Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
HD 2600Pro-val mit akarsz? Nem FSXelni ugye? 😊 Mert akkor nyergelhetsz te bármilyen procira...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Supersix
Az úgy van ha jól emléxem, hogy...
nem kell nagyon alacsonyan de magasan sem repülni.Az a lényege, hogy a géppel úgy kell elhaladni az ojektum mellett hogy jó rálátás legyen és elméletileg jó fotót lehessen csinálni mert a faszikám azt csinál róluk!A vége nagyon komoly lesz annak a misönnek 😊

Hi. Szokott valaki itt küldetesekkel jatszani? Ha igen kene egy kis segitseg. Van az a küldetes amikor egy CIA-s embert kell a z Edvards fölött reptetni es megmutatni neki a dolgokat. Ez eddig oke, de hiaba repülök el pl mar az elsö latvanyossag fölött rögtön Mission Failed. A fenti iranytü alatti radar azt mondja 2300 feet, gondolom 2300 magasan kene lennem h lassa az a hülye amit kell neki. En mar tartottam 2200-an is a gepet (nem volt tul könnyü) de a kis zöld csikot csak azert se eri el, az valamiert meg lejebb megy. Valaki tudja itt mit kene csinalni? Köszi.

Official IVAO Member

leonforce
szevasztok..!
olvastam ugyan a FAQ-ot..de megis az lenne a kerdesem hogy tudnam jol futtatni a gamet az uj configomon..?
most nyergelek at E8500 as C2Duo-ra..(3.16GHz)..
Asus P5B deszkat vettem hozza mert az altalam latott tesztek alapjan eleg jonak tunt...
tud valaki egy jo tuningot ehhez..?(video HD 2600Pro,512Mb)
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

Hypo
azt nem mernem igy kijelenteni, nekem a negymagos proci dobott a 2 magoshoz kepest, es a rendszer is simabban megy tole

Ombika
Ertem, tehat folosleges probalkozas lenne, ugy mint anno a 4 magos procimmal?!

Hypo
Reszegysegekre bontva homecocpiteknel mukodik par, de igazabol nem mind fsx et futattja, hanem a kulonbozo reszprogramok futnak az egyes gepeken.

Ombika
Udv. Vki probalkozott e mar olyan megoldassal,h 2 gepet osszekot 2 db C2D-vel?! Esetleg ilyen tesztet latott e mar vki?

jó estét!

HD4670-esem van, és ahogy próbálgattam az összes variációt a grafikai meg a videokártya beállításai között, most "sikerült" azt elérnem, hogy leszálláskor (azt hiszem csak rossz idõ esetén pl. esõ) függõleges csíkot húz néhány objektum fölé, valamint néha a (bocsánat a szakszerûtlenségért) földbõl is kimaradnak szabályos alakú síkidomok majd megint visszarajzolja.
sajna nem tudom mikor jött ez elõ, és nem sikerül kiküszöbölnöm a jelenséget, pedig már minden leírást próbáltam amit Ti adtatok régebben. valakinek valami ötlet?
köszönöm
Haliho

Fsx-ben a Time and Session beallitasoknal van egy repter kepe megtudnatok mondani melyik repter az es hol talalom?

Elore is koszi
Udv Fly
Hypo
lehet hogy a modelnek nincs 2d panelja es vc je csak a kulso melyik fajtat toltotted?

Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segitséget.Letöltöttem a játékhoz egy C17 repcsit kb. 16 mega.Sem dx 10-ben, sem dx9-ben nincs mûszerfal, nincs semmi.Csak külsõ nézetben látszik a repülõ.Mitõl van?Elõre is köszönöm.<#wow1><#help> Vagy ha esetleg tudtok c17,ill. c5 repülõt ami mûködik azt nagyon megköszönném.

megvan a megoldás ;-) nagy csöcs 😊
Hypo
😊))))

Megvan a level-d 767! Mindjárt kipróbálom a supportot is, mert panel initalblablabla problémát köp ki a gép kiválasztása után...

Ez az FSX a kiegészítõivel még Buddhából is kihozná az állatot...

