Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszi az infót! 😊
Már azt hittem, van új csomag...
Merthogy a neten mindféle hülyeségeket írkálnak.

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

alert
😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Na, ha most ha ezt valaki érti (csak vicc volt)<#wow1>

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

pateszi
Köszönöm szépen a válaszokat. <#smile>

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

DJ Skyline
nincs különbség a kettõ között, egy és ugyanaz. az hogy most valahol hozzáírják az "expansion pack" jelzõt még nem jelent semmit. a Deluxe verzióhoz képest 3 új gépet, új küldetéseket tartalmaz az Acceleration.

alert
Megerõsítem a többieket, csak az fs2002-es gamepack-el tudsz használható apront vagy talajt készíteni. FSX-nek még annyi megkötése van, hogy csak SP2-vel vagy ACC pack-al mûködnek a saját készítésû ground polygon-ok és egy polygon 100m hosszú lehet bármilyen irányban. Tehát fel kell vagdosni amikor kész, hogy az FSX rá tudja erõszakolni a round earth algoritmusára. A kész betonok alá AFCAD taxiutakat vagy betont kell tenned, mert az FS enélkül nem érzékeli, hogy milyen talajon van a repcsi. Természetesen az AFCAD nem látszik át a gmax ground polygon-on (ha magasabb layer számon van).

Tehát ugyanaz mindkét kiegészítõ extracsomag vagy mindkét dvd külön küldetések, több gépek??????

Papirzacsi
Fs2004-ben próbáltam a végén vázolt megoldásodat, és csak félmegoldás, regiment hibával. Tudtommal az fs2002-es megoldás a nyerõ, egy kis módosítással. De nem folytam bele az fsx-es dolgokba.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

m814
Szia!

A legutolsó információim szerint még mindig a GMAX FS2002 SDK a nyerõ.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

pateszi
Sziasztok,

Scenery készítéssel kapcsolatban érdeklõdöm: Melyik programmal lehet egyedi textúrázású kifutópályát és az apromokat készíteni?

A komolyabb kiegészítõket készítik így, pl. az Aerosoft termékein látni gyönyörû apronokat. Az FSX és ADE lehetõségeit ismerem, csak nem vagyok velük elégedett. Úgy láttam, hogy a szebb megoldáshoz általában egy régebbi programot használnak, ami az alap textúrázott poligonjairól egy FS9-es bgl-t készít.
Egy tutorialt találtam a témában, amiben Bill Womack még az FS2002-ben bevált módszert és az ahhoz való Gmax gamepacket ajánlja.
Ezt kell beszereznem, vagy létezik esetleg egy frisebb módszer. (Az FS9 sdk-t nem ismerem, lehet hogy abban van a cucc?)

Kipróbáltam egy másik megoldást és úgy látom, hogy a reptér szintje felett 1-2 cm-rel elhelyezett egyszerû, textúrázott felületekkel is mûködik a dolog -több rétegben elhelyezett max plane objektumokkal.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Clidey
Nem, távolról sem ez volt a szándékom, mint azt a #7302-ben is írtam, csak egy további infót osztottam meg. Úgyhogy oké, ezt megbeszéltük! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
2 extra szo amugy semmi😊))

Üdv mki!
Mi a külömbség a fsx acceleration és az fsx acceleration-expansion pack között?
Ezt most fedeztem fel...

Ombika
Csak ugy hangzott, mintha ugyan mar mit rinyalsz lofasz se tortent hangvetelu HSZ!! HA nem elnezest!

DJ Skyline
ilyesmire gondol. 😊 nem nehéz, egy kód az egész amit be kell másolnod a karbantartás részhez.

üdv újra, rég jártam már erre <#wave> lett egy erõsebb gépem és végre tudok rendesen játszani a játékkal, majd dobok pár képet késõbb.

Clidey
Én nem ócsárolok senkit csak nem értem most megin min akadt ki már megint?? Nem azt mondtam hogy "nyugodtan beleülhettél volna te is, semmi bajod se lett volna"! Sõt, szerintem semmi rosszat nem irtam, pusztán egy infót osztottam meg a nagyérdemûvel. Erre ez itt azt kivánja zuhanjak le...OMG!!! ISTENEM!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

exTrem
Nanana urak ! Ne itt öntsük ki a lelkünket .. priviben beszéljétek meg, ami a balesetet illeti sajnálatos, de ne itt ócsároljátok egymást 😊

Clidey
Namosmeg miafasz bajod van?????

Ombika
Akkor kivanom neked,h zuhanj le es elvezd vazze ha elso repulesed lett volna!!! ISTENEM!

Clidey
Az utasoknak úgyhallottam semmi bajuk se lett pár karcoláson kívül, a pilóta törött felkarját meg holnap mûtik.

Ombika
Clidey
Na igen, pont ilyenre gondoltam! Meg még a duma is jó! 😄
Tán meg kellene kérdelni az ottani topikgazdát mi ennek a módja. A bannerban is el lehet helyezni, de szerintem azt sokan figyelmen kívül hagyják/észre sem veszik sajna.

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Papirzacsi

Ombika
Alakul, de meg mindig kicsi! 😊

Rubio
A "Fight Simulator X" felirat alatt sokkal szembetûnõbb lenne...

Na ? Most már villog

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Papirzacsi
Ja, én is így képzeltem el, bár félek pont annyira nem vennék észre, mint a FAQ feliratot. Ezért azt mondom, legyen ilyen is, meg olyan is amit Clidey említett.

