Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEKED köszönöm!

JD

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Hypo
<#nevetes1>

Clidey
Azon nincs mit okítani, tök egyértelmû az egész. Túl sok állítási lehetõség sincs...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Haverod nyit egy hostot LAN módban ( a másik lehetõség a gamespy mellett), elküldi neked az IP-jét.
Te ezt az IP-t, szintén LAN módban a direct connect gombra kattintva beírod, majd csatlakozol, és kész is. Ha a túzfal,router, és az internet istenei is lehetõvé teszik, akkor már csatlakoztatok is egymáshoz, és mindenki hepi.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Sorry az én voltam... <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Erre a built in multira ki tudnál okítani? <#zavart2>

Hypo
jok a videok, "...bazzeg ezzel milyen jo felszallni.." 😊)))))))))))))

Hypo
kepzeld ha carenado ilyen minosegben dolgozna..............

Papirzacsi
Na akkor pár kép tõlem is az L-39-cel elkövetett multiból.
Képek és pár videó

A géprõl annyit, hogy szinte tökéletes, nem igazán lehet belekötni. A vadászokhoz szokott embereknek elég nagy kihívást jelenthet ez az erõtlen gép, meg kell gondolni minden manõvert, mert nagyon könnyen átesésbe lehet rántani, amire az átesésjelzõ figyelése se megoldás, mert sajna pont akkor szólal meg, mikor rohamosan lecsökken a felhajtóerõ. Egyetlen igazi hibájának talán csak a varió+elfordulásjelzõ+csúszásjelzõ mûszert tartom, ami a készítõje szerint varió+dõlés+csúszásjelzõ, ami meg szerintem helytelen. Gondolom nem kell magyarázni mi az elfordulásjelzõ és a bedöntés jelzõ közötti különbség.
A shared cockpit teljesen jól mûködik, talán a kabinvilágítás nem volt oké, de ezt nem állítom biztosan, mert nem én szöszöltem vele, mert akkor már inkább a leszállásra figyeltem. Szóval kiváló addon, érdemes mindenkinek kipróbálni.

Hypo
ja akkor a hidegfront hatasara mar hulyulok valamiert ugy remlett ott vagy, na mindegy az is megoldhato bar nem tudom ezen a hetvegen e.

Clidey
Hát kint legyek? <#crazya>
(Mert eddig LHDK-t terveztem, as always)

Hypo
es budaorson kint leszel?

Clidey
Nekem a péntek nembiztos hogy jó, de a többi nap igen, amennyiben az idõpont 21óra után van.

Hypo
nekem a pentek lenne jobb bar ido fuggvenye viszont ha az ido jo hetvege budaors

Clidey
Na, akkor össze kéne szedni a bandát hétvégére pölö...! 😉

fecska
ok thx

Clidey
Kjúenédzs. De legközelebb nézd már meg a neten az ilyeneket vazz...

fecska
hello! QNH hogy kell kiejteni?

Hypo
jaja mindenkepp, tegnap sion x rol nyomattam nagyon szep arrafele a volgyekben vegigsuhanni

Clidey
Valamikor igazán tolhatnánk egy naaaagy közös össznépi multit ezzel a Albával, hmmm?

Hypo
ja az kiraly

Clidey
A lájc is eszementjó (nem is éltem M$-ék mélnem csinálták meg eleve ilyenle...), de engem a kabinlepedezés effekt (álá lokkon) is a padlóla küldött lendesen! 😊))

Hypo
Nem voltam biztos benne hogy volt magyar felsegjelzeses, de aztan rajottem hule voltam hat persze hisz rendszerben allt csak az zavart meg hogy kevertem a mostanaban kolcsonadott gepekkel.

