Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy gondoltam hogy FS9-FSX-hez csinálom meg. Úgyhogy nem kell izgulni! 😊 Pateszi majd segít nekem a konvertálásba és az fs-be való berakásba mert azt még nem tom! 😊 De majd alakul!

Willenbrock
Én is szoktam vadulni a jó öreg 109-essel.Van egy kezdetleges videóm róla itt-e.

Willenbrock
Jók lettek.Melyik városokat lehet ilyen részletesen kidolgozva megszerezni?London van pl?A Spit Mk V-ös vagy IX-es?

polluxware

polluxware

Papirzacsi
Tetszetõs, bár sztem még elég sok munka lesz vele a gmaxba konvertálásnál. A 3ds model rendszeresen szét szokott esni poligonokra, amit egyszerû modelleknél egy weld megold, bonyolultabbaknál viszont vigyázzni kell mit mivel weldelsz.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

CptSAB
Jól néz ki. Viszont ha lehet egy javaslatom, FS9-re is készítsed el. Nagyon baba lenne.
Akit érdekel így alakul a Füredi heliport sceneryje:

GhostR1der
Repültem egy kört a Balcsi felett egy Douglassal, estefelé, elrepültem észak felé, megfordultam, majd visszafelé nyomtam scroll lock, atc megkerestem a balatoni repteret, leadtam a pozíciom de egyszerûen nem válaszoltak. ez normális?

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

GhostR1der
space + egér mûködik KÖSZÖNÖM!!!

pateszi
Bill Womack sorai a sceneryrõl: a blogjában

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

g0a
Rubio
Hogy is írtad a múltkor? "Hoppácska"? Hát ez is "hoppácska", tényleg nagyon szép! Engem is érdekelne, hogy hol is van ez a reptér, ill. milyen kiegészítõ ez?

[HUN]FaTaL
verinájsz😄

Melyik reptér ez? Biztos hogy nem jön fs9hez?😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Papirzacsi
Flytampáék folyamatoan dolgoznak, sajna fsx only, de kisgépezni biztos jó lesz. (remélem nem szúrtam el a linkelést, mert excellben állítottam össze)

kép_1.
kép_2.
kép_3.
kép_4.
kép_5.
kép_6.
kép_7.
kép_8.
kép_9.
kép_10.
kép_11.
kép_12.
kép_13.
kép_14.
kép_15.
kép_16.
kép_17.
kép_18.
kép_19.
kép_20.
kép_21.

[HUN]FaTaL
Én meg passz, a joyyal nézelõdök.

Chazz76
Én úgy tudom,Space+mouse a nézelõdés.

GhostR1der
Valaki erre megoldást?

Kiegészült configom egy új monitorral (16:9 HD)

Van most nagy bekaka élmény. HD-ban nézve a FSX világát , stilszerûen "ég és föld" a különbség az eddig látottakhoz.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Papirzacsi
thx

m814
Hajjaj. Nekem sincs.DD
Na ennek utána járunk.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Clidey
Nagyon helyes! Megnehalljammegnetudjam hogy igen!!! 😄DDDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Meg van az SP1, és ez SP2 is ezzel kezdtem a telepítés után. a grafikuskártyán a frissítés is a legfrissebb.
Ezt a grafika opzimalizálást az fsx-ben kell elvégezni vagy a kártya szoftverében?
Köszi.
Papirzacsi
Sajna a letöltéseknél a photoshop tutorial videók nem elérhetõk, azt írja, hogy nincs jogosultságom a letöltéshez.

Hypo
Hasznalom en maset Clidey mester?😊)))

Clidey
Az a Pilátus mintha az én mûvem volna....mármint a festése... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
kertek anno egy par kepet a sceneryhez csinaltam nekik egy packot, es abbol valogattak, a repcsis az igen😊)

pateszi
Igen, nekem is nagyon tetszik a honlap, ízléses munka.
Melyik a te sceened, az épület, vagy a repcsis?

Hypo
😊 igy van minden tisztelet az LH-nak, plane hogy az egyik screenemet raktak ki nekem a megtiszteltetes😊

pateszi
Szia,

A balatonfüred légimentõ projektedben szívesen segítek, ha tudok valamivel.
Szívügyem egy kissé, mert szinte látom a lakásunk ablakából.

