Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nem kell nagyon alacsonyan de magasan sem repülni.Az a lényege, hogy a géppel úgy kell elhaladni az ojektum mellett hogy jó rálátás legyen és elméletileg jó fotót lehessen csinálni mert a faszikám azt csinál róluk!A vége nagyon komoly lesz annak a misönnek 😊
Official IVAO Member
olvastam ugyan a FAQ-ot..de megis az lenne a kerdesem hogy tudnam jol futtatni a gamet az uj configomon..?
most nyergelek at E8500 as C2Duo-ra..(3.16GHz)..
Asus P5B deszkat vettem hozza mert az altalam latott tesztek alapjan eleg jonak tunt...
tud valaki egy jo tuningot ehhez..?(video HD 2600Pro,512Mb)
koszi!
Seven-Four-Seven--Heavy
HD4670-esem van, és ahogy próbálgattam az összes variációt a grafikai meg a videokártya beállításai között, most "sikerült" azt elérnem, hogy leszálláskor (azt hiszem csak rossz idõ esetén pl. esõ) függõleges csíkot húz néhány objektum fölé, valamint néha a (bocsánat a szakszerûtlenségért) földbõl is kimaradnak szabályos alakú síkidomok majd megint visszarajzolja.
sajna nem tudom mikor jött ez elõ, és nem sikerül kiküszöbölnöm a jelenséget, pedig már minden leírást próbáltam amit Ti adtatok régebben. valakinek valami ötlet?
köszönöm
Fsx-ben a Time and Session beallitasoknal van egy repter kepe megtudnatok mondani melyik repter az es hol talalom?
Elore is koszi
Udv Fly
Ez az FSX a kiegészítõivel még Buddhából is kihozná az állatot...
Most épp azon dolgozom, hogy eljussak a support felületig 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Köszi, estére probálkozom, minimum beállításokkal és tooltips -vel is.
Majd jelentkezek.
Krisz
Azt hiszem, az Ariane féle gagyi cégre keresztet vethetek, meg a tákolmányukra is, semmi reakció az általam írt levelekre.
Tanulva a tapasztalatokból szeretnék tanácsot kérni a Level-D simulation 767-es FSX változatáról, ajánljátok vagy sem? Most már nem merek saját szakállamra nekivágni, elég volt a tanulópénzbõl 😞
Köszi a segítséget,
Üdv
N.
titan15 vicces hangulatát mellõzve, kérdésem tapasztalat egyeztetés miatt tettem fel.
Mint lejjeb érdeklõdtem már (6583)gond van az FSX futtatása közben képalkotással. Nem tudom, hogy konkrétan a kártyám vagy a driver a felelõs a hibákért és a leakadásokért.
Számtalanszor, nézet váltások után, pl. repülõgép és leszálló pálya fényjelzései csak fekete négyszöglént jelennek meg.
Mi lehet hibás?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Ki használ 4870X2 videó kártyát FSX futtatásához közületek?
Krisz
Létezik más gyártótól B737-xxx model FSX-re? Ha jól emlékszem a PMDG-nél csak 2004-es verzió volt elérhetõ.
Mégegyszer köszönöm a válaszotokat,
Üdv
N.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A vonatok mukodnek, lasd pl VeniceX 😊
Köszi a választ, most már megette a fene, a számlát már megterhelték. Amióta megvettem pár kiegészítõt az FSX-re, azóta fáj a fejem, hogy nem a 2004-et tuningoltam inkább, már beruháztam hûtésre, procira, videókártyára, meg pár kiegre, így inkább várok.
Közel két hete olvasgatom a fórumot, a szemem már jójózik, de megérte. Ha lett volna eszem, akkor kb fél éve rákerestem volna a neten, és nem a fránya fmc hajtott volna arra, hogy idevetõdjek.
De szolgáljon ez tanulságul az utánunk érkezõknek. 😄
Üdv
N.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Pár "napig" eltartott amíg végigolvastam a topikot. Sok mindent megtanultam, de most szeretnék kérdezni is valamit. Ma rászántam magam az Ariane féle 737-900ER megvásárlására, ami meg is történt...
Viszont a fizetés megtörténte után nem kaptam se egy emailt, se egy download linket, se semmit. Az oldalon természetesen abszolúte lehetetlen egy személyes felületre kerülni, ergo nyoma sincs annak, hogy vettem valamit vagy sem...
Szeretném megkérdezni azt, hogy azon szerencsések, akik már rendelkeznek a kieggel, hogy történt a vásárlás, mert én még ilyet az életben nem tapasztaltam.
Egyébként a faq végigolvasása után úgy tûnik, hogy ezt a nyavajás kieg.-et jobban õrzik, mint az Area 51-et.
Na most beáztatom a kötelet, köszönöm az esetleges tapasztalatok megosztását.
Üdv
N.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Már repkedtem is pl. az avsimes jeeppel, jó móka volt. <#smile>#smile>
"Az FSX-ben lehet esetleg vonatokat is mozgatni, mint a közúti jármûveket?" mondatot értettem, úgy, hogy vezetni. Sok kis gépjármû add-on van az Avsim-en amit lehet vezetni.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
természetesen AI vonatokra gondoltam, tényleg nem találkoztam még ilyennel scenerykben. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a Manhattan-es képeken látható vonatok mennek-e.
Aerosoft Lepzig/Halle
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.