Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Jo majd lehet a jobbik jon aztan csinal ebbol is ( csunya globalizacio) magyar merteket, es akkor majd repulunk 7500 paszujon😊))
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Úgy is volt beállítva. Méterben is írta az mfd, beállítottam az autopilotán. Miközben az atc mondogatta, hogy csipkedjem magam a 14000-re ereszkedéssel mondom dehát b+ meg fel sem értem oda.
Aztán átkapcsoltam idióta mértékegységre, ott már 25000-volt. Tehát méterre volt állítva, az atc meg lábban mondott mindent, miközben az mfd-ken meg méterben volt (és mellé a legrosszabb, hogy átkapcsolva a mértékegységet, többé nem jelent meg a fenti menü, csak újraindítás után).
(jaj olyan jó lenne úgy mint az orbiterben, ahol van m, Km, Gm, Mm, AU, Pc, és Pa, KPa, MPa, miért nem felejtik el ezeket a nyomi "nemhasználjukamitatöbbimerasziszzükígykülönlegesekvagyunk" mértékegységeket)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://goo.gl/gd6Zi5
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Ha valakinek megvan az A2A Cub (cub+accusim+1.1+1.11)
megtenné hogy a float verzóval friday harbour környékén kiköt valhol, kihúzza a gépet a partra, elmenti, úrjaindítja a gépet, és betöltés után megpróbál vele felszállni
FSX sp2 alap/ FSX accelerated(GOLD) tapasztalatok érdekelnének!
+ a tundra verzsönnél mondjuk "PAJN" reptérnél ugyanezt eljátszva
fontos hogy az elmentés után újra legyen indítva a gép
support-al levelezgetek és úgyfest olyan difik vannak az alap és a accelerated között amik bugokat okoznak az elmentésben
ha valkinek sima FSX+SP2-je van akkor elvileg a float verzsönnél olyat kéne tapasztalnia a load után hogy a gépet mintha "lehúznák a vécén" forogva megy a víz alá majd crash
tundránál meg odaragad a betonyhoz
Köszi😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Próbáld ki ezt! Széles utat!<#smile>#smile>
Legjobb ingyenes addonok?
Jöhet bármi amitõl szebb-jobb-izgalmasabb lesz a játék.
Most konkrétan új kipuff rendszerem lesz, mindig lehet rajta valamit csinosítgatni (nem-nem R1-em van😊)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
úgy sajnálom ezeket a mocikat..
hiába szép, de olyan reproduktum fíílingje, meg olyan összecsapott érzése van az embernek
c152 II -óta gyakorlatilag 2 havonta adnak ki gépeket, amik jobbára totál egymásra épülnek, és csak külsõleg újabbak.
most valmi Bonanzán dolgoznak ami mûszereit és egyebeket tekintve más mint a piper vagy a cessna vonal úgyhogy abban reménykedek egy picit😊 bonanza az egyik szívemcsücske
Én csak amolyan Hobbipilóta voltam régebebn, fõleg 2004-el, csak röpködtem ide-oda, sem rádió se semmi használattal. Volt egy Elég komoly Logitech joyom, õt eladtam, bár most kipróbálom a FS X-et, egy G25-el és egy Chillstream paddal. Csak a látvány kedvéért (hegyek közt repkedés, rosszidõben, satöbbi) tudtok ajánlani látványos scenariokat?
Elõre is köszi
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amúgy tegyél fel egy komplexebb kieget (PMDG gépek, Heathrow) és nézd úgy az fpst😄
Feleim! egy kis segítség kéne😊
Ha valakinek megvan az A2A Cub (cub+accusim+1.1+1.11)
megtenné hogy a float verzóval friday harbour környékén kiköt valhol, kihúzza a gépet a partra, elmenti, úrjaindítja a gépet, és betöltés után megpróbál vele felszállni
FSX sp2 alap/ FSX accelerated(GOLD) tapasztalatok érdekelnének!
