Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A free flight opcióból válasszam ki a cessnát?Mit állítsak defaultra?Ezt így nem vágom.

Hypo
default, flight cessna, mixutre ki, motor leall minden kikapcs, elmented ind default

Willenbrock
Hol kell azt beállítani hogy ne járó motorral felszállásra készen adja be a gépet egy feladatra a progi?Tehát hogy nekem kelljen beindítani stb.Úgy lenne jó ha minden rendszert a helyes sorrendben kéne bekapcsolnom hogy beinduljon stb.

Willenbrock
Nekem az van teljesen jól fut vele.Igaz a proci fontosabb az meg kétmagos Intel 5200-as nekem.

Willenbrock
Messerschmitt Bf 109G-6 tal repkedtem és a magasságmérõje szerint 500 m magasan repültem mikor szinte súroltam a fákat.Igaz a földön nem néztem mennyit mutat és nem tudom hogy ez most abszolút vagy tengerszinthez viszonyított volt-e.

leonforce
Most neztem ki 1 Gf 9800 GT-t..
Avval elmegy..?

Seven-Four-Seven--Heavy

Nagyon szépen köszönöm, Te egy úr vagy, mûködök.
JoeDestroy
Ja. Barometrikus magasságmérés. Egyébként méter vagy láb?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Hypo
golyalabakon

gondolom a kifutó elevációja 495 m volt és 5 m magas volt a fa pl...
Hypo
hmmm ez erdekes 500 meteren😊)))

alert
Hol karistoltál 500 méteres fákat? ez érdekelne 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Így van. A vga cserétõl nem lenne gyorsabb, max 1-2 fps. A proci a mérvadó.

Ombika
Nem a vga a mervado sajnos,hanem a cpu fuggvenye!

wolfaud
Szerintetek mitõl lenne gyorsabb a gépem ha vennék még egy 8800 gtx-et a másik mellé vagy lecserélném egy sli 280 ra?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Willenbrock
Ami furcsa a játékban:500m magasságban majdnem súrolom a fák csúcsát-ekkeora fák még az õserdõben sincsenek:-)

Willenbrock
Sikerült szereznem a játékhoz egy Messerschmitt Bf 109-eseket tartalmazó kiegészítõ csomagot.Asszem német fejlesztés.Gyönyörûek és hitelesek a modellek kívül-belül egyaránt de a fizikai modell szerintem egy kicsit elmarad pl. az IL-2-tõl.Azt akarom kérdezni hogy létezik e olyan kiegészítõ az FSX-hez hogy a add-on vadászgépekkel harcolni is lehessen?Vagy a CFS-3 ba be lehet valahogy illeszteni az FSX-hez való add-ont?

i7, VGA, ram
szerintetek mit erdemes venni, hogy kiemelkedöen megugorjon az fps teljesitmeny fsx-ben? Több ramot (2gb helyett 4-6) uj procit (3ghz helyett egy igenyesebb c2d) vagy uj videokari (256 helyett mondjuk egy 768-as)? Anyagi forrasok igen szükösek sajnos, viszont ha mar egy kis vedör effekt van rögtön akadozik pedig naygreszt minden medium, kiveve par dolgot amiröl nem tudok lemondani a jatekelmenyert. varom a segitseget, köszi 😊

Official IVAO Member

Hypo
Hali fs2004 ben vitorlazni a slew parancs utan tudsy mivel nincs benne vontatas, ay fsx ben van

Sziasztok!

Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni. Már már beleõrülök. A 2004-es flight szimulátoron hogyan tudom a vitorlázó repcsiket repülésre késztetni. Nem tudom, hogy esetleg csörlõ vagy vontató ami segítene ebben. Nem tudom, milyen billentyû-parancs vagy angol kifejezés van a beállításokban. Kérlek segítsetek.
Köszönöm, Fabriciusz
Jahhh.. a sörfogyasztás emelei az fps értékeket, az ajánlásommal😊)

amúgy a vistát miért nem lehet 7-re frissíteni??
úgy érzem magam mint akit csõbe húztak...
gratula azoknak akik nem vistáznak..😊
Ombika
En mar kivarom a veglegest, vistaval se volt semmi bajom, megfelelo hardver eseten ugye!

bocs elirasert: *a sörfogyasztas karara*

Official IVAO Member

hat ezek tenyleg nem tul fenyes kilatasok... egy normal szimulator (mint pl Elite) meg kerül 50+ (van 90ert is) huf-ba... Bar mindegy, en vszg annyiert is megvennem, a sörfigyasztas a karara 😊
-------------------------------------------------------
#6679 kerdes mar sztorno sikerült a misön.

Official IVAO Member

alert
Ha valakit érdekel, egy ideje használom a windows 7 betajat, de ez már nagyon közel van a véglegeshez. Atomstabil és modernebb hardvernél nincs számottevõ driver problémája. Nekem mindent felismert és nagyon gyors. Gyorsabb, mint az XP. A felülete gyakorlatilag a vista kicsit felturbózva, szebb elemekkel és optimálisabb futással meg néhány hasznos dologgal, ami vistában nem volt. A vistához képest a lassúságnak és tökölésnek, mindenbe belekötésnek nyoma sincs. Az FS is meg valahogy minden gördülékenyebb, még XP-nél is gyorsabban futtat, tömörít és másol. Mivelhogy majdnem RC1, nem hiszem hogy nagyon elrontanák a véglegesig, bár ki tudja. Eddig abszolút pozitív.

Ombika
En vista 64-et hasznalok, amig win 7-bol nincs vegleges szerintem kar erolkodni, meg aztan nehogy driver unkompatibilitas miatt kelljen szivni!

FSX-hez SP2ot hasznalj!

wolfaud
Válaszoltam
Fsx-hez milyen parch-ek vannak ami vel mondjuk a több magot esetleg a 64 bitet ki tudja használni?
Milyen op Rendszert tegek fel Vista 64 vagy Windows 7?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Ombika
Dobtam 1 privit!

Hypo
volt itt par hozzaszolas a temaban, gratula a gephez varjuk a tovabbi infokat.

Egyebkent erdekes olvasmany van az avsim.com on Flightsim es Microsoft.

Nem tul biztato, bar en jol elvagyok fs2004-el sot meg 10 evig is elrepulok vele szoval annyira nem erint, de nem nezunk szep jovo ele.

here has been a lot of speculation, rumor and simple guesses as to what Microsoft is going to do with the Flight Simulator “enterprise”. Through a number of sources, some of whom are former ACES members, we have been able to get to the bottom of where our hobby is heading, at least as far as Microsoft is concerned. Our sources will remain anonymous, for obvious reasons. Here are the hard, cold, and very disappointing facts:

FACT: Microsoft Flight Simulator for the PC is dead. There are no plans to continue the FS series in a form that we would recognize. The wholesale dispatch of the ACES team speaks volumes to this.

FACT: ESP is dead. Boeing, Raytheon and presumably Northrop Grumman (ESP’s first adopters) received notification that the ESP franchise is done and that, in effect, they are on their own. We have seen some discussion putting hope in the emergence of ESP as the next "engine" for flight simulator. That is not going to happen.

FACT: Some developers in our hobby approached Microsoft to purchase the MSFX code. Microsoft rebuffed that offer in total. We presume that this is because having the FSX code out there would “diffuse” their future intent and model for a flight simulator “replacement”.

What is Microsoft’s future intent as regards flight simulation? Simple really… Create a flight simulation system for Windows Live, and sell applications for it much like Apple does for their IPhone / Ipod family. Third party developers will have to submit their applications, as do Apple developers, for approval by MS and they in turn would earn a percentage from the sales of those applications. Vendors that we have talked to are extremely upset about this. It also brings back memories of the infamous Papa Tango attempts to hijack freeware.

