Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m814
Például dióhéjban itt.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Valaki?
Is-is.Nem igazán tudom,hogy lehet beállítani a navigáción,hogy pl ferihegyre vigyen.
Hypo
Ugy általában vagy konkrétum?

Valaki tudna segíteni a navigáció beállításában vagy hogy hol találok ehhez segítséget?
L Viper
Alert majd törli. A Lock On topikot is tönkrevágta pár napja és persze ott is mindenki más a hülye, meg türelmetlen.
Nesu
Na ezeket a képeket ,hogy csináltad ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Az a baj, hogy az ilyesmivel csak provokálod a seggfejet.
Idetéved valahonnan, belerondít a topikba és még ki is oktat.
Símán ignorálni kell az ilyet.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nesu
<#banplz>
Na ideje lenne takarítani az urat !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Ideje lenne!

eyecandy
off:
Mé nem huzzol el innet a kurvannyádba te pöcs?

Hypo
Mi volt a kérdés?

Nesu
Most aztán értem !!
Kössz a felvilágosítást ,pörög vagy nem ,van belõle elég nem kell játszani õket .
Sztem elég idegesítõ ,ha megveszel egy szemét drága játékot és kínlódsz vele .
A türelem egyre jobban csökken .Azzal ,hogy eljátszod mennyire rég itt leledzel nem segítesz senkin .
Van valami amit mondasz ,ezt alá írom .A türelmetlenekkel neked kell türelmesnek lenni vagyis nektek .
A malévos és villodzó Avatárok nem mentesítenek semmi alól .
Ja bocs az OFFolásért !!
Üdv Nesu !!!

Rubio
<#eljen>

Clidey
Neked meg disztingválnod kellene erõsen...meg egy kis netikettet tanulni...gondolok itt a legutolsó mondatodra a #9102-ben...ilyenért más helyen kapnál egy hét bannt hogy elgondolkozhass kissé.

Mindamellett Rubionak teljesen igaza van: nem pörög ez a topik annyira hogy napi többszáz hozzászólást kelljen elolvasni, így felesleges (és idegesítõ is) három hozzászólásonként idekopizni egy kérdést, ha tudja valaki a választ/akar segíteni, biztosan hozzászól.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nesu
Erre gondoltam én is .Senki nem haragszik rád ,legfeljebb mérges .
Mellõzd az efféle offokat .
És ne légy haragos !
<#smile>
Kössz a megértést ,vannak elegen .

Rubio
<#levele>

Nesu
<#ejnye1>
Mondjuk ,ha tehetek egy javaslatot ,megjegyzést ( nem kell mindjárt bibsi -ként reagálni mert valaki kérdez és valaki pedig nem tudja azt írni ,hogy fingja sincs ) inkább ne írj semmit mert csak csalódást okozol másoknak ,nem csak a szüleidnek !Baby <#eplus2>
Jobban teszed mint a haverjaid ,hogy befogod a haszonlesõ kis szádat .<#mf1>

Nesu
ezt ,hogy kell az FSX -ben ,hogy parkoló gépek legyenek ?
Kössz elõre is !!!

Rubio
Az a korábban általad bemutatott Pápa scenery az FS9 v. FSX-bõl való volt? És ha FSX-bõl, akkor nálad a beton hogy néz ki?

Rubio
A FAQ-ban találtam, de már nem emlékeztem rá, hogy ott ezt olvastam is valamikor (és lehet, hogy más sem ) ezért most itt közreadnám hátha segítek vele másnak is:

"AFCAD - Az AFCAD file-ok az egyes repterek kifutópályáin és parkolóállásain történõ lehetséges elhelyezkedésekkel kapcsolatos információkat tartalmazzák. Kiterjesztésük ".bgl", akárcsak egy scenery-é és olyan mappába kell õket pakolni, amely szerepel a scenery library-ben. Az AFCAD-ok szorosan összefüggnek az AI traffic mûködtetésével, ugyanis az AFCAD mondja meg az AI bõvítményeknek hogy a reptér mely részein parkolhatnak illetve haladhatnak gépek. Amennyiben az adott reptérhez nincs megfelelõ AFCAD, az AI forgalom során problémák léphetnek fel. Ez nem szükségszerû, de elõfordulhat. Ebbõl követezik, hogy az AFCAD file-ok scenery függõk, egy AFCAD egy bizonyos reptér scenery-hez tartozik. AFCAD letöltés elõtt mindenképpen ellenõriznünk kell, hogy az adott AFCAD kompatibilis-e az adott reptér scenery-vel. Fizetõs kiegészítõkhöz általában tartozik normális AFCAD file, ezért ott elvileg nem lehetnek problémák. Az ingyenesen letöltött kiegészítõk illetve a default FS scenery-k esetén kell vigyázni.

