33535
  • Papirzacsi
    Nem, de a zenét legalább eltaláltad. :-)
  • adikakk
    thx.
    A videó is tetszik?
  • carlosfly
    Fantasztikus! :) A zene :)
  • LegendTommy
    ne is mond én is tervezem beszerezni, utánna meg commodore-okat:D
    c64 isten
  • Clidey
    Hajaj!! Nekem még van egy működő hibátlan 48kb-os példány a birtokomban...bár ezer éve nem volt bekapcsolva már... Pedig régen mennyit Tomahawkoltam vele huhuhuhúúúúúúúú! :DDDD
  • adikakk
    Jó napot.
    Csináltam egy kis videót.
    MS SU
  • LegendTommy
    ehh spectrum azok a szép idők
  • Hypo #12254
    sinclair spectrum rainbow edition:))
  • LegendTommy
    ezt ki gyártja az msi vagy az asus?:D
  • Hypo #12252
    interesting
  • Hypo #12251
    :))) hat NGX et mindenkepp erdemes szvsz megvarni bar nem lesz egyszeru futtatni:)
  • carlosfly
    :) Sikerült köszi. Sosem sajnáltam a manit főleg nem repcsis cuccokra.. :) és úgytűnik bár nem olcsó hogy megmarad de! a PMDG-t inkább megvárom és majd akkor eldől... Lassan befejezem a kis cockpitet és ha az elkeszült akkor vmi nagyobbat epítek ;) vagy arianera vagy pmdgre.
  • Hypo #12249
    ha meg az eredetivel gyulne meg a bajod sajnalnalak is a kidobott penz es a repules elvonas miatt, de igy.......draga jo oktatom szavaival elve " Old meg kerlek alasan" :)
  • carlosfly
    HEHEHE :))) rajöttem :))
  • carlosfly
    Megcsináltam még párszor a pfd az fajinul beröffen szal a horizont szépen bepattan de az mfd az 0 az olyan üres kék marad :S
  • carlosfly
    najovan akko arujjatok el mit b....k el :)) mert szetvagom itten reggelig :D és ezt nem akarhatjatok :D:D
  • polluxware
  • carlosfly
    Nem mégsem jó! Egyszer ugy töltött be véletlen hogy volt az mfd-n valami na abból feléledt...De ha csak kék hiába csinálom még 1x sem jött össze... :S ocska ratyi sztem... ha megcsinálom a leírtak alapján es mégsem.... szal azé már mennie kéne. Pmdg-t ötször elinditom barmilyen állásából..és az működik...
  • Clidey
    No ja, az IRS csodákra képes, mi? :D
  • carlosfly
    Nah megjavítottam..:))
  • carlosfly
    Nah kiszerettem volna probalni ...ezt az arianet.. a pfd megy az mfd süket jo inkabb kihagyom ...
  • Rue East
    köszönöm
  • carlosfly
    Jajj !! :D:D DANKE!!!
  • Clidey
    FSrecorder. Jó.
  • Rue East
    mi volt az a program amivel fel lehet venni repülést aztán kötelékezni magammal? lehet nem is itt volt hanem a 2004 topicban? és ha igen akkor jó-e fsx-hez is? :)
  • [HUN]FaTaL
    Ariane. De szerintem nemsokára jön a PMDG NGX :)
  • Clidey
    Hát már hogy a viharba ne volna! Viccelszbolondozol? :D
  • carlosfly
    Fsx-re nincs semmilyen használható 737 800?
  • Clidey
    Azt nem mondtam hogy szakszerű is a múvi... :P
  • Papirzacsi
    6000 feeten 2,02 mach... jó nagy baromság, de a videó amúgy király és a gép is tutkó lesz talán.:-)
  • CptSAB
    2.02 Mach na most jobban megnéztem a mach meter szerint tyűűűha.. papának meg gyanítom pár tényezőt figyelembe véve túlnyomásos pilcsikabin volt hegesztve a Cessnába ! :D
  • CptSAB
    Nekem a kötelékrepüléses része tetszik.. a Cessna vs. Concorde részt azért effektelhették volna :) Sajna nem figyeltem sem a magasság sem a sebességmérőt..
  • CptSAB
    nálam anno fsx-nél a kaput a terrain textúrák és az autogen szerkezet csukta be. De a 3. képen is látható amiről írok, azok a fák valahogy szemmel láthatóan olyan suta felállásban vannak. Szval az én subject véleményem, hogy az fsx landclasst azt túlspirázták. :)
  • Clidey
    Aki még nem látta volna:

Mondjuk engem nem hoz lázba de a videó az fílinges. :)
  • Hypo #12227
    2010 ideje volt
  • polluxware
    carenado Bonanza:) úgyfest itt már végre 3Ds múúúszerekkel

• Mocca08
    http://www.youtube.com/watch?v=6JV_91Ifwdo

Jo reg jartam errefele, de ezt gondoltam megosztom veletek, szerintem szep :) (ha meg vki nem latta volna)
  • carlosfly
    Én pont ellenkezőleg látom :) Fent van mind a kettő de fs9 ha megszakad sem lesz olyan mint fsx mert nem tud olyan lenni . Játszhatóságra viszont sokkal jobb a 9 addonok szépek stb de vannak korlátjai és azon nem lehet változtatni.
  • polluxware
    majdnem rávágtam hogy fs9+rex...

fejlődni kell ennek az fsxnek még:)
  • carlosfly