Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pateszi
Irgum-burgum! Talán rõf, öl, vagy sing inkább.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
Azert mert neked nem tetszik attol meg ez van!! Repulesben hajozasban igy mernek, szamolnak. Ez van el kell fogadni. Foldon lakasban, ruhaban, autoban merhetsz te km-t cm-r es a tobbi ( bar a merfold mashol eleg nagy divat😊) Repulesben meg lab meg tengeri merfold van.

Jo majd lehet a jobbik jon aztan csinal ebbol is ( csunya globalizacio) magyar merteket, es akkor majd repulunk 7500 paszujon😊))

Papirzacsi
Má bocs, de ez eléggé kislányos rinyának tûnik, amit most elõadtál. Fogadd el, hogy ez van, a közforgalmú repülésben az angolszász mértékegységeket használják sebesség, magasság, távolság és függõleges sebesség mérésére/kijelzésére. Nem tudom miért fontos neked a metrikus rendszer, de felejtsd el, csak magadnak bonyolítod vele, ahogy a példa is mutatja. Ha az ATC 14000 lábat mond, akkor használd lábban és ereszkedj 14000 feetre, oszt annyi. Ha csak azért akarod táváltani, hogy tudd milyen magasan is vagy a megszokott rendszerben, akkor ajánlom az átváltást lábból-méterbe, még a fejszámolási képességed is fejleszti, kis idõ után meg már fejszámolni sem kell, mert jön magától.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sanyix
De.
Úgy is volt beállítva. Méterben is írta az mfd, beállítottam az autopilotán. Miközben az atc mondogatta, hogy csipkedjem magam a 14000-re ereszkedéssel mondom dehát b+ meg fel sem értem oda.
Aztán átkapcsoltam idióta mértékegységre, ott már 25000-volt. Tehát méterre volt állítva, az atc meg lábban mondott mindent, miközben az mfd-ken meg méterben volt (és mellé a legrosszabb, hogy átkapcsolva a mértékegységet, többé nem jelent meg a fenti menü, csak újraindítás után).
(jaj olyan jó lenne úgy mint az orbiterben, ahol van m, Km, Gm, Mm, AU, Pc, és Pa, KPa, MPa, miért nem felejtik el ezeket a nyomi "nemhasználjukamitatöbbimerasziszzükígykülönlegesekvagyunk" mértékegységeket)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[HUN]FaTaL
Érdekes, FS9ben sem találkoztam evvel. Ha átlõttem metric (altimeter in feet)-re akkor teljesen jó volt. Ugye nem métert akarsz használni mértékegységnek?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sanyix
látom itt is megvan az a dolog mint az eddigi fs-ekben... ha átállítod a mértékegységet normálisra idióta amcsiról, akkor nem normális mértékegységeket fog használni, hanem összevissza, néha ezt néha azt...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[HUN]FaTaL
A 2SP az alap, többi egyéni izlés/pénztárca/stb függvénye.

GhostR1der
Amúgy, ha holnap-holnapután felteszem az FSXet, miket érdemes feltenni? látok itt service packokat, satöbbi, ezekben valaki légyszi segítsen...

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

polluxware
egy kis segítség kéne😊

Ha valakinek megvan az A2A Cub (cub+accusim+1.1+1.11)

megtenné hogy a float verzóval friday harbour környékén kiköt valhol, kihúzza a gépet a partra, elmenti, úrjaindítja a gépet, és betöltés után megpróbál vele felszállni

FSX sp2 alap/ FSX accelerated(GOLD) tapasztalatok érdekelnének!

+ a tundra verzsönnél mondjuk "PAJN" reptérnél ugyanezt eljátszva

fontos hogy az elmentés után újra legyen indítva a gép

support-al levelezgetek és úgyfest olyan difik vannak az alap és a accelerated között amik bugokat okoznak az elmentésben

ha valkinek sima FSX+SP2-je van akkor elvileg a float verzsönnél olyat kéne tapasztalnia a load után hogy a gépet mintha "lehúznák a vécén" forogva megy a víz alá majd crash
tundránál meg odaragad a betonyhoz

Köszi😊

GhostR1der
Jóóóóóóóó azok a videók eléggé komolyak 😄DDDD

Clidey
CBX550 <#vigyor1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
röviden: fos!!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

látom, van a játékhoz ûrhajó-szimulátor kiegészítõ is, próbáltátok már? vélemény?
polluxware
szomszédomnak van egy 600as Yamaha-ja, de az ürge kultúráltan is használja.. mindig melegíti a motort mielõtt elindulna vele😊

i robot
http://www.simviation.com/simviation/static.php?ID=69&page=6

Próbáld ki ezt! Széles utat!<#smile>

És még az volna a kérdésem hogy milyen sorrendben kell telepíteni a Pack-et mert nálam mikor telepitem a 2. mindig kiír valamilyen hibát. <#nemtudom>

GhostR1der
Hogy legyen valami ON is:
Legjobb ingyenes addonok?
Jöhet bármi amitõl szebb-jobb-izgalmasabb lesz a játék.