Tapasztalat alapján nem megfelelõ AFCAD-ból, vagy hiányzó AFCAD-ból származó hibajelenségek FS-ben például:
- Gyér forgalom megfelelõen telepített és konfigurált AI traffic bõvítmények ellenére.
- A kifutópályán ill. a gurulóutakon a gépek "egymás nyakára másznak", összeolvadnak.
- A kifutópálya belépõpontjáig elgurult gépek nem mennek tovább, nem szállnak fel, néhány perc múlva egyszerûen eltûnnek.
- Egyes parkoló gépek "belógnak" különbözõ épületekbe.

by Frecc"

zsoltfireman
Off:

FS9 Caslav AB
[/img]

On:

köszi ez bejött!
csak azt nme értem hogy ferihegyen mért nincs ilyen forgalom<#conf>
okés!
Köszi megnézem!
CptSAB
Viszont az AFCAD az szép munka. Mindenképpen élõben is meglesem mit mûveltek a HUE-s skacok.
CptSAB
Csöppet futurisztikus ez a Kecskemét, Pápa scenery. A jármûkiállítás eléggé szedett-vedettre sikerült. A trailer azzal a nagy skulóval meg nem igazán tudom mit keres.. talán egy Buff-hoz szeretné beemelni a csomagot? <#nevetes1>
Ha ezt nézem, akkor kár hogy ATISKA nem publikálta a Szentkirály sceneryt, ami a Hungary 2004 moddolása volt. De ölég jóra sikeredett.
Akkor bemész a a beállításoknál a "Customize" fülre kattintva az igazán részletes beállításokba és azon belül az utolsó "Traffic" fülön belül ráállítassz a forgalmakra tetszés szerint. De ez nem jelenti azt, hogy bármelyik kis reptéren látsz majd forgalmat, tehát forgalmas ls jól kidolgozott reptéren nézd meg .

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Sajna igysem latok közlekedést :S:S
Rubio
"Ha csupán "AFCAD scenery"..."

És ez mibõl derül ki számomra, hogy az-e vagy sem?

Ha nem állítassz mindent high-ra akkor van?

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

m814
Az imitt amott eltûnõ pálya,background, sajnos tipikus gond az FS9 alá készült sceneryk FSX-be rakásánál.
Ha csupán "AFCAD scenery" akkor viszonylag egyszerû az átvarázsolása, ha viszont nem, akkor nem lesz egyszerû.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Falconer
Az itteni topikban megforduló emberek a legutóbbi olvasatlan üzenettõl szoktak olvasni, aki meg csak néha benéz az úgysem nagyon ért hozzá általában.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kérlekszépen mire valaki látná a kérdésemet mar vagy 2 oldal-la aréb lesz !!! ezért irkalom be ujra és ujra hogy mindig friss és látható legyen
Rubio
Azzal, hogy 3 óra 40 percenként felteszed újból a kérdést még nem fogsz elõbb választ kapni, lehetnél egy kicsivel türelmesebb is! Nincs mindenki a monitor elé nõve és lehet, aki tudna rá válaszolni, még nem is látta a kérdésed.

Egyébként pedig én nem tudom rá a választ, de van egy olyan érzésem, hogy ahhoz, hogy bárki is tudjon rá érdemben válaszolni, még szüksége lenne hozzá egy-két fontos infóra, amit mindkét hsz-edbõl szíveskedtél mellõzni... (Most rajtad a sor, hogy kitaláld vajon mik lehetnek azok.)

Hali Mindenkinek!
Van egy problémám a játékkal kapcsolatban!
Ahogy mindent hight-ra alitok még a traffic-ot is nincs semmiféle közlekedés se repülõ se hajo se semmi!
Valaki tud rá magyarázatot ?