Most épp azon dolgozom, hogy eljussak a support felületig 😊
alert
Negatív

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Papirzacsi
Ellen kell hogy mondjak Hyponak. Igaz én is csak az fs2004-es verzióját próbáltam, nem is kevésszer, de szerintem a PMDG elõtt a legjobb a LevelD 767. Bár most a PMDG MD11 picit megváltoztatta a sorrendet, de az más tészta, az MD11 új a 767 meg régi. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hálás köszönetem Hypo polgártárs.
Sziasztok!
Köszi, estére probálkozom, minimum beállításokkal és tooltips -vel is.
Majd jelentkezek.

Krisz
Hypo
767 es leveld rol fs2004 alatt van tapasztalatom, pmdg utan a legjobb szerintem. support tjokeletes, forum porgos szoval batran ajanlom

Kedves Mindenki,

Azt hiszem, az Ariane féle gagyi cégre keresztet vethetek, meg a tákolmányukra is, semmi reakció az általam írt levelekre.

Tanulva a tapasztalatokból szeretnék tanácsot kérni a Level-D simulation 767-es FSX változatáról, ajánljátok vagy sem? Most már nem merek saját szakállamra nekivágni, elég volt a tanulópénzbõl 😞

Köszi a segítséget,

Üdv

N.
Hypo
privi ment😊

hali ! hypo ha privibe az e-mail cimed megadnád mert szeretnék veled beszélni erröl a fps dolgokrol vagy skype msn bármi ha nem vagyok tolakodó. üdv
Hypo
tooltips et kapcsold ki

nekem van ilyen karim, nálam nincs ilyen hiba, régebbi driverekkel sem volt most sincs a 9.1-el sem. crossfireX is tökéletes

Hypo
en drivere gyanakszom, probalj mindent alapra rakni a gameben, ugy jelentkezik e a gond

HI!

titan15 vicces hangulatát mellõzve, kérdésem tapasztalat egyeztetés miatt tettem fel.
Mint lejjeb érdeklõdtem már (6583)gond van az FSX futtatása közben képalkotással. Nem tudom, hogy konkrétan a kártyám vagy a driver a felelõs a hibákért és a leakadásokért.
Számtalanszor, nézet váltások után, pl. repülõgép és leszálló pálya fényjelzései csak fekete négyszöglént jelennek meg.

Mi lehet hibás?
kinek van Geforce GTX 280X4 kozuletek???

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Sziasztok!

Ki használ 4870X2 videó kártyát FSX futtatásához közületek?

Krisz
wilco feelthere 737 PIC abból van FSX verzió, de nem éri el a PMDG 737 fs2004-es színvonalat sztem.

Ombika
Ez kinek a gepe itthoni kollegae?

Visszaemlékezve a topikban leírtakra, az aktiválástól eltekintve nem emlékszem kimondottan rossz véleményre velük kapcsolatban, de lassan kezdem átértékelni a dolgot. Mindenesetre köszönöm a tippet, ezt most betudom tanulópénznek, remélve azért, hogy egy szép nap használhatom is a terméket. :-)

Létezik más gyártótól B737-xxx model FSX-re? Ha jól emlékszem a PMDG-nél csak 2004-es verzió volt elérhetõ.

Mégegyszer köszönöm a válaszotokat,

Üdv

N.
alert
Elsosorban i7, majd a tobbi: autogen 3/4, scenery complexity max, mesh es egyeb picit lejjebb, felhok, traffic valamint az FPS zabalo vizzel kotott kompromisszumok

alert
Sajnos valoban eleg nagy butasag volt utanajaras nelkul megvenni, persze johiszemu ember nem gondolja. Amit javasolni tudok (tudtam volna), hogy a simmarketen keresztul vasarold meg, mert ok is aruljak es az egy igen megbizhato viszontelado es nagyon korrektek. Ha toluk vasarolsz, ott van accountod es nyoma marad mindennek. Raadasul nem is tudok hirtelen mondani senkit, akinek ne oldodott volna meg barmilyen problemaja kielegitoen veluk kapcsolatban.

alert
Nem emlitettem a Budapest scenery-t, 1.5 javitast pedig jelenleg nem tervezunk.

alert
A texturazos kerdesedet sajnos nem teljesen ertem. Az autogen texturak viszont teljesen maskepp mukodnek, mint a normalok. Olyan ismetlodest nem tudsz elerni a normal texturakkal, csak ha szelteben vagy hosszaban vegig erik a bitmapet.

