Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zstomi
Van egy setup file, amit megtaláltam a könyvtárban, de elinitva hibaüzenettel leáll...

Hypo
Van egy setup panelja ahol aktivalni tudod az egeszet az megvolt?

zstomi
Sziasztok!
Használ valaki ORBX kieget (FTX scanery)? Feltelepítettem és nem változott semmi az eredetihez képest...
Valamit be kell állítani még hozzá???

[HUN]FaTaL
Ja, ezt csak FS9ben próbáltam, nem biztos, hogy FSXben is mûködik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszönöm 😊
[HUN]FaTaL
Töltsd be a default cessnát, állíts le rajta mindent, minden off és mentsd el, mentéskor pipáld be default flightnak. 😊

Innentõl kezdve az összes repülõt cold&dark állásban tölti be.

Üdv Mindenkinek
Szeretném a segítségeteket kérni az FSX beállításánhoz. Meg lehet-e oldani, hogy a Free Flight-ban a repülõ ne járó hajtómûvel induljon?
polluxware
gyóvanna bocsánat nem ily dúrván akartam... csak azt szerettem volna érzékeltetni hogy nem oly egyszerû..

clidey is mióta posztolt már képeket arról a kész zlinkérõl, de valójában még mindig nem full kész

vagy, fne tudja😊 ha úgy õszintén belegondolunk fs9-be,fsx-be nagyságrendekkel könnyebb gépet illeszteni, mint bármilyen más repjátékba

g0a
hat igen huje kerdesre huje valasz 😄

GhostR1der
Kipróbálom a REX-et, kíváncsi leszek rá majd...

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

[HUN]FaTaL
😄DDDDD

<#nevetes1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

polluxware
francokat... egy darab papír elég lesz

m814
Végy egy nagy adag alumíniumot, egy jókora tál szegecset, pár kilométer kábelt,ragasztót,üveget miegymást. Aztán egy megfelelõ méretû kádban addig kavargasd amíg repülõ nem lesz belõle.<#nyes>
Vagy hogy is érted?

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

alert
Hali. Elég bonyolult. Kiindulásképp: 3ds studio max-al megcsinálod a modellt és az animációkat, majd az SDK-val át fogod tudni alakítani úgy, hogy be lehessen tenni az FS világába (a leírás tanulmányozása után). Ha mindez megvan, akkor le kell programozni a gép aerodinamikáját és rendszereit, ehhez szintén segítséget nyújt az SDK. Tipp, hogy akkor kezdj neki ha sok idõd van, mert alsóhangon több hónapos munka. További segítség itt.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

polluxware
ez egy érdekes kérdés😊

Framsen
Sziasztok, hogy lehet csinálni repülõt ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

daxan
Sziasztok! Feltelepítettem az Flight Simulator X Acceleration Expansion Pack-ot, és sajnos elõjön egy olyan "bug", pl ha térképnézetbe megyek repülés közben, hogy minden fény a repülõn egy fekete négyzet lesz, meg az égen is egy hatalmas fekete négyzet kísér. Ez miért van?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

[HUN]FaTaL
Szvsz FSXben tapadnak a gépek a kifutóhoz, ugyan sosem IL2ztem, de FS9ben mintha nehezebb lenne leszállni, mint FSXben.

Sanyix
a német gépeket a szövi online pilóták sírása miatt cseszték szét, mert sírtak hogy túl erõsek. Aztán lett a shit (spitfire) az übergép. Szinte helyben megfordul, alig veszít sebességet, durán gyorsul, igazi csítergépet csináltak belõle, eleinte nem is hittem amit mondtak róla, de aztán kipróbáltam és hát olyan mint egy f-22-es 😄.
De az biztos hogy egy sima leszállás még most is jóval nehezebb il2-ben mint fsx-ben oldalszéllel 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

