Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

g0a
<off>
adtam mar neki privatba csak ne szemetelje tele itt tele a forumot 😊 amugy teljesen igazatok van...
bezzeg regen a 33.6 os modemmel 😊 a "gyors" szo nemis letezett 😊
</off>

LeonSilver
Tényleg nem b@sztatni akarlak, de hát ha egyszer tilos akkor tilos.
Egyébként meg ha van is valaki itt aki letöltötte mondjuk tegnap és gyorsan le is jött, nem biztos, hogy ma is gyors.Torrentet keresni nem egy nagy ördöngõsség, próbálgasd melyik a gyorsabb.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

adikakk
*megvenni*

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
látom de nincs pénzem emgvenni a gamet de viszont kiakarom probalni nagyon szval sztem nem lenne nehéz egy jóó torent linket adni

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

adikakk
hy all
a gépem adatai 2.4 2.8 ghz proceszor 128 as vid kari shader 3 as meg 4gb ram meg 50gb szabad hely ez elég neki ha igen vki linkelne nekem egy torrentem ami gyorsan lejön a netem elég nagy 8mb os

g0a
hali !
havernal van olyan problema hogy a PMDG gepek nem nagyon mennek normalisan.
olyan bajok vannak hogy 747/737/md11 nel nem alimalja a flap eket meg a gazkar mozgasat.
tobbi gep tokeletesen mukodik csak a pmdg gepekkel van a baj.
sp1 sp2 vel is mar clean install is volt.

gviski
Na lenne egy kérdésem, hogy van-e valami trükk hogy betaláljam a leszálló pályát? ILS-t beállítom ott láttam hogy állok, de amikor fordulok rá a pályára, nincs valami kis help, pl mint ahogy a GPS is kirajzolja az útvonalat, olyan nincs (mit ha láttam volna valahol hogy van) kirajzolja hogy hogyan forduljak rá a leszállópályára??? mert ha már sikerülne szembe menni vele onnan már ILS-sel könnyû leszállni...

Virtual SimRacing

gviski
EDDF-LHBP a héten megtett kis utam 😄

Virtual SimRacing

polluxware
4670 állítólag nem fogyaszt annyit mint a 9500-9600gt jellegû kártyák, úgyhogy asszem maradok az ATI-nál...

ha jól tudom nevidiával fsx alatt valmi nhancer progival kell pepecselni hogy legyen AF/AA...

fontosabb a csendes üzem😊 ugyan van egy dugi Zalman VF900am, nemtom jó e az még ezekre az új karikra

gviski
majd én is mutatok 1-2 képet, csináltam csak még át kell konvertálnom jpg-ba... meg méret arányt is állítok hogy beférjen ide a fórumba :-)

Virtual SimRacing

Nesu
Hello !!
Valaki tud véletlenül magyar festést a Bear Studio Mig 17 -hez?
Már jártam az oldalon ,de már elfelejtettem h,hogy hol találom .
Igaz azt sem tudom jó e hozzá .

Köszönettel

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Nekem tetszik .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Yeltzin
Ezek szépnek számítanak?

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Hypo
Hát lehet megköveznek, de szerintem NVIDIA, és ha árban jó akkor inkább 515+ fõleg ha szép elhõket szeretnél.

Nesu

Próbáltad itt?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Nesu
FSX_F14_ENG_Smoke_Effect ....Soon

Easy thing

Falconer
Radar Contact.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ja halkan hozzateszem, hogy az add-on-ok közül mar csak 1 van fenn a FS Commander X.

Official IVAO Member

Minden repternel sajna, mondjuk egy Ferihegynel annyira nem veszes de egy Schiphol, Frankfurt vagy egy szebb taj VFR repülesnel mar eleg nagy gondot okoz neki. Ezert is kerdeztem. Tehat ha barkinek van hasonlo hasznalt proci (vagy ugye az I7-es) azt örömmel megvennem.

Masik kerdes: egy normalis ATC progit tud valaki ajanlani? Emlekszem, h par honappal ezelött tema volt, nem tudom mikor sajnos, kulcsszavakra meg nehez volt keresni mint "hasznalhato atc" 😊

Official IVAO Member

polluxware
kérdés:

1280x1024 felbontás max esetén, valmint úgy hogy egyáltalán nem akarok különösebben plussz addonokat (scenery) ... max tongass fyords
van értelme az 512mega feletti vidramnak vagy azért elég az is?

másik

fsx mit szeret jobban? ATI vagy Nivííídia csippet?
képminõség a szempont nem a + - 1,2 fps

Yeltzin
minden reptérnél ez van? vagy alapból mindenhol? nálam a Heathrow közelében van diavetítés, de a többivel nem nagyon van gond

sziasztok 3 honap kihagyas utan ujra itt 😊 Hianyzott mar az FS, rohadt nyari munka... Kerdesem lenne: nincs valakinek egy elado I7-es procija igy egesz veletlen? Mert 8-10 fps mellett kezd nehez lenni a repter közeli mozgolodas...