GhostR1der
vávávárjál. Milyen mocit?
Most konkrétan új kipuff rendszerem lesz, mindig lehet rajta valamit csinosítgatni (nem-nem R1-em van😊)

Clidey
Egy magára valamit is adó motoros egy (najó max két 😄) szezonba elhasznál egy garnitúra gumit...aztán tavasszal szezon elején illik elvinni a bringát egy revízióra, és még az olaj- és gyertyacserérõl nem is szóltam... 😊 Van mit költeni rá, hidd el.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
szívem szakad meg amikor hallom hogy egy ilyen szép blokkot üresben pörgetnek csapágyasra.. sok hozzánemértõ motorgyilok😊

úgy sajnálom ezeket a mocikat..

polluxware
mi az istent lehet egy gyári jó mocin fejleszteni? nem mind1 hogy 260al vagy 265-el mészaszol?

GhostR1der
Most megy aí spórolás a következõ szezonra, meg a fejlesztésekre 😊

polluxware
hát azt most ideje zsírba rakni..

GhostR1der
Bár én csak freeware cuccokat keresek, elég pénzt áldozok az elsõszámú hobbimra (motorozás...)

GhostR1der
köszönöm 😊

polluxware
aerosoft.com

FSADDON - Tongass X (gugli)

polluxware
ha repülsz akármelyik carenado kisgép után mondjuk egy fs9es dreamfleet archer3-al vagy amiben RXP mûszerek vannak, akkor érted hogy mire célzok..

hiába szép, de olyan reproduktum fíílingje, meg olyan összecsapott érzése van az embernek

c152 II -óta gyakorlatilag 2 havonta adnak ki gépeket, amik jobbára totál egymásra épülnek, és csak külsõleg újabbak.

most valmi Bonanzán dolgoznak ami mûszereit és egyebeket tekintve más mint a piper vagy a cessna vonal úgyhogy abban reménykedek egy picit😊 bonanza az egyik szívemcsücske

GhostR1der
Sziasztok.
Én csak amolyan Hobbipilóta voltam régebebn, fõleg 2004-el, csak röpködtem ide-oda, sem rádió se semmi használattal. Volt egy Elég komoly Logitech joyom, õt eladtam, bár most kipróbálom a FS X-et, egy G25-el és egy Chillstream paddal. Csak a látvány kedvéért (hegyek közt repkedés, rosszidõben, satöbbi) tudtok ajánlani látványos scenariokat?
Elõre is köszi

Falconer
Nekem valamelyik cessnánál volt az, hogy ha belõttem az autopilotot hogy tartsa a magasságot, akkor azt nézte, hogy vízszintbe legyen a gép, nem pedig a VS-t vagy az ALTot, ezért aztán folyamatosan süllyedtem :S

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Ha nem érdekel a víz akkor miért nem fs2004ezel? Kiegekkel gyakorlatilag a vízen kívül szinte szebb mint az fsx és kisebb a gépigénye...😊

Amúgy tegyél fel egy komplexebb kieget (PMDG gépek, Heathrow) és nézd úgy az fpst😄

polluxware
rossz helyre írtam az elõbb😊

Feleim! egy kis segítség kéne😊

Ha valakinek megvan az A2A Cub (cub+accusim+1.1+1.11)

megtenné hogy a float verzóval friday harbour környékén kiköt valhol, kihúzza a gépet a partra, elmenti, úrjaindítja a gépet, és betöltés után megpróbál vele felszállni

FSX sp2 alap/ FSX accelerated(GOLD) tapasztalatok érdekelnének!

+ a tundra verzsönnél mondjuk "PAJN" reptérnél ugyanezt eljátszva

fontos hogy az elmentés után újra legyen indítva a gép

support-al levelezgetek és úgyfest olyan difik vannak az alap és a accelerated között amik bugokat okoznak az elmentésben

ha valkinek sima FSX+SP2-je van akkor elvileg a float verzsönnél olyat kéne tapasztalnia a load után hogy a gépet mintha "lehúznák a vécén" forogva megy a víz alá majd crash
tundránál meg odaragad a betonyhoz

Köszi😊

Sanyix
ja... bekapcsoltam, látványban semmi változás, és mellé ráadásként vagy -10 fps.
Amúgy nemtudom mivan most, meglepõdtem. Régen próbáltam fsx-et, elég gyérül ment. Most ultra high alapbeállítás, majd víz lowra véve (mert a legkevésbé sem érdekel hogy néz ki), 40 fps-re beáll budapest fölött (40 volt a target fps). Legalábbis így ment most, tettem egy gyors tököl reptér-gödöllõ reptér utat beechcraftal 😊 Azt hittem nehezebb lesz megszokni így full reál beállításokkal, de elég laza volt.

Amúgy mivel lehet a pilóta fejét mozgatni? Pl hogy magasabban üljön? Mert van ott minden a views billentyûknél de többségére nem csinál semmit (szerencsére a fejforgást alapból az egyik hat switchre tette).

Ja és a ctd probléma is megszûnt a linkelt módszerrel, szerintem faq-ba való ha valakinek még ez lenne.