alert
Az SDK-ban van benne a gamepack maga is. Van egy help file, amit az SDK-hoz mellékelnek, szép hosszú, de benne van minden, amit az SDK-ról tudni lehet alapszinten és ami fontos, hogy viszonylag tömören. Ha FS alá szeretnél fejleszteni, akkor ebben a scenery készítésre vonatkozó részeket mindenképpen el kell olvasnod és értelmezned, mert nem annyira egyszerû a dolog sajna, hogy "mentés BGL-ként oszt kész". Gamepack telepítése 3dmax alá, textúrázás, exportálás, stb. Kevés az esély rá, hogy ezeket valaki elmesélje újra lépésrõl lépésre, mert macera, de minden érthetõen le van írva, amivel az alábbi tervedet be szeretnéd tenni FSX-be. Lesznek majd kérdéseid speckó dolgokkal kapcsolatban, akkor majd segítünk, de javaslom a www.fsdeveloper.com kiforrott fórumot, vagy néhány lelkes magyar scenery fejlesztõt és fórumukat itt: lhsimulations.co.cc

Acceleration pack fent van fsx-hez. SDK is frissítve van. Akkor hogy kell vagy mit rontottam el?!

alert
www.fsinsider.com Fontos, hogy az FSX-ed SP2-re legyen frissítve (ingyenes SP2 frissítés vagy Acceleration Pack) és az SDK-hoz is telepítsd az SP2-es frissítést.

Sziasztok!

"Elég jól" halad Füred és Szentes légimentõ bázis sceneryje de most megakadtam! A 3ds max 9 progihoz honnan tudom letöltani az ún. "game pack-ot" amivel .bgl-be tudom ki exportálni a dolgot? Megköszönném ha valaki priviben elküldené a linket!

Clidey
<#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Thx a gyors választ azt értettem én hogy nem mind1ik L-39-nél van beszerelve csak az elõhívása nem ment .....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hypo
<#eljen> Perfect. Hypo magyarhangja Clidey Mester😊

Clidey
Na várjál, megmagyarfogalmazom neked Hypo-ról Grimm-re 😄

Szóval azt a modellt válaszd aminek az elõnézeti (thumbnail) képénak bal alsó sarkában a két ember-figura mellett látsz egy negyedkörszelet-szerûséget is. Aztán elindítva a repülést egyszerûen csak hátrafordulsz és egérrel ráklikkolsz tökre. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Az nem mindegyik modelnel muxik csak az arra hivatotnal ha jol emlekszem:
"...retractable IFR hood, which is noted on the aircraft thumbnails in the FSX menu with a graphic of the hood on all the aircraft which have it. This is a large black canopy which looks like it was taken from an old-fashioned camera. The user can pan the view around and click it to expand the canopy. This will block out all of the canopy and only lets you see the instruments. To retract it, click on the same zone, or an area near the front of the canopy – either one works. Additionally, this is visible from the outside.

Remélem tudtok segíteni az L-39-nek van egy olyan lehetõsége hogy egy csukja szerûséget leengedve lehet gyakorolnia mûszeres repülést ha jól értem de nem tudom mivel lehet leengedni a csukját véletlenül nem tudja valaki?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hypo
Mindegy nem akarom szet offolni a topicot, nekem sok eves jatek utan a kedvem is elment nem csak emiatt az il2 tol, ahogy egyre tobb tipust raktab bele egyre szarabb lett, ez a privat velemenyem, de nekem IL2 ,FB volt a GAME, a javitasok es kiegektol szarabb lett. Orosz, Angol Amcsi gepekrol nem tudok nyilatkozni, nem repultem veluk, de a nemet gepeket olegek jol elkurtak. Pedig jo kis game volt anno....... bar maradtak volna meg 10 tipusnal de jol kidolgozva mint amit csinaltak belole......kar erte. OFF

Hypo
Az alap il2 ben nem FB ben meg nem annyira PF ben erzekelheto. De ha te nem erzekelted akkor gratula.

