33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#12261 Nem, de a zenét legalább eltaláltad. :-) -
#12260 thx.
A videó is tetszik?
-
carlosfly #12259 Fantasztikus! :) A zene :) -
LegendTommy #12258 ne is mond én is tervezem beszerezni, utánna meg commodore-okat:D
c64 isten -
#12257 Hajaj!! Nekem még van egy működő hibátlan 48kb-os példány a birtokomban...bár ezer éve nem volt bekapcsolva már... Pedig régen mennyit Tomahawkoltam vele huhuhuhúúúúúúúú! :DDDD -
#12256 Jó napot.
Csináltam egy kis videót.
MS SU -
LegendTommy #12255 ehh spectrum azok a szép idők -
#12254 sinclair spectrum rainbow edition:)) -
LegendTommy #12253 ezt ki gyártja az msi vagy az asus?:D -
#12252 interesting -
#12251 :))) hat NGX et mindenkepp erdemes szvsz megvarni bar nem lesz egyszeru futtatni:) -
carlosfly #12250 :) Sikerült köszi. Sosem sajnáltam a manit főleg nem repcsis cuccokra.. :) és úgytűnik bár nem olcsó hogy megmarad de! a PMDG-t inkább megvárom és majd akkor eldől... Lassan befejezem a kis cockpitet és ha az elkeszült akkor vmi nagyobbat epítek ;) vagy arianera vagy pmdgre. -
#12249 ha meg az eredetivel gyulne meg a bajod sajnalnalak is a kidobott penz es a repules elvonas miatt, de igy.......draga jo oktatom szavaival elve " Old meg kerlek alasan" :) -
carlosfly #12248 HEHEHE :))) rajöttem :)) -
carlosfly #12247 Megcsináltam még párszor a pfd az fajinul beröffen szal a horizont szépen bepattan de az mfd az 0 az olyan üres kék marad :S -
carlosfly #12246 najovan akko arujjatok el mit b....k el :)) mert szetvagom itten reggelig :D és ezt nem akarhatjatok :D:D -
#12245 -
carlosfly #12244 Nem mégsem jó! Egyszer ugy töltött be véletlen hogy volt az mfd-n valami na abból feléledt...De ha csak kék hiába csinálom még 1x sem jött össze... :S ocska ratyi sztem... ha megcsinálom a leírtak alapján es mégsem.... szal azé már mennie kéne. Pmdg-t ötször elinditom barmilyen állásából..és az működik... -
#12243 No ja, az IRS csodákra képes, mi? :D -
carlosfly #12242 Nah megjavítottam..:)) -
carlosfly #12241 Nah kiszerettem volna probalni ...ezt az arianet.. a pfd megy az mfd süket jo inkabb kihagyom ... -
Rue East #12240 köszönöm -
carlosfly #12239 Jajj !! :D:D DANKE!!! -
#12238 FSrecorder. Jó. -
Rue East #12237 mi volt az a program amivel fel lehet venni repülést aztán kötelékezni magammal? lehet nem is itt volt hanem a 2004 topicban? és ha igen akkor jó-e fsx-hez is? :) -
#12236 Ariane. De szerintem nemsokára jön a PMDG NGX :) -
#12235 Hát már hogy a viharba ne volna! Viccelszbolondozol? :D -
carlosfly #12234 Fsx-re nincs semmilyen használható 737 800? -
#12233 Azt nem mondtam hogy szakszerű is a múvi... :P -
#12232 6000 feeten 2,02 mach... jó nagy baromság, de a videó amúgy király és a gép is tutkó lesz talán.:-) -
#12231 2.02 Mach na most jobban megnéztem a mach meter szerint tyűűűha.. papának meg gyanítom pár tényezőt figyelembe véve túlnyomásos pilcsikabin volt hegesztve a Cessnába ! :D -
#12230 Nekem a kötelékrepüléses része tetszik.. a Cessna vs. Concorde részt azért effektelhették volna :) Sajna nem figyeltem sem a magasság sem a sebességmérőt.. -
#12229 nálam anno fsx-nél a kaput a terrain textúrák és az autogen szerkezet csukta be. De a 3. képen is látható amiről írok, azok a fák valahogy szemmel láthatóan olyan suta felállásban vannak. Szval az én subject véleményem, hogy az fsx landclasst azt túlspirázták. :) -
#12228 Aki még nem látta volna:
Mondjuk engem nem hoz lázba de a videó az fílinges. :) -
#12227 2010 ideje volt -
#12226 carenado Bonanza:) úgyfest itt már végre 3Ds múúúszerekkel
-
Mocca08 #12225 http://www.youtube.com/watch?v=6JV_91Ifwdo
Jo reg jartam errefele, de ezt gondoltam megosztom veletek, szerintem szep :) (ha meg vki nem latta volna) -
carlosfly #12224 Én pont ellenkezőleg látom :) Fent van mind a kettő de fs9 ha megszakad sem lesz olyan mint fsx mert nem tud olyan lenni . Játszhatóságra viszont sokkal jobb a 9 addonok szépek stb de vannak korlátjai és azon nem lehet változtatni. -
#12223 majdnem rávágtam hogy fs9+rex...
fejlődni kell ennek az fsxnek még:) -
carlosfly #12222