Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HD4870X2 2GB PCIe 125.930 Ft
<#rinya>#rinya>
És akkor még nem is 3.8 GHz
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Mert ha az Aces tudott vona gyártani valami használható FMC-t,akkor azt az én logikám szerint bele is rakták volna, és eladják a programot drágábban, vagy megcsinálják saját addonként és meg lehet venni plusz pénzért. De ez nagyon nem éri meg nekik ha csak azért nem raktak bele FMC-t,hogy más rakhasson...
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Nézzétek HD minõségben jobb gomb alul😊
szép kis gép 12G ram 3.8mhz
Core 2 Duo E6600
GeForce 9800GT 1GB
2GB DDR2 800MHz ram
asszem más lényeges nincs ami fontos lenne
Virtual SimRacing
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ezt kérdeztem pont a másik fórumon pár hete, hogy AC2004-et feltettem fs9-hez, de nem tudok mászkálni a gépek belsejében és nem tudom mit csinálok rosszul.
hozzátesztem fsx-ben sem sikerült mászkálnom...
Official IVAO Member
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ezdok camera pro
érdemes a többi videót is megnézni, ahol más effektek kerülnek bemutatásra. a jelenleg aktuális (1.22) nem tartalmaz ilyen ínyencségeket, ellenben ha jól rémlik, akkor free (ez viszont már nem lesz az)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egyenlõre még semmi biztosat nem tudok mondani semmirõl. De ez biztos. 😄
Shit+E+1 vagy 2 vagy 3 as gomb
Kiegeszito progival lehet pl DBS walk And Follow wagy Active Camera
Lenne két kérdésem:
Mijen billentyûkombinációkkal lehet ajtókat kinyitni ? Eddig sikerült a beszálló ajtót kinyitni, de biztos lehet mást is. <#vigyor2>#vigyor2>
Hogyna lehet mászkálni a gépen ? Mert láttam olyan videókat amin a gépen belül járkáltak.
Arra céloztam, hogy a saját festéseket leginkább az FSX-ben lehet és érdemes megnézni és ellenõrizni. A textúrákat szinte bármilyen erre alkalmas képszerkesztõ programmal elkészítheted. Szükség esetén elég sok géphez találhatsz paintkitet, vagy blanckitet a kiinduláshoz, de azok nélkül is lehet nagyon jó minõségû festéseket készíteni.
Léteznek 3d-s megjelenítõ programok (pl. ModelConverterX), amikkel meg lehet nézni az elkészült festést a gépen anélkül, hogy megnyitnád az FSX-et, de ezek renderelése meg sem közelíti a szimulátorban láthetó képet.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Nagyon kíváncsian várom, mikor adjátok ki, hol fog megjelenni?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Gondolod, hogy ott az Aces Studios-nál, ahol az utolsó bitig ismerik a programot képtelenek FMC-t írni a saját programjukhoz, miközben "kis" cégeg röhögve megírják a fizetõs stuffjaikhoz?! Na ne röhögtess már!
Megmondjam a választ? Azért nem tettek bele FMC-t (se) hogy a csomó fizetõs addon-cucc gyártónak legyen mit dolgoznia! Nem tûnt még fel hogy a default gépek paneljein a mûszerek döntõ többsége nem mûködik? Gondolj bele, talán nem véletlenül...
Miért,szerinted miért nincs FMC a gépekben?
Ezt ugye te se gondolod komolyan...?!
A valóságban a kisebb, fõleg VFR célra tervezett gépekben van GPS, hogy tudd, hogy hol vagy, ha vizuálisan mondjuk nem tudsz tájékozódni. Amúgy meg FS-ben a GPS-szel nem is tudsz "normális", intersection-okon alapuló útvonalat lekövetni...
Üdv, Ádám
Jómagam is polgári helikopter pilótának készülök így tudok neked segíteni! Mire is gondoltál a reporvosi vizsgálatról érdekelne valami leírás vagy valami ilyen?
Ha gondolod vegyél fel msn-re: [email protected]
http://fs2004faq.uw.hu/
A GPS mûködésérõl én nem találtam magyar leírást, azt az FS Learning Center-ébõl tudod elsajátítani. (persze ehhez kell az angol)
Ha kiegészítõ vásárlásán gondolkodsz, a REX-et tudom ajánlani. Nekem nagyon élethûvé varázsolta a környezetet.
