Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem valaki segiteni hogy hol tudnám beszerezni az FSX-et?
havernál nyomultunk vele és naon bejön és h kb mi pénzbe kerül?
jah meg tudtok róla h a ferihegyi szimulátort ki lehet próbálni?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
FSX-ban lehet többen is, max számot nem tudok mondani, de emlékeim szerint 3 fõvel próbáltuk, és ment. De lehet nem próbáltuk, csak 2-vel. :-D
Nem, egyszerre csak egy ember vezetheti, de a gépen ülök közül egyvalakinek át lehet adni.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
2. Szerintem az avsimen van.
3. Nem tudom, sosem multiztam még a singlehez is béna vagyok 😄
4. Pénztárcafüggõ.
http://goo.gl/gd6Zi5
2. Szerintem találsz. Hogy hol, arra ott a FAQ.
3. Lehet. De kipróbáláshoz minek a multi?
4. Amit a pénztárcád, és a lelkismereted elbír.
Sokáig kerestem valami jó repülõgép szimulátort, amely polgári repüléssel foglalkozik, régebben vadászrepülõgépes játékokkal játszottam, de valahogy mindig is a több motoros gépek vonzottak, aztán rátaláltam az FSX-re, illetve láttam még FS2004-et is..
Kérdéseim,
1. FSX vagy FS2004 lenne inkább jó nekem kezdés képpen?
2. Találok-e valamelyik verzióhoz letölthetõ ingyenes Airbus A380-at?
3. Multizni csak eredetivel lehet vagy törttel is? Azért kérdezem mert mielõtt vásárolok csak kipróbálnám milyen ..
4. Régi joystickom ezer éve meghalt (Még anno IL2 Sturmovikban mikor kitértem egy Mustang elõl a BF109-el <#vigyor>#vigyor>) ezért azt is megkérdezném, hogy Ti mit ajánlotok?
Köszönöm a válaszokat elõre is =)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hogyan lehetne játszani hamachival a jatekban?
mert nekem azt irta ki hogy "connection has been lost".Ha valaki tud segítsen pls!!!
(Mégegyszer meg kérdem hátha valaki tud segíteni 😄)
Hááát én valami olyat olvastam hogy a hálozatoknál kell valamit beálítani de nekem nem kellet ezeknél a játékoknál nekem mûködött!
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
nem is rossz ez a virtuális utastér😊
Hogyan lehetne játszani hamachival a jatekban?
mert nekem azt irta ki hogy "connection has been lost".Ha valaki tud segítsen pls!!!
aztan AF es mip map is szamit meg, illetve aitraffic nuku minden legyen nulla es ugy nezd meg
drivereket cseréltem, természetesen helyesen (értem ez alatt a driver tényleges lepucolását).
mindenképp köszönöm az ötleteket, ne érts félre, nem az a lényege, hogy blurry akkor is van 😊 csak sajnos elég sokat szenvedtem már vele, de mind hiába (bár ilyenkor eszembe jut, hogy anno a c64 elõtt ülve, fs2.0-t nyüstölve a seggem vertem volna a földhöz örömömben egy ilyen grafikát látván, telhetetlenek vagyunk 😄).
nhancer-el is próbáltam javítani a helyzetet, de nem jött össze (viszont van jól mûködõ AA 😊)
a beállításokat fejbõl nem tudom, de olyan mid-high-ra tenném. a visibility az 60nm (azt hiszem, hogy a valóságnak is ez felel meg).
lassan hazamegyek végre, akkor majd igyekszem pontosítani (beállítások+fsx.cfg)
ismételten köszönöm az eddigi válaszaidat!
ha csak annyi lenne, hogy tökölrõl nézve budaörs elmosott, a kutyát nem érdekelné 😊 sajnos már ami alattam van táj, az full elmosott. illetve ezen felül érdekesen mutat, hogy az egyik tile élesebb, a másik nem.
egy jó ideje áttértem az x-plane-re, azért, mert agyamra ment az fs szériában tapasztalható blurry effektus.
ez ellen létezik már valami jó megoldás? annak idején az fsx.cfg-t állítva elég jó eredményeket értem el, de még mindig nagyon messze vagyok attól, hogy a blurry eltûnjön (teljes mértékben, engem ez rettenetesen zavar).
tárolás tekintetében a gép direkt FS/X-Plane-hez lett kialakítva (gyors vinyók raid 0-ban), a fragmentációt igyekszem minimális szinten tartani, mind hiába.
az alap fsx még nem is vészes, de rengeteg addon van telepítve, ami eléggé lerontja a helyzetet (sejtésem szerint leginkább az UT széria befolyásolhatja).
szóval, ha van bármilyen tippetek, ötletetek, szívesen veszem (most nem otthonról írok, szívesen postolom az fsx.cfg-t a pontosság érdekében)
a válaszokat elõre is köszönöm!
a flaps nem csak leszállás esetén fontos.
Szerintem túl általános így a kérdésed, nehezen adható rá olyan válasz, ami tényleg hasznos lenne a számodra. Ha már gondolkodsz rajta, érdemes kipróbálni a programot. Van ingyenes demó változata is, az alapján el tudod dönteni, hogy akarsz-e komolyabban foglalkozni vele. Mivel ez egy szimulátor, sok esetben kb. annyira bonyolult vezetni a repülõket, mint az igaziakat.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Sziasztok,
Kipróbáltam a ManhattanX sceneryt,tettem is néhány képet a galériába.
