Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan kis tündibündi, meg röpködések után az olajszintet nézegetni, kis macit festeni az oldalára meg hasonlók...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Vennék használt Saitek rudder pedált flight simulatorhoz. Csak hibátlanul mûködõ, jó állapotú érdekel.
30/905-0129
[email protected]
1.1ben javítottak az oldalkormány fektíívnesszjén😊
Amúgy a NUM billentyûzet 5-ös gombját lenyomva a csûrõ és oldakormány azonnal visszatér középre.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A problémám a következõ lenn, ami már kicsit kezd idegesíteni. 😊
Nagy nehezen megszereztem az FSX-et, de ugyan az a problémám mint az FS2004-nél a ruddert (oldalkormányt) csak szakaszolva tudom mozgatni. Hiába állítom be a joystic egyik gombjára pl a balra mozgást, csak pötyögtetve tudom mozgatni, és ez pl zavaró a Red Bull Air Race-nél, amikor hirtelen kellene a Ruddert jobbról balra vinni.
Be lehet úgy állítíni a játékot, hogy ha lenyomom a ruddert balra/jobbra mozgató gombot, akkor egybõl mozdítsa el balra az oldalkormányt, és ha elengedem, akkor pedig vigye vissza alapállapotba??
Örülnék ha tudnátok segíteni.
Ingyenes megfelelõje, webcammal (ha jól tudom, de nem értek hozzá) a FreeTrack.
http://goo.gl/gd6Zi5
Official IVAO Member
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Vennék használt SAITEK rudder pedal-t flight simulatorhoz. Csak hibátlanul mûködõ, jó állapotú érdekel.
30/9050-129
[email protected]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Official IVAO Member
'freetrack' keszitettem 1et, ami fs2004 ben teljesen jol mukodik. de fsxben mar szaggat. valaszotokat elore is koszonom.
gep: asus p5b premium, e7400, ati 4850, 4g ram ezek mellett 50-70 fps
progik: bluesoleil 6.4, freetrack 2.2
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
http://goo.gl/gd6Zi5
1. Nem altalaban szoltam le az SLI-T
2. FSX forum, ergo itt az a lenyeg hogy flight sim alatt mi hogy megy
3. igen sli sok jateknal segit nagyon jo ertekeket lehet elerni vele meg a sok szivas ellenere amit a driver okozhat
4. FSX ben az sli semmi SZIGNIFIKANS tobbletet nem ad az egykartyas megoldasokhoz kepest
5. Ha valaki csak flight simmel jatszik annak nem jo befektetes a dupla kartya, sli-s alaplap, nagyobb tap mert ar ertek es teljesitmenybenez fsx nel nem jon ki
Ha mar megvetted hasznald egeszseggel semmi baj vele, csak ha valaki upgraden gondolkodik az felejtse el ha csak flight simezik ennyi.
Sok jo repulest
ui: a teszt amit belinkeltel hat olvastam mar jobbat is, de nezd meg nagy felbontason minimalis az sli elonye a 295 el szemben meg merem kockaztatni hogy a meresi hiba tartomanyba is belefer.
uii: a tesztben nincs flightsimulator, ha lenne nem latnal kulonbseget sot
Mennyibõl lehet egy olyan konfigot összeállítani amin 30-40 FPS elérhetõ? Van valaki aki ebbe segíteni tud, mármint PC konfig összeállításban, Én is értek hozzá, de annyira nem. Ha valaki segíteni tud dobjon egy mailt, aztán felhívom: [email protected]