A vonatok mukodnek, lasd pl VeniceX 😊

Ombika
Remelem kapok kolcson en is es kiprobalhatom,h megeri e beruhazni ra!

Zacsi,

Köszi a választ, most már megette a fene, a számlát már megterhelték. Amióta megvettem pár kiegészítõt az FSX-re, azóta fáj a fejem, hogy nem a 2004-et tuningoltam inkább, már beruháztam hûtésre, procira, videókártyára, meg pár kiegre, így inkább várok.

Közel két hete olvasgatom a fórumot, a szemem már jójózik, de megérte. Ha lett volna eszem, akkor kb fél éve rákerestem volna a neten, és nem a fránya fmc hajtott volna arra, hogy idevetõdjek.

De szolgáljon ez tanulságul az utánunk érkezõknek. 😄

Üdv

N.
[HUN]FaTaL
i7...

http://goo.gl/gd6Zi5

Ombika
Ez durva FPS ertek, de hogyan?! 😮

Papirzacsi
El kellett volna olvasni az fs2004 topikot is, mert lehet ott volt szó bõvebben róla, de szerintem óriási hiba volt pénzt kiadni az Ariane gépre. Valószínûleg mostmár késõ bánat, ha levették a zsét a számládról, ha még nem, akkor van remény. Ismerve a gépet, az árát és az egész Ariane bagázst, egy túlértékelt alig használható trágyáról van szó. Tényleg úgy védik mint az 51-es körzetet, ami lehet nincs is, és összességében sajna nyomába se ér a nevesebb, és olcsóbb kiegeknek.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kedves Mindenki,

Pár "napig" eltartott amíg végigolvastam a topikot. Sok mindent megtanultam, de most szeretnék kérdezni is valamit. Ma rászántam magam az Ariane féle 737-900ER megvásárlására, ami meg is történt...

Viszont a fizetés megtörténte után nem kaptam se egy emailt, se egy download linket, se semmit. Az oldalon természetesen abszolúte lehetetlen egy személyes felületre kerülni, ergo nyoma sincs annak, hogy vettem valamit vagy sem...

Szeretném megkérdezni azt, hogy azon szerencsések, akik már rendelkeznek a kieggel, hogy történt a vásárlás, mert én még ilyet az életben nem tapasztaltam.

Egyébként a faq végigolvasása után úgy tûnik, hogy ezt a nyavajás kieg.-et jobban õrzik, mint az Area 51-et.

Na most beáztatom a kötelet, köszönöm az esetleges tapasztalatok megosztását.

Üdv

N.

pateszi
A #6611 szerintem a ManhattanX-re vonatkozott...

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

pateszi
Tényleg félreérthetõ volt, de legalább jó kis képeket tettél ízelítõnek.
Már repkedtem is pl. az avsimes jeeppel, jó móka volt. <#smile>

Alert , ez a javítás 1.5-es vagy nem tudom milyen végszáma lesz csak optimalizációkat fog tartalmazni vagy esetleg 1-2 új dologgal bõvül szívünk csücske Budapest 😊

Bocs a félreértésért.
"Az FSX-ben lehet esetleg vonatokat is mozgatni, mint a közúti jármûveket?" mondatot értettem, úgy, hogy vezetni. Sok kis gépjármû add-on van az Avsim-en amit lehet vezetni.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

pateszi
Köszi,
természetesen AI vonatokra gondoltam, tényleg nem találkoztam még ilyennel scenerykben. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a Manhattan-es képeken látható vonatok mennek-e.

German Airports 2 - Leipzig/Halle X-ben vannak vonatok. Igaz, hogy csak AI. Olyanrol nem tudok, hogy az FS-ben lenne vezethetõ vonat. A Trainz Simulator-ban sem lehet repülõt vezetni.

Aerosoft Lepzig/Halle

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
😊) de ha szerencsed van USERS be hoznak en is ott vetttem

Hypo
sajna a notebooknak igencsak karcsu a vgaja az atom proci is jo keveset fogyaszt de nem egy szelvesz ugy hogy nem tudtam kiprobalni.