Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Kb. azóta létezik ILS DME nélkül, mióta az ILS létezik. A kettõ nem feltétele egymásnak, nem véletlenül használták elõszeretettel régen a markereket. Az idõjárásminimumokat pedig megtalálod a térképeken.
Az autopilot és a tolóerõautomata (A/T) két külön rendszer, egymástól függetlenek.
Amúgy mióta létezik olyan ILS ami nem ad távolságot? Mert tegnap találtam egyet... és hát érdekes volt leszállni úgy 2 km-es látótávval, havazásban így 😄 Na meg az miért van hogy az autopilóta master switch-nél ki van kapcsolva, de a tolóerõt lazán szabályozgatja?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nah felepites ugy mukodik:
ivac - iranyito program
ivap - pilota program
ivae - forgalom figyeles mindenki szamara
TeamSpeak - minden hang kommunikacio itt zajlik
neked jelenleg eleg a TS mert nem akarsz se iranyitani se repulni.
akkor eleg csak TS en megadni a servert: eu6.ts.ivao.aero
es kitolteni user/pass parost
de ugye van 2 password is webpass meg sima lehet azokat csereled fel
Lehet adminak kene irni, ha valami gond van a user-edel.
jelszo/pass : az ivao regisztralt adataid
mindenkeppen keresztnevvel gyere be pl: Pisti/kezdo
es Hypo nak igaza van elkell olvasni a kezikonyveket!
A videók nagyon jók, fõleg a St. Marteen-es.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nekem ez a gep sajna annyira megoli fsx et vc ben hogy jatszhatatlan, nem jottem ra meg miert, csak ez😞(( De grat jo leszallas volt
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ivaon registralod magad kapsz jelszot stb es csak teamspeak en kell belepned egy szobaba...
pl
lhbp_gnd
lhbp_app
lhbp_twr
A linket köszönöm.
http://goo.gl/gd6Zi5
ivao itt erdemes korulnezned a kezikonyveknel .
eloszor soknak tunik a dolog de nem kell aggodni elobb utobb belejosz mindenbe...
vannak oktatasok forumon megtalalsz minden infot.
termeszetesen repulhetsz vatsim en is ha az ivao valamiert nem tetszik.
angol láb (foot) = 0,3048 m
badeni láb (Fuss) = 0,3080 m
bajor láb (Fuss) = 0,291859 m
belga láb (pied) = 0,2868 m és 0,32485 m
francia láb (pied) = 0,3248 m
holland láb (voet) = 0,2831 m és 0,313947 m
japán láb (konsa saku) = 0,3036 m
kínai láb (csi) = 0,3181 m és 0,33m és 0,358 m
magyar láb = 0,316081 m és 0,2979 m
osztrák láb (Fuss) = 0,316081 m
porosz láb (Fuss) = 0,313853 m
svéd láb = 0,296901 m
szász láb = 0,283190 m
átszámítás:
(adatok a Wikipédiából származnak)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
#10497: Köszi, majd nézelõdök. 😊
Ugyan FS9el játszom de itt került szóba, így ezt is itt teszem fel. Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy az irányítók hogyan irányítanak? A földi irányításra gondolok fõként. Teszem azt egy területhez több scenery létezhet, több verzió. Pl. aki LAGO BP2004el rendelkezik azt hogyan gurítják az irányítók? Ha jól tudom azóta több taxi útvonal van. Ugyanez érdekelne a többi reptérnél is. 😊 Ezenkívül csomó reptér az alapjátékban le sincs modellezve rendesen.
Amúgy bármennyire is logikátlannak tûnik, az összetartozó adatok könnyen "átválthatók" egymásba, hisz a csomó az valójában a tengeri mérföld/óra, a függõleges sebesség pedig láb/perc és milyen fura, a magasságot is lábban mérik.:-)
Nemzetközileg elfogadott, hogy a magasságot lábban mérik, a flight levelek is így vannak felosztva, a ruszkiknak is kellett lábban mérõ magmérõt beszerelni, csak a kedvükért nem kezdtek méterben irányítani az irányítók. Szóval akkor igazából mi is a bajod?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az online játék mûködik FS2004-ben meg FSX-ben is egyaránt?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hypo: Hallgatózni lehet valahogy online? Nem akarok repülni még mert sokmindent nem értem de körbenéznék hogy milyen az. 😊
De az akkor is egy vicc, hogy egy szimulátorba átállítom metrikusra, aztán nem metrikus lesz, hanem néha ez néha az. Ha átállítom legyen olyan amilyenre állítottam ne olyan hogy az mfd métert ír, de az atc még mindig lábban pofázik...
ezért kérem hogy akinek megvan nézze már meg.. csak sima elmentés betöltés a teszt lényege (úgy ahogy leírtam)
acceleratednél nem kéne hogy ilyen baj legyen, viszont sima sp2-nél ugyanezt kéne produkálnia
A repülésben a magasságot ma is láb-al mérik, az ékszerésznél 18 karátos aranygyûrût veszünk. Az elektronikában az integrált áramkörök lábkiosztása angol hüvelyk alapú.
További bonyodalom, hogy Amerika megtarotta az Angliától örökölt Brit Birodalmi Mértékegység-rendszert, de Anglia áttért a SI-re. Izgalmas élmény külföldi benzinkútnál a font/négyzetláb skálán mérni a guminyomást...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Sikerult a hiba okara rajonnod a forumukat olvasva nem csak neked van gondod a save flight al
olvasom a FAQ-ban, hogy van Online repülés mód is, persze csak gyakorlott pilótáknak. Próbáltátok már?