+ a tundra verzsönnél mondjuk "PAJN" reptérnél ugyanezt eljátszva
fontos hogy az elmentés után újra legyen indítva a gép
support-al levelezgetek és úgyfest olyan difik vannak az alap és a accelerated között amik bugokat okoznak az elmentésben
ha valkinek sima FSX+SP2-je van akkor elvileg a float verzsönnél olyat kéne tapasztalnia a load után hogy a gépet mintha "lehúznák a vécén" forogva megy a víz alá majd crash
tundránál meg odaragad a betonyhoz
Köszi😊
Amúgy nemtudom mivan most, meglepõdtem. Régen próbáltam fsx-et, elég gyérül ment. Most ultra high alapbeállítás, majd víz lowra véve (mert a legkevésbé sem érdekel hogy néz ki), 40 fps-re beáll budapest fölött (40 volt a target fps). Legalábbis így ment most, tettem egy gyors tököl reptér-gödöllõ reptér utat beechcraftal 😊 Azt hittem nehezebb lesz megszokni így full reál beállításokkal, de elég laza volt.
Amúgy mivel lehet a pilóta fejét mozgatni? Pl hogy magasabban üljön? Mert van ott minden a views billentyûknél de többségére nem csinál semmit (szerencsére a fejforgást alapból az egyik hat switchre tette).
Ja és a ctd probléma is megszûnt a linkelt módszerrel, szerintem faq-ba való ha valakinek még ez lenne.
Egyébként itt konkrétan az fsx-ben jelent valami nagyobb extrát a dx10 mód amiért érdemes bekapcsolni?
Még dísznek sem szép, hogy ott villog 😊
Azért köszi a választ!
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Amúgy az MS csak kiadó jelen esetben, nem fejlesztõ.
Úgy néz ki megvan a megoldás a #10-esben. (úgy látszik megint fantasztikus a kompatiblitás az m$ programjai között...)
(bár még nem próbáltam ki)
Az MSG a pilóta számára fontos rendszerüzeneteket jelenít meg. Az FS-ben leginkább az irányított légterekre figyelmeztet. Az a mókás, hogy az FSX Learning centerben a GPS résznél a MSG gombnál azt írják, hogy ha zavarnak az állandóan felbukkanó üzenetek, azzal tudod kikapcsolni.
Garmin kézikönyv: GNS 430<#circling>#circling>
Az üzenetekrõl nem ír semmit...
Ha nincs fenn az SP2, attól még nem kellene kifagynia a gépednek.
Sajnos rá kellet fanyalodjak az fsx-re, az x-plane után, ami szebb, élethûbb, és emellett szebben is fut de sajnos egy óriási hiányossága van, ami miatt az egész használhatatlan nekem: nincs idõgyorsítás...
Most felraktam az fsx-et, sp1-el együtt, win 7 véglegesre. Gyakori hogy a játékon belüli menüben matatva, nem klikkelve, csak a menüpontok felett húzva az egeret, szépen elszáll a játék, fatal error-al. Rákerestem a guglin, és találtam pár hasonló tünetet w7-el, ott azt írták a szokásos találgatás mellett(kapcsold ki a DEP-et, az órajelszabályzást, stb), hogy SP2-t tegyem fel hozzá. De az a fura, hogy a hivatalos fõoldalon semmi említés nincs az sp2-rõl, csak guglizva talál.
Akkor az sp2 valami béta vagy mi?
Ritkán szoktam érdeklõdni ,de nem annyira fórumot olvasni.
Szóval egy kérdést megint feltennék: A GPS-ben a villogó MSG üzi mit akar mondani a Inside meg near és less than airspace-szel???
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
A képeden csak annyit látok, hogy nem látszik a repülõgép. (Fiat....)
Be tudnád tenni a linket ahol ez a gép elérhetõ? Telepítõ fájlból tetted fel, vagy a mappákat másoltad be az FSX-be?
Ahhoz, hogy megfelelõen mûködjön egy gép, az FSX/SimObjects/Airplanes mappában kell egy könyvtárának lennie. Ebben egy-egy mappa a modell, a texture, a panel és a sound. Kell továbbá egy aircraft.cfg és egy gépedneve.air fájl. ellenõrizd ezeket, hogy megvannak-e.
(Azért az mondjuk tényleg gáz hogy kiadnak egy cuccot, fél nap múlva megpeccselik... 😄)