, sikerült felszállni, le is váltam, de a termikben nem nagyon sikerült feljebb menni, nem érzem még a technikáját. Egy idõ után visszarepültem a reptérre, de odavágtam magam a leszállásnál, talán itt is ki kellene engedni valamiféle kereket? A vit. gépen - úgy emlékszem mindig kinnt van a kis kerék... ??
Ben007
CTRL+SHIFT+Y az elindulás a kötél elengedése SHIFT+Y de amikor rámész a mission briefing re akkor ott a középsõ fül lap közepe fele megtalálod a billeket amik kellenek de a repülés még nekem se megy a vitorlázóval

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Hali, milyen bill. kombinációval indultál a vitorlázógéppel, és megköszönném, ha leírnád a többi itt használatos parancsot is (kezdõ vagyok,a gyakorlásnál eddig símán eljutottam, de a vit. géppel nem tudok elindulni... :-()
Köszi: Nymus
[HUN]FaTaL
Sziasztok!

Elõször is BUÉK.

Lenne egy kis gondom 😄 Felraktam a REX-et és ha egyszerre van víz és felhõ a képen akkor ugrál a kép (olyan mintha akadna, de 30-40FPS-em van), ez mitõl lehet, és hogyan lehet orvosolni?

Ben007
sikerült fellszálnom de az istenért sem akarja elérni a célt mert még azelõtt lezuhan tud valaki segíteni

Ben007
de nincs elõttem semmi az baj???

Shortstop
valami billentyûkombinációval kell huzatni magad. key bindingsbe le van írva de asszem a mission elején ki is írja felül...

Ben007
megy a játék de van a tanulópálya amikor a vitorlázóval kell repülni azzal hogy kell felszállni?

Strami11
helyedben nem bankodnek ezen, igy megmaradnak a szarnyak, ami nem utolso a fontossagi listan egy repulon.

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Sziasztok! Miért van az, hogy ha full gázt adok, page up billentyû /alap kiosztás/ akkor egy kis idõ múlva visszaveszi 50%-ra.Nem marad úgy.Ha a botkormányon adok gázt akkor is visszaveszi a gázt, és ráadásul nem tudom visszavenni teljesen a gázt sem.Elõre is köszönöm!

Shortstop
muszáj korrigálnom: panelen 😊