Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nos!Az emberi képzelõ erõ nagy!
Olyat szeretnék csinálni,hogy pl:beteszek valahogy a játékba egy repülõt...mondjuk ferihegyre...meg beteszem magamat is egy repcsivel.....ferihegyre!A cél pl:Moskva .Ketten indulunk én meg követem!Ez valahogy kivitelezhetõ?
Ugyanakkor én meg erre leltem az albához, bár még csak képekben, de ígéret van rá, hogy fel is töltik:
Viszont amit még én sem találtam meg, az ez a típus, aminek kinyílik a kabinteteje!
Nincs meg a rendes MiG-21UM nekem FSX hez.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Húúú ez így annyira furcsa! Nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy ez a 74-es típusú MIG-21, ilyen festéssel valaha is repült (inkább fém színük volt), viszont azt biztosan tudom, hogy ezzel a felségjelzéssel soha sem!
Tudom alkotói szabadság van, de számomra ez a textúra akkor is furcsa.
Bocsi még egyszer, ha ezektõl az "apróságoktól" eltekintünk, akkor egészen jó lett......
(A zümi festését hanyagolom jelenleg, de holnap majd folytatom, mert valószínûleg ha hazajönnek, akkor már jóval kevesebb idõm lesz!)
Addig is, ha lassacskán haladsz valamelyik festéssel, igazolt hiányzásnak tekintjük.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Ha van hozzá paint-kit az sokat segítene.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Gratulálunk. Nõjj nagyra!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Megérkeztem! Ma 5:25-kor megszületem! A nevem Ádám Dorián! Súlyom: 4600g, magasságom: 56 cm! Édesanyámmal mindketten jól vagyunk!
Off vége!
Köszi.
Volt szerencsém kipróbálni az Fsx Rex-et!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> ez valami ûber állat jó!Ha esetleg valaki próbálta az el tudna látni pár praktikával.pl:milyen a legszebb beállitás..stb
olyan jó lenne tudni hogy miként mûködnek ezeknek a developper dolgok... igazán mesélhetnél a kicsiknek itten<#vigyor3>#vigyor3>
szép az új festés!
Hááát a Zlinkére még egy darabig várni kell sajna... 😞
Aki innen letölti, az menjen el a flightsimre is, és ott is töltse le egyszer mindegyiket, hogy a számláló számoljon. Utánna mehetnek a kukába.:-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Linket még én sem találtam ugyan, bár csak reggel keresgéltem.
Remélem Zlinkét is láthatjuk mihamarabb, azt is óhajtom :-)
Megnéztem az általad ajánlott linket, de a Cápali-t még nem látom ott, csak az elõzõ két repaint-odat! Majd késõbb még visszanézek oda..... Mindenesetre köszi ezt is!
Azért köszi!
<#wave>#wave>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És igen biztosan kijelölöm a réteget, mivel elszínezõdik kékre, ahogy mutattad a képen, de nem viszi át a másikra. Valamit biztos nem csinálok jól, de végül is a Te módszered mûködik, az nekem megfelel!
Remélem a #8768 sz. hsz-ben írtak meggyõztek, hogy mégis csak szükségem van e lehetõségre!
Köszi még egyszer!