Szebb képeket is találhattok róla, pl. itt
Összegezve annyit mondanék, hogy nagyon, nagyon jó.
Egy nagy kiterjedésû, összetett, különleges területet dolgoz fel remek minõségben. Nem jártam még New Yorkban, ezért nem tudom megállapítani,hogy mindenben hûen modellezi-e a valós épületeket. Ez nem is lehetett volna reális célkitûzés. De abban biztos vagyok, hogy a táj hangulatát igazán jól visszaadja. Remek móka repkedni a felhõkarcolók között. A szerzõk óriási mennyiségû egyedi épületet készítettek el, remekül modelezve, és kihasználva az FSX adta lehetõségeket. Az épület-csoportokon kívül nagyon jók a hidak, a mûtárgyak és rengeteg apró, szépen elkészített részletet rejtettek el a készítõk. Megy a ferry-boat, vannak vonatok és nyüzsögnek az utakon a jármûvek. A sceneryben nagyon szépek pl. az autók, vagy a nézelõdõ emberek is. Sokat dobnak a hangulaton a nagyváros hangjai, a kocsik és a dudák zaja.
Mindez hogyan jelenik meg az fps-ekben? Egy mostani középkategóriás játékgépen, amivel próbáltam, a kézikönyvben ajánlott beállítások mellett 20 fps körül fut a játék. Ez 1152*864-es felbontásra és helikopteres, vagy motoros sárkány repülésre vonatkozik. (A javasolt beállítások közül a korlátlanra állított fps nem jött be nekem. Átlagban ugyan magasabb fps jött ki, de a megjelenített kép az ingadozások miatt olyan volt, mintha rángatták volna a repülõt, ezért rögzítettem az fps-t.)
Érdemes olyan gépet választani, ami lassan repül, így jobban lehet nézelõdni, mert sok a látnivaló. Kipróbáltam a sceneryt az alap gépeknél sokkal összetettebb virtual cockpittel rendelkezõ kiegészítõ gépekkel is, ezeknél bizony 10-15 körülire visszaesett az fps. Ugyanezt tapasztaltam, ha pl. az Extra 300-assal 140-mph/h-val repkedtem a háztömbök között. Azért nem ez a jellemzõ felhasználás. Egyébként némi tuning után (CPU 4GHz) így is tökéletesen fut a sceneryvel az FSX.
Mindehhez adnak még egy jó kis helikopteres mission-t is, amit szintén érdemes végigrepülni, mert Manhattan jellegzetes helyein vezet keresztül, némi idegenvezetéssel.
Negatívumot nem tudnék felhozni, legfeljebb megjegyzem, hogy -amint a kézikönyv ajánlásában is szerepel -a talajra vetett árnyékokat mindenképpen ki kell kapcsolni, enélkül horror megjelenésre számíthattok. Az FS nyilván nincs felkészítve ilyen hatalmas mennyiségû épület árnyékainak számítására.
(Nálam kék halállal szállt el a game, amit kb. a Win98-nál láttam utoljára.)
Szóval, remek munkát végeztek a fejlesztõk, köszönet érte.
Hanem 3dsmaxban rajzolgatok medencéket a web oldalamra és ahhoz kell, kb a rajz önmagában 6gb ramot zabál plusz a winfos
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
A mûszereknél a felirat kijelzésének a hibája elég sok gépnél jelentkezik FSX+SP2 alatt. Sokat keresgéltem a megoldás után, de nem sehol találtam az okot és a javítást. Annyit írnak, hogy ez WinXP alatt jön elõ, a textúrák átlátszósága ill. valamilyen material-lal kapcsolatos beállítás okozza. Nem függ össze a mûszerek kódjával. Nálam korábban FSX+SP1-nél csak ritkán fordult elõ és ha újraindítottam a számítógépet megszûnt a jelenség, de FSX+SP2- alatt ez nem segít. Most, ha ilyet látok, egyszerûen kikapcsolom a tooltipet, elvégre a valós repülõkön sincs egérmutatóra elõugró felirat...
Egyszer majd próbálkozom egy max modellen a VC panelen különféle materialokkal, hogy mikor jön elõ ez a felirat dolog, addig is, ha valaki rájött már, engem is érdekelne a megoldás...
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
A gépek teture mappájában a MiG_VC4 bitkép alfáját fesd sötétszürkére...
A DXTBmp progival tudod szerkeszteni.
Ha nem világos elküldöm priviben a fájlt,aztán bemásolgathatod.
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Sok jót hallottam , már errõl a szimulátorról.
Szeretném én is kipróbálni, de ahogy itt olvasgatok, nem tudom a konfigommal érdemes e.
E7300 2.66
Ati 4830 512Mb
2gb RAM
22"os Lg
Egy ilyen játékhoz mire lehet még szüksége az embernek?
Hogy tudom megtanulni a repülõk kezelését?
És honnan érdemes addonokat meg kiegészítéseket letölteni és egyáltalán mit?
Xp alatt megy vagy szükséges a Vista?
Bocsi a sok hülye kérdésért.
Ha valakinek van ideje és kedve írjon lécci.
Köszii
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"