Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wink>#wink>
Az beszállókaput melyik gombbal lehet a géphez csúsztatni?
Elõzõ hsz-edben írtakhoz: Én is megtaláltam és már le is szedtem, s ha kész leszek a zümivel, akkor ezt az interiort fogom én is használni, mert ez van a legközelebb az eredetihez. Errõl (eredeti kabin kinézetérõl) tettem képeket a SOH-ra, de nem sok sikere volt, de ettõl még felhasználhatták (vagy mégse)....

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem csak az Alba miatt,fõleg az AS F-16 miatt lett volna jó és az betölt! Na mindegy...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A shift+2-re azonnal jön elõ a GPS még akkor is, ha elõtte lenyomva tartom a shift+e -t és hiába nyomom hozzá a 2-est, azonnal ugrik is elõ (a GPS)! Bezzeg az elsõ kabintetõ mozog rendesen... (mondjuk ez is valami)
Nem is keveset! De imádok mázolni! :-)
Nemcsak FS9,FSX,hanem FF5,OF,IL2,régebben Lockon(FC),most remélem megszerzem a DCS-t is,de csak az új A-10C miatt!
Rengeteget festettem FF5.OF-re is,Lockon-hoz is,szóval,azt sajnálom,hogy az a rohadt Abacus FSrepaint V2 nem települt fel a gépemre,pedig nagy segítség lett volna!

Szóval hidd el, a repülési-szakemberek is a minden tekintetben legkedvezõbb irányban próbálnak fejlõdni, ha annyira jó volna az a 2 ütem, akkor azt favorizálnák õk is.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Concorde gép érdekelne ehhez a játékhoz, néhány verziót néztem már, de a legtöbb 2004-hez való, csak kamu képp odaírták, hogy jó az X-hez is, persze nem ment. Tudnátok egy olyan concordot, amit próbáltatok és tényleg mûködõképes? Elõre is köszönet!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
fogyasztás meg egy érdekes dolog ám ha nem úton való közlekedésrõl beszélünk hanem ami a fõtengelyen kellene 1 az 1ben áttétel nélkül.. pöszörögni biztosan jobb a 4ütemû de ahol szükség van a nyers erõre...
no mind1... csak mint ötlet😊 csak azért jutott ez eszembe mert példul versenyre szánt hajoknál a mai napig nem tökölnek 4ütemû motorokkal mert séhun sincsenek, az általad említett lóerõ/súly arányt tekintve.
Igen, a súly fontos tényezõ, de a súly/lóerõ arány mégfontosabb... <#idiota>#idiota>
egy kérdés...
francért nem lehetne ezekbe a kis ultrakönnyû cuccokba 2ütemû motort rakni ezek helyett a dögnehéz 4ütemû fûnyírok helyett?
könnyebb, erõsebb... (vannak már nagyon pöpec olajinnyektoros mocik is, kipufogó lezáró szeleppel)
csakmet a súly az fontos tényezõ ugyebár
balra: CTRL + Num Pad 4
jobbra: CTRL + Num Pad 6
Ha ez nem segít, akkor nem tudom....
És szerintem ez adhatja a megoldást is, bár ahhoz egy kicsit csalni kellene: a sötétkéket egy kicsit lejjebb viszed a világoskék felületre, éppen csak annyit, hogy ezt az átfedést már megtudd csinálni a textúrában a világoskék szélén is, azaz a tartály világoskék felületû oldalának szélére teszel egy sötétkék csíkot...
Hát nem tudom, hogy érthetõ-e, azt sem hogy ez-e a jó megoldás, de én mint laikus így csinálnám, ha nagyon zavarna az az éles átmenet a szárnyvég-tartály oldalán!
Bocs, hogy belefolytam párbeszédetekbe!
Kérlek mond el,hogy tudom megoldani a szárnyvégek két színének összemosását? <#idiota>#idiota>
Köszönöm!
Eddig én is úgy festettem ahogy te írtad,sajnos az FSrepaint V2 nem akar települni.

Amint látod ez benne van a paint kitjében is az L-39-nek. Bár még sosem néztem utána, de asszem' van valami hasonló funkciója a Maxnak. Szerintem ez az Alba kit is így készült.
Én sokkal prózaibban oldottam meg a Zlinnél is például: nyomtam egy "L"-t hogy kapjak egy oldalnézetet, majd rajta egy "F3"-at hogy wireframe legyen, aztán azon egy printszkrín és már landolt is a fotosoppban a legalsó léjeren. 😊 Tudom kõkorszaki, már-már megmosolyogtató megoldás, a profik máshogy csinálják, dehát nekem a cél szentesíti az eszközt, ami meg eddig kisült belõle az nekem tetszik. 😊
azok közül amit eddig kiprószáltam mint addon, kb maradt 3-4 fs9 gép amire azt mondom hogy számomra értékes... ha az összes szarért pénzt adtam volna amik screen-en ugya jól mutattak :/
én nem fogok lelkizni egy pillanatig sem azért mert normálisan kiprószálok mindent (terjeszteni meg nem terjesztem)
FSX-et példul csak az alba miatt raktam fel😊 amúgy sztem a jelenlegi legjobb hardverekkel is csak egy "VFR" félmegoldás az fs9 helyett.
Belenézve a Gmaxba, nem tud olyat amit kérdezel. A 3dsmax tud, sztem elég bután, de lehet csak én nem ismerem minden csínját bínját, ami valószínûleg igaz is, de amennyit eddig használtam, úgy azt kell mondjam, bonyi modelleknél sok szívás van vele. A szkrínsotos megoldás viszon eléggé primkó, és inkább PS ismeret kell hozzá.:-)