Nagyon megköszöném ha vlaki valamit válaszolna a kérdésemre!
Elõre is köszi!
Rubio
Köszi!

g0a
fs9 alatt nem fuves 😊) lehet hogy valami scenery kavar be majd megnezem enis jovoheten ha hazaerek hogy fsx alatt milyen ....

Rubio
Mindig is kísérletezõ embernek vallottam magam,melynek eredményeként az elõzõ hsz-emben lévõ FS9-es scanery így néz ki az FSX-ben:

Kecskemét:

Pápa:

(És még mielõtt valakinek eszébe jutna, megkérdezni, hogy mit keres egy Alba Pápán, azt tájékoztatnám, hogy Keméten elromlott az idõjárás és átirányították a rg-ket a tartalék reptérre, ami a mai napon Pápa volt. <#nevetes1>; Egyebek iránt meg azt, hogy senki se kételkedjen abban, hogy a képek valóban az FSX-bõl származnak...)

És sajnos nincsen öröm üröm nélkül! Arról az átrepülés elõtt elfelejtettek tájékoztatni, hogy felszedték a pápai reptér betonját és füves repteret építettek!

Akinek ez a scenery megvan az FS9-ben az tájékoztathatna, hogy ez most itt egy bug, vagy eredetileg (azaz abban) is ilyen? Köszi!

Ugyanakkor létezik már egy frissítés is, ami állítólag egy csomó dolgon javított mind Keméten, mind pedig Pápán (hátha már abban nem lenne füves a reptér), ráadásul már tartalmazza a szolnoki repteret is, de sajnos arról a linkrõl, amit találtam, már nem tölthetõ le! Esetleg nincs valakinek meg? Ez lenne az: HUE MAP V4.10 beta csomag és ez a halott linkje ...

g0a
nincs mit sajna fsx hez en meg nem talaltam ...

Rubio
Erre (HUE scenery V4.0 'MAP' (2009.05.).zip ) már én is rátaláltam, de a leírásában az áll, hogy kizárólag FS9-hez van.

Szóval nekem a Pápa scanery FSX-hez kellene.

Azért köszi, hogy próbáltál segíteni!

[email protected] - ez lemaradt....
g0a
a kepen is fs2004 van en azt adtam 😊 fsx ala nincs megcsinalva sztem

Ezt töltöttem le: HUE scenery V4.0 'MAP' (2009.05.).zip
Hali Mindenkinek!
Ahogy mindent hight-ra alitok még a traffic-ot is nincs semmiféle közlekedés se repülõ se hajo se semmi!
Valaki tud rá magyarázatot ?
elképzelhetõ, hogy papa sceneryt próbáltál?
Letöltöttem de ez fs2004-hez van. Betettem de nem vettem észre semmi változást..
Üdv!
2010. Július 10.-én és 11.-én kerül megrendezésre az I. FSX Virtual Kecskemét Airshow! A repülõnapra számos csapat jelezte már részvételéli szándékát, mint pédául, az FSX Red Arrows, Slyblazers, F-16 Demo Team, Blue Eagles, Flying Bulls stb.... De persze még sok csapatra számítunk! Hozzáértõ emberek segítségét várjuk! Szükségünk lenne néhány magyar repülõgép/helikopter skin-re, és egy jobban kidolgozott kecskeméti repülõtérre. Továbbá jelentkezõket várunk nyitóképre. Nagyjából 16 ember kellene, C-17, MiG-29, L-39, Gripen, An-26, Mi-24, Mi-17 típusokra! A jelentkezést a kecskemetairshow@freemail. Köszönjük elõre is a segítséget és a részvételt!
INFORMÁCIÓK: http://fsxairshow.vndv.com/Airshow2010.doc

FSX Kecskemét Airshow Team
Ja és ha valaki tudna egy jo oldalt ahonnan ingyen lehet letölteni gépeket az fsx jatékhoz azt nagyon meg közöném 😊😊
Hali Mindenkinek!
Ahogy makszra áéitok minden közlekedést nem se auto se repülõ se hajo se semmi!
Mi lehet a gond?
Köszi Elõre!