Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Latni mar lattam a weboldalon de nincs meg ez sajnos pedig....😊)) DANKE

Hypo
Hat ALT gomb elojon felul a menu es ott a Flight nal el tudod menteni, vigyazat minel komplexebb egy gep annal neccesebb ez a mentes, de default gepekkel siman muxik, csakk ha real weather -el repulsz az lehet gond.

saitek jo

Üdv!
Jelentkezõket várunk nyitóképre a jövõ júliusban megrendezésre kerülõ FSX Virtual Kecskemét Airshow-ra! Nagyjából 16 ember kellene, C-17, MiG-29, L-39, Gripen, An-26, Mi-24, Mi-17 típusokra!
A jelentkezést a [email protected] címre várjuk! Weboldal: fsxairshow.vndv.com.
Köszönöm szépen a segítségedet!Így már sikerült!
Még két kérdés:repülés közben hogy lehet menteni,hogy onnan folytathassam?
Illetve milyen joystickot ajánlanál hozzá?Genius Flight 2000 F-23,Saitek ST110 vagy Saitek St290 pro?
alert
Hypo válaszolt 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
Konkret esetben nem tudom, de sok helyen a gps a fo navigacios eszkoz, persze termeszetessen VOR/NDB azert ott vannak a biztonsag kedveert.

i robot
Szerinted kiegészítõként alkalmazzák GPS-t, vagy mint fõ navigációs készüléket?

Nesu
Van linked az 1.5 -höz ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Már egyszer próbáltam, remélem, most sikerült feltenni.
pateszi
OK.
Tudnál tenni, vagy küldeni egy képeket a nálad látszó állapotról? Nem egy bgl-rõl van szó, hanem külön a terminál, parkoló stb. Csak a 2-es terminálhoz vagy 59 textúra tartozik.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Köszönöm a választ, de a programba nem nyúltam bele, kieget nem telepítettem. Kínomban uninstall, total install 1.5-ig, eredmény ugyanaz, különbözõ beállításokkal. LHBP scenery a legfelsõ a listán. Megkaphatnám a bgl file-t? Köszi
pateszi
Így elsõ olvasatra az alábbi tippjeim lennének:
1. Telepíthettél egy valamilyen Budapest kiegészítõt, amely exclude-öt tartalmazott a reptér területén. Ez a kieg az addon sceneryk sorában a Mega Airport Bp elõtt szerepel, tehát felülírja.
2. Törölted/megsérült az épületet tartalmazó bgl.
3. Törölted/megsérült az épület textúrája, anélkül sem jelenik meg.

Javaslat: próbáld meg törölni, majd újratelepíteni a Mega Airport Budapest 1.4 sceneryt.
Ha ez így nem tetszene, késõbb meg tudom írni, hogy melyik bgl fájl, ill. melyik textúrák kellenek az terminálhoz.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
En azt nem is allitottam annyit mondtam hogy minden gepben benne van es kezdo szinten segit, aztan ha komolyabban erdekli akkor ugy is beszerez egy normalis gepet.

alert
Típust sajna nem tudok mondani. Amúgy elég gyakori a 200-asokon, mondjuk én nagyon ritkán látok 200-ast, de szóbeszéd alapján tudom, hogy ma már ott figyelnek a tu154, 134, b727 és egyéb típusokon is, ahol nincs komolyabb RNAV cucc 😊

2 éve is volt egy pont ott. akkor 2 Zlin ütközött össze:

http://www.liveleak.com/view?i=deb_1188672540

polluxware
<#guluszem1> 430as? 530as?

alert
Ez OFF, csak érdekesség képpen találkoztam a napokban egy 737-200-al Ferihegyen és a mûszerfalon ott volt a garmin GPS, mert nem volt benne más RNAV kütyü 😊

ööö igen, de ha mondjuk csak az FSX-ben tervez útvonalat, és nem állítgat semmit, akkor a két reptér között a legrövidebb utat fogja követni, az meg nem teljesen realisztikus. Mindegy végülis 😊
Én nem hiszem, hogy egy 737-es-vel repülne bárki is GPS alapján.
Hitman
zsoltfireman
Ha jól láttam,nem volt "kattintás" :-(

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Rubio
Ez nagyon nem jó hír! A helyszínen átélni meg egy szörnyûséges élmény!

