Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
A Flight Planner-ben tudsz repülési tervet beállítani. Ahhoz, hogy odaérjél pedig navigálni kell 😛

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Béla9248
Core i7 is megdöccen rajta de jó lesz! 😊

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Sziasztok!
Hogy tudok uticélt kijelõlni v vmi! Pl.: Debrecenbõl szeretnék eljutni Budapestre mit és hol lehet hogy odaérjek?

Köszi nektek mégegyszer a válaszokat! Még egy kérdés aztán nem tartalak fel benneteket, ez a cpu szerintetek : Intel Core i5 750 2.66GHz, 4 mag, 8MB Cache

udv zoli,
www.hhelikopter.hu
alert
CPU abszolút.

[HUN]FaTaL
VGA nagyon keveset. Procit zabál sokat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szia!

Köszönöm a választ! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a megfelelõ FPS eléréséhez egy normál beálltásnál minek a teljesítménye számít? (CPU, RAM, VGA )

köszi
Sziasztok!
Pár alkalommal használt Saitek multi panel és Saitek switch panel,pénzhiány miatt eladó!!!
Újonnan az értéke kicsivel több mint 40.000Ft,30-35 ezerért árulom,ha valakit érdekelne,lehet érdeklõdni mobilomon:20/5995276 vagy [email protected] e-mail címen.Fórumon feltett kérdésekre is igyekszem válaszolni de azt nem ígérem!
alert
Én virtual cockpittal repülök így errõl tudok elsõsorban nyilatkozni 😊 A konfigom c2d e6400 ami 3200MHz-en ketyeg szóval az alap órajelhez képest igencsak meg van tuningolva, 4GB ddrII 800Mhz, és Ati 4850 512MB. Az FSX beállítások pedig ésszerûek nem mindent a maxra alapon mennek.

Az Orbx sceneryben az alap sárkányrepülõvel 20-35 FPS-em van, de ha egy nagyobb reptér vagy város közelébe érek, akkor lemegy néha 13-15-re is. A képek elég részletes beállításokkal készültek, ha kötök egy kis kompromisszumot, akkor valamivel gyorsabb.

Tongass Fjords-nál a Mustang-al 20 FPS körül mozog a dolog, de nagyon FPS gyilkosak azok a szép kijelzõk. 2D cockpitban gondolom jobb... Valahol olvastam, hogy ki lehet kapcsolni a jobb oldali PFD-t és akkor gyorsabb. Én nem raktam fel a legújabb frissítést, mert állítólag azzal mégszarabb. Tudni kell, hogy a Tongass is nyúzza rendesen a gépet, tehát ha átlag FSX táj felett repkedek, akkor azért a Mustang is eldöcög 25-30-al.

Próbáltam ugyanezeket a beállításokat egy valamivel jobb procival (e8400) tuning nélkül, ami órajelet nézve lassabb, mint az én 3200 Mhz-em, viszont mindenhol minimum +5 de inkább 8-10 FPS-el gyorsabb a képfrissítés. Szóval elavult a jó kis e6400-em 😄

polluxware
pont erre akartam rákérdezni😊

milyen a cessna mustang? 2D-s panellel is nagyon fogja a gépet?

Szia Alert!

Néztem a képeket amit feltöltöttél az „FTX Ausztráliáját (ORBX)” nem semmi részletes scenery valóban. A kérdésem annyi lenne, hogy a képeken látható minõségû grafikával, részletességgel milyen FPS –t érsz el, illetve milyen konfigurációt használsz? ( CPU, RAM, VGA )

Köszi
alert

FlyTampa-val is összeakad de úgy, hogy elõször az orbix-et telepítettem és minden mást utána minden mûxik még a TongassX is. Persze ki kellett javítani a scenery.cfg bejegyzéseket meg a FlyTampa-nak nyomtam egy autogen rebuiled-et. Lõttem is néhány képet egy hajnali PAFE - PASI útról Cessna Mustang-al 😊 Nagyon szép ez a Tongass és egyre szebb cuccok jönnek ki FS-hez, be kellene újítanom már valami jó gépre, csak mindig oda lyukadok ki, hogy havi 5-6 óra játék miatt megéri-e...

Hypo
Ja tudnak a sracok ott, az egyik legjobb scenery FSX ala, Ha csak friss fsx ed van es repkedni akarsz ezt az egyet erdemes felrakni, igz elkerulheto a sok galiba amit sajnos mas scenerykel okoz. ( Tongass X pl nem birja). De erdemes lenne csak egy dedikalt fsx et erre tartani, egyet meg EU ra, es egyet meg Amerikara😊

[HUN]FaTaL
Brutálisan gyönyörû, sajnos a játék gépigénye is. 😄 Elvagyok az FS9el is

polluxware
ez tûûûrhetetlen...

alert
FlyTampa után ismét akadt pár órám és kipróbáltam az FTX Ausztráliáját (ORBX) és azt kell mondjam le a kalappal. Ekkora területre kiterjedõ ilyen részletes scenery nem kis munka, ráadásul az autogen is mindenhol megvan, nem beszélve a tucatnyi GA és nemzetközi reptérrõl. 1 méter/pixel felbontásúak a textúrák és ez még mindig nem közelíti meg a maximumot, amit az FSX tud. Az alábbi képek a játékban készültek photoshop nélkül.

alert

CptSAB
megint linket kell keresnie.. <#hehe>
[HUN]FaTaL
Mi a baj vele?😄

Clidey
Jah, kritikán aluli...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
ez valami szörnyû...

alert
Megjelent a FlyTampa - Grenadines mindenféle érdekes helyekkel FlyTampa minõségben.

