Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló! telepítve van az fsx, de sem az sp1-et sem az accelerationt nem tudom rátelepíteni, mert nincs aktiválva... esetlep tud valaki valami megoldást erre /azon kívül hogy sok pénzt rááldozzak/ köszönöm
Ati810
Köszönöm. <#worship>
ingyenes és legális is :
www.avsim.com (ide csak be kell regisztrálni és úgy tudsz letölteni)
www.fsdownload.com
www.simviation.com
www.hovercontrol.com

Itt:http://simuladoresgame.blogspot.com/2008_10_01_archive.html
ingyenes,de nem legális...
Érted ugye...

Ati810
Hello.
Tudna valaki modani egy oldalt ahonnan ingyenesen letölthetek addons-t ?
Elõreis kössz.
<#wow1><#beka2><#taps><#taps>

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Letudnád írni inkább a nevét vagy az exe fájlnak már a webcímét? mert nem rak sehova ha rákattintok! Köszi!

Ati810
Köszönöm a segítséget. <#worship>
[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

<#wow1><#taps>

www.smart-bus.hu

Hypo
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hello!
A helikoptereket (Windows Xp alatt) az x\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Rotorcraft mappába kell másolni!
Ha van hozzá Gauges vagy Effects akkor azt ide kell másolni:
Gauges: x\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Gauges
Effects: x\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Effects
A repülõgépeket pedig:
x\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes (v. aircraft) mappába kell másolni!

Remélem tudtam segíteni!

Ati810
Hello.
Tudna valaki segíteni abban, hogy az FSX-hez letöltött add-ons-t (pl: repülök, helikopterek) hogy lehet beletenni a játékba ?
Elöreis kössz.
pateszi
Esetleg ezmegfelel?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Köszi! De olyan progi nincs amivel 3D-be látom a gépet?

Hali

Lenne egy nagyon idegesítõ problémám.

LHBP-re érkezve mindíg az 52 est kapom gate-re. Namost ott egy 737 se fér el, plusz baromira unalmas mindig ugyanaz.

Van erre megoldás? Budapest 2007 Scenery
Clidey
imagetool.exe + Photoshop vagy Paintshop

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!

Milyen programmal tudok a egy géphez átfestést csinálni?

Köszi!

talán az hogy a telepítés végén újraindult a gép,így nem vot ideje letörlõdni..
Papirzacsi
És megtudhatjuk, hogy mi oldotta a meg a problémát? Hátha másnak is lesz ilyen baja egyszer.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

pateszi
Jó repülést!

Sikerült végûl, és megy az fsx! :-)
Szia! De szó szerint azt írja ki amit 7 üzenettel visszább írtam. én csak azért másoltam oda az msxml 4-et hogy biztos ami biztos, de fel is telepítettem. majd azért készítek egy screent is, hátha jobb. köszönöm
Papirzacsi
A gúgli elég sok találatot kideob erre az Error:1722 és FSX vonatkozásban, pl. ilyet is: http://support.microsoft.com/kb/928080/en-us.

alert
Nem értem pontosan mit futtattál és mit másoltál a system32-be? Ez egy windows-os telepítõfájl, amit ha elindítasz feltelepít és beregisztrál egy csomó fájlt magának, tehát azzal ha ezt önmagában bemásolod a system32-be nem sokat érsz. Szerintem valami mást tölthettél le. Esetleg csinálj egy screenshotot a pontos hibáról, hátha valami hibaszám is van, vagy nem pontosan azt írja, amit mondasz. A lényeg mindig a részletekben van 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Szia! Én így kaptam a gépet, 1 xp sp3 ,és másik partíción meg xp gamer van. a játékot a d-re akarom telepíteni, de mikor a windows meghajtóra telepítem, akkor se jó. nem értem. a játék feltelepül,majd rögtön kiírja a hibát, és rögtön el is kezdi leszedni. remélem tudtok segíteni
még ezt is kiírja: "Error:-fatal error during installation."
pateszi
Szia,

Nemrég telepítettem az FSX-et XP+SP3-ra, semmi gondom nem volt vele.
Az SP3-at elõre a windows telepítõ lemezbe integráltam, egyben ment fel a rendszer. Ezután mentek fel a driverek, a directX, majd az FSX SP1 és SP2.

Szia! Köszi a segítséget, de sajnos még mindig ezeket írja ki, pedig letöltöttem azt az msxml 4-et, és futtattam is, meg be is másoltam a windows system 32 mappájába, de így se sikerül. tudnál részletesebb instrukciót adni? Megköszönném. nem lehet hogy az xp sp3-ommal van a baj?
alert
Keress rá a google-ben arra, hogy "msxml" és töltsd le a microsoft oldaláról. Utána mennie kell.

Üdv! valaki remélem tud segíteni. Új gépem van, és telepíteném fel az fsx-et, de mikor a végére ér ilyet ír ki: "Error 1722. There is a problem with this windows package. A program run as port at the setup did not finish as expected. Contact your vendor. próbálom elindítani, akkor meg ezt :"This MSXML4 sp2 component is not installed. Please reinstal Flight simulator to restore ar repair this missing component."