Azért nem azt írom, hogy "szörnyûséges élmény lehet", mert anno, 1990. szeptember 16-án jelen voltam, amikor a pápai repülõnapon Soproni Károly õrnagy a bemutatórepülése során lezuhant és az életét vesztette! Ez a szörnyûséges élmény annyira mély nyomot hagyott benne, hogy azóta is összeszorul a gyomrom, ha látok egy repülõt, ami földközelben manõverezik a levegõben!

Csak reménykedni tudok, hogy barátod esetleg rosszul látta és mégis volt katapultálás!

Nesu
Repülök ,hogy Éljek - Élek ,hogy Repüljek !!!

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

zsoltfireman
Most hívott egy barátom Lengyelországból,Radom-ban vannak Air Show-n,egy 5perce lezuhant a Belarus Szu-27! Nem volt katapultálás!

Segítséget kérek! FSX-rõl egyszer csak eltûnt a Mega Airport Budapest II. Terminal épülete. Azután feltettem az 1.5 fissítést. Minden újdonság OK, de épület továbbra sincs. Ötlet?
Nesu
NoWarez :
FSX_F14-D2.zip

Köszönöm szépen !!

zsoltfireman
Ezek FS9-es AI gépek.
itt:

Hypo
Tudod ahany csillag az egen annyifele kulonbozoseg van vilagban ettol szep, ha el tudod fogadni hogy ennek az egesznek a resze vagy es te mattad ugyan annyira szep ez az egesz, akkor mar baj nem lehet, a nemzet tudat szep de ha ez nincs elotte, akkor konnyen atcsap valami masba, ahol minden csillagnak kulon jelentosege van....ez mar egy masfajta dologhoz vezeto ut. Ki-ki maga valaszt hogy tekint a vilagra. Viszont az elet legalabb is itt rovid, es rossz az utolso percben rajonni hogy vegig rosszul lattam a vilagot.

Kivanom egyszer az eletben igaz kis cessnaval repulj egyedul 7500 labon es kerulgess baranyfelhoket, ott gondolj vissza erre mikozben nezed az eled terulo kilatast. Szerintem MEG FOGOD ERTENI

Nesu
OFF :
Lásd lent !!!· #9139
A neved (nick) -bõl kitûnik ,hogy egy elfuserált zsaf vagy .<#nyes><#eplus2><#nevetes1>

Light001 :
Szóval autopilot és te magad tudod eljuttatni a gépet a célterületre ,leszállni viszont neked kell .
A mission -ben ha végig járod az összes küldit és le is fordítod ami nem kis feladat ,sikerrel
teljesíted a kitûzött céljaidat .Persze ,ha érdekel és nem adod fel mint egyesek (lásd lent) .

szerintem elmehetsz innen, mindenki számára szánalmas vagy
Nesu
Bocs az OFFért !!<#nemtudom>
Nekem bõven elegendõ az a nagy mennyiségû csillag kavalkád ami az estéket és éjjeleket ékesíti .<#nevetes1>
Nem hiszem ,hogy kell még ezenkívül az Aberáltság egy ilyen keserû múlttal rendelkezõ nemzetnek ,akinek fel kellet adni a Magyarságát egyesek hatalomvágyai miatt .
Elõször az óvoda majd a többire emlékszel .Így sorban megtaláljátok az utat a kabin irányában ,mert nektek egyeseknek (lásd fentebb) másképpen nem megy .Tudod minél többször járjátok az iskoláitokat annál közelebb kerültök az emberhez .Addig meg tanakodjatok ,hogy hová is tartoztok .
Üdvözlet <#nyes>
Nesu

Hypo
Nem kell aggodni ez csak szimplan emberi sotetseg, ha pl jo keresztenynek mondja magat akkor is hibadzik a dolog tudom szar de jezus is zsido volt, szoval eleve hulyeseg amit ir. ha meg esetleg muzulman lenne akkor meg plane hiszen unokatestverek. ha meg szimplan csak nagymagyar esztelen akkor meg tok mindegy majd otthon banataban elszopogatja az arpadsavos nyalokat es kesz.

Hypo
fsx majdnem osszes gepeben van gps es autopilot, ergo ha a fightplanbe van csinal mondjuk egy PAJN - PAKT utat es gps-t allit be es direct akkor felszalas utan ha atalitja a NAV kapcsolot GPS re es auopilotot bekapcsolja NAV gomb akkor az siman elviszi a reptere, az mas kerdes hogy ha a celrepteren vannak megkozelitesi eljarasok akkor azt nehezebben tudja vagy egyaltalan nem lekovetni de az mar egy masik kerdes.
ALT es HDG et tud tartani ergo barhova el tud menni.

