Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
nem tudod mit hagysz ki...<#wow3>

olyan kis tündibündi, meg röpködések után az olajszintet nézegetni, kis macit festeni az oldalára meg hasonlók...

Clidey
Persze utána meg következik a vizen járás...mi????!!!! Hát neked már semmi se szent???? 😄DDDDDDDDDDDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!

Vennék használt Saitek rudder pedált flight simulatorhoz. Csak hibátlanul mûködõ, jó állapotú érdekel.
30/905-0129
[email protected]
Hypo
ja mar csekkoltam, epp a vizen valo lassitast probalom tundra kerekel😊)

polluxware
Ez Cub még jobb lett😊 Hypo sztem ez a neked való bushplén... iszonyat hangulatos😊

1.1ben javítottak az oldalkormány fektíívnesszjén😊

Papirzacsi
Nem lehet. Többek között ezért a tulajdonságáért lehet vezetni az FS szériában a gépeket billentyûrõl (ha nehezen is). Nem tudom milyen joystickod van, de ha jobban érdekel a szim, akkor ideje lesz meglepni magad egy kb. 8e forintos 4 tengelyes joystickkal.

Amúgy a NUM billentyûzet 5-ös gombját lenyomva a csûrõ és oldakormány azonnal visszatér középre.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!

A problémám a következõ lenn, ami már kicsit kezd idegesíteni. 😊

Nagy nehezen megszereztem az FSX-et, de ugyan az a problémám mint az FS2004-nél a ruddert (oldalkormányt) csak szakaszolva tudom mozgatni. Hiába állítom be a joystic egyik gombjára pl a balra mozgást, csak pötyögtetve tudom mozgatni, és ez pl zavaró a Red Bull Air Race-nél, amikor hirtelen kellene a Ruddert jobbról balra vinni.

Be lehet úgy állítíni a játékot, hogy ha lenyomom a ruddert balra/jobbra mozgató gombot, akkor egybõl mozdítsa el balra az oldalkormányt, és ha elengedem, akkor pedig vigye vissza alapállapotba??

Örülnék ha tudnátok segíteni.
polluxware
tölthetõ az 1.1 peccs az A2A cub-hoz!

[HUN]FaTaL
Nincs mit, remélem erre gondoltál. 😊

Ingyenes megfelelõje, webcammal (ha jól tudom, de nem értek hozzá) a FreeTrack.

http://goo.gl/gd6Zi5

köszönöm szepen 😊

Official IVAO Member

Falconer
Szerintem elképesztõen kirekesztõ <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
😄

Hypo
<#integet2>

polluxware
<#eplus2> hát ez üt..

Sziasztok!

Vennék használt SAITEK rudder pedal-t flight simulatorhoz. Csak hibátlanul mûködõ, jó állapotú érdekel.

30/9050-129
[email protected]
g0a
igen Hypobol mostanaban nekem is elegem van 😄D utalom hogy allandoan segit mindenkinek 😊 ejj hat magyar az ilyen ? 😄

[HUN]FaTaL
Szégyeld el magad, de sürgõsen. Aztán meg ne lássunk itt a topicban. 😊))))

szégyeld magad, fel ne merj szállni pár napig a fjordokról
Hypo
😊))))))))) jogos ott a pont😊))) de legalább gyerekes

Clidey
Mindíg is nagyképû és arrogáns voltál!!! Épp itt volt már az ideje hogy valaki végre helyretegyen!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszönöm mindenki segítségét, a módosított FSX.cfg megoldotta a problémát. :-) Gyönyörûen fut.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hypo
ez a netto szöveg ékezet nékül, te a bruttót kapod😊)

polluxware
még az ékezeteid se állnak jól<#hehe>

Hypo
??? magasrol??? lol na mindegy ugy latszik mostanaban az a divat hogy aki segiteni probal az van leugatva. Elnezest hogy megszolaltam, igerem nem teszem tobbe.

:-) Nem szartam be, de nem értem miért beszélsz te ilyen magasról. ? Hagyjuk, nem tetszik ez a hangnem. Gyerekes.

[HUN]FaTaL
TrackIR

sziasztok, nem tudja valaki, h mi annak a cuccnak a neve ami az ember fejmozgasat követi a pilotafülkeben?