Official IVAO Member

polluxware
Hypo
😊
Jet Age

polluxware
túl van lihegve...

ilyenkor mindig azt nézem hogy:

1. idõt fordított rá
2. lehetõségekhez képest úgy alakította hogy publikálható legyen (saját értékei szerint)
3. benne van a fejlõdés reménye

ezzel is hozzáadott valamit a fórumhoz😊

Hypo
persze persze ezt senki nem vitatta, azert jatek hogy azt csinalj amit akarsz., demivel szimulacio igy nagyon sokaknak az a jatek benne hogy megprobaljak a valosaghoz legjobban ossze passzolni. Van akinek az a szorakozas hogy megy mint a barom, es van akinek meg a minel valosabb szimulacio ennyi, :
)

Yeltzin
nade basszus, egy szimulátorról van szó, egy JÁTÉKRÓL.... az a lényeg, hogy bármit megtehetsz, ami a valóságban túl rizikós, elég nagy hülyeség lenne ezt nem kihasználni (a Nepál-Kína folyosó sem a hegylánc fölött húzódik, hanem jó mélyen délre kerüli, én mégis ott repültem el a csúcs mellett, mert megtehettem)

Hypo
ahogy irod " vadaszgepek" - nem pedig utasszallitok😊)) sot a helikopter meg tok mashogy szall le😊)))

NATO-s leszállás. Az amerikai vadászgépek szoktak így leszállni, csak a kifutó végén teszik le az orrfutót.

Hypo
az lehet, de sose szerencses a repulesben valamit a kihivasert csinalni, inkabb ahogy le van fektetve a procedurakban....az a tuti

Falconer
Na ja, de ha így vesszük akkor az még nagyobb kihívás lenne ha a másik irányból szállna le <#idiota> (mert tudjuk hogy ott egy b*szomnagy hegy van), csak hát annak sem lenne semmi értelme.
Btw én is szálltam már le ERJ-135-tel St.Barthon 😄 Holnap lehet csinálok egy videot aztán felrakom, látványos nagyon 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Yeltzin
hát éppenséggel nagyobb kihívás úgy fékezni, hogy az orrod még a levegõben van, mint odacsapni az elsõ méteren......

Falconer
Látványos meg minden, azért mondtam, hogy videózni tud 😊
Spoiler az rendben volt, én arra gondoltam, hogy addig tartotta fent az orrát amíg bírta. Nem tudom miért, de nagyon sok ember van youtubeon aki így csinálja.

Hypo
Hát nem tisztem megintélni, tényleg szép videó, talán picit tul ment, illetve sokag volt az orrfuto fent azt nem láttam hogy spoilers hogy volt.

Egyébként nekem is tetszik a videó.

Mégis, szerinted mi a probléma ezen a videón a repülõgép "vezetését" illetõen? Csak azért kérdem, hogy tanuljak.

LeonSilver
Lehet, hogy igazad van.Nekem nem tisztem eldönteni, hogy ki mennyire tud egy szimulátoron gépet vezetni.
Mint mondtam tetszik a videó.Pont.

Falconer
Jó ez a filmezni tudok de repülõgépet vezetni kevésbé ketgória <#idiota>

Falconer
FS gyakorlatilag élvezhetetlen joystick nélkül. És ha joyyal repülsz akkor is vissza kell billenteni a gépet, szóval...

LeonSilver
Ha volt már akkor elnézést de nekem marhára tetszik ez a videó!

Fehercsoki
Be lehet valahogy állítani h a botkormány mindig visszaugorjon alap pozícióba ha fordultam kicsit?Mert nincs joystickom és elég rossz h miután fordulok balra nyomkodni kell a jobbrát h alaphelyzetbe álljon:S

Hypo
legtobbet download valtozatban meg lehet kapni.

Fehercsoki
Köszi,milyen sceneryk jelentek meg eddig?Mint pl a budapestes,mert se galaxisnet.hun sem pedig 576.hu-n nem láttam 1t se pedig régebben mintha ott láttam volna õket.

Hypo
www.avsim.com

Fehercsoki
Az sok😊Melyik oldalon van fennt a legtöbb mod(repülõk,sceneryk ilyesmi) hozzá?

JohnnyNapalm
az egész föld területe

Fehercsoki
Mekkora berepülhetõ terület van benne?