Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És nem eredeti játékkal megy a multy?

bocs a warez

fecska
akkor úgy kérdezném ti jáccottok multit illetve ha igen akkor mivel?

fecska
és 726?

Clidey
Szerintem olyan nincs FSX-hez...sõt, 526F sincs tudtommal.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Igen, bar en gamespy-t felejtenem. Vagy direktbe kapcsolodni vagy,
FSHOST

JohnnyNapalm
a játék alap gamespy-os multijához semmilyen program nem kell, csak egy regisztráció

fecska
326M et hol lehet leszedni?

fecska
Hello Elolvastam a FAQ és azt szeretném kérdezni h a 2004 hez a fsx multija hasonló?
és hogy valaki tudna linket adni programokról ami a multihoz kell?

Hypo
hat ja, en is fshostot vagy direct-et hala az egnek fsaddonal voltak olyan rendessek es biztositottak servert ugy hogy alaskai repulesek biztositottak😊)) dedicated tongass x 😊)))

Clidey
Szóse róla, ez a gémkém valóban szarcsi foscsi, néha nemenged loginolni, néha a jó jelszóra azt irja hogy nemjó...szal gáz. Mi is inkább a direkt konnektet használjuk hamár multizni akarunk...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
itten

de ha mar multi akkor fshost inkabb.

vagy IVAO, VATSIM en menj inkabb. ez a gamespy dolog eleg fosi

pateszi
A DVD-dhez tartozó termékaktiválási kódot kéri, vagy más kódot? Eredeti az FSX-ed?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hello!
Van egy nagy problémám az hogy szeretnlk regisztrálni a multyplayer résznél de egy 16 betüs kódot kér én megadom neki azt a kódot de akkorse fogadja el tös már többet is irtam mint 16 betüs de még azt se fogata el.

MI A BAJA?????????????
SEGITSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hypo
<#vigyor2>

L Viper
Nincs mit.
L Viper
Prózaibb oka van. Ha van némi idõm, én is szeretek a gyerkõcökkel lenni. Majd ha kamaszkorban tojnak a fejemre, skinezek :-)
Falconer
Anyjuk nincs vagy mi? 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Clidey
Na hát innen már valóban jobban látni...hogy tök szar az egész 😄
Ezt a SAU-t egyébként én is megcsináltam a v2.0-ban anno, javaslom nézd meg azt és hasonlítsd össze.
Itt a szárnyon levõ kék alakja se jó meg a lajstromjel se meg semmise 😄 Egyedül a régi MHSZ matrica teccik, de annak meg a mérete túl nagy... 😊))

thx, ezt már nevezem szolgáltatásnak<#worship>
L Viper
Ahh, idõm az gyakorlatilag nulla ilyesmire. Össze-vissza munka és két gyermek mellett ez a "majd egyszer" kategória :-D
pateszi
Szia,
A módosított panel textúrát megtaláltam, de elveszett a hozzá tartozó panel.cfg. Így az összes mûszer enyhén el van tolva a panelen, nem igazán használható. Esetleg, ha van kedved babrálni a tologatással, amúgy nem ajánlanám.

L Viper
Egy másik lajstomjel Kunmadaras felett. Lehet elemezni tovább :-D
Esetleg, ha valaki ki akarja javítani nagyon szívesen átküldöm a textúrákat.

L Viper
Ez egy Hugary 2004 csomag része, még anno az Avsimrõl szedtem le. Volt hozzá két update is.
Az ingyenes Hungary Mesh-el, vagy az FS Genesis Europe Meshel igazán jó használni, hogy a hegyeink is jók legyenek.

Beraktam a két updatet is, hogy ne legyen körülményes a használat. Itt megtalálod egyben "felupdatelve".
Az LHPP reptér is ott van külön.

A letöltési mappa linkje itt.

Na sikerült rommá offolni az FSX totyikot :-D
Rubio
Szerintem is. 😊

Clidey
Teljesen igazad van, valóban úgy kellene kinéznie ahogy te átalakitottad a rajzom. Mentségemre szolgáljon hogy kábé 1 perc alatt dobtam össze, így csak a trikolorra figyeltem arra helyeztem a hangsúlyt.

Na, akkor ezt ki is veséztük szerintem. 😊

esetleg te tudod honnan van a két scenery amiken a shootokat bemutattad?
Az egér bal és jobb gomját illetve a gögetõjét is használom az FSX alatt. A középsõ gombhoz úgy látom nem lehetséges funkciót rendelni, vagy esetleg mégis lehetne?

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

huh vazze, ez kéne nekem szerintem ez az az lhsm, csak még nem publik
m814
Az alább látottak linkjét nem tudom sajnos de készül két másik LHSM és LHPP is, igaz egyenlõre FS9-hez.
Infók itttalálhatók róluk.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hello!
Van egy nagy problémám az hogy szeretnlk regisztrálni a multyplayer résznél de egy 16 betüs kódot kér én megadom neki azt a kódot de akkorse fogadja el tös már többet is irtam mint 16 betüs de még azt se fogata el.

