Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
hát ezzel most megfogtál...

Ja azt elfelejtettem hogy nagybetûs GRATULA Rubionak !!!!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ez nem rossz kérdés de nekem van egy jobb 😄 Az L-39nek ugye van egy "kötelék" verziója is na az mire jó ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hali!Még egy kis segitség kéne!
Nos!Az emberi képzelõ erõ nagy!
Olyat szeretnék csinálni,hogy pl:beteszek valahogy a játékba egy repülõt...mondjuk ferihegyre...meg beteszem magamat is egy repcsivel.....ferihegyre!A cél pl:Moskva .Ketten indulunk én meg követem!Ez valahogy kivitelezhetõ?
Ahhh!Kösz!
CptSAB
Kritikámért elõre szólok, sorry, de.. Ez a paint felejtõs. A barna-zöld-kék festést a 80-as években az MF-tõl kezdték használni. Taszáron néhány PF-et is átfestettek. Eredetileg a Mig-23-ok is teflonszürke szinûek voltak. A szolnoki 101-es felderítõknél lefestettek terepszinûre néhány Mig-15-öt. A 21 UM-ek elég változatos szinvilágban léteztek. Volt orosz, NDK és magyar festés is. 1991 óta él ez az ék alakú felségjelzés. Azok a katonák akik ezeket a gépeket kiszolgálták, repülték, ma is megütközve néznek a kiállított Mig-15 stb. gépekre, amelyeket a lelkes kezek picit újkori szellemben, hiteltelenül retusáltak. Olyan ez, mint a Gusztávon csak a fekete kereszt fehér mezõben (Luftwaffe). Egy technikai eszközt próbálunk meg korhûen megjeleníteni.
vmarc
Kapcsold be a de ice systemet jobb oldali panil gps alatt!!!

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Hali!Valahogy meg lehet oldani,hogy az L-39-es repcsinek kivenni az ablak effectet?Mert zavaró nagyon,hogy beérek a felhõkhöz és nem látok szinte semmit.Behomályosodik,vízcseppes ...stb!Aki ért hozzá az jó lenne ha segítene kösz!
Rubio

Ugyanakkor én meg erre leltem az albához, bár még csak képekben, de ígéret van rá, hogy fel is töltik:

Viszont amit még én sem találtam meg, az ez a típus, aminek kinyílik a kabinteteje!

Rubio
Na ez pech, de segíts magadon Isten is megsegít!

vmarc
Teljesen igaz! Ez a tipus nem készült ilyen színnel csak.
Nincs meg a rendes MiG-21UM nekem FSX hez.

Rubio
És itt van még egy jobb minõségben:

Rubio
Úgy látszik ez eredeti helyen lévé linket nem szereti, de itt van csak azért is:

Rubio

Rubio
Elõre is bocsi a megjegyzésért, de biztos tudod is, csaj hátha még sem:

Húúú ez így annyira furcsa! Nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy ez a 74-es típusú MIG-21, ilyen festéssel valaha is repült (inkább fém színük volt), viszont azt biztosan tudom, hogy ezzel a felségjelzéssel soha sem!

Tudom alkotói szabadság van, de számomra ez a textúra akkor is furcsa.

Bocsi még egyszer, ha ezektõl az "apróságoktól" eltekintünk, akkor egészen jó lett......

Rubio
Köszönöm mindenkinek a jókívánságait!

(A zümi festését hanyagolom jelenleg, de holnap majd folytatom, mert valószínûleg ha hazajönnek, akkor már jóval kevesebb idõm lesz!)

pateszi
Gratulálok! Pár hónap múlva már együtt járhattok a repterekre. (Mi is ezt tesszük a srácokkal.)
Addig is, ha lassacskán haladsz valamelyik festéssel, igazolt hiányzásnak tekintjük.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

vmarc
Nem egy Alba, de az enyém...(MiG-21F-13). Saját készítésû textúra, nagyon kezdeti stádiumban.
Ha van hozzá paint-kit az sokat segítene.

Ombika
Nemhogy ennek oromere mar innanak a haverokkal! 😊

Gratulalok!

L Viper
Jó egészséget és szép életet kívánok nektek <#eljen>
Gratula nektek
Rubio
Köszönöm szépen!

Mind neked, mind pedig perkonak egyaránt!

Clidey
Tegnap esti Graz - Salzburg - Innsbruck természetesen mi mással mint L-39 gépmadarakkal! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Gratula!!!!! <#taps><#awink><#integet2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Még mindíg animációs és gau-programozási gondok vannak. Na és nem is tudunk vele annyit foglalkozni mint amennyit szeretnénk. 😞

Apád meg itt fórumozik <#ravasz1>

Gratulálunk. Nõjj nagyra!

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Rubio
Egy kis off:

Megérkeztem! Ma 5:25-kor megszületem! A nevem Ádám Dorián! Súlyom: 4600g, magasságom: 56 cm! Édesanyámmal mindketten jól vagyunk!

Off vége!

Az eredeti elég komoly a házihoz én nem kezdek neki inkább maradok a kis 8 állású pöcöknél a joystick -on.... Ja és thx a választ Apropó köszönet nagyon komolyak lettek a skinek a repülõhöz fõleg ez a legutolsó tetszett(#8776) Azóta szinte csak azzal repülök ....

