33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#12461 Igen érdekes .
Nagyon makrancos ,nem nagyon szereti a Földet .
A felszállásnál is figyelni kell nehogy maximális teljesítménnyel szálljunk fel . max 25 MAN (a fordulatszám mérő alatt van)-ig érdemes tolni
120 és 110 knots (csomó) között kell vele beereszkedni és nem ajánlatos laposan érkezni .
Persze ez egy tapasztalt hajózónak nem okoz gondot . :)
50% prop 15-20 közötti MAN
90 knots -nál átesik a repülő és ezt nagyon látványosan teszi .
Szóval igazi kihívás ez a kis rosszcsont .
-
#12460 Még egyenlőre nem tudom.Előre szerintem a letöltött verzsönt próálom ki.Utána pedig jöhet az eredeti, de csak ha megtetszik a játék.Aztán ha látom értelmét veszek egy joyt.Én így szoktam gondolkozni. -
#12459 Végre sikerült egyben leszállni a Gee Bee-vel,bár a pálya végéig azért csak nem tudtam megállni de azért sikerült. Egy ívelőlap/féklap elkelt volna rá.Szokott még valaki ezzel repülni? -
#12458 Írtam privit.Tudom hogy van egy alsó sebességhatár,de beereszkedés közben-féklap hiányában-nehéz tartani azt.Ebben a propellerszög csökkentés is alig segít.Szóval nehéz belőni vele a helyes szöget/sebességet de gyakrlás után azért sikerül. -
#12457 2 isod van és a CD2öt berakod Daemon Toolsba.Ha nincs CD2, vagy 2 iso akkor hiányos a feltöltés. -
#12456 Sziasztok !
Úgy 1 éve vettem meg az FSX-et. És mostanában le kellett törölnöm. A visszatelepítésnél egy kis Scenery/World/Texture hibája miatt megszakadt.
Most letöltöttem az FSX-et és az a kérdésem, hogy amikor kéri a CD2-őt, akkor hogyan indítsam el a CD2-őt, ami ugye nem CD-n hanem a gépen van rajta ?!. -
#12455 A maga nemében egyik sem... Ha egy kicsit cinkusan válaszolhatok, akkor azt mondom, hogy amennyi ismert hibája volt az FS9-nek, s ebből a fejlesztők egy csomót orvosolni is ígértek az FSX-ben (ám szinte belőlük egy sem valósult meg, s elmentek a minél szélesebb rétegek számára érdekesebbé tétel felé, akkor azt kell mondjam, hogy relatíve az FSX a kidolgozatlanabb. -
#12454 Az FSX vagy az FS9 van jobban kidolgozva? -
#12453 ja az más:) -
#12452 Ez az én magánrepülőm .
Nem telik jobbra ,és a Motorjai is kísérleti darabok ,átalakítva víz üzeműre .
Így sokkal gazdaságosabb és környezet kímélőbb !!! -
#12451 Ejj de szép, mi a hivójele VONA001?:))))))) -
#12450 Ez egy szép kis repülő :)
Jól tudom ez freeware ?
Ha megengeded ,szerintem :
a besiklási szög ,sebesség és leszálló sebi helyes betartásával ezt az utat le lehet csökkenteni rövidebbre .
Ha freeware akkor küldj nekem légyszíves egy Linket és teszek egy pár TESZT repülést a göbzivel .
Miután kiélveztem az újdonságot ,megosztom veled a tapasztalatokat .
Nekem nagyon sok türelmet igényel ,egy új repülő szokatlan repmodelje .
A sebességtartás nem okoz igazán nagy kihívást ,figyelni kell ,hol billen vagy esik át .
Ez a szárnyakon keletkezett felhajtóerő miatt fontos ,van minden repülőgépnek van egy ehhez tartozó alsó sebesség táblázata .
Köszönöm a figyelmed . -
#12449 Ez az új kedvencem:Gee Bee Racer a szűk fordulókban hajlamos kipördülni,háton repüléskor meg húzni kell lefele az orrát mert egyébként emelkedik és gyorsan orsózik.Leszállni viszont igen nehéz vele és nagy az úthossza.
-
-
#12447 A kettő ugyanaz, szerezz be egy olcsó joyt, én a saitek cyborg evot javaslom, 6k körül van, én is vettem egyet nemrég, nagyon jó. :) -
carlosfly #12446 Haliho ! Volna egy kis gondom. Repültem egy lhbp loww-t és feltűnt hogy se balcsi se fertőtó :D
UT Exclusions For Default Scenery <-- Ha ezt kikapcsoltam a sceneryknél akkor visszajött.
Ez most igy jó vagy ha az nincs bekapcsolva az egész nem ér semmit vagy mitől lehet ez ??
Help
-
#12445 A kettő ugyanaz, szóval felejtsd el. Szerezz be egy joyt pár ezerért. -
Rue East #12444 mért, nem ugyan az a kettő? -
#12443 Az irányítás vagy a játék?Esetleg mind2? -
#12442 Nem lesz élvezhető. -
#12441 Gondolom semmi esélyem a játékban repülésre ha nincs joyom ugye?:)
-
#12440 Ez remélem már helyt álló.
Egyéb iránt ,a sötét szürke az én készítményem ,a többi nem ,de javíthatom az észrevétel alapján .
-
#12439 Lufthansa Douglas DC2 1941
Lufthansa Douglas DC3 1941
-
#12438 OFF
Egy eredeti még mindig repülőképes Berlinben él
ON -
#12437 Igen egy DC3 Douglas volt ,Hajózói mulasztás
Itt van részletesen a LuftWaffe törési listája -
#12436 Az eredeti színe zöld
-
#12435 -
#12434 jobb lett volna a D-AIAS-t letölteni hozzá.. na ennyi -
#12433 de talán azért mert ez egy DC-2.. míg az eredeti DC-3 volt. -
#12432 1944. április 21-én Frederikstand-tól 15 km-re délnyugatra Vesteroy-nál elkapott egy 90 méter magas dombot. Ennyi a summárum erről a gépről. No meg annyi, hogy a paint az hibás.. az oldalkormányra festett felségjel, de mondhatni maga az oldalkormány belső vonala sem követi az eredetit.. -
#12431 igen ,várom már :)) -
#12430 Linked van ? -
#12429 Ha elsőkézből származó infókat szeretnél ezzel kapcsolatban ITT nézelődj a hírekben, vagy a fórumban. -
#12428 DE készülőben van az FSX verzió, vagy csak várjuk ? :) -
#12427 Frederikstandnál földhöz is lett csapva a pilcsi miatt.. -
-
#12425 Nem sajnos ,FSX alatt otromba hiányoznak egyes textura -k
és csak téli ,havas felszínt ad .E mellett nincs meg a kifutó pálya sem a fő épület fele látszik csak .
Várunk míg megérkezik az FSX verzió .
viszont Nagyon szép FS9 alatt .
Szeretettel -
wadamhun #12424 jó kis összefoglaló anyag, hasznos (de a 42. oldalon a magasságmérő battery kicsit erős:) )
amúgy jó reggelt, rég jártam erre, nincs nagyon időm visszaolvasgatni sem...:( -
carlosfly #12423 Nem tudjátok véletlenül hogy ebben a joyban potik vannak vagy optokapus??
-
PetiM44 #12422 Nagyon jó, szerintem is hasznos. Mikor lesz a folytatása? Mert gondolom nem csak engem érdekelne.