Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
(Vista64+sp1+fsx+accel) (Core2 3,16, 4GB, Ati 4850)
namost gondolkodtam azon, hogy sokan mondtátok, hogy acc.-t le kéne szedni és akkor jó lesz.... most tényleg? ennyire elrontották volna?...
FAQ-hoz és segédletekhez KLIKK IDE!
a crt monitorom helyett tervezek venni egy lcd-t. mivel azt a max (=natív) felbontásában érdemes hajtani, hogy szép legyen, ezért kérdezem, hogy lehet, hogy az fsx-ben a max. az 1280*1024? (egy 19collos natívja 1400*900 lenne pl.)
a másik, hogy a felbontás növelése nem rontja az fps-t? nem nagyon tudom ezt tesztelni, mert a crt-m sok mindent nem tud megjeleníteni...
köszönöm.
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
probald meg esetleg hogy start menu control panel regional settings ( magyarul nyelvi beallitasok azt hiszem. es a regionla option fulon allist angolra. ettol meg tudsz magyarul is irni meg minden de a progik eloszeretettel nezik ezt a beallitast.
a masik meg hogy a globar texture sizet ha csak nem hasznlasz FEX HD felhoket vedd vissza 512 re meg ha 1 giga is van a vgadon.
A részt tegnap hozzáadtam az fsx.cfg-hez, javította a játék közbeni megállást, amirõl írtam. Seattle, majd Pest felett alacsonyan kõröztem, minden rendben volt. Sajnos LHDK-ra való leszállás közben egy meredek fordulónál ismét megakadt a játék, tehát még nem végleges a megoldás.
Magyar XP-t használok angol nyelvi területi beállítással. (Az SDK-s cuccok, meg néhány más fejlesztõ eszköz nem mennek magyar beállítással.)
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Amit te irsz az lehet mas gond, szerintem ami meg lehet es mar olvastam is masoknal az driver gond, ha nvidia kartyad van, atinal nem fordul elo ilyen ( ott van mas) 😊
latom sp2 fent van tehat egy lehetoseg megoldodott.
fsx.cfg ben megnezhetned a
Poolsize=5000000
es nagyobbra is veheted probat meger masban is segit.
Aztan van meg ez:
t came to my attention recently (i.e. a few minutes ago) that the panel system seems to set the tooltip units to either DEFAULT or METRIC, never ENGLISH. It looks like the EnglishId for a tooltip in an XML gauge never gets used. It looks like this behavior was introduced in FS9, but I'll leave double-checking that in-game as an exercise to the reader. ; )
I would expect that the behavior would be something like this:
- The tooltip will display the English version if U.S. units are selected by the user in the Settings -> General dialog; the metric version if metric units are selected.
- DefaultID should be a fallback used when the user has selected a units that the gauge didn't specify. For example, if the user specifies a DefaultId and EnglishId but no metric ID and the user has selected metric units, then we should display the DefaultId tooltip.
- If a user chooses a unit for which no tooltip ID has been specified, and no default was specified, then no tooltip is displayed.
Also of note: HelpId is a default (fallback) that is displayed if no tooltip is specified.
Apróságok maradtak még, amikre egyelõre nem találtam választ.
Pl. A 3d-s belsõ nézetben, ha az egérmutatót a mûszerekre visszük, egy szövegmezõben megjelenik a mûszer neve és a mutatott érték. (tooltipp)
Néha a szöveg nem olvasható, csak a helye jelenik meg hibásan.
Nem a mûszerek kódolása miatt van, a gép újraindítása után minden mûködik rendesen, szerintem ez inkább egy fsx bug.
Tudtok errõl valamit?
