Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
2D-ben nem is lehet effektelve, hisz ott nincs olyan hogy transparency. Vagy látszik egy pixel, vagy nem és slussz.
A VC-vel meg sokmindent kezdeni nem tudsz. Az az átlátszóság a plexit felépítõ poligonok opacity értékével van beállitva, és a gép készítõje valszeg úgy gondolta hogy az az átlátszóság neki úgy jó. Ha van is rajta még pluszban textúra, azzal maximum a koszokat/bogarakat szokták imitálni, átlátszóságot a legeslegritkább esetben.

Ha FS2004 gépet használsz FSX alatt akkor általában az ellenkezõje szokott elõfordulni: úgy átlátszanak dolgok, hogy voltaképp ott sincsenek. 😊 Ez egy textúra inkompatibilitási probléma.

Juteszembe mégvalami: anno, mikor a Zlin 43-at csináltuk, a cseh haver aki szintén közremûködött a projektben jelezte, hogy nála nagyon sötétek az ablakok...aztán kiderült: ATI kártyája volt...ráadásul egy pattintott kõkorszakbeli drájverrel. Lecserélte, és ha nem is jó, de jobb lett egy kicsivel minden. De ez FS2004 volt...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Akeritius
Sziasztok! Gondoltam megmutatom ezt, sztem szívmelengetõ gép! (payware, saját vidi)

L Viper
Ezt már én is kérdeztem régebben. ( Nem a koszpöttyök )
Némely típusnál a 3D-s kabinban totál sötét az üveg. Vagy kékes, vagy szürkés árnyalatú. 2D-ben nincs effektelve. Szeretném én is a szerintem eltúlzott sötétítést kikapcsolni vagy kevesebbre állítani.
VFR repkedésnél némelyik inkább zavaró. FS9-et tolom inkább, ha abban tudja valaki hogyan kell, az is érdekelne.
Hypo
??? melyik tipuskora gondolsz igaz van par aminek van kosz az ablakon de amugy en ezt annyira nem tapasztaltam

Hy!Úgy nagyjából a gépek 70%-ból nem lehet tisztán kilátni!Ezzel így számomra csökken a játék szépsége!Pl: az L-39-nél jó,azért is repkedek azzal !
Rubio
Szép dolog az önzetlenség, a szerénység stb., de az a név amit javasolsz közel sem hangzik / mutat úgy, mint a Cpt. SAB... (Legalább is szerintem.)

CptSAB
😄 Papp Levente fotói, az õ oldala. Én csak úgy emlékeztem vala, hogy valahol láttam én fotókat errõl a masináról. Inkább a plasticwings-et karcold be. Sok fotóm van a Top Gun magazinban a gépekrõl, mert ha jól emlékszem, akkor itthon lettek újra összeszerelve és festve.
Hypo
melyik gep?

Hali!Hozzáértõ segítségét kérném.az ügyben....,hogy lehet megcsinálni azt ,hogy a pilótafülkébõl kinézve ne legyen sötétített az üveg?Esetleg valamit kitörölni kell?
koszi szepen ! ezert a segitsegert a nickedet beleirom kabintetobe. D
Hypo
Most hogy az albi ilyen nepszeru es egymassal is lehet repkedni lehet erdekli a bandat:

The FSX Thunderbirds and FSX Blue Eagles are proud to announce the 2009 Virtual Aviation Nation Air Show From October 1-4.

Anybody who has a demo put together may fly in this show.

http://fsxblueeagles.com/vaviationnation/

The following are the rules of the air show and will be followed by each team.

- Each team, solo, or static aircraft must perform an arrival to Nellis AFB talking to ATC and holding traffic patterns.
- Your flight must be scheduled at least a week in advance within the arrival times that will be given out at a later time.
- Your performance must be scheduled at least two weeks ahead of show time with the air boss. When scheduling you must present the following:

1. Type of aircraft.
2. Length of demonstration.
3. How many pilots.
4. (If more than one pilot) A video of your team, or if unable to produce a video you must perform in front of the air show committee.
5. Web site.
6. Contact information.
7. Download to aircraft.