Na akkor varjuk a szuper magyar festest aztan lehet nyomatni egy kozos repulest😊

ja egyebkent persze sok igazi albatros pilota is segitette de alapjaban egyszemelyes munka volt.
Amugy tenyleg etalon a gep, remelem mas fejlesztok is tanulnak ebbol hogy lehet jo gepet csinalni ami nem zabalja az fps-t. Az engine szerintem baromi jo, es hat a spoiling time is jo lett, bar az elso felszallasnal kicsit megviccelt, majdnem ateses lett belole. illetve a leszallasnal a fracnak se akart 300 ala menni hogy a flaps et ki lehessen rakni😊)

de a landing lightol behugyoztam

Clidey
Istenments! Csak semmi fölösleges memóriazabáló sallang! 😊))) Simán az FSX built-in direct connectjével nyomatjuk. :-P

Clidey
Így igaz, ez a cucc valami eszméletlen jó!

De azért nem egyedül csinálta a kölök, van egy pár credit a manual végén... 😊

A honlapján ingyenesen elérhetõ egy laza 200 megás repaint kit, ráadásul a jobbik fajtából (értsd: normálisan léjerezve minden, szóval hipiszupi), úgyhogy asszem minden feltétel adott egy Cápeti II. és/vagy egy Cápali megpingálásához! Már csak azért is, mert magyar vonatkozású festés nincs az alap packban sajnos. 😞
Az itthon használt Albákkal kapcsolatos kérdésed nem teljesen értem...miért ne lettek volna magyar felségjelzésûek? De majd Tomi bizonyára kimerítõ választ ad neked, hisz õ e terület itteni tudora... 😊

A shared cockpitról Zacsi tudna majd nyilatkozni, õk próbálták - én csak repültem mellettük... 😊))

Ezt a mókát ezzel az FShost-al nyomjátok? Érdekelne a dolog engem is! (mármint multi , de nem gamespy)

JackDow

Hypo
Szerintem az ev addonja pedig nem vagyok oda a az ilyen gepekert, de eszmeletlen szep no fps hit, fantasztikus landing light, rain es ice effekt, szerintem egy addon gepnek ilyennek kene lennie. a srac egyedul csinalta de minden tiszteletem az ove. es a VC az is csodas. de engem meg mindig az dobbent meg hogy nem erzem fps ben hihetetlen.

Tenyleg van hozza paint kit, esetleg egy magyar vonatkozasu skin?? tenyleg az ittthon hasznalt albatrosok azok gondolom nem magyar felsegjelzesel mentke vagy igen?

Shared cockpitet meg nem probaltam de az is eleg nagy durranasnak tunik, foleg hogy hatul tenyleg mint oktato lehet az ember, es az ifr hood is tok franko.

Clidey

<#vigyor0><#eljen>

Clidey

Hypo
Hat REX et nem hasznalom nem szeretem. De az se hiheto hogy rex nem vesz le a teljesitmenybol foleg ha 4096 os felhoket nyom az ember. Csinaltak egy osszehasonlitast, Active Sky weather es REX illetve FEX, na FEXnel nem volt fps csokkenes, rexnel eleg sok. Biztos hogy kell neki az unlimited a hd cuccok betoltesehes. De ha neked fsx+rex szepen megy akkor ne hasznald az fps limitert, mert nem csodaszer van ahol segit van ahol nem ugy latszik nalad rexel egyutt nem segit.

Tudom, hogy te sem tudhatsz mindent, de azért megkérdezem, hátha:-)
Mióta a REX-et használom, rájöttem, hogy azóta az FS Limiter használata nem javít, sõt ront a FPS-en. A legjobb eredményt továbbra is akkor kapom, ha nem limitálok az FSX-el, de mostmár az FS limiterrel sem. A REX-el nem csökkenti az FPS-t, az annyi, mint korábban az FS limiter használatával volt. Jó lenne biztosabban látni ebben a kérdésben.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Hypo
Hat a google nem mindig fordit jol😊))) de azert vicces de szerintem a kollega csak viccelt oldani akarta a feszultseget, ha megse akkor viszont sulyos gondok vannak es akkor mehetunk vissza a legelejere.....ez itt a klaviatura........nem nem zongora klaviatura ...igen olyan mint a partitura...nem nem nem kell hatizsak nem megyunk turazni.

