Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eddigi válaszokat köszönöm.
Ezt a pan rate dolgot kipróbálom és beszámolok majd.
A kameranézet problémákra reagálva csak annyit tudok mondani, hogy én a joy-on configoltam azokat a nézeteket amik nekem kellenek és egy gombnyomással arra ugrik amelyiket akarom. Nem kell az összesen végigmenni. Van VC gomb, van 2D gomb, van outside gomb, stb.
JacDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha már camera kérdések, meg lehet-e azt oldani, hogy amikor váltogatom a nézeteket a joy-on, akkor a Tower view-ot nem lehetne valahogy kiiktatni? Engem nagyon zavar és ha 1-2 másodpercig rajta hagyom, akkor ha utána visszalépek outside view-ra akkor igen csak szétesik a ground textures.
Nagyon örülnék, ha megoldható lenne.
Üdv.
FSX-ben betudom azt állítani vhogy hogy az alap VC nézetben a "bólintás" szögét átírjam? fs9nél csak szélességi, hosszúsági és vertikális érték adható meg
vagy az fsx.cfg-ben a panrate=xxx értéket kell növelni/csökkenteni
avagy fps reláted a dolog... azaz ha nincs meg VC kabinban a 25-30fps akkor darabos a dolog
+ fs9ben ez lináris volt, fsx-nél meg nem teljesen
Asszem amúgy a config file-ban van valami pan rate állítási lehetõség, de ez csak halvány derengés.
Kicsit most más téma (nem L-39) !
Tudja vki , hogy a joy-ra configolt nézetváltó (körbenézõ) gomb vagy tekerentyû mozgását mivel lehet finomítani? Nagyon darabos ahogy Virtual Cockpitben körbenézek vele, vagy nagyon hirtelen történik mindez. Vannak olyan cockpit nézetek ahol viszont egész normálisan történik, és van ahol meg túl lassú.
Saitek X52 , Saitek Pro Flight Yoke vezérlõim vannak de mindegyiknél ez a helyzet.
Várom a hasznos hozzászólásokatT
Elõre is kösz:
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Nem sértõdtem meg!
Lehet,hogy elragadtattam magam,szar napom volt!
Clidey-tól ezúton szeretnék elnézés kérni,nem kenyerem a veszekedés,és tényleg igaza volt,csak nem jól reagáltam le!
Szeretnék még gratulálni a gyönyörû Cápetis színekhez! Tökéletes munka!
Köszönöm!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Igen, az alba egy lassú gép.
Amúgy ez a gép valóban is ilyen lassú?Követni akartam egy 737-est de lehagyott!
Az a helyzet, hogy még sosem próbáltuk nagyszámú résztvetõvel a multit. Múltkor 5-en voltunk bent, és úgy az ADSL kapcsolatom még el tudta látni a multit, csak alig észrevehetõ "ugrálás" volt (de lehet ez tényleg csak az idõjárásnak volt köszönhetõ). De valószínõleg még így is csak ráfogom, hogy ugrálás, mert az FS2004 ennél durvább baromságokat produkált 2 fõvel.
Szóval, szerintem a nagy létszám se gond az fsxnek, csak net is kell alá. (na és persze nélkülözni kell a nyilvános hálózatokat, fshostot és egyéb ökörségeket, mert sok esetben azok rontják el az fsx multiját, ami ebben a tekintetben jóra sikeredett, de ezt már leírtam párszor... :-D )
(Bocsi, de neked meg elfelejtettem megköszönni a jókívánságot! Köszi!)
DoughBree Design L-39C
Remélhetõleg hamarosan elkészül ez a drága, mert én is szeretnék már L-39-ni. 😄
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Realitás mindenek felett akkor.
IMG]http://www.abload.de/img/mig21f_2fdqa.jpg[/img]
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Nekem nagyon tetszik, nem beszélve arról, hogy nem kis munkától kímélt meg! Hálás köszönet!
"Special multiplayer formation team model (front cockpit only, no bump maps, reduced feature set, very high performance external model)
Note: This model is intended for use by large online formation teams or those with very marginal performance computers. This aircraft has all of the same systems functionality as normal variants,
but very few special effects. Not recommended for singleplayer or normal multiplayer flight."
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...