Szóval:
A sketchup modelleket közvetlenül nem tudod FS bgl-lé alakítani. Elõször köztes formátumba, (pl. 3ds) kell alakítani (csak a Sketchup Pro változat tudja), majd azt importálod a Gmax, vagy 3ds Max progiba.
(A Sketchup csak face-eket kezel, ezért a modelleket általában weldeni kell. A textúrákat is optimalizálni kell az FS-hez, ha sok materialt tartalmaz a modell.) Ezután tudod a modellezõ progiból FS scenerybe menteni.

Készítettem már egy leszállópadot a kistraktorral, a füredi példány volt a minta hozzá.
Ha érdekel a dolog priviben folytassuk a beszélgetést.
Ha a fejlesztéssel komolyabban szeretnél foglalkozni, ajánlanám az alábbi oldalt. Mindenkit örömmel látunk, aki tenni akar a magyar témájú szimulátor kiegek számának gyarapításáért.

LH Simulations

i robot
Szia! Nekem is Track IR 4 PRO clip van. Tegnap nekiálltam állítgatni és végül összejött hogy jobbra is rendessen forduljon. Valószínû hogy a szaggatás a gép gyengesége miatt jön elõ, nekem is a fordulókban és fõleg a jobban kidolgozott gépeknél Pl.: C. Sim 727
Köszi a segítséget!

Sziasztok!

Megszeretném csinálni a Balatonfüredi heliportot az szimulátorba de úgy szeretném h mind az fs9-hez mind az fsx-hez használható legyen. Rendes "reptér" sceneryként szeretném. Letöltöttem a Google Sketch up-ot de az csak .spk-ba ment azt meg nem kezeli az fs. Hogy tudnám azt megcsinálni hogy amit én ott megcsinálok azt átkonvertálni .bgl-be vagy melyek azok a progik amikkel sceneryt lehet csinálni?

A választ elõre is köszönöm!

[HUN]FaTaL
Minek ehhez gamespy acc? Mindenki VATSIMen meg IVAOn játszik.

Sanyix
lol hogy lehet ezzel a foshalmazzal gamespy accot csinálni? bármilyen jelszót írok be, azt írja hogy 16-nál kevesebb karakter kell 16 hosszút meg se tudnék jegyezni nemhogy azt próbálni...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

valaki tudja hogy hogyan tudom feltenni a játékhoz a Pack 2 mert mindig ki ír valamilyen hibát nekem?

alert
Én is a v5 verziót használom. A kütyü trackir 4 pro. Ha néha beszaggat azt max annak tulajdonítanám, hogy nem bírja a procid. Néha nekem is szaggat, fõleg ha extrém részletes a scenery pl Manhattan-nél, fõleg miközben fordulok. Bár nem tudom a te esetedben hol jelentkezik. Fagyni még nem fagyott soha.

Az, hogy nem tudsz rendesen jobbra nézni azért van, mert nincs beállítva. Én letöltöttem a trackir oldaláról egy srácnak a beállításait fs2004-hez, majd ezt követõen kb másfél órán keresztül állítgattam a görbéket advanced módban mire elértem azt a profilt, ami nekem bevált. De ez csak az én ízlésemhez van szabva. Ha gondolod el tudom küldeni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Falconer
Elõször is SP1 meg SP2. Aztán meg grafika/teljesítmény optimizálás.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nesu
Bocs ,ha meg van már a válasz nem néztem végig a válaszokat .Bloom effect -et ki kell kapcsolni .
Üdv !!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Szia értelek A petríciót olvastam valahol a neten gondoltam nálam valami okosabb emberke írta, és biztos igaza lehet így ki próbáltam de ezek szerint nem jó. A neten külömben is annyi mindent lehet olvasni. Nem igazán tudom kinek higgyek. Itt ezt mondják amott meg már azt, itt ez nem jó amott meg az nem jó.
Köszönöm a fel világosítást ezzel a dologgal kapcsolatban. Meg néztem a kapott linket de annyi minden van ott nem igazodok el rajta igazán mi kellene onnan. Értek angolul valamit de ez huuu.... sok. Szóval röviden mit is tegyek hogy jól fusson az fsx. mert totál hülye vagyok hozzá, és nem tudom milyen irányba induljak is el a probléma meg oldása érdekében.
KÖSZI.
Hypo
Mar tobbszor volt itt tema, a minden fullon nem jo approach a problema megoldasahoz.
A masik dolog a kulon particio egy hulyeseg, regi beidegzodes de nem hogy nem hasznal hanem meg art is.
A masik dolog fsx szeret a rendszerparticion ulni, ha mashova akarod rakni akkor a jarhato ut egy fizikailag kulon vinyo.

