33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11941 -
#11940 kriminális... -
#11939 Egy kis Teszt repülés Duke 60-al. Leszállásnál eső, szél és minden fincsi dolog, úgy hogy azért én kérek előre elnézést:)
Remélem tetszik -
#11938 ja persze szupi kis gép az nem vitás csak ahogy mondod ritka arra felé:) -
#11937 formája -
#11936 nekem maga a gép formálya fura... bonanza meg baron után túúúúúúúúl fucsurisztikus:) úgy néz ki az orra a gépnek mint valmi kedve szegett varjúnak:)
gondlom áramlástanilag biztos jó... (ez volt ott a lényeg)
cseszkó gépek is azért olyanok amilyenek ,mert adott dologra vannak tervezve és nem arra hogy szépek legyenek (ez utobbi nagyon megy nekik:)
-
#11935 nehogy azt hidd.... do-27el simán le lehet szállni egy *icsányi helyre is:) 38knots alatt van stall full flaps esetén:)
tudom hogy nem őshonos cucc arrafelé, de bush flying-ra bőven jó -
#11934 Izlesek es pofonok,.egyebkent egy nagyobb dolog reszei abbol lettek kiemelve ...de mindegy:) -
#11933 Ez a keret inkább egy hadihajóhoz illene, nem Beechcraft Duke, hanem inkább Duke of York..
Fene tudja miért, de a Beech-ek fehér műszerfalai valahogy sose jönnek be. Szürke, zöld, kék, barna, fekete az okés.. de ez a fehér. :D -
#11932 :))) oda azert a beaver vagy egy scout, esetleg egy supercub dukal:)) -
#11931 egyébként sszép képek -
#11930 túlélem:) fs9/tongass alatt a do-27 kiszolgál:) -
#11929 configjaba ha lejebb veszed van ott mipmapping meg kozep vc stb, nalam megy normalisan -
#11928 hát én akármit állítottam rajta a kabinban akkor sem megy 20fsp fölé... így meg használhatatlan:/
aes Catalina is sokkal jobban megy nála:) -
-
#11926 1,2 dolgot leszámítva:) -
#11925 na akkor most lehet megnézni egy YF-23 fotót, aztán filózni hogy az elcsalt tenderen a letitkosított gép koncepciói melyik országba távoztak:)
totál a YF-23 :) -
Így repül egy béna pilóta :D -
Egy kis off, hátha érdekel valakit:
T-50 (PAK FA)
Off vége. -
#11922 van magyarositas a szopashoz?:)))))))))) -
#11921 hat amilyen emberek idejarnak neha ... ugyereztem kiirom copyright ot :)) -
#11920 honlap is nyilt ,de valóban igazad vagyon Bocsánat érte -
#11919 felesleges oda írni ezt utána.. :) normális honpolgár úgy is vágja -
#11918 :DDD szopok nyalok gombot varrok (hofi) -
#11917 Meghiszem azt, de hat kerem szepen aztat ki kell erdemelni:))))))))))))))) -
#11916 ha tesztelesrol van szo akkor en szolgalatra jelentkezem ! regota varok mar 1 jo zlinket... -
#11915 Nem, nem én szedtem ki. De jobb is így, hiba volt betenni, legfőképp a képeket. Ezt privátba akarom intézni nem kell hogy tudjon róla a nyílvánosság amig nem tudok én sem biztosat.
Értékelem a jószándékod de legközelebb azért előtte egyeztess velem lécci. -
#11914 melyik gaugek nem mennek egyáltalán? arra nem gondoltatok hogy a a2a p47-nek nyitott *.xml gaugésái vannak amit talán lehetne illeszteni vhogy:) (teszt céllal)
annó elkottyantotta magát Scott hogy biza nem bohóckodnak védelemmel, ezért aki ügyes az még az accusim pack-ot képes illeszteni ilyen olyan egymotoros dugattyús motoros göbbzihez........
-
#11913 aerosoft fórumból te szedetted ki a zlines totyikot? szőrén-szárán eltünt:))) -
#11912 há jóó az:) legalább nem lassabb -
#11911 :) -
crossy104 #11910 Beüzemeltem az új gépem..Gigabyte H55,Intel i5 3.2, 4gb.ddr3 1333,ati hd 5850 1gb.
Pontosan mégegyszer annyi fps-t csinál ezzel a konfiggal mint az előtte lévő négymagosom.
Hihetetlen. -
#11909 mirol beszelgettek csak nem a zlinket probalgatod? -
#11908 funkcio dolog semmi, az aprosag tenyleg csak vizualis, en mar nagyon nem nyulnek hozza ezeken kivul...perfect. 30 iskolakor utan:) -
#11907 Örülök ha tetszik! :)))
...Remélem lesz még jobb is egyszer... -
#11906 Ha jol számolok az olyan 10 liter/100km fogyasztas az olyan mint egy atlagos autoé! ha ez tenyleg igaz a nagyon cool foleg hogy sima diesellel is megy nem kell draga repbenzin!! a Cessna is ilyen adatokkat tud vagy csak a Diamond ? -
#11905 Heathrowon nézted? (EGLL) kétlem a 20-25 fps-t :) -
taylor35 #11904 légy laza mint a lányok !!! -
#11903 Hát Clidey mester le a kalappal
Egy kis ékszer a drága. Nem pattog, nem rakoncátlan, nem ideges a bot mozdulatokra, rudder, mivel nem mentem még előben ilyennel, de tökéletesnek tünik. Flaps is smooth szoval faintos nagyon. Egy két apróság de semmi zavaró dolog. GRATULA -
#11902 Most a leszállásnál tartok de még nemtom hogy kell. Belenézek a FAQba.