Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
kép_1.
kép_2.
kép_3.
kép_4.
kép_5.
kép_6.
kép_7.
kép_8.
kép_9.
kép_10.
kép_11.
kép_12.
kép_13.
kép_14.
kép_15.
kép_16.
kép_17.
kép_18.
kép_19.
kép_20.
kép_21.
Van most nagy bekaka élmény. HD-ban nézve a FSX világát , stilszerûen "ég és föld" a különbség az eddig látottakhoz.
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Na ennek utána járunk.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ezt a grafika opzimalizálást az fsx-ben kell elvégezni vagy a kártya szoftverében?
Köszi.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Melyik a te sceened, az épület, vagy a repcsis?
A balatonfüred légimentõ projektedben szívesen segítek, ha tudok valamivel.
Szívügyem egy kissé, mert szinte látom a lakásunk ablakából.
Szóval:
A sketchup modelleket közvetlenül nem tudod FS bgl-lé alakítani. Elõször köztes formátumba, (pl. 3ds) kell alakítani (csak a Sketchup Pro változat tudja), majd azt importálod a Gmax, vagy 3ds Max progiba.
(A Sketchup csak face-eket kezel, ezért a modelleket általában weldeni kell. A textúrákat is optimalizálni kell az FS-hez, ha sok materialt tartalmaz a modell.) Ezután tudod a modellezõ progiból FS scenerybe menteni.
Készítettem már egy leszállópadot a kistraktorral, a füredi példány volt a minta hozzá.
Ha érdekel a dolog priviben folytassuk a beszélgetést.
Ha a fejlesztéssel komolyabban szeretnél foglalkozni, ajánlanám az alábbi oldalt. Mindenkit örömmel látunk, aki tenni akar a magyar témájú szimulátor kiegek számának gyarapításáért.
LH Simulations
Köszi a segítséget!
Megszeretném csinálni a Balatonfüredi heliportot az szimulátorba de úgy szeretném h mind az fs9-hez mind az fsx-hez használható legyen. Rendes "reptér" sceneryként szeretném. Letöltöttem a Google Sketch up-ot de az csak .spk-ba ment azt meg nem kezeli az fs. Hogy tudnám azt megcsinálni hogy amit én ott megcsinálok azt átkonvertálni .bgl-be vagy melyek azok a progik amikkel sceneryt lehet csinálni?
A választ elõre is köszönöm!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az, hogy nem tudsz rendesen jobbra nézni azért van, mert nincs beállítva. Én letöltöttem a trackir oldaláról egy srácnak a beállításait fs2004-hez, majd ezt követõen kb másfél órán keresztül állítgattam a görbéket advanced módban mire elértem azt a profilt, ami nekem bevált. De ez csak az én ízlésemhez van szabva. Ha gondolod el tudom küldeni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Üdv !!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Köszönöm a fel világosítást ezzel a dologgal kapcsolatban. Meg néztem a kapott linket de annyi minden van ott nem igazodok el rajta igazán mi kellene onnan. Értek angolul valamit de ez huuu.... sok. Szóval röviden mit is tegyek hogy jól fusson az fsx. mert totál hülye vagyok hozzá, és nem tudom milyen irányba induljak is el a probléma meg oldása érdekében.
KÖSZI.
A masik dolog a kulon particio egy hulyeseg, regi beidegzodes de nem hogy nem hasznal hanem meg art is.
A masik dolog fsx szeret a rendszerparticion ulni, ha mashova akarod rakni akkor a jarhato ut egy fizikailag kulon vinyo.
Ezen is nem art vegimenni
Fel telepítettem a gépemre az fsx deluxe edition-t, windows7-re. Fölraktam hozzá még néhány ki egészítõ scenery-t és repülõgépeket, a PMDG747-400X,és a CAPTAINSIM 757-es modelt ezek mind eredeti dobozos kiegészítõk az fsx is és a scenery-ik is. A számítógépem sem éppen gyenge minõség mégis szaggat és elõ fordul, hogy magától kilép a programból, ez gondolom nem normális dolog. Van egy saját részlege a vinyón, ami csak az övé, semmi más nincs erre a patricióra telepítve. A lemez töredezetség mentesítést nem tudom hogyan kell csinálni, ilyet még nem csináltam egyszer sem. A számítógépem paraméterei a következõk:
processor Intel core duo2 E8400 3GHZ.
alaplap: EP35 Gigabite
Grafikuskártya: Gainward ATI HD4870 512MB DDR5
Memória: 4GB DDR2 ( Kingmax vagy Kingston ezt már nem tudom pontosan).
A kérdésem az ,hogy hogyan lehetne segíteni az fsx-n, hogy ne szaggasson. A grafikuskártyám támogatja a D10X-t. A játékban hagytam az alap beállításokat ö mindent magának fel húzott full-a.
Remélem tud valaki segíteni, mert bosszant, hogy minden eredeti s közel a szimulátorom már benne van 100 ezer ft-ban. A számítógépem meg majd nem ennek a duplája ( igaz ez 1 évvel ezelött volt).
A segítséget elõre is köszönöm.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
ezert is kene egy opencockpit mcp hardware.....
elkell fogadni hogy az angol 1 vilagnyelv a magyar az nem 😊 ugye nyelvtanulasnal is az a lenyeg hogy ne forditgasd magadban magyarra a jelenteset hanem angolul gondolkozz.
A/T meg ugy mukodik hogy tudod vezerelni robotrol is FMC rol vagy MCP rol. ha lekapcsolod AP-t akkor
nem kapcsolodik le A/T. nemtudom milyen geppel repulsz de b737 nel ugye ottvan FD felett EFIS nel 😊
tobbit zacsi tokeletesen leirta 😊