Rádiózás: egy ilyen angol-magyar szótárra gondoltam, mert még az angol tudásom hagy kivánni valót maga után, mert németett tanultam annó, de most elkezdtem az angollal foglalkozni, mert azzal többre lehet menni.
Na várom hogy vége legyen a munkának (este 8 :S) és újra nekilendüljek egy LHBP-LIPZ járatnka:-)
Virtual SimRacing
2. FSX saját rádiózásáról se tudom, hogy lenne leírás, de nem egy nagyon bonyolult dolog, kevés lehetõséggel, így pár próbálkozás után magad is kiismered, és gyakorlatilag nem lehet eltévedni benne, mert mindig csak azt engedi amit lehet.:-) Remélem érthetõ.
3. Van benne AI forgalom, az optionsben tudod feltolni a csúszkáit. Légi, földi, vizi. Csak gépigényes.
4. Lehet online játszani.
5. De kell. A kiegészítõknek semmi köze az MS-hez. A gold tudtommal csak annyi, hogy tartalmazza az FSX Deluxe verziót és az Accelaration Packot. Minden mást vagy így vagy úgy, de külön kell megvenni.
GPS-rõl van valami leírás (magyar)? hogy a FSX-be hogy kell használni, hogy mûködik.
Mivel ez Simulator gondoltam is hogy csak úgy nem fog menni benne semmi, de nagyon érdekel a dolog, és szívesen utána olvasok.
A FSX rádiózásáról lehet valahol utána olvasni?
Még olyan kérdésem is lenne, hogy a FSX-be lehet valahogy egy kis életett vinni? mert kicsit illuzió romboló. hogy egyedül az én Boeing-em van a reptérem, és semmi más Gép nincs....
Na még két kérdés:
1. "világboltos" verzióval is lehet online játszani (SP2-es verzió)
2. általába amilyek játék tetszik (viláboltos verzióban), az megvesszem, és ez így lesz a FSX-xel is. A kérdésem az lenne hogy a Microsoft Flight Simulator X Gold most a legaktuálisabb, szóval ha azt megvesszem, nem kell mellé kiegészítõket vennem?
Virtual SimRacing
Ha nagy magasságból kezdem a megközelítést, akkor Kb 100 mérföldrõl kezdem a fokozatos magasság és sebesség csökkentést, majd a repülõtér belépõpontjánál (GPS szerint) kb.4-7000 Ft magasságban pályairányra fordulok.
Egyébként a GPS szinte minden reptérhez különbözõ megközelítési eljárásokat kínál, amit a PROC gombbal jeleníthetsz meg. (Természetesen itt sem árt a GPS ismerete, mert "csak úgy" nem fog megjeleníteni semmit).
De köszönöm a segítséget
Egy repülõteret kb milyen magasságba illik megközelíteni? vagy errõl is van valami kis olvasmányok.
MÁS!
Eljátszottam a gondolattal hogy mi is lenne ha valóba is megprobálnám ezt a polgári repülést, 1-2 helyen már olvasgattam róla, valaki nem tudja milyen feltételeknek kell eleget tenni?
Azt hallotam hogy vagy 185 vagy 190-nél magassabb nem lehet az aki pilótának akar menni? Azt tudom hogy vadászpilóta max 185-t lehet, de a polgári repülõsõknek is van ilyen kritérium?
Virtual SimRacing
Köszi szépen!
u.i: Megnéztem a FAQ-t csak olyan beteg vagyok hogy nem látok ki a fejembõl...
Virtual SimRacing
Kb egy év után ismét elõvettem a FSX-et, és hát sokat felejtettem, igaz anno egy éve is csak 2-3hétre merültem bele.
Na szóval keresek valamit de egyenlõre nem találom
Még mindig a leszállással vannak gondjaim, és régebben találtam egy leírást ami a mûszeres leszállásról (remélem most nem mondtam butaságot) szól.
Szóval tudd valaki egy magyar nyelvû leírást, hogy kéne leszállni egy boeing 737-800-asssal?
Ma is repültem egy kicsit, meg még fogok is :-), de a legutóbbi repülésemrõl itt van 1-2 kép:

Virtual SimRacing