Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tapasztalataim szerint az fsx külön vinyót érdemel, swap nélkül. személy szerint még raid-be is kötöttem. no nem az fps miatt, hanem a gyors textúra töltés miatt.
amin még érdemes lehet (maaajd) gondolkozni, az egy ssd vinyó. iszonyat gyorsak, viszont rohadt drágák.
egy trükk:
aki nem ismerné a contig-ot, annak ajánlom figyelmébe! ez egy, az ms oldaláról letölthetõ kis program, ami a kapcsolók során megadott könyvtárakat, fájlokat rázza gatyába (mondhatni egy adott könyvtáron végez fragmentáció javítást).
használata:
google->contig->megfelelõ ms oldalról letölteni. contig.exe bedob az fsx könyvtárába, majd parancsikonban vagy egy bat fájlban megadni neki a paramétereket.
ms ehhez kapcsolódó oldala
használat: contig.exe -s *.*
Egy technikai jellegû kérdésem lenne - kaptam egy új controllert (SpeedLink Black Widow), amivel igen elégedett vagyok. Egy gondom van vele: nagyon érzékeny, így igen apró mozdulatra is túl hevesen reagál. Az FSX controller beállításaiban a sensitivity-t levettem a legminimálisabbra, de akkor is eszeveszett érzékeny. A deadzone-t is feljebb húztam, így valamelyest jobb, de ezzel is csak kijjebb toltam a mozdulatot, nem oldottam meg.
A legtöbb játékban van szerkeszthetõ config file, amiben a control paraméterei is állíthatók. Ezt viszont nem találom sehol (Sp2-vel, de Acceleration nélkül)
Tudna valaki segíteni, hogy lehet az FSX szoftverén belül, nem a felhasználói felületen lejjebb venni a controller érzékenységet?
Köszönettel: Medwyn
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Official IVAO Member
A másikra:
Tényleg unalmas volt (még gyorsított idõvel is) vagy fél órán át követni azt a gépet. De a barlangi bázis, meg a rejtett leszállópálya miatt megérte.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Scenery készítõk figyelmébe ajánlanám, hogy Arno közzétette az fsdeveloper.com oldalon a ModelConverterX új változatát. Igazi svájci bicska az érdeklõdõk számára. Ez a kiadás már tartalmaz egy automatizált LOD készítõ modult is, kipróbáltam, mûködik. Sokkal egyszerûbb a használata, mint a hasonló max plugineké.
Ez egy másik mission-ból van. Jártatok már itt?

Nincs meg nekem az Acceleration pack, a küdetésrõl ezeket találtam:
Edwards Airmanship
Difficulty: Beginner
Estimated Time: 30 minutes
This reward is for completing the Executive Tour mission. Press Ctrl+E to start your engines, then taxi to the runway. Takeoff, pull up the gear and flaps, and maintain somewhere around 160 knots. The mission compass is going to show you the points of interest in order, so you can concentrate on the flying. It's important to keep the points on your left as you pass them, otherwise your copilot will tell you to circle and pass by again. You also need to keep the turns gentle, because the mission will fail if the Secretary hurts his back (above 2.5 G's or so). You can monitor your G's by pressing Shift+Z three times to bring up the stats header.
After passing the last point of interest, you'll be told to fly alongside the approaching space shuttle. Increase your speed and begin climbing. You should be able to spot the shuttle after you cross about 4,000 feet. As you get close, turn to place the shuttle on your left side and do your best to keep up with it. After you're in position, wait for the Secretary to say something about taking pictures. After this, you're done. Fly back to the runway (minding those G's!) and make a smooth landing to receive the reward.
Reward: Edwards Airmanship Ribbon
Official IVAO Member
Nincs fent nálam az fsx, és ezt a missiont is már több mint egy éve csináltam meg, de kb. annyiból áll, hogy berepülsz a repülõtér fölé (a megadott utasítások szerint, ha adnak ilyet egyeáltalán), majd hajtómû alapjárat, bedöntöd tisztességesen és spirálozva ereszkedsz a reptér fölött, nem túlságosan eltávolodva a pálya vonalától. Aztán mikor alacsonyan vagy, akkor ráhelyesbítesz a pályára, kilebegtetsz, oszt csókolom.
Official IVAO Member
http://goo.gl/gd6Zi5
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
itt van 737 es szim, briefing mindne ami kell ott az arak is tessek lassek, keszul az airbusos cockpit is
Köszi a gyors választ Srácok!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Hamár ennyire nem elég az FS nektek, inkább errefele keresgéljetek. Ez tuti public.
Egy mûködõ concod-ot szeretnék belerakni a játékba, de amit leszedek az avsim-ról aztok közül egyik sem mûködik rendesen sajna. Tudnátok ajánlani egy weboldalt, vagy egy linket dobni, ahol egy nálatok is mûködõ concord-ot tudok leszedni? Elõre is köszönet!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2