MI A BAJA?????????????

az alább látott pogány és sármellék-nek tudja valaki a linkjét?
sármellék már hivatalosan kész, eddig ugy tudtam, hogy coming soon
és ugyi ezek fs9-esej?
Rubio
Szépen rajzolsz! (Én nem tudok így.)

Azonban az a gondom, hogy én is úgy láttam a kék csík futását, mint Papírzacsi, ezért most idéznék tõle:

" ...a kék sáv elejének az oldalkormány elejénél kéne elérni a függvez tetejét. Ezt ugyan nem lehet azonosítani a screenshoton, de feltételezhetõen nem így van."

Mivel én is így láttam, ezért tûnt úgy a trikolor sávjainak futása, ahogy.

Ugyanakkor ha már szõrszálhasohatunk, akkor az általad jónak vélt festés sem jó:

Mivel szerintem így kellene kinéznie (amint azt Papírzacsi is említette szöveges leírásában):

És amiben igazad van:

"De felesleges már ezerszer túlragozni ezt az egész ügyet, részemrõl téma OFF"

Ezennel részemrõl is vége!

polluxware
veszedelmes😊

Hypo
Hypo
aztakurva😊))))

Clidey
"Én sem szeretnék szõrszálhasogatónak tûnni, de az oldalkormányon a fehér az épp jó"

Mivel eleve a trikolorról volt szó, így szerintem a többség is annak a fehérjére gondolt. De legalábbis én biztosan. Máskor leszel szíves világosabban fogalmazni.
Mindazonáltal az teljesen jól látható az érintett képen hogy a kék pozíciója tökéletes, ergo te láttad rosszul amit próbáltál megmagyarázni, s amibõl fakadt ez az egész félreértés.

Végezetül itt egy kép ami illusztrálja amivel a problémám volt:

De felesleges már ezerszer túlragozni ezt az egész ügyet, részemrõl téma OFF. 😊

Rubio
És a #8413 sz. hsz-m melyik részében olvastad, ahol én azt írtam volna, hogy a trikolór jó?

Az én olvasatomban pedig oda ez van írva: az eredeti képhez viszonyítva nem a fehérrel van gond, hanem a pirossal és a zölddel, mivel nem a kék takarja ki a fehéret, hanem e két utóbbi szín lóg rá a kékre!

Én semmilyen más észrevételt, hibát nem akartam leírni, és ezt is csak azért tettem, mert fel akartam hívni figyelmedet e fenti különbségre. Ha észrevetted, akkor én nem a közzétevõ hsz-ére reagáltam, hanem a tiedben írtakra (#8409).

Igen valóban a trikolór sem jó, de ennek az ellenkezõjét sem állította senki.

Hypo

zsoltfireman
pateszi
Este teszek majd képet róla, és ha a szerzõk is hozzájárulak, át is küldöm majd.

L Viper
A VC kabin szebb felbontású textúrája érdekelne, FS9-ez.
pateszi
A tréneretek is sokáig az egyik kedvenc gépem volt, szépen mûködött FSX alatt is. (Ma is tetszik, de már elég régen nem repkedtem vele) A textúrákat kellett csak átkonvertálni, hogy nem csillogjon annyira és készítettem hozzá egy nagyobb felbontású VC textúrát a mûszerfalra. Ezenkívül pár mûszert kellett csak kicserélni a régi gauk helyett, amik az FSX ben már nem voltak jók. Ha érdekel valakit, meg tudom mutatni. Talán a cockpiton lehetett volna még a mostani lehetõségekhez alakítani, de a külsõ modell és a repülési tulajdonságai alapján még ma is megállja a helyét.

Clidey
<#eljen>

Ma már azért jobban meg tudnám csinálni... de így se olyan rossz azért... 😊

L Viper
PL:

Annak ellenére, hogy Sármellék sem olyan mint a valóságban, mégis szeretem , ha nem az alap FS-é van fent :-P
L Viper
Természetesen úgy raktam be a skineket, hogy a te pirosadat is lehet választani.
L Viper
Nem tudom kinek a munkája a skin ,de én hálás vagyok neki még a hibák ellenére is. A feeling a lényeg.
Nincs hozzá pontosabb skinem, ezért ezt használom.
Clidey
<#crazya>

Clidey
Mert a trikolor egyértelmûen rossz. 😊
Egyébként ezt a 526F-et én csináltam sok évvel ezelõtt - meg is látszik rajta 😊 - abban is szerepel ez a festés csak más lajstromjellel (SAU talán...nem emlékszem pontosan), töltsd le, nézd meg, s látni fogod milyennek kellene lennie. 😊

Papirzacsi
júúúúj, asz kifelejtettem.<#idiota> bár már sokat nem, oszt nem szoroz. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Rubio
Miért is?