Hypo
😊 Koszi a javitas (rad) de akkor mar radlizas😊)

Papirzacsi
Elég sokat játszottam az alap il2-vel, az FB-vel, majd késõbb a PF-fel de sosem tapasztalam, hogy annyira erõsen kellene lépni a 109-nek, se felszállásnál, se repülés közben. Sõt, kicsit furcsáltam is, hogy nem tapasztaltam semmi olyat, amirõl a régi írásokban olvasni.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Gondolom csak elírtad a rádlizást rodlinak 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Hypo
Na azert ezt a realisabb dologgal en vigyaznek, egyik se realis😊)) Il2 a forgotten battlesel lepett eggyel elore e teren de sajnos ezzel egyutt rengeteg tulzo ertekek vannak a flight modellben. Na nem mintha fs nel ne lenne sot, a ket dolog szerintem nem osszehasonlithato. Evekig nyomtam eleg kemenyen az IL2 sorozatot online, es nekem az elso IL2 hoz kepest az ujabb kiadasok nem voltak elorelepesek e teren, egyedul a FB altal behozott Complex Engine Managment volt elore lepes de ennyi.

Az hogy a BF109 ben a felszallas abbol all hogy minden energiadat arra osszpontositod hogy ne menjen el a gep balra kicsit tulzas, aztan egyenes repulesnel is akkorat kell belepni hogy maradjon egyenesbe.....tudom bf109 sose volt hires a jo fel es leszallasarol eloszeretettel rodlizott, DE FB es utodaiban ezt tulzasba vittek olegek. Rengeteg korabeli filmhiradot, konyvet olvastam a temaban es egy nemet pilota se irt le ekkora erokifejtest. Szoval a realitas szep szo jol hangzik de a mi esetunkben ez kb annyi hogy egy HAL elohelyet akarod szimulalni a szarazon.....nem fog menni😊

Willenbrock
A balra húzás ennél is megvan,400-nál pedig már szabad volt a bukfenc a géppel úgy olvastam valahol.De persze az IL-2 ben talán kicsit reálisabb a fizikája,bár a landolás FSX-ben nekem élethûbbnek tûnik.

polluxware
még ki se adták 😊

aerosoft antartica x

polluxware
annó valhol láttam FSx-re valmi iceland jellegû, déli sarkot feldolgozó scenery-t... nem tudja valki a nevét, készítõt, honlapot?

Clidey
Hajrá hajrá! 😉
Aztán mehetne fel a cucc a http://lhsimulations.co.cc/ -ra, nem? 😊

Nesu
Kurva jó !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Szentes kész már csak konvertálni kell, világítást rakni a helipadokra és már mehet is bele az fs-be! Balatonfüreddel még hadilábon állok ugyanis az elejét (nem a helipad felõli részét) még nem sikerült megcsinálni úgyhogy az még szerkesztés alatt.
Ha ezek sikerülnek akkor tervezek továbbiakban egy olyat hogy a légimentõk leszállóhelyein korházak helyeire rakok egy helipadot (csak helipad semmi más) ha oké akkor megcsinálom. Ezen felül még egy olyat hogy az Úrhidai sportrepülõtér berakását fs-be.

CptSAB
Köszi! Minden FS fan nevében.
alert
Van néhán hasonlóan részletesen kidolgozva, de sokszor csak a város egy része található meg részleteiben. Ilyen pl London. További kidolgozott városok pl: Budapest, San Francisco, New York - Manhattan, New Orleans, Hong Kong, Indianapolis, Párizs, Velence, Bécs, Monaco, stb. Persze a városok ritkábban, inkább a repülõterek, szigetek vagy kisebb repülõterek és környékei készülnek el részletekbe menõen.

köszönöm. a probléma megoldva!
Sanyix
Jó engedékenyek ezek fsx-ben 😊 il2-ben jó erõsen húz (asszem) balra kis sebességnél, meg még csavarja is a gépet, na meg kb az elsõ bukfencnél úgy menne dugóhúzóba mint késõbb a videon 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Boldogsággal" nyugtázom hogy a szentesi légimentõ bázis sceneryje itt áll:

(Egyszerre két bázison dolgozok, Balatonfüred és Szentes)

Hypo
sziasztok. segítséget szeretnék kérni.
Tegnap újra kellett telepítenem az fsx-et. de a végén ezt a hibaüzenetet kapom mi lehet a baj?
a válaszokat elore is köszi.
polluxware
jó kis gépek ezek😊 én natúr VFR/IFR útvonal repkedésre használom