[HUN]FaTaL
Nem tudom, amikor próbáltam akkor is DX9ben. Viszont egy csomó kieg nem kompatibilis a DX10el úgyhogy én egyértelmûen nem javaslom. Sok különbség amúgy sem lehet, lévén preview nem full dx10, de legalább nem reklámozzák annak mint cryfost. 😄

És még az volna a kérdésem hogy milyen sorrendben kell telepíteni a Pack-et mert nálam mikor telepitem a 2. mindig kiír valamilyen hibát.

Sanyix
nem csak nálam mert nem kevés topikot talált a témában a gugli, mind ugyanúgy ezzel az uiautomation.dll-el van kapcsolatban, emiatt száll el.

Egyébként itt konkrétan az fsx-ben jelent valami nagyobb extrát a dx10 mód amiért érdemes bekapcsolni?

Hát ez az... Valami jelentõsége csak kell hogy legyen.
Még dísznek sem szép, hogy ott villog 😊
Azért köszi a választ!

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

[HUN]FaTaL
Nekem semmi gond nem volt vele x64 win7 alatt úgyhogy nálad lehet valami gáz. Kivéve h diavetítés kiegekkel.

Amúgy az MS csak kiadó jelen esetben, nem fejlesztõ.

Sanyix
Ki írta hogy kifagy a gépem?

Úgy néz ki megvan a megoldás a #10-esben. (úgy látszik megint fantasztikus a kompatiblitás az m$ programjai között...)
(bár még nem próbáltam ki)

[HUN]FaTaL
Furcsa.

SP2 @ fsinsider.com (ide irányít az SP1 is az MS oldaláról

pateszi
Szép estét Neked is.

Az MSG a pilóta számára fontos rendszerüzeneteket jelenít meg. Az FS-ben leginkább az irányított légterekre figyelmeztet. Az a mókás, hogy az FSX Learning centerben a GPS résznél a MSG gombnál azt írják, hogy ha zavarnak az állandóan felbukkanó üzenetek, azzal tudod kikapcsolni.
Garmin kézikönyv: GNS 430<#circling>
Az üzenetekrõl nem ír semmit...

pateszi
Elég régen kiadták már az SP2-õt, fontos frissítéseket tartalmaz az FSX-hez. Hosszú lenne itt felsorolni, ha komolyan érdekel, úgyis megtalálod.
Ha nincs fenn az SP2, attól még nem kellene kifagynia a gépednek.

Sanyix
cs.
Sajnos rá kellet fanyalodjak az fsx-re, az x-plane után, ami szebb, élethûbb, és emellett szebben is fut de sajnos egy óriási hiányossága van, ami miatt az egész használhatatlan nekem: nincs idõgyorsítás...

Most felraktam az fsx-et, sp1-el együtt, win 7 véglegesre. Gyakori hogy a játékon belüli menüben matatva, nem klikkelve, csak a menüpontok felett húzva az egeret, szépen elszáll a játék, fatal error-al. Rákerestem a guglin, és találtam pár hasonló tünetet w7-el, ott azt írták a szokásos találgatás mellett(kapcsold ki a DEP-et, az órajelszabályzást, stb), hogy SP2-t tegyem fel hozzá. De az a fura, hogy a hivatalos fõoldalon semmi említés nincs az sp2-rõl, csak guglizva talál.
Akkor az sp2 valami béta vagy mi?

[HUN]FaTaL
rossz helyre tetted, hiányzik a modell, nem jó az aircraft.cfg, sokminden lehet

Tartalmas estét mindenkinek!
Ritkán szoktam érdeklõdni ,de nem annyira fórumot olvasni.
Szóval egy kérdést megint feltennék: A GPS-ben a villogó MSG üzi mit akar mondani a Inside meg near és less than airspace-szel???

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

pateszi
A FIAT G-12 géprõl van szó?

pateszi
Szia,

A képeden csak annyit látok, hogy nem látszik a repülõgép. (Fiat....)
Be tudnád tenni a linket ahol ez a gép elérhetõ? Telepítõ fájlból tetted fel, vagy a mappákat másoltad be az FSX-be?
Ahhoz, hogy megfelelõen mûködjön egy gép, az FSX/SimObjects/Airplanes mappában kell egy könyvtárának lennie. Ebben egy-egy mappa a modell, a texture, a panel és a sound. Kell továbbá egy aircraft.cfg és egy gépedneve.air fájl. ellenõrizd ezeket, hogy megvannak-e.

Ez volna az én nagy problémám hogy beteszek egy gépet a játékba és így jeleniti meg KépMiért?????

Clidey
Hát persze mert nem tetted alá a peccset hihihiiiii 😊)))))))))))) Látogass el a Carenado honlapjára...

(Azért az mondjuk tényleg gáz hogy kiadnak egy cuccot, fél nap múlva megpeccselik... 😄)

Hypo
<#eljen>

polluxware
Saratoga.. 5perc repülés után aninstalláltam

pontatlan mûszerek, ifr-re totál alkalmatlan, meg valhogy olyan csálé módon repül😊