Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi Benya90, de csodával határos módon sikerült életet lehelni bele, már elindul, igaz beszélni nem lehet, a hang valahogy elmarad
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami olyan billentyû, amivel a futómûveket alaphelyzetbe tudom állítani? A problémám az, hogy gyakran leszálláskor "elfordul" a gép a kifutópályán, mert nem egyenesen állnak a kerekek....Tudnátok segíteni?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
bocsi, de azért remélem megpróbálsz segíteni
köszönöm a gyors választ eszge!!!
PAKT - > PAKW 2500-3000 láb egyenes kitrimmelt repülés...
mihez kellene ide robotpilcsi? meg attól a kis ablaktól továbbra is látok magam elé😊
mihez kellene ide robotpilcsi? meg attól a kis ablaktól továbbra is látok magam elé😊
Persze .. stikában meg ott figyel valami robotpilcsi.. full felkattinttva <#hehe>#hehe>
Azt bírtam,ak idején vfr-ken voltak, akik úgy repültek. robotpilcsi be oszt szevasz.. <#nemtudom>#nemtudom>
Azt bírtam,ak idején vfr-ken voltak, akik úgy repültek. robotpilcsi be oszt szevasz.. <#nemtudom>#nemtudom>
A fatal error occurred
fatalis error
Hali,vettem egy saitek multi panel-t és az fs 2004-el nem megy ... :S fogalmam sincs mi a baja... Az fsx-el mûködött de ahhoz a gépem kevés sajna hogy jól nézzen ki :s Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy miért nem idul el az FSX az SP2 telepítése után?
Köszi
Tudna valaki segíteni, hogy miért nem idul el az FSX az SP2 telepítése után?
Köszi
😊) gyorsabban jar az agyam, mint a kezem, raadasul amig a fejem elore gondolkodik, addig a kezem visszafele ir😊)))
észrevetted már, hogy nálad az is az si?😄
nem zavar, csak mint érdekességet jegyeztem meg
nem zavar, csak mint érdekességet jegyeztem meg
C-130al fs9 alatt nem volt említésre méltó gondom.. 757 az viszont egy teljesen más tészta:/
azt nem vágom hogy képesek valmit mai napig úgy árulni amihez az utolsó peccsben is méteres hibalista van megoldva, plussz továbbra is CTD-zik vagy egyáltalán nem megy a landing lights!!!!!
azért ez feltünhetett volna............. csak úgy.... mondjuk egy esti repkedésnél
azt nem vágom hogy képesek valmit mai napig úgy árulni amihez az utolsó peccsben is méteres hibalista van megoldva, plussz továbbra is CTD-zik vagy egyáltalán nem megy a landing lights!!!!!
azért ez feltünhetett volna............. csak úgy.... mondjuk egy esti repkedésnél
összesen van két mûszer.. nagyobb távolságot repültem.. (PAKT->PAKW)
tökéj párosítás sztem😊 mivel kis ablakban ment így ábszolúte nem zavar a kilátásban
737ben azért van tenni való, és ott lecsúszni dolgokról...
tökéj párosítás sztem😊 mivel kis ablakban ment így ábszolúte nem zavar a kilátásban
737ben azért van tenni való, és ott lecsúszni dolgokról...
LOST-ot ne is említsd! még kábé... hosszú idõ van addig😊
flash f. -t nem ismerem.. Battle stár meg nem az én mûfajom.. (Csínnyagkapu még elment)
flash f. -t nem ismerem.. Battle stár meg nem az én mûfajom.. (Csínnyagkapu még elment)
Van valakinek tapasztalata a Captain sim 727-esérõl? Érdemes megvenni? Nem lassítja kritikusan a gépet? Hangok rendben vannak? stb.
Ha ár csatolsz képeket akkor olyat amin nõket láthatunk! A képeken látható sorozat is bõvelkedik látványos hölgyekben. Már félek ideklikkelni erre a topikra mert a végén két here fog velem szemezni!
ha már sorozat nézés megy reppenés köben akkor legyen? LOST, Flash Forward, How I met your mother vagy Battlestar Galacitca😄
Vga-nak milyen beallitasai vannak? A kis ugralas azt jelzi hogy valahl leterhelodik a rendszer es em bir lepest tartani, ezt szokta orvosolni az optimalisabb beallitas illetve FPS Limiter progit kiprobalhatnad, egy probat meger.
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következõkben: játék közben stabil 20-35 közötti FPS éréket jelez a képernyõ, viszont talajhoz közel mégis "szaggat" a játék. Olyan, mintha 6-10 FPS-sel menne... Jobb-bal oldara kitekintve a pilóta fülkébõl a szaggatás mellett "vibrál" a talaj. Mi okozhatja ezt?
Konfigom: E8500, 4GB, ATI4850 512MB, Vista64bit+FSX Acc+REX2.0.
Segítséget kérnék a következõkben: játék közben stabil 20-35 közötti FPS éréket jelez a képernyõ, viszont talajhoz közel mégis "szaggat" a játék. Olyan, mintha 6-10 FPS-sel menne... Jobb-bal oldara kitekintve a pilóta fülkébõl a szaggatás mellett "vibrál" a talaj. Mi okozhatja ezt?
Konfigom: E8500, 4GB, ATI4850 512MB, Vista64bit+FSX Acc+REX2.0.