"SHUT DOWN TOOTIPS: KNOWN BUG When switching from VC to 2D this fixes the 'hang' and white 'flash' that can occur"
(Settings -Display-Aircraft beállításnál)
FSX.CFG SETUP TIPS:
http://www.simforums.com/forums/foru...=149676#149676
NHANCER SETUP GUIDE:
http://www.simforums.com/forums/foru...=156769#156769
NICK'S THOUGHTS ON RAM:
http://www.simforums.com/forums/foru...=160112#160112
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hasonló jelenséget tapasztalok nézetváltás nélkül is pl. a Mega Airport Bp scenerynél. Az FPS 16-24 között mozog, de idõnként megáll a játék néhány másodpercre, nem történik semmi, majd megy tovább. Arra gyanakszom, hogy a textúrák nem tudnak a megfelelõ sebességben betöltõdni pl.ez akaszthatja meg a játékot. Próbálkozom majd különbözõ grafikai beállításokkal, de arra tippelek, hogy az fsx.cfg-ben is van lehetõség ennek a kiküszöbölésére.
Nálam is ez volt, míg konfigot nem cseréltem, erõsebb rendszernél már nem produkál ilyeneket. Tehát szerintem a procid nem bírja rendesen az alkalmazott beállításokat...
mitõl lehet az, hogy néha, amikor (általában) kis gépeknél cockpit módot váltok landing-normal-ifr között, akkor pár másodpercre kifehéredik a kép, a hangja az éppen aktuális állapotban marad eddig, és szerintem nem is repül addig tovább a gép (bár ez utóbbi csak megérzés) aztán minden megy tovább rendesen.
fsx és accel van fent, saját beépített gépeivel van ez.
köszi
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
olvasgattam a faq-t de szerintetek kb mennyi fps-em lenne egy közepes grafon ezzel a géppel: nvidia 8800gts 512 g92,4giga ram,x2 6000+, kb.
a másik h láttam annyi dolgot a játékhoz asse tom mi micsoda😊
meg hallottam h van vmi service pack is hozzá meg minden.
nagyon megköszönném ha vki leirna 1-2 dolgot h van ez😊
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Itt ay FS2004 rengeteg addon ott ay FSX es egy rakas addon mi a gond repuljetek ne ujabb kiadasokat varjatok.
Ha uzlet van benne ugy is megoldjak, vagy majd kulsos ceg a jogokat, vagy ujra belul, addig is REPULJUNK.
Végülis tökéletesen mûködik a joy. Csak idegesít , hogy így semmire nem megyek az MFD-vel.
Intel Q9450 , 4GB Kingstone HyperX 1066mhz , Gainward HD 4850 Golden Sample , Vista64 Ultimate Saitek X52
Ezt hallottátok? 😞 😞
http://gamepod.hu/iras/elszall_a_flight_simulator_csapata.html
Remélem nem igaz.....
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Intel Q9450 , 4GB Kingstone HyperX 1066mhz , Gainward HD 4850 Golden Sample , Vista64 Ultimate Saitek X52
Vettem tegnap egy Saitek X52-t , fel is raktam hozzá minden progit ami találtam . Letöltöttem a Saitek honlapjáról az FSX profilt, de nemtudom hozzáadni. Tudja valaki , hogy hogyan kell ?
Köszi! Saci
Az acceleration már tartalmazza az sp1+sp2-t, tehát nem kell feltenni (szerintem nem is engedi a program az accel kieg. után...)
kérdés: felraktam sp1-et majd az acceleration "kiegészítõt". ezek után van értelme feltenni az sp2-t is? illetve okozhat-e gondot, hogy már fent van az accel. és utána menne fel az sp2 és nem fordítva?
köszi
egyébként azt vettem észre, hogyha unlimitedre állítom az fps-t, akkor 25-35 között ugrál, ha meg lekorlátozom 25-re, akkor 13-17 között ugrál az fps. vagy csak rosszul van megcsinálva az "fps mérõje" a programnak?
http://goo.gl/gd6Zi5
Hasonló konfigom van nekem is, csak kiváncsi lennék, hogy neked milyen fps-sel megy a játék?