Rubio
Ha az aláírásában írtakra célzol vele, akkor egyetértek! Csak tegnap este, az elõzõ hsz-em írásakor vettem észre / tûnt fel, hogy mi is van oda írva, csak nem akartam egyedül róla észrevételt tenni, de most csatlakozom!

Részemrõl felháborító, hogy ezen a fórumon ilyet minden zokszó nélkül engedélyeznek! <#banplz>

Tedd ki a horogkeresztet is nyugodtan. Ezen a fórumon elég jól tûrik a rasszistákat is.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Nesu

g0a
alphasim uss enterprise

szereintem ez nagyon jo kiegeszito. kicsit nehezkes a beallitasa....

anyahajot kivalasztani nem nagyon lehet meg keresni merre jar.
leszallsz ra es utana mar felis szallhatsz .

Nesu
Van egy kérdésem FreeFlight -ban hogy lehet kiválasztani az anyahajót .Nem találom sehol .
Még 1 ,ha lehet ,az aIcarriers2 progi sem mükszik nekem nem mutatja a hajókat amikor elindítom .
Valszeg nálam van a hiba .
Ha nem is pörög a fórum ,valaki tapasztalt lökjön egy <#help> -t .
Elõre is köszönöm .

Rubio
Hát nekem nagyon úgy tûnik, hogy bár a hsz-ek között nagyon akkurátusan olvasol, de a lényeg itt a fórumban nagyon elkerülte a figyelmedet, ezért most kiemelném a részedre:

A fórumban tilos a WAREZ!

Pedig ez egészen jól olvasható a fenti, hsz-író ablak bal alsó sarkában!

Szerintem meg inkább az FMC-re gondol, mert a kérdés az volt, hogy "az autopilot nem viszi el a reptérre". Az autopilot sehova sem viszi magától, max FMC-t tudna programozni, az meg az alap gépekben nincs 😊 Vezetni egy 737-est egész úton meg nem egyszerû. Fõleg gyakorlat nélkül. Úgyhogy szerintem egy kicsit összetettebb a kérdés, valóban olvasgatni kellene a linkelt leírásokat..

Hitman
Nesu

Hypo
Meg ne haragudj de nem kell am minden kérdésre reagálni amivel nem vagy esetleg tisztába, mert max hulyet csinalsz magadbol ez csak jo tanacs, mert abbol ahogy irtad nem az jott le hogy te vagy a kompetens valaszado.
".....Van autopilot ami pont erre van kitalálva ,a 737 -es tud ilyet ,ha minden igaz ..." Miert ne tudna, minden nagyobb gepben van autopilota, sot meg tobb is. keep learning en se profikent keztem elhiheted.

Hypo
Pár olvasmány hogy jobban érsd. De javaslom a beepitet tuorialokat helpet is.
Navigacio
ILS
Flight level
Pilota kézikönyvek

Nesu
Na ez már valami .<#papakacsint>
<#nevetes1>

L Viper
Látom nem tudod értelmezni az olvasottakat, de én sem haragszom.
Nesu
Van autopilot ami pont erre van kitalálva ,a 737 -es tud ilyet ,ha minden igaz .
Mondjuk te magad is követheted a kijelölt waypoint -ot viszont ,ha túl nagy a táv el is tudod menteni a repült utat és onnan folytatod .

Off : #9114 LoL miért ki az ha pl. nem te ?Semmi gond .Én nem haragszom

Sajnos ahhoz, hogy a grafika jó minõségû legyen, nagyon erõs gépre van szükség. <#szomoru1>
Olvass vissza a topikban, rengeteg post van a beállításokra vonatkozóan ami segíthet esetleg.
Ilyen probléma esetén célszerû beírni hogy milyen konfigon futtatod az FSX-et.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nézd meg itt a FAQ-t jó leírás van errõl (is)!

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Köszi.
De ezzel sajna nem sokra mentem.Megtervezni meg tudom az utat,csak azt nem tudom,hogy mit csináljak,hogy a gép kövesse is.
hát én nemrég kiprobáltam ezt a játékot nekem nem nagyon teccet:Snéztem rola képeket azok jok voltak de felraktam és hogy mondjam,ronda volt a táj....minden egyforma voltprobáltam felszálni pozsonybol még new york bol is és erre mind 2 helyen ugyanaz fogad....ez csak nálam volt igy?

PSN ID:misi2mezei