Imagine for a moment a “live” simulator that has as its core a “Flight Unlimited” like virtual world. You can fly around a very small part of the world in the default system, but to add to your simulation world, you have to purchase the additional scenery from MS. You want more than a 172, a Baron, or a 737? Simple, purchase it via the Live system.

Imagine for a moment the availability of liveries that would be made available. Without approval by the airlines, you can imagine the lack of variety in the “live” modeled aircraft. Under the present arrangement, freeware is seen as free advertising for the United’s, American’s, Lufthansa’s and others of the world. Insert the dollar into the equation, and it is reasonable to expect that our current arrangement with carriers would evaporate. Would MS consider providing freeware via its live system? Don’t hold your breath – too many liability concerns, copyright infringement risks, product support and management issues to take on for free.

What about VATSIM, IVAO and the plethora of other peripheral attractions that we now benefit from? Imagine paying to connect to VATSIM for an hour or two of supervised flight. Spend some time thinking about the ramifications of this, and it only gets scarier.

We have a simple new reality to face up to; Microsoft has changed their business model as regards the flight simulation genre and we are seeing the first steps of that new model taking hold. We can assume that a “live” version will entail online subscription costs per month or year, and additional add-on’s will cost us.

wolfaud
Tegnap újítottam gépet kiváncsi leszek hogy fog futni rajta az fsx
van valakinek i7-e tapasztalata?

JoeDestroy
C-130?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Ok.Köszi! Nagyobb szállitógépek érdekelnek.Katonai.Mi a tipped? Mit érdemes feltenni?

Clidey
Nem tudok segíteni, mert soha nem szennyeztem be a vinyómat vele hálaazégnek, és nem is tervezem eztán se. Csak képeket láttam róla. Nekem az hogy 'Wilco' mindent elmond a minõségérõl. Szarcsi foscsi. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Inkább segits feltenni.Mi a francért dob ki?

Annyira rossz?

Clidey
Én a helyedbe örülnék ennek... <#wink>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok! Feltettem a wilco 400-as gépét, feltelepiti ahogy kell, de ha ki akarom választani freeflight-nál a gépet akkor egyszerûen kidob a játékból.Miért van ez? Elõre is köszönöm!<#wow1><#help>

Köszi szepen a segitseget, jo volt a tipp h oldalrol kerüljem meg, mar csak egy gond van. A vegen amit mondtal h poen az tenyleg tökjo h jön az ürrepülö es mellette kell szallni, szepen szallok is mellette, elvileg csinalt fotot, mondja is mehetünk vissza leszallni es parkolni. Erre mikor beallok a helyemre vissza ahonnan elindultam: Mission Failed 😄 Van meg vm amiröl nem tudok?

Official IVAO Member

Még újonnan is kevesen vesznek sajnos.
[HUN]FaTaL
Sajnos joyt/játékvezérlõt kevesen vesznek használtan, én is csak újonnan vennék.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezt nem ismertem, hátha majd itt😊
[HUN]FaTaL
HWSW? Több ötletem nincs :/

Ott is fent van 2 hónapja, de köszi.
[HUN]FaTaL
Prohardver aprohirdetesen próbálkozz

Hypo
😞 ahany gep annyi fele megoldas sajnos

Ombika
Hmmmmm nalam anno nem igazan segitett, meg linkeltem ide is tesztet!! <#dumcsi>

Én csak a sima apronetet ismerem, ott már elég régóta szerepel a hirdetésem, de egyenlõre semmi😞
Hat en maradok X52-nel... csak jöjjön mar meg a fizu 😊 Amuyg az összes apronetes portalon el tudod adni.

Official IVAO Member

Érdekel valakit egy garanciális, kipróbálás szintjén használt Saitek Aviator? Vagy tudtok olyan portált, ahol el lehetne adni? Sajnos a hagyományos netes hirdetõ portálokon hónapok óta fent lévõ hirdetésemre még érdeklõdõ sem volt eddig😞