Ezen is nem art vegimenni

Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem az fsx-el kapcsolatban.
Fel telepítettem a gépemre az fsx deluxe edition-t, windows7-re. Fölraktam hozzá még néhány ki egészítõ scenery-t és repülõgépeket, a PMDG747-400X,és a CAPTAINSIM 757-es modelt ezek mind eredeti dobozos kiegészítõk az fsx is és a scenery-ik is. A számítógépem sem éppen gyenge minõség mégis szaggat és elõ fordul, hogy magától kilép a programból, ez gondolom nem normális dolog. Van egy saját részlege a vinyón, ami csak az övé, semmi más nincs erre a patricióra telepítve. A lemez töredezetség mentesítést nem tudom hogyan kell csinálni, ilyet még nem csináltam egyszer sem. A számítógépem paraméterei a következõk:
processor Intel core duo2 E8400 3GHZ.
alaplap: EP35 Gigabite
Grafikuskártya: Gainward ATI HD4870 512MB DDR5
Memória: 4GB DDR2 ( Kingmax vagy Kingston ezt már nem tudom pontosan).
A kérdésem az ,hogy hogyan lehetne segíteni az fsx-n, hogy ne szaggasson. A grafikuskártyám támogatja a D10X-t. A játékban hagytam az alap beállításokat ö mindent magának fel húzott full-a.
Remélem tud valaki segíteni, mert bosszant, hogy minden eredeti s közel a szimulátorom már benne van 100 ezer ft-ban. A számítógépem meg majd nem ennek a duplája ( igaz ez 1 évvel ezelött volt).
A segítséget elõre is köszönöm.
GhostR1der
Jóez, nagyon is jó, de egyszerûen a Mouse lookot nem tudom beállítani. Axeseknél állítottam rá, de nem mûködik. What to do?

Ombika
MEg mindig rohadt gyonyoru a te gepeddel is, pedig nem 1 erogep! 😊

[HUN]FaTaL
Tudtommal az arianenak nincsen 2D Panele, ami szerintem egy vicc.

Hypo
Hat ezert nincs nekem se😊) de en inkabb az opencockpit verziot vennem kicsit maceras PMDG vel de muxik, LEVELD vel meg brilians mivel a fejlesztok nyilta tettek ezt a reszt szemben a pmdg-s fiukal.

g0a
en mar kineztem magamanak csakhat kb 100k kicsit sok 😊)
igen goflight illetve opencockpit

Hypo
😊)) hat kerem szar szitu lehetett nalam is volt mar nem is tudom melyik gepnel finalon AP disengage AT ON speed On es hoppa eltunt a sebi😊) vc ben meg kapkodas hogy azt a mutyurt eltalaljam😊)

ezert is kene egy opencockpit mcp hardware.....

g0a
hehe 😊) igen ezert repulok IFR-t 2d cockpitben 😊 ezzel mar enis szivtam , foleg vektoralasnal es kapsz kozbe egy oldalszelet 😊

g0a
kb fel ev repules alatt hozza lehet szokni a mertekegysegekhez sztem ha sokat hasznalod nem okoz semmi problemat. de sztem ez rendben van amugy meg nemis ertem miert kell atvaltogatni.
elkell fogadni hogy az angol 1 vilagnyelv a magyar az nem 😊 ugye nyelvtanulasnal is az a lenyeg hogy ne forditgasd magadban magyarra a jelenteset hanem angolul gondolkozz.

A/T meg ugy mukodik hogy tudod vezerelni robotrol is FMC rol vagy MCP rol. ha lekapcsolod AP-t akkor
nem kapcsolodik le A/T. nemtudom milyen geppel repulsz de b737 nel ugye ottvan FD felett EFIS nel 😊

tobbit zacsi tokeletesen leirta 😊

[HUN]FaTaL
Amióta nem telepítettek amellé az ILS mellé DME adót.