Official IVAO Member

polluxware
<#nyes>

Hypo
😊)))) tudtam hogy meg gimis vagy😊)))))))))))))))))))))))

polluxware
ááááá, még bõven alatta vagyok..<#hehe>

Hypo
es szabad tudni mar over 18?😊)))

polluxware
<#puszis><#pias><#puszis>

polluxware
Köszönöm Szépen! <#rinya>

sziasztok !

'freetrack' keszitettem 1et, ami fs2004 ben teljesen jol mukodik. de fsxben mar szaggat. valaszotokat elore is koszonom.
gep: asus p5b premium, e7400, ati 4850, 4g ram ezek mellett 50-70 fps
progik: bluesoleil 6.4, freetrack 2.2
[HUN]FaTaL
Szintúgy, HBD neki. 😊

Hypo
<#taps><#taps><#taps><#taps>

pateszi
Polluxware-nek boldog születésnapot kívánok! (Mármint, ha tényleg ma van.) <#wave>

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

[HUN]FaTaL
Semmivel nem jobb, szarabb. A GTX295 az 2xGTX260 1 nyákon (SLI Alapú ez is).

Hypo
jo van na nem kell am roton beszarni senki nem szolta le a kis konfigod orujje neki oszt jatszal.

1. Nem altalaban szoltam le az SLI-T
2. FSX forum, ergo itt az a lenyeg hogy flight sim alatt mi hogy megy
3. igen sli sok jateknal segit nagyon jo ertekeket lehet elerni vele meg a sok szivas ellenere amit a driver okozhat

4. FSX ben az sli semmi SZIGNIFIKANS tobbletet nem ad az egykartyas megoldasokhoz kepest
5. Ha valaki csak flight simmel jatszik annak nem jo befektetes a dupla kartya, sli-s alaplap, nagyobb tap mert ar ertek es teljesitmenybenez fsx nel nem jon ki

Ha mar megvetted hasznald egeszseggel semmi baj vele, csak ha valaki upgraden gondolkodik az felejtse el ha csak flight simezik ennyi.

Sok jo repulest

ui: a teszt amit belinkeltel hat olvastam mar jobbat is, de nezd meg nagy felbontason minimalis az sli elonye a 295 el szemben meg merem kockaztatni hogy a meresi hiba tartomanyba is belefer.

uii: a tesztben nincs flightsimulator, ha lenne nem latnal kulonbseget sot

Nyilván két kártya van a gépemben, ha SLI-be van kötve. Ezt a kérdést nem is értem. ??? A 295gtx mennyivel jobb mint a két gtx 285 SLI-ben. És vajon miért is fos az SLI , ezt fejtsd már ki bõvebben. Teszt.

Hypo
Felhoket nem szereti meg mindig, sose szerette persze ha mas gamet is jatszik akkor nem rossz

polluxware
ja nálam, meg akármikor újra tudom indítani a röppenést ha kamikázni van kedvem.. tiétek ezt tudja? <#nezze>

polluxware
na erre kíváncsi lennék! úgyértem miért nem választanád az ATI-t? valmi specific tapasztalat?

Clidey
Na és a scenery? Az se volt semmi ugye???? Nem tudom felétek mennyire van feltolva a detail csúszka, de nálunk az utolsó fûszál is látszik! <#zavart1>

Hypo
hat ahogy erzi nekem 8, bar en nem rajongok az atiert ha fsx rol van szo.....

[HUN]FaTaL
295? Minek?😄 Inkább HD4890

Hypo
I7 920, 6 giga ram, 295 gtx, raptor hdd, jo hutes, jo tap.

Sziasztok!

Mennyibõl lehet egy olyan konfigot összeállítani amin 30-40 FPS elérhetõ? Van valaki aki ebbe segíteni tud, mármint PC konfig összeállításban, Én is értek hozzá, de annyira nem. Ha valaki segíteni tud dobjon egy mailt, aztán felhívom: [email protected]
Hypo
szoval ne tessek felre erteni, csak jot nevettem ennyi. Viszont tegnap olyan jo volt oldalszeles leszalasokat gyakorolni budaorson hmmmmmm es ezert jo az elet mert fix 60fps volt😊))))

Hypo
jaj nem baj csak a gyereknek feltunesi viszketegsege volt.