Szia,
Pollux, javaslom, ha legközelebb kedved támad ezt a képet nézegetni, elég ha a hivatkozást teszed be, akit érdekel megtalálja. Ne kelljen már az FSX témában állandóan ezt látni...Nem ide való.
Pollux, javaslom, ha legközelebb kedved támad ezt a képet nézegetni, elég ha a hivatkozást teszed be, akit érdekel megtalálja. Ne kelljen már az FSX témában állandóan ezt látni...Nem ide való.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Azert mert ez a forum a a szimrol szol, es nem arrol hogy hol lehet megszerezni egy warezt, miert nem egy egy warez, hogy lehet megcrackelni...stb.
Nem erkolcsi dolog miatt nincs itt, mert mindenki igy vagy ugy hasznalja ezeket, ezert senki felett nem torok palcat az ugyben. DE a warezal kapcsolatos kerdesekre vannak forumok meg privi.
Csak ugy a vegere megjegyzem, en tamogatom a fejlesztoket ha olyan a termekuk, megveszem. Az xy ev alatt amiota fsezem jo sok cuccot vettem, de teny hogy egy csomoszor csak kiprobalom a dolgot es hat ha nem jo akkor nincs mirol beszelni.
Na warez off. johetnek a : Nem megy a rohad fsx mit csinaljak kerdesek😊))
Nem erkolcsi dolog miatt nincs itt, mert mindenki igy vagy ugy hasznalja ezeket, ezert senki felett nem torok palcat az ugyben. DE a warezal kapcsolatos kerdesekre vannak forumok meg privi.
Csak ugy a vegere megjegyzem, en tamogatom a fejlesztoket ha olyan a termekuk, megveszem. Az xy ev alatt amiota fsezem jo sok cuccot vettem, de teny hogy egy csomoszor csak kiprobalom a dolgot es hat ha nem jo akkor nincs mirol beszelni.
Na warez off. johetnek a : Nem megy a rohad fsx mit csinaljak kerdesek😊))
ehh, megfogsz ölni ezzel a képpel<#falbav>#falbav><#wink>#wink>
Szar release, keress másikat, de itt tilos a warez. (Azt nem értem, hogy miért de ezt az illetékesekre bízom)
http://goo.gl/gd6Zi5
A gond, hogy warez a cucc, és az a realese hibás.
másnál is volt ez gond...ez van lehet meg kéne venni.😞
Don't know if the package or my install, but I get this error:
"Scenery\UtEurWater\Scenery\HP24913.bgl: This File contains invalid data (error 11FD)"
I haven't done anything with the scenery files - any solution..?
Greetings pack from No(r)way 😊
PawelKPL at 2008-05-31 23:38 CET:
yes, I have exectly the same error during installation process:
"Scenery\UtEurWater\Scenery\HP24913.bgl: This File contains invalid data (error 11FD)"
probably file is broken. Could Chiron69 be so kind and upload torrent again ?
greetings
másnál is volt ez gond...ez van lehet meg kéne venni.😞
Don't know if the package or my install, but I get this error:
I haven't done anything with the scenery files - any solution..?
Greetings pack from No(r)way 😊
PawelKPL at 2008-05-31 23:38 CET:
yes, I have exectly the same error during installation process:
probably file is broken. Could Chiron69 be so kind and upload torrent again ?
greetings
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Felszeretném rakni az fsx.hez az Ultimate Terrain X Europe kiegészítõt de megáll a telepítés 65%-nál és ezt írja ki:
Hiba üzenet
Ilyenkor most mi a teendõ mert így nem tudok szimulátorozni betölti h 100% és mikor beadná a repteret akkor kiírja hogy a szimulátor hibát észlelt ezért leáll. Légyszi valaki segítsen!
Lenne egy kis gondom. Felszeretném rakni az fsx.hez az Ultimate Terrain X Europe kiegészítõt de megáll a telepítés 65%-nál és ezt írja ki:
Hiba üzenet
Ilyenkor most mi a teendõ mert így nem tudok szimulátorozni betölti h 100% és mikor beadná a repteret akkor kiírja hogy a szimulátor hibát észlelt ezért leáll. Légyszi valaki segítsen!
problemó megoldva😊 Köszönöm a tippet!
Fs9nél mûkszik a cab-ból kimásolás gond nélkül egyébként
Fs9nél mûkszik a cab-ból kimásolás gond nélkül egyébként
Akkor nem jött be a tippem. Csak este tudom a telepítõt megnézni. Az fsx.cfg-t pl. az FSX hozza létre, ha törlöd, a következõ indításkor készít egy újat. A terrain.cfg azt hiszem, hogy nem ilyen, de egy próbát talán megér. (Azért legyen róla másolat...)
a .cab file-okban nem az van amiket kipakol a program files-bam, hanem kódolt file-ok
Csak azért kérdeztem, mert ezen a fórumon nehezen találsz olyan szimmert, aki még nem telepített soha semilyen kiegészítõt az FSX-hez.
Mindegy, a legközelebbi újratelepítéskor majd gondolok rád, csak gyõzzed kivárni....<#wink>#wink>
Mindegy, a legközelebbi újratelepítéskor majd gondolok rád, csak gyõzzed kivárni....<#wink>#wink>