Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
egyébként szeretem ezeket az ájkendi shotokat amik 0.30-0.20as zóóómra vannak rakva... csalóka így
16:9
TÖKÉLETES élsimítás !!! semmi baja nem volt, mint amitõl rettegtem idáig.
Szval hamarosan beruházok. Voltam a MM -ban is a méret kiválasztás miatt. 22" "húdekicsi" kategória, a 26" "bazi nagy közelrõl" így marad az aranyközépút 24".
CRT-hez viszonítva azt kell róla tudni, hogy baromi szarok a színei, de ezt észre is fogod venni. Csak 6 bit/színnel operálnak a 8bit helyett, ezért képtelenek megjeleníteni az összes VGAból kijövõ 16.7 milla (a 24bit true color) színt.
Vannak a nagyon drága, PVA vagy S-PVA paneles monitorok, ezek már tényleg tudják a true colort, és a kontrasztjuk is nagy, szóval tudják azt mint a CRTk. A különbség igen látványos, de meg kell fizetni :/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én ez alapján állítottam be és mükszik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az a helyzet, hogy a régi pedált odaadtam a võmnek az új meg ma jött meg ( saitek ) és próbálom állítgatni a gémet.
A toe beállításával akad konfliktusom ( a régi pedálon nemvolt ).Szóval így állítottam be ahogy a képen szerepel de ha lenyomom teszem azt a bal pedált akkor a fék "beragad" és csak a ctrl+. kombinációval enged fel.
Hogy a francba kell ezt rendesen beállítani?Nem úgy kellene mûködnie, hogy ha fékezek a jobb pedállal akkor ugye fog a jobb oldali fék ha pedig felengedem a pedált akkor a fék is felenged?
Valószínû, hogy én b.szkurálok el valamit, de mit?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😉
Samsung TFT 24" 2433LW
Samsung TFT 24" 2494HM
Ezt a kettõt néztem. Gyakorlatilag ugyanazt tudja mind a 2, de a drágábbikban van HDMI csatlakozó és kb 15000 ft a különbség árban.
Amugy ha mindenkepp monitort akarsz, akkor en LEBESZELNELEK a TN panelsekrol, igaz olcsok, de ha egyszer leuszl egy jo TFT ele es jatszol rajta utana a tn panelest mar nem angyon birod. De ez is persze penztarca fuggo.
Ami a kartyakat illeti, hidd el mindannyiunkat a joszandek vezerel ( engem biztos) es ha a legjobb tanacs kell akkor azt tudom mondani, hogy valahogy probald ki, es a mi nalad bevallik az a nyero. Hiaba mondom hogy nalam jo ha nalad meg szar lesz.
Nem magyarázok semmit, kipróbáltam , tapasztaltam, nem jó . Ennyi, pont.
Eleve nem full HD a tv-m és amit az eddigi vga-im engedtek felbontás a mûszeres repüléshez , nem adott olyan tökéletes képet, hogy lássam a mûszereket. VFR-hez viszont kiváló az tény. Egy 107cm es tv-t meg nem vagyok hajlandó 80cm-rõl nézni.
ui: egyébként lehet én vagyok túl láma de az 1980 * 720 pixel egy négyszer akkora felületen oszlik el józan paraszti ésszel se ad olyan tökéletes képet mint egy jóval kisebb monitoron ugyanez a pixelszám nemdebár? <#hawaii>#hawaii>
szerintem pánikoljunk<#vigyor2>#vigyor2>
Ami a monitort illeti, LCD TV felbontasa nem egy monitore?????? Ezt majd magyarazd meg nekem legyszi nem vilagos, nekem LCD tv m van SAMSUNG 1920x1080 ban hasznalom HDMI vel oszekotve tueles kep, fsx meg gyonyoru vele fs0 rol ne is beszeljunk. Tudom van akinek nagy ha kozelrol nezi , de ne nezze😊)) Van nekem sima monnitorom de amikor ezt kiprobaltam ennel maradtam hatalmas elmeny igy jatszani, ha lenne tobb helyem akkor mar reg projectoral nyomnam😊)
Egyébként nem te mondtad, hogy csak a ********* tolják 4:3 -al mostanában? <#mf1>#mf1>
Sima SP2-vel nézzétek meg az Akropolis környékét. Hasonló, mint az FS9-ben. A sziklán a fellegvár és ennyi.
Accelerationnal ott lesz a színház és még más "ojjektumok" is.
nem fogok vitatkozni veled, ha erre gondolsz
közerdekû infóként is felfogható
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A másik kérdésem hogy mit kell beállítani a programban, hogy a grand canyon olyan részletességû legyen, mint a telepítés alatt látható screenshotokon?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nyomd ra az LCD-re es kesz is... 😛