33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#12141 Előtte egy speedlinkem volt, a cserét abszolút megérte, nagyon jó. :)
Ráadásul én balkezes vagyok úgyhogy sok választásom nem volt, az előző joystick is jobbkezes volt. A gázkarja nagyon pontos, a rudder is jó. :) -
#12140 Értem,és az evo milyen?Megérte megvenni?Jól használható? -
#12139 Mondom nem tudom. -
#12138 De egyébként más különbség nincs a kettő közt?(Az áruk is nagyjából ugyanannyi) -
#12137 Hát passzolom. Talán az X, ha külön akarod kezelni a gázkarokat. A link nem kell köszi, nemrég vettem evot. :) -
#12136 Na de melyik a jobb szerinted ez a sima X vagy az evo? -
#12135 Mert nem is kapható,csak 1 boltban,ott 6600 ft most akciósan,megkeresem a linket ha akarod. -
#12134 Ja. :)
Ezt nem ismerem, nem is láttam, hogy nálunk kapható lenne valahol. -
#12133 Erre gondoltam,nem az evo x-re,ez csak simán x. -
#12132 Nincs dupla gázkar az evo x-en.
Evo X
Evo
Az FFB-n és a színén kívül nincs különbség. -
#12131 Értem köszi.De egyébként csak ennyi különbség van a kettő közt?FFB meg a dupla gázkar? -
#12130 Evoban is van gázkar a joyon. Evo X az FFB-s, felesleges. Amihez külön gázkar van az a Saitek X52 de az több mint 10.
#12129: Igen. -
#12129 Az Acceleration kiegészítő magában foglalja az SP 1t és SP 2t? -
#12128 Köszi!Egész jónak tűnik,van még a Cyborg X,ahhoz gáz kar is van!Az nem jobb esetleg?Vagy egyébként rosszabb csak van gáz kar? -
Jenc #12127 Sziasztok!
Letöltöttem FSX-hez egy Zlin Z-142-est de sajnos nem működik megfelelően. (Nem látok ki a kabinból, kapcsolók nem működnek, Lajstrom jel helye átlátszó stb...) Nem tudja nekem megmondani h hogyan tudnám működésre bírni a gépezetet vagy nincs-e más Zlin Z-142-es?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#12126 saitek cyborg evo -
#12125 Max 10 000 ftom van joystickra,milyet érdemes venni? -
#12124 na ne viccelődjünk itten.. mert még na -
#12123 nemlesz jobb mint az ariane dehat ez van :DD -
#12122 azééé érzitek a support-ot.. körvonalazódik már az elején
-
#12121 :DDD -
#12120 Jaaa, hogy próbálkoztál? Azt lehet! :D -
#12119 Röviden tömören válaszom:
És most még finom voltam... -
carlosfly #12118 Kéne egy kis help! Feltelepítettem ezt iFLY és VC ben nem műxik az egérrel kattingatás. Teljesen nem igaz mert ha át ülök a első tiszt helyére (right seat nezetbe rakom) onnan minden gomb műxik!
Megtudnátok mondani hogy ez mitől lehet? Sima 2d panelnél is megy minden gomb. De a VC nél semmi nem is vált át az egér kurzor a tappancsra :D a kapcsolok fölött :( Help léci ... -
LegendTommy #12117 jó jó csak próbálkoztam -
#12116 na ezert mit fogsz kapni:) -
#12115 Modellezd újra -
#12114 Mint már említettem, az nem működik mert széthullik a modell konvizáskor. -
LegendTommy #12113 grat mester, akkor a következő feledat, hogy átportold fs9-re:)
na plíííííííííííz -
LegendTommy #12112 lol -
#12111 sötét oldal hamarosan megkaparint... :)
aztán ha milliomos leszel, azért ne feledd önmagad -
#12110 -
#12109 "...Aerosoft would be very happy to release this aircraft. Personally I love Zlin's because they are always a bit special and because we like to get a few more of the 'eastern' aircraft into FSX. So I think we got a working base for a project..."
-
#12108 Ma válaszolt. :) Sőt, mondhatni emailban cseteltünk - lévén épp úton van valamerre így csak mobilon tud netelni. -
#12107 két s*eg*gberúgás ennek az éjroszfostos Matyinak.. mé nem olvassa a Tibi bácsi leveleit??!!!!! Vazz.. -
#12106 na jo teny a szivargyujto tenyleg nem megy:)))))) -
#12105 Nem. Csak egy linket a galériához. Mondjuk úgy írtam hogy szori skacok tudom nem ti vagytok az illetékesek, de továbbítsátok már léci a kompetens úriember felé. Ezekszerint szartak rá. Mindegy, majd meglásssssuk reagál-e a Mathijs srác... -
#12104 nekem szinte rögvest válaszolt az admin... screenshotokat mellékeltél? -
#12103 Dehogy van kiadható állapotban...csomó dolog még nincs rajta kész, egy rahedli műszer nem működik, vagy nem jól működik...
Úgy két hete írtam az Aerosoft supportnak, azóta sem érkezett tőlük egy betű sem. Hétfőn írtam a Mathijsnak direktben, még tőle sem jött válasz. Ezt a hetet még kivárom aztán nézelődök tovább. -
#12102 sorry nem jött át elsőre, kicsit fárasztó napok vannak mögöttem....zlin? hát mit mondjak clidey nélkül:)) szerintem kiadható állapotba van már....nem tudom sikerült e kiadóval felvenni a kapcsolatot.