Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
4 giga szvsz felesleges mert 64 bites rendszeren tudod hasznalni de azok meg szarok. lassuak es a driverek borzalmas, persze van akinel nem jon elo de nagy riziko.
sli is szerintem csak tobb problemat vett fel mint megold.
De nemhinném, hogy bármi köze lenne hozzá a monitornak...
Intel Q9450 , 4GB Kingstone HyperX 1066mhz , Gainward HD 4850 Golden Sample , Vista64 Ultimate Saitek X52
Már csak annyi a gondom , hogy valamiért DX9 alatt ha betölt a játék , utána azonnal visszaugrik a képfrissítés 60hz-re.
Tapasztalt valaki ilyesmit ?
Saci
Intel Q9450 , 4GB Kingstone HyperX 1066mhz , Gainward HD 4850 Golden Sample , Vista64 Ultimate Saitek X52
Gépvásárlás elött állok és azt szeretném megtudni h az fsx milyen konfiguráción fut szaggatás nélkül telepített ferihegy kiegészítõvel 😛
Feltettem a 64es Vistát, FSX+SP2, minden jól mûködött (stabil 35FPS), amíg be nem kapcsoltam a DX10-et. Azóta elmosódik a gépek textúrája (már a fõmenüben is így jelenik meg), kissé raszteressé vált a táj, bár az FPS érték magas... Próbáltam kikapcsolni a DX10-et, szûrõ fajtáit válogatni (mind a programban, mind a videókártya menüjében), de nem lett jobb. Minden beállítás Alert által belinkeltek alapján történt.
Van ötletetek?
(gép: Core2 3,16, 4 GB RAM, 4850 Videó)
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Persze ha ezek utan is kell segitseg es tudok szivessen segitek.
Azert nem art elotte ugy kb eldonteni fejben mit is szeretnetek a szimulatoral.
Sokan egybol 737 esel es abbol is valami bonyolultabb kiegeszitovel kezdik, ami nem minden esetben a legjobb ut, hiszen elsore annyi informacioval kell megkuzdeni hogy a sikerelmeny csak nagyon sokara erzodik.
Az is fontos hogy mennyire a valosaghoz legkozelebbi szimulaciot szeretnetek vagy csak felfedezi kicsit repkedni stb.
Nalam ez ugy nez ki csak ugy mint az eletben tipusrol tipusra probalok haladni. Eloszor kezdtem a cessnaval, vfr repulesek, aztan johetett az ifr es szabalyai( ez meg most is tanulas alatt van)
aztan egyre tobb tipusal ismerkedtem meg, eloszor manual atrag kinyomtat, tutorial megcsinalva, iskolakorozes, addig addig amig mar biztosan ismertem a gepet es a rep tulajdonsagait, aztan johetett egy hosszabb kirandulas..stb
Aztan az ember atul a nagyvasakra ami teljesen mas elmenyt add. Es ott aztan meg tobb informacio gyakorlas szukseges. Persze ez nem jelenti azt hogy ne lenne jo elmeny egy kis piper-el valami vizmosasbol felszalni es a fak koronait surolva megismerni british columbiat😊) sot az csak az igazi felfedezes😊
csak haverom így csinálja hogy felszáll és kattintgat a panelon és fordul a gép tehát az az automatapilótás cucc is érdekel meg hát a rádión mondják hogy menj ilyen magasra akkor a panelon kattintgat és felmegy olyan magasra
tehát engem végül is ez érdekel
Zetor: konkrétan mire vagy kiváncsi? Hogy a valós életben hogyan csinálják? Vagy arra, hogy az FS-ben mit kell csinálni? Igazából ott elég egyszerû a fónia hacsak offline repülsz, hiszen a gép beszél helyetted.
nemrég kezdtem a játékot és azt szeretném kérdezni hogy van-e valakinek leírása a rádiózásról vagy valahol ez le van írva?
saitek x52-vel tolom
http://goo.gl/gd6Zi5
Olyan kérdésem lenne , hogy ti tapasztaltatok e már olyat , hogy egy repülõgépen nem jelenik meg a textúra? Addon repülõgépeknél fordul elõ csak /pl.:L-159 , A-10 , F-22/ , viszont néhány addon gép pedig tökéletes. Vista64et használok. Intel Q9450, 4giga ram , Gainward HD4850es karival , szóval ez nem jelenthet gondot!
Ha valaki tud segíteni legyenszives írjon!
Köszönöm Saci
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
maga a cucc plussz 3 monitor hat nem tudom inkabb egy 32 vagy nagyobb full hds lcd meg olcsobban is kijossz es szerintem sokkal jobb elmeny, foleg ha vc ben szeretsz repulni.
Bar van par kieg aminel van kulon 2d widescreen panel es hat eleg jol nez ki 32 es lcdn LEVELD cockpitje.
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Érdemes az Xp-t 64 bites Vistára cserélnem?
Észrevehetõ teljesítmény-növekedés érhetõ el?
Köszi a segítséget.