- Send all information to: [email protected]
- If you are flying a payware aircraft, you must present a freeware representation for download.
- Each team should show up and be ready to fly at least 30 minutes ahead of time, if not the team will not go on.

g0a
igen o az 😊 manitou = gut zoli
bombazzatok nyugodtan szereti 😄

CptSAB
126-os Albatros 2004-es képek

Remélem segíthettem.. <#nevetes1>
Clidey
Tán te vagy az eredeti szerzõ is? Mármint aki a '126'-os festést csinálta?
Én egyedül Horváth Balázs barátom honlapján találtam képet a 126-os Albáról, de ott egyiken sem fekete a svanc teteje. De mint mondottam, ez még nem kizáró tényezõ, katonai dolgokban nemigazán vagyok otthon...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

hi ! mar javitom cockpit irasait + futoszarakat. de sajna mar en sem talalom a 126-os szamu gep fotojat.
jo flightet !
Tudtok valami magyar szervert?
polluxware
csak pár újraírt gauges kellene... semmi más! nem új típusok nyakrafõre

azért ezt az Archer 2-t megnézem mert a cherokee-t nagyon szerettem VFR-re (cessna 172n helyett)

Hypo
klónok ezek recycle gepek

hypo küldtem egy mail-t, az fx-es mailodra
polluxware
szép gépeket csinálnak, csak annyira agyonvágja õket a pontatlan HSI, VOR mûszer...

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
polluxware
Archer 2õt még ki se adták... francnak rohannak ennyire?

Hypo
<#taps>

polluxware

polluxware
majd kihuny az a lendület pár zuhanás után... (meg pár sárga csillag után is<#szomoru2>)

Clidey
Pedig ha nincs sok-sok türelmed, nem sokra fogod vinni ezzel a szimulátorral...

Tessék.
HuAF 119 Cápeti II

HuAF 125

HuAF 126

HuAF 135 Cápali

Nesu
na ezt próbáltam semmi eredménye.
Kössz azé -höz

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Papirzacsi
Ezt a BUGot mi is tapasztaltuk multiban azután, hogy átváltottunk egy másik gépre (cessnára), majd vissza az albára. Az fsx újraindítása segített, mint mindig.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nesu
Valaki tudja miért nem tudom használni a cockpit egeret az L39-Alba -ban
Az elején még tudtam használni de most nem használható nem jelenik meg a kéz a kapcsolók felett .
A hátsó ülés cabintetõt pedig a kabin egérrel lehet kinyitni ,ha nem megy gombokkal .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Oksa ! Én ott nem találtam és nem nagyon van az ilyesmihez türelmem .
Azért köszönöm szépen -höz !!

Rubio
Clidey #8985 sz. hsz-ében található linkrõl tölthetõ...

Nesu

Nesu
Na én höz meg Hun ezt találtam ,de kössz höz neked .Ja és Szépen ...repülj 😄

Clidey
Albatros-hoz, skin-hez <#papakacsint>

Nesu
És egy Linked van hozzá ?

Nesu
L39 Albatros -höz >magyar skin -höz egy link
Jaj juj bocs a mellé na mindegy

Clidey
Mégis mihez? Az ajtónyitáshoz??

polluxware
iris f-16D

manual tölthetõ

(szépeket írnak róla kinézet és fps tekintetében)

Nesu
Vazze nem jumbora vazze fighter -re

V43 1105
Na JumboJetre nem lövünk .. <#ejnye1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nesu
Linked van hozzá ?

be szééép
Nesu
Sziaztok 1 kérdésem van
tudja valaki ,hogy a harci gépeken ,hogyan kell elsütni 'lõni' a fegyverzetet ?
Elõre is kÖssz!!

Hypo
Rubio
Bár az én szempontomból a lényegen nem változtat, de a pontosság kedvéért:

az interiort nem yago, hanem SKULLEADER készítette!

Rubio
A hibás feliratokkal együtt úgy gondolom, hogy még így is jobb, mint az a csupa zöld kabin belsõ, mint amit yago csinált (az alapból benne lévõt nem is említem).

A futószár színével egyetértek, én is a Te festésedet fogom használni és az exterior festést sem cserélem ki (fel leszel tüntetve mint készítõ 😊 ).

És ha már Te így fejezted be mondandód: "Mea culpa. 😊" (me a culpa)

akkor stílusosan: Según mi opinión, ¡si!

polluxware
ha fps-ben jobb mint az alap AS F-16.. akkor engem is érdekelne<#nyes>

Clidey
Közben megnéztem én is; szép, gondos munka. Nem tudom, a srác milyen fotók alapján dolgozott, de én errõl a 126-osról nem találtam fekete svancos képet. Ami persze nem jelent semmit. 😊
Talán két dolgot említenék csak meg: az egyik, hogy nagy valószinûséggel a futószárai ennek is világoskékek voltak, a másik meg hogy nem fehérítette vissza a kabinfeliratok betûit miután lezöldelte õket, így kissé bután néz ki. Ugyanez az external modell fõ-mûszerfalaira is igaz, azok meg világoszöldek...brrrrr...
Viszont fényt derített egy elbaszásomra is, konkrétan én elfelejtettem "megszaggatni" az oldalszám fehér keretét, õ pedig szépen megcsinálta. Mea culpa. 😊

Clidey
Bár nem vagyok egy nagy vadászröpcsi-fan (ezalól legfeljebb az Alba kivétel) de ez tényleg jófajta leszen... <#eljen>