Szó szerint ezeket írja ki, aztán letörlõdik a játék. Kérem segítsen valaki. egyébként xp sp3-am van, + xp gamer is
a segítséget elõre is köszönöm.
Szerintem jó ötlet csak persze idõ és gondolom szerver kérdés. Ha lenne egy ilyen táblázat ki lehetne egészíteni egy érdekességekkel is kordinátákkal. Pl. Ha jól emlékezem a szingapuri vfr repülésnél 10-15-ik alkalommal fedeztem fel, hogy az eggyik emeletes ház falán mozgókép volt. Egy másik alkalommal, sajnos nem emlékezem hol gyõnyõrû mûködõ szökõkutak voltak.
Ombika
Mondjuk lehetne kesziteni 1 excel tablat es mindig beleirni az ujakat, aki talal , majd FAQ-ba kirakni!

Sziasztok köszi a segítséget a "vizes" reptérrel kapcsolatban. Azt hiszem rászánok egy teljes napot és végig nézem.
Hypo
Illetve ha addon scenery akkor a manulaba benne van a pontos icao pl tongass fjords, misty fjords, glacier bay

m814
Én nem tudok olyan egyszerû módszerrõl, amivel a "vizes reptereket" be lehetne azonosítani pl.ICAO vagy IATA alapján . Ami nem is meglepõ mivel gyakoriak a folyékony és szilárd burkolattal egyaránt rendelkezõ repterek is. Az egyetlen ami erre utal, a pályairány után szereplõ "W", a térképeken.Azért nincs minden elveszve, itttalálsz egy kis segítséget ezek megkeresésére.Bár a használata elég nehézkes.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

alert
FSUIPC? Fizetõs, de az kimondottan ilyenekhez van. És FS-hez.

...bocsánat, hogy kötöm az ebet a karóhoz, de nem sikerül megoldani a joystick érzékenységi problémát. Azon is gondolkodtam már, van-e bármilyen külsõ segédprogram, amivel felül lehet kalibrálni a windows alapbeállításait.
Hallottatok már ilyenrõl esetleg?

http://www.wix.com/swatopluc/castles

valahogy sejtettem, hogy ez egy téves megfigyelés 😊
köszönöm, legalább én is tudom, hogy ez egy téves észrevételezés volt 😊

Hypo
hat olyan helyen repul az ember amit ismer ergo elotte gondolom csak kivalasztod honnan hova akarsz repulni, ICAO kod aztan kesz

Papirzacsi
Attól tartok, hogy tényleg az.:-) A 27W kódjelû repülõtér füves pályás, és Washington államban található. Bár a neve megtévesztõ, mert Lake Wenatchee.:-)

Ámbátor én nem emlékszem, hogy lenne szûrési lehetõség a pályatípusra, ami szerintem egy eléggé nagy problémája az fseknek. Ha már adatbázis, ráadásul ekkora, akkor lehessen már ez alapján is keresni.:-)

hát, gyanítom, hogy egy jártasabb kolléga tud rá konkrét választ.
én azt figyeltem meg (alaska területén, máshol nem!), hogy ezeknek az ICAO kódja 3 karakter és számmal kezdõdik, pl 6KA.
no most ez lehet, hogy egy hatalmas nagy blõdség, ezt csak az alaskai repkedések észrevételeként írom 😊

-kellene+lehetne 😊

vista esetén pedig itt (csak azért, hogy ha FAQ téma, akkor ezt is be kellene tenni 😊):
C:\Users\%USER%\AppData\Roaming\Microsoft\FSX\

Sziasztok. Tudna valaki abban segíteni, hogy ha hidroplánnal szeretnék repülni, akkor a több tízezres reptérálományból hogy tudnám kiválasztani a felszálási lehetõséget az egyenkénti átnézés helyett?
Eddig a szabad repülésnél a reptereknél mindig külön meg kelett nézni, hogy van e 'víz' lehetõség. Ez borzasztó sok idõ, még akkor is ha a köztudott szárazföldi reptereket kihagyom. Elõre is köszi
Akkor egy kis elmélkedés (remélem, van ebben valakinek gyakorlata)

Ezt a részt vélem idevalónak (mármint a controller érzékenységét célozva):

Controls_Default=Standard
Controls_Current=Standard
KBDAIL=0
KBDELEV=0
KBDRUD=0
force_master_gain=10000
force_stick_force_enabled=1
force_stick_shaker_enabled=1
force_gear_bump_enabled=1
force_crash_enabled=1
force_ground_bumps_enabled=1

Ebbõl ez tûnik elsõ látásra skálázhatónak:

KBDAIL=0
KBDELEV=0
KBDRUD=0

Csakhogy ezek más játékok esetén minimum 1 értékûek, vagyis tudok rajta finomítani a 0.x-es tartományban. Itt viszont baj van - 0 alá nem hinném, hogy menne értelmesen, és hiába tükrözi a játékban beállított értéket...

Jó nyomon járok?
Volt már valakinek hasonló problémája?

Med

Igen, ezt pont akkor találtam meg, amikor írtad 😊
Köszönöm!
ma is fejlõdtem keresõoptimalizálásból...

Papirzacsi
Ha minden igaz ,akkor itt: C:\Documents and Settings\Application Data\(Your Windows User Name)\Microsoft\FSX

Szolgálati közlemény:
Ezt is be lehetne tenni az FSX faq-ba, mert ha jól látom nincs benne, és elég sok helyen láttam már ezt a kérdést felmerülni.

Köszönöm, Hypo 😊
Már csak két kérdésem van: Hol találom az fsx.cfg file-t (mert még a keresõ sem találja egyik drive-on sem)? És pontosan mi az a program, amit említettél?

Barátsággal: Medwyn