Nesu
a bloom effect -t kikapcsoltad és úgy?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Béla9248
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene uraim! Letöltöttem pár gépet de nem igazán tudom mi a menete hogy bele is kerüljön a játékba! Próbáltam bemásolni oda ahol a többi van de nem jelent meg a játékban! Esetleg kell még vmi frissítés vagy addon hogy megfelelõen müködjön? Jelenleg az sp1 és az Acceleration Expansion Pack van fent az utolsó ha jól olvastam tartalmazza az sp2 frissítéseket!?

Elõre is köszönök mindent!

zsoltfireman
Ez az Aerosoft-os F-16

zsoltfireman

zsoltfireman

zsoltfireman

Köszi, helyreállt a rend!
polluxware

polluxware
ahol az elmentéseket tárolja a "logbook.bin"-t töröld ki vagy helyezd át...

tipp

Windows7+FSX(sp1/sp2) regisztrált.
Napokig minden mûködött rendesen.
Most meg nem indul el az FSX. A nyitó ablak feljön, de utána az FSX nem válaszol az üzenet a feladat kezelõben. Van valakinek ötlete, mihez kell nyúlni?
Ati810
Kösz <#worship>
Hypo
igen csak regisztralni kell

Ati810
Hello
A fenti linkeknél van ez a SurClaro. Azt szeretném megtudni hogy ott ingyenes a letöltés ?
Supersix
De hát akkor ez egy vicc ,hogy a videon tök jó minden igazából meg nem is úgy van! sajnálom pedig jól néz ki és jók a hangok is. Aerosoft-os Falcon-hoz még nem volt szerencsém 😞

zsoltfireman
Szia Bari!
Igen,valszeg,nem a leg tökéletesebb video az indítási procedúráról,azt hittem jó lesz!
Hát,sok gond van az Iris-es F-16D körül,fõleg a folyamatos hajtómû leálás,de a "team" erre is adott magyarázatot...
Az Aerosoft F-16 az etalon,persze nekem mivel F-16 FAN vagyok! <#nyes>

Nesu
Az egyest azért nem lehet kapcsolni mert ,akkor csak egy mûködik a kettõbõl .Viszont a kettes állásnál mind kettõ jetfueler együttesen mûködik ami arra szolgál ,hogy biztosabb legyen az indítás .Azaz egyes állás egy jetfueler -t míg a kettes mind a két jetfueler -t használja .
Remélem nem félre vezetõ amit írok .
Olvasd végig a használati utasítást (userguide) .
Üdv Nesu
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

g0a
repnap az nagyon jo dolog es kozelsem olyan nagy koltseg mit ahogy azt mondjak (altalaban nullszalados). kecskemeti reven nekem a szivem csucske 😊
mig-29 meg maradt displaynek szolgalatban mar sajnos nincs a helyzet az hogy amiota hozzankcsatoltak europat nemsok repulo teljesitett szolgalatot hataron tul es nem artana kuldeni kulfoldre is gepet, csak nincs mit 😊 ez a siralmas.
par gripen nel nemlehet legierot csinalni...

Nesu
Szia Quack !
Ezzel a startup -val az a baj ,hogy nem mûködik .viszont a használati utasításban leírják a mûködését .
Vagyis az indítási folyamatot .Viszont ,ha ellenvetésed van ,fogadom azt .
Értekeztem a készítõkkel és õk közölték velem a tényeket és az okokat .
Üdv Nesu<#integet2>

zsoltfireman
Köszi! Respect!
<#eljen><#integet2>

Clidey
Köszi Zsolti, asszem' kiegészítem majd vele alkalomadtán az eddigieket! <#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Supersix
Az oké!
De 1 perc 15-nél a Jet Fuel kapcsoló amit õ Start1-be rak én azt nem tudom 1be rakni csak 2-be tehát lefele. Olyan mintha nálam csak off illetve Start 2es pozíció lenne. Erre ötlet? 😊 ...egyébként köszi!

zsoltfireman
polluxware
szükségmegoldás hogy a nato-ban legyünk...

az már egy más kérdés, és szubjektív vélemény hogy az a pár mig-29 ami perpill nem repül, és konzerválás címén kivan tolva a szabad ég alá..... annyi k.szott ruszki hangár van, francért nem lehet õket legalább betolni vmi alá.
cigány putrikra jellemzõ módon tárolják a cuccokat

és erre áldozni újfent hogy évente legyen repbemutató meg keménykedés........

ezeket annak fényében írom ,hogy tudom hogy "fontos és kell"

Supersix
Sziasztok!
Van itt vk aki vágja Iris F16D Engine Start Up eljárását?

zsoltfireman
Hypo
monndjuk igy is ugy is siralmas a magyar "legiero"

g0a
nem voltak roncsok meg maradt benne repido boven. csak lejart a szolgalati idejuk tegnap reptek ki a maradekot itt kecskemeten. elkepzelheto hogy alca lesz helyette...

polluxware
így is lehet mondani, béke velük...

sztem új albákat fognak majd helyettük lízingelni