33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
carlosfly #12221 Nem rakta be a slideshow-t...:P -
carlosfly #12220 Nem tom hol voltam :))
-
Medwyn #12219 A hogyantolassunkreversethrusttal.fsx.hu-t tavaly vettem meg ;)
-
carlosfly #12218 és azért tudokjólmertittmindenkisegitett.ORG -
carlosfly #12217 :D::D -
#12216 Meg a mostmarjoltudokrepulotvezetnihogykellmultizni.flightsimulatorx.hu aldomain is kellene :)))))) -
carlosfly #12215 Mindent megveszünk :) Amit csak akartok! :D -
#12214 domain gyujto lettel?:)))) kene meg a billentyuvelrepszimezni.hu-t is:))) -
carlosfly #12213 Ja igen! Megvettem a www.flightsimulatorx.hu domaint. Saját serverem az van az nem gond várom az ötleteket. -
carlosfly #12212 Azért durrantottam le mert olyan mutatós volt.:) Egyébként reppenés közben tényleg jobb hatása volt de igy is mutat. -
#12211 FTX NA PNW
-
#12210 Nekem így is tetszik, szerintem jól néz ki. :) -
#12209 Ez egy sima napnyugta...nekem is van ilyen képem a Airsimmer Érbászomról... :) Mozgásban jól néz ki szerintem mégha így képlövésen nem is... -
#12208 -
carlosfly #12207 Nemtom ilyen volt.... -
#12206 Homokvihar van, hogy ilyen sárga minden? -
carlosfly #12205 San Francisco
-
#12204 aki radarcontactal veszodik es fel ivaotol vagy vatsimtol az szerintem nem csak kishitu de lusta is:) -
#12203 Nulla tapasztalatom van vele, csak azt írtam, amit tőletek hallottam róla. :) -
#12202 ja csak szokni kell meg hat be kell azt is loni am hogy rendben menjen nekem maceras volt -
#12201 Radar Contact a legjobb állítólag. Amúgy online repülés. :)
Ja RC-nek hibának azt szokták felhozni hogy túl robot hangja van és érkezés után nincs földi irányítás (induláskor van). Én még nem próbáltam. :) -
carlosfly #12200 Vmi rendes atc nincs fsx-hez ami ugy rendesen elirányitgat érkezéskor és induláskor is.. ? Sülyedj ide fordulj ennyit stb... ??, Létezik valami? -
#12199 Új típusokra gondoltam :) Múltkor véletlen 50 csomónál kapcsoltam ki a revet és fspassenger adott is jó sok mínusz pontot:D -
Rue East #12198 Northwest DC-9-esek rendszeresen tolattak(tolatnak) ki reverz segítségével a kapuktól, szóval nem szentírás, hogy tilos, sőt régebben más típusokkal is csinálták rendszeresen, pl.:727-el
DC-9 pushback
manapság ilyet már nem nagyon csinálnhak, sokkal jobban óvják a hajtóműveket, 60 csomó alatt már "visszafúj" a sugárfék a hajtóműbe -
#12197 Sajnos a tolóerő fordító helytelen használta (a konkrét esetben rásegítés a hátratoláshoz) már komoly katasztrófát is okozott.
Air Florida 90 -
carlosfly #12196 AHÁ! Köszönöm ezután a sugarat csak fékezni hasznalom :D:D PUSBEKELEK MAJD :)
Köszönöm! -
#12195 Pushback-kel tolass, FAQ.
Egyenesen: Shift+P, Balra Shift+P+1, Jobbra Shift+P+2, vagy AES hátratol a helyére. -
#12194 Baszki pushbackról még nem hallottál?! Csomószor volt róla szó itt is... :DDDDDDDDD -
carlosfly #12193 Nézmá!!! Most nézem hogy tólatot irtam :D:D Jóvanaz értitek úgyis :) -
carlosfly #12192 Dehogynem! Simán a sugarfekkel! Néha ugy tólat hogy amikor fékezek égnek áll az orra néha meg fékenek is fos :S Szal akkor az csak fék..jóvan:D:D:D Akkor hogy a p...be álljak ki? -
#12191 Hát majd meglátjuk. :) Egyelőre pushback van, semmiképpen nem tolatunk sugárfékkel, mert veszélyes és tudtommal 60kts alatt a motort is rongálja a sugárfék. -
#12190 egyebkent mar 1 ideje kiserleteznek az elektromos rendszerrel... nem kell pushback es elvileg taxi is kivitelezheto lenne uzemenyag sporolas miatt.
-
#12189 rautok a kezedre ! :)) -
#12188 Ugye nem sugárfékkel tolatsz?:D -
LegendTommy #12187 carlos nem megmondtam, hogy ne tolatgass a 747-essel?:D -
#12186 ? mi tud tolatni ? -
carlosfly #12185 Ja igen a másik dolog! Mitől van az hogy egyszer tud tolatni egyszer nem :S? -
#12184 classicba nem :)
-
carlosfly #12183 Okés köszönöm :) -
#12182 FMC be van, de azert backupkent megvannak a hagyomanyos nav radiok is a tobbsegen