Félreértés elkerülése végett, senkit nem akarok kritizálni, de ezt muszáj:

"A fõ Server regisztráció elvetélt." -> várhatón nem lesznek kis serverek. <#rinya><#taps><#taps><#eljen>

"rutere rákötötem egy hosszú internet zsinort" -> hát ezt látom magam elõtt. <#nevetes2><#taps><#email><#hehe>

Tényleg bocs, de olyan jól mulattam ezen. 😊
Többet nem offolok!

Amugy ugy van megoldva az internetem hogy rutere rákötötem egy hosszú internet zsinort és rákötötem a gépemre.

L Viper
Ha van Routere, akkor ott is a kivételek közé.
Hypo
xp tuzfalban lehet engedelyezni kene a 80 as portot

akkor nem én vagyok a béna hanem a gépem szar.

Jó hogy mostmár tudom

Ezt írja ki betöltés közben: A fõ Server regisztráció elvetélt. A mester, Server megpróbálta igazolni a szerveredet azáltal, hogy egy weblapot kér ettõl, de nem volt képes, hogy csatlakozzon az IP-címedhez (80.99.80.142) 80-as porton. Ha neked egy útválasztód vagy a tûzfalad van, változtasd meg azt hogy engedd meg a 80-as portnak, hogy továbbítsák a gépedre. Segítségért lásd a FAQ oldalt a Help menü alatt. Valamint igazold az IP-címedet az Options / mesteren, Serverön ablak. FSHostSpy nem lesz képes, hogy mutassa a szerveredet.

De nem tudom hol megváltoztatni?<#shakehead>

Hypo
az egy kulon program amivel tudsz csatakozni, de lehet direkt serverhez is csatlakozni, akkor csak beirod a server cimet a portot es mar csatlakozol is.

FSHOST KATT IDE

Csatlakozasi segedlet

Nem vagyok hülye csak pár dolgot még nem tudok.

Elolvastam de nem letem okosab evel de még azt se tudom hogy mi az hogy: fshost az mi?

Hypo
de mondtuk hogy game spyt akkor felejsd el, belinkeltem egy rsszletes ismertetot, illetve mondtam ay fshostot is.

te engem ne alacsonyicsál le mert én is lealacsonyithatlak inkáb csak nem értek hozá amugy meg a googel nek már vagy egy olyan funkciója hogy leforditja az oldalakat ha tudnád és már meg probáltam 16 betünél kevesebb jelszót de azt se fogata el.<#bee1>

Kíváncsi lennék hogy repülsz ha még egy kódot sem találsz LoL xD Na jól van csak humorizálok ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Papirzacsi
Vagy csak béna pöcs vagy? Linkeltek egy leírást, hogy mit kell csinálni. Azért mert te nem tudsz angolul, vagy csak szimplán egy hülye vagy, még nem a játék a szar. Nem 16 betû kódot kell megadni, hanem kevesebb mint 16 betûset... Fröcsögés helyett, ha már az fs nagy falat neked, inkább pattogtass labdát!

Eredeti a játék meg probáltam de nem megy sehogy se szerintem ez egy nagy szar hogy ilyen bonyolultá kellet teniük ezt.<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Clidey
Assenem.

JohnnyNapalm
megy

Hypo
Hat eloszor is szedd ossze legyszi mit akarsz kerdezni fogalmazd meg jol es postold, mert igy 4 -5 uziben eleg faraszto.
Aztan ott a remek FAQ is foleg ez a resze erdekelhet teged.
http://fs2004faq.uw.hu/onlineplay/onlineplay.htm

Aztan meg par temaba vago dolog.

kezikonyvek

jo szemezgetest.

fecska
ilyen negy világszervereken lehet az fs hostal jáccani?