Ombika
HA meg villogna is es pirosan, megjobb lenne! 😊

http://kepfeltolto.hu/i/?230982Valami ilyenre gondoltam

Papirzacsi
Szerintem kvajó ötlet!!! :-)

Mármint a képen 😄

Esetleg a " boeing " feliratot is átihatnátok " NO WAREZ "-re .Szerintem jól nézne ki !

Rubio
Esetleg úgy nem lehet, ahogy a FAQ is van? Csak mondjuk alatta...

alert
Nem tudom hogy kell 😄 bannert meg rontsuk el? 😄 majd utána nézek...

Clidey
Pítör, nem-e lehetne-e ebbe az ablakba amibe a kommenteket írjuk jó nagy ám világos betûkkel (hogy ne legyen zavaró) kiírni a sok ultralámának aki idetéved hogy "NO WAREZ!" ? Csomó más topikba láttam már hasonlót, és szerintem remélhetõleg elég hatásos volna hogy szinte rá kell írnia a tiltó szövegre a kommentjét a delikvensnek...vagy a bannerba jó rikító betûkkel...vagy nekem mindegy csak vegyük már elejét végre ezeknek az egyszerhozzászólós-lámagyökereknek!

alert
Leálltak már egy ideje. Most volt egy amsterdami konferencia mi lesz az fs-el a microsoft nélkül címmel. Nem voltam rajta, de majd utána érdeklõdöm. Amugy szerintem lesz beszámoló néhány nagyobb oldalon. Az FSX pedig be fog válni, csak gyorsabb számítógépek és igényesebb addon készítõk kellenek. Aztán majd látni lehet olyat, mintha a valóságban repülnél (most is van egy-kettõ). Csak az nem bugos 😊

Most olvastam egy külföldi fórumot de nem vagyok benne biztos hogy jól értettem, ott azt irták hogy a microsoft nem fog ujjabb flight simulátort kiadni. Jól értettem? És mi lessz akkor az FS sorozattal, eladják valakinek vagy egyszerüen csak leálnak vele? Éppen most mikor kezdenek megjelenni a több magos procik, most álnának le, pedig most lehetne igazán jó szimulátort készíteni ha minden nagyobb dolgot külön magra irnának, erre meg azt olvasom hogy leállnak.

Hu hu huuuuuuuu bazd+ ez nagyon kemény ... Így kora reggel 😄 Még a gugléban is rákerestem a linkre xD Kösz hogy megnevettettél
© Fagyas Trans : neked tudok egy jó linket amin megtalálhatod :

Itt keress rá

Fagyas Trans
nagyon köszi!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Papirzacsi

Fagyas Trans
sziasztok!Ezt a játékot honan tom letölteni?légyszives adjatok 1 linket nagyon köszönönöm!
További szép napot!!!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Sziasztok!Egy kis segitséget szeretnék kérni a bgl comp-al kapcsolatban.Aki tudna segiteni,az jelentkezzen.Köszönöm!Üdv meki1
Hypo
Kep rola ? mi marad a regiben?

sziasztok, kerdesem lenne sokadszor is. hasznal itt valaki UTX-et? En vegülis feltettem, elöirasszerüen is hasznalom (elöször progi inditas, betölti a scenery-t kiirja h aktiv stb stb...) de aztan megis marad minden a regiben. FSX-ben is be van allitva scenery settings-ben hogy betöltse. Nem ertem mi lehet a gebasz, ha valaki hasznalja, pls privi vagy itt, köszi. Masik kerdes: My Traffic X-el ugyanez a problem, betölti es megsincs semmi forgalom. Tuti en szurom el, azt szeretnem tudni csak hogy hol. Elöre is köszi a segitseget.

Official IVAO Member

Ombika
Win 7-el probalta mar vki, van e esetleg gyorsulas vistahoz kepest?

Ombika
Nalunk ,mikor hazaertunk fel 5 korul mikor tortenhetett a baleset, igen durvan fujt a szel!!! Kivi lennek erre a nem publikus infora! 😊

Clidey
Igen, ilyen turbulens idõben mint ami ma is volt, nem illdomos nagy klapnival leszállni a Wilgával az álmoskönyv szerint sem. 😊
Én ma csak késõ délután kerültem gépbe, de még akkor is rendesen mozgott a levegõ.

Rubio
Igen, ez igaz, és én sem szó szerint ezt akartam írni, hanem az általad is említett kényszerleszállási helyzetet, amikor alapgázra van levéve a motor és gázadás nélkül kell leszállnia a jelhez... (És én így is értettem, csak rosszul fogalmaztam. Bocs!)

Jogos az észrevétel!

Ombika
Igen a pilotaval ertekeztem, h mondom szimmel en repultem mar sokat, leszallasnal mondom most fekszarnyat nyomatod, erre mondja, igen, de ez csak a kicsi stb.. Szal eleg korrekt volt a tag es jol elbeszelgettunk vele , ugy tunt erti a dolgat! Tuti vmi baki johetett a geppel! Annyi teny,h mielott felszallt volna mondta,h nagyon fustol erre szerelo mondta,h biztos keverek miatt van es meg a teli idojarasra van beallva! 😊 Vmi lofarkas idiota ficko mondta aki poenkodott ott, o furkalta meg ajtot elotte nemtudom milyen okbol !! Kivi leszek mi tortent!