Supersix
Hi!
Elképzelhetõ hogy nem megy fel a win7re a ReX?

CptSAB
Sajnos nincs.. és addig nem is lesz, amíg a Bear Studios rá nem kattan a témára. A MiG-15/17 teljes széria után jöhetne egy kis Mig-19S/P/PM/F-6 széria, majd a fullos MiG-21F/PF/PFM/U/UM/R/MF/Bisz/SMT.. és akkor úgy elégedett is lennék.
Ha a kamera mozgására gondolsz akkor azt egy hardware-el lehet megoldani, a neve Trackir , picit drága, de nagyon megnöveli a szimulátorozás élményét, szerintem megéri, ha viszont van türelmed és elszántságod akkor kevesebb pénzbõl is ki lehet hozni, egy kis otthoni barkácsolással itt egy fórum a Freetrack-rõl
Alba minõséget ne várj, de nagyon igényes ez is
Kéne egy kis segítség !!! Nemrég valaki felrakott pár tréning videót az l-39hez és a kamera vagyis a "pilóta feje" elég érdekesen mozgott ... legalábbis élethûbben na a kérdés az hogy ez valamiféle program vagy mod vagy mi ?

Hello, nem tudjátok FSX-hez vagy FS9-hez nem létezik kb olyan jól kidolgozott Mig-21-es mint az Albatros?
Köszi.

Hali!
Volt szerencsém kipróbálni az Fsx Rex-et!<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1> ez valami ûber állat jó!Ha esetleg valaki próbálta az el tudna látni pár praktikával.pl:milyen a legszebb beállitás..stb
polluxware
srceen-ek alapján egészen végsõ fázisos... vagy air file meg a aircraft,panel.cfg-k vannak hátra?

olyan jó lenne tudni hogy miként mûködnek ezeknek a developper dolgok... igazán mesélhetnél a kicsiknek itten<#vigyor3>

szép az új festés!

L Viper
Köszönöm.
Clidey
Már látszik a flightsimen is a newest files második oldalán. 😊

Hááát a Zlinkére még egy darabig várni kell sajna... 😞

Papirzacsi
Itt fentvannak a festések. Picit többet tartalmaznak, mint a flightsimen lévõk, mert ezekben van formation és single verzió is.

Aki innen letölti, az menjen el a flightsimre is, és ott is töltse le egyszer mindegyiket, hogy a számláló számoljon. Utánna mehetnek a kukába.:-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

L Viper
Nagyon klassz lett <#eljen>.
Linket még én sem találtam ugyan, bár csak reggel keresgéltem.
Remélem Zlinkét is láthatjuk mihamarabb, azt is óhajtom :-)
Hypo
<#eljen><#worship><#eljen>

Rubio
Igen most már ezt sajnos én is tudom, csak hogy nekem nem volt választásom, vagy így, vagy sehogy! Szóval ezért megy ilyen lassan (többek között)!

Megnéztem az általad ajánlott linket, de a Cápali-t még nem látom ott, csak az elõzõ két repaint-odat! Majd késõbb még visszanézek oda..... Mindenesetre köszi ezt is!

Rubio
Igen ezt tudom! A kék szín emlegetésével csak azt akartam közölni, hogy jó rétegen választom ki a "teljes kijelölés" opciót, de utána hiába használom / használtam a billentyûzet kombinációkat, nem történt semmi az általam kiválasztott "képen", annak ellenére sem, hogy a beillesztés elõtt az lett kiválasztva!

Azért köszi!

Clidey
Elkészült, a Flightsim.com-ról tölthetõ.

<#wave>

Clidey
Igen meggyõztek. És arról is hogy te sajnos nagyon a nehezebbik végén fogtad meg a dolgokat... 😊

Papirzacsi
A réteg kékkel kijelölése, és a Ctrl+A két különbözõ dolog. A Ctrl+A hatására megjelenik egy szaggatott vonalas keret a kép kerül. Na akkor van kijelölve a réteg és Ctrl+C hatására átmásolódik a vágólapra.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Rubio
Hát még van mit tanulnom az már egyszer biztos, de sajna nem ezért kerestem! (Bár azért kerestem volna!)

És igen biztosan kijelölöm a réteget, mivel elszínezõdik kékre, ahogy mutattad a képen, de nem viszi át a másikra. Valamit biztos nem csinálok jól, de végül is a Te módszered mûködik, az nekem megfelel!

Rubio
Köszi a segítséget!

Remélem a #8768 sz. hsz-ben írtak meggyõztek, hogy mégis csak szükségem van e lehetõségre!

Köszi még egyszer!

Clidey
Akkor valamit rosszul csinálsz, mert Zacsi módszerének is mûködnie kell! Biztos kijelölöd (Ctrl+A) a másolandó réteget, mielõtt Ctrl-C-t nyomsz?

Clidey
Uhhh...hát én eddig abban a hiszemben voltam, hogy a hivatalos repaint-kittel dolgozol - lévén pont te érdeklõdtél honnan lehet letölteni...gondoltam azért keresed hogy azzal egyszerûbb dolgozni.