Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik Carenado géprõl van szó? Nézegettem a cockpit képeiket, azokon van kapcsoló. Csak nem mûködik?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Egyébként szépek a carenado gépek szerintem. 😊 Kisgépek közül talán a legjobbak.
http://goo.gl/gd6Zi5
azééér ez feltünhetett volna, mivel relatíve elég fontos alkotóelem hogy indításnál a mókusok morgolódni kezdjenek elöl
amúgy szép😊
Igen, jól írják a srácok. Külön programmal lehet készíteni a letöltött gépedhez AI forgalmat. Egyébként annyira nem bonyolult és az eredmény megéri. Sokkal jobb úgy megérkezni mondjuk Feihegyre, hogy Malév gépek is sorakoznak az állóhelyen, nem csak az FS alapgépek. Természetesen ezzel csak akkor érdemes foglalkozni, ha nincs komolyabb traffic programod az FS-hez (MyTraffic X, UT2,...) Készítettem már jónéhány átfestést az FSX-hez és azokhoz (majdnem mindhez) mellékeltem forgalmat is, mert engem is zavart, hogy csak az FS kitalált légitársaságai képviseltették magukat a reptereken. Ha van FSX Traffic Toolbox SDK és szeretnél ilyennel foglalkozni, akkor szívesen segítek. <#wave>#wave>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
AI forgalomként be kell állítani, menetrendet, útvonalat készítve hozzá.
Szükséges valamilyen segédprogram, az FSX beépített Traffic Toolbox SDK, vagy AiFlightPlanner, stb.
Találsz hozzá tutorialokat, ha van kedved ilyesmivel molyolni.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
ha letöltök egy gépet hogyan kell megcsinálni azt hogy a számítógép is repüljön ezekkel (ne csak az alapgépekkel)
üdv: Framsen
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Tudna valaki segítséget nyújtani FSX multiplayer beállításhoz vagy inkább probléma megoldáshoz ( multiplayer játéknál egy darabig megy a kommunikáció - mikrofonnal caps lock lenyomásával - aztán én se hallom a többieket és ok se hallanak engem ).
Elõre is kösz.
Bocsi, h eltûntem de voltak problémák. Szóval onnan indultunk, h nem ment SP2-vel az FSX. Na ezen már túl vagyok, oké a játék. Viszont multiplayer játéknál egy darabig megy a kommunikáció ( mikrofonnal caps lock lenyomásával ) aztán én se hallom a többieket és ok se hallanak engem. Pedig több játékos segítségével minden beállítást végig csináltunk, de így se akarja az igazságot. Talán valami kiegészítõt kell letölteni vagy a gépemmel vannak problémák.
Köszi: eszge
Ez az amire nekem még várnom kell, bár a minimum követelményének az én gépem is megfelel, de még sem bízom benne...
Azért nem írtam ki árat mert úgy gondoltam akit érdekel vele megbeszélem.De akkor írok.Néztem boltokban meg én is ahol vettem a Saitek switch panel az most 12.400Ft , a Saitek Multi panel pedig 28.000Ft.
Úgy gondoltam mivel 1 hetes az egész hogy ennél pár ezer forinttal olcsóbban adnám oda mivel használni is alig használtam.Attól is függ hogy valakinek kell e mind a kettõ vagy csak az egyik.Ha valakit így érdekel akkor a továbbiakban a részleteket szívesen megbeszélem vele akár telefonon akár itt akár e-mailben is szívesen válaszolok!
Költözés és pénzügyi hiány miatt 1 hétig használt Saitek switch és multi panel eladó!!!
Érdeklõdni lehet telefonon a 0620/5995276 vagy e-mailben a [email protected] vagy [email protected]
1 hetet használtam alig lent kivéve a csomagolásból!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Lehet a Fly Tampa cuccokat nem kellett volna elõtte látnom :-)
Ami a grafikat illeti van itt SG-n FS2004 forum is ott jobb ha felteszed a kerdest, es majd ott segitunk ne szemeteljuk itt az fsx esek forumat😊)
flightsim commander7-es eredeti programom van.feltelepítés után nem indul el mert frissítést kér.azt mondta akitõl vettem,hogy autómatikusan frissíthetõ.valaki tudna segíteni?skypeon:MIKULAS16 néven vagyok elérhetõ,mert jobban megértem szóból mint írva.kérem aki tud segíteni vagy használja ezt a programot,kérem keressen meg és segítsen.köszönetem.
tisztelettel:mikulas16
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Persze olyan fotót nem mutattak róla a reklámokban :-)
Egyrészt mert nem Magyarország 😊 másrészt pedig zéró autogen van, ami ebbõl a magasságból ahol ez a videó készült tud jól kinézni, ám ha közel mész a hegyekhez, lesüllyedsz a falvak/városok fölé alacsonyra...hát az eléggé illúzióromboló...ezért nekem ne foglaljon 3-4-5 gigát a vinyómon - mert annyi tuti lesz a mérete...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem szoktam belinkelni semmit, de szivesen megnézem amit a fórumban közöltök. Ma véletlenül ezt az oldalt találtam és az alján van egy videó, amit teljes képernyõn megnéztem. remélem egyszer megtudom venni ha kijön. Talán lesz akinek szintén tetszik.
http://sirx.flightsimulatorcenter.com/default.aspx
pit2.dds (dx1 no mapmip + csipetnyi alpha 1b)
Egyébiránt én személy szerint DXT1-ben szoktam és mipmap nélkül mindenképp. Sosenem használom mert eltúrja a textúra-kvailtit ha nem jó szögbõl nézed. Nélküle viszont fasza éles minden szögbõl nézve a textúra.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
meg mapmip, meg egyebek
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Miért van az hogy ha beteszek egy gépet a játékba és megnyitom a játékban elfehéredik a kép és a gépet meg nem jeleníti meg???
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Az volna a kérésem hogy tudnátok nekem ajánlani olyan oldalakat (többet is) ahonnan le tudok tölteni repülõgépeket mert most nagy szükségem van erre.
Elõre is köszi.<#gonosz1>#gonosz1>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ha vannak olyanok akik már szeretnének most egy légitársaságba bekerülni........
Akkor várjuk mindenkit a Budapestair virtuális légitársasághoz.
Ha szeretnél te is csatlakozni hozzánk akkor kerede fel a www.budapestva.hu-t és érdeklödj a vezetöknél.
Ha 1 éve repülsz jól beszéled az angolt akkor gyerünk repülj velünk.Az fsairlines.net oldalon regisztrálj és utána irj nekem a [email protected].
alap doog az volt hogy nem indul az SP2 után az fsx
nkem fordult olyan elõ hogy újra akartam ghostolni a vindózt, és az FSX-et winrar-al betömörítettem elõtte mondván ne kelljen megint mindent újra telepítgetni kézzel..
namostan egyrészt a tömörítés csak maga 1óra volt szóval felesleges lépés.. másrészrõl amikor kicsomagoltam az új windóz alá akkor elindulni elindult minden, de a kiegészítõ hangok nem mentek a J-3 alatt.. azután sem hogy újra raktam csak az egész j-3 csomagot