Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az el tudná küldeni nekem a gyökérben lévõ terrain.cfg-t ?
köszi
Most elõször tetted fel a REX-et, vagy esetleg volt már fenn korábban és valamiért újra kellett telepíteni?
Nemrégen fordult elõ velem is hasonló eset (igaz én már másodszor telepítettem), a meglévõ backup mappát kellett törölnöm, hogy tovább engedjen. Ez valahol a Felhasználó/Documents and settings/applications mappában volt található. Most nem tudom a pontos elérési utat bemásolni, de ha végig nézed a mappákat (a rejtetteket is!) biztosan megtalálod. Arra tippelek, hogy volt nálad is egy sikertelen backup kísérlet és amiatt nem tud tovább lépni.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Ha meg lehúzom a csúszkákat, akkor szebb az FS9 és még a gépigénye is alacsonyabb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Elmondom: Sehogy. Ezért kell az i7 az IFR repüléshez. VFR kisgépes repüléshez jók a kisebb repterek, amik nem zabálják az FPS-t, ezért aztán a gépigény is kisebb. 😊
Tehát csak egy észrevétel.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
alaplap asus striker 2 extreme
proci Q6600 3.5 Ghz-n 40 fokos
2 Gb ddr 3 1333 ram
nvidia 9800 gt ram
Ezen milyen szinten futkározhat az fsx,mert az aláírásomban szereplõn korlátozni kellett.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
2 kérdésem lenne:default 737-est hogy tudom rávenni,hogy kövesse a GPS-be táplált útvonalat?Hiába billentem át a kapcsolót,semmi.
Másik:ha kinézek az ablakon,látom a kondenzcsíkot,ahogy kialakul rögtön a szárnynál.Ez így van a valóságban is?Én még nem repültem sajna,azért kérdezem,hogy is van ez.
(fuel plannerem az van!😊
más..
FSX-ben számomra az alap felhõk tökéletesen elegendõek😊 REX-tõl sztem a vidijókártyám ramja meg is hasalna rögtön😊
Nálam 2,4es corán az alap Tongass a nagy kedvenc A2A Cub-al FPS limiterrel konstans 30fps-t produkál.. sztem egyébként ez a legszebb alapterület egész FSX-ben (víz+dimbekdombok)
FS9-nél meg ritkán nézem a talajt max leszállás elõtt ott viszont egy olyan sûrû és szép mozgalmas reptér vár ami FSX-ben még jóideig nem fog. IFR repkedés errõl szól
jelenleg Ulti envi FX felhõt használok, de úgy igazából az eredeti cumulus-sal sem volt bajom, maximum az úgy távolban nagyon mosottá vált.
tényleg célszerû a látótávolsággal, felhõsûrûséggel játszadozni mert sokszor olyan dolgok fogják a gépet amit az ember nem is lát! (csak úgy gondolja hogy ettõl szebb)
Nagyon sokszor beírtátok már, úgy saccolom, hogy kb. heti egy kérdezõ mindig akad.
Valamiért az amúgy remek FAQ-ba még nem kerültek be az ingyenes kiegeket tartalmazó oldalak a linkekhez. Pedig elég hosszú lista lehetne már.
Akkor az udvarias válasz és köszöntés helyett elég lenne annyit írni:
Új FAQ !
😊
Az FSX-hez már iszonyatos mennyiségû ingyenes kiegészítõt találhatsz, pár lelõhely:
www.avsim.com (az oldalt hackerek tönkrevágták (rohadjanak meg!), többé-kevésbé sikerült csak helyreállítani, azért sok minden még megtalálható)
www.flightsim.com
www.sim-outhouse.com
Ha még nem tetted volna, katt a banneren, és érdemes a FAQ rész elolvasni.
Csak gyõzd a keresgélést, a választék óriási.
Ne tessek beallitani rossznak engem😊
A képeket érdekességképpen rakom fel nem dicsekvésbõl mások fikázásából.
Ja és igen, a számítógépes szimulátorban (vagy ha jobban tetszik játékban) sztem a felhasználók 99.9 % a látványért ül oda a monitor elé, mivel mást nem nagyon érzékel belõle.
Én tényleg szeretek úgy repülni, hogy grafika + látvány + FPS is otthon van, még ha néha unrealisztikus is kicsit.
PLAN-G a neve, egy kis reszlet a legujabb betabol:
Plan-G is a freeware VFR flight Planning tool for Microsoft Flight Simulator X and 9.
Features:
Google Maps interface for rich topographical and satellite detail
Shows airspace, airports and navaids on the map (from Flight Sim data)
Configurable levels of detail (objects displayed) for each zoom setting
Fully editable plans can be saved in FSX or FS9 format
Existing FS plans can be loaded
Reverse flight plan
Print map and PLOG
Customisable database of user waypoints, VRPs, airstrips etc (UK CAA VRPs, plus some OZx airstrips already defined)
Connects to FSX via SimConnect
Aircraft telemetry, breadcrumb trail, traffic, weather etc available when connected to FSX
Saved flight trails can be displayed for later analysis
Range Rings can be configured to show distance or flight time
ERRE
Felre ne ertsetek semmi bajom a rex hasznalokal, a lenyeg nekik tetszen ok fizetnek erte, de az elmult 4 honapban kulfoldi forumokat elleptek a most jottem far cry -tol nyomnam fsx et csavok i7 es szornyekkel.
Rex+FTX es egy rakas unalmas wingview video😊)))
2d panel mogul ki se lattam anno😊))
na mindegy vegyetek ezt reggeli zsortolodesnek😊
jo leszallast mindenkinek......
mik azok az ingyenes kiegészítõk amiket érdemes feltenni a progihoz?
köszi
!Forza Ferrari!
FS9hez azért annyira nem kell atom vas, szerintem már a mostanid is viszi. FSX nekem fent sincs, nem szenvedek vele, lehetetlen normális FPS-t kihozni rajta IFR repüléshez. i7 alatt gyakorlatilag szóba sem áll az emberrel. 😄
FS9 se sokkal marad el, pedig ez még nem is REX, kiváncsi leszek arra is 😊
FS9 High Defenition Environment
REX TESZT
Íme egy kis csemege a velem együtt kételkedõknek. Sztem meggyõzõ.
Van avsim.com on pushback-gauge
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]