Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Hogy tudok uticélt kijelõlni v vmi! Pl.: Debrecenbõl szeretnék eljutni Budapestre mit és hol lehet hogy odaérjek?
udv zoli,
www.hhelikopter.hu
Köszönöm a választ! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a megfelelõ FPS eléréséhez egy normál beálltásnál minek a teljesítménye számít? (CPU, RAM, VGA )
köszi
Pár alkalommal használt Saitek multi panel és Saitek switch panel,pénzhiány miatt eladó!!!
Újonnan az értéke kicsivel több mint 40.000Ft,30-35 ezerért árulom,ha valakit érdekelne,lehet érdeklõdni mobilomon:20/5995276 vagy [email protected] e-mail címen.Fórumon feltett kérdésekre is igyekszem válaszolni de azt nem ígérem!
Az Orbx sceneryben az alap sárkányrepülõvel 20-35 FPS-em van, de ha egy nagyobb reptér vagy város közelébe érek, akkor lemegy néha 13-15-re is. A képek elég részletes beállításokkal készültek, ha kötök egy kis kompromisszumot, akkor valamivel gyorsabb.
Tongass Fjords-nál a Mustang-al 20 FPS körül mozog a dolog, de nagyon FPS gyilkosak azok a szép kijelzõk. 2D cockpitban gondolom jobb... Valahol olvastam, hogy ki lehet kapcsolni a jobb oldali PFD-t és akkor gyorsabb. Én nem raktam fel a legújabb frissítést, mert állítólag azzal mégszarabb. Tudni kell, hogy a Tongass is nyúzza rendesen a gépet, tehát ha átlag FSX táj felett repkedek, akkor azért a Mustang is eldöcög 25-30-al.
Próbáltam ugyanezeket a beállításokat egy valamivel jobb procival (e8400) tuning nélkül, ami órajelet nézve lassabb, mint az én 3200 Mhz-em, viszont mindenhol minimum +5 de inkább 8-10 FPS-el gyorsabb a képfrissítés. Szóval elavult a jó kis e6400-em 😄
Szia Alert!
Néztem a képeket amit feltöltöttél az „FTX Ausztráliáját (ORBX)” nem semmi részletes scenery valóban. A kérdésem annyi lenne, hogy a képeken látható minõségû grafikával, részletességgel milyen FPS –t érsz el, illetve milyen konfigurációt használsz? ( CPU, RAM, VGA )
Köszi
FlyTampa-val is összeakad de úgy, hogy elõször az orbix-et telepítettem és minden mást utána minden mûxik még a TongassX is. Persze ki kellett javítani a scenery.cfg bejegyzéseket meg a FlyTampa-nak nyomtam egy autogen rebuiled-et. Lõttem is néhány képet egy hajnali PAFE - PASI útról Cessna Mustang-al 😊 Nagyon szép ez a Tongass és egyre szebb cuccok jönnek ki FS-hez, be kellene újítanom már valami jó gépre, csak mindig oda lyukadok ki, hogy havi 5-6 óra játék miatt megéri-e...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Egy kis segítség kellene uraim! Letöltöttem pár gépet de nem igazán tudom mi a menete hogy bele is kerüljön a játékba! Próbáltam bemásolni oda ahol a többi van de nem jelent meg a játékban! Esetleg kell még vmi frissítés vagy addon hogy megfelelõen müködjön? Jelenleg az sp1 és az Acceleration Expansion Pack van fent az utolsó ha jól olvastam tartalmazza az sp2 frissítéseket!?
Elõre is köszönök mindent!
Napokig minden mûködött rendesen.
Most meg nem indul el az FSX. A nyitó ablak feljön, de utána az FSX nem válaszol az üzenet a feladat kezelõben. Van valakinek ötlete, mihez kell nyúlni?
A fenti linkeknél van ez a SurClaro. Azt szeretném megtudni hogy ott ingyenes a letöltés ?
Igen,valszeg,nem a leg tökéletesebb video az indítási procedúráról,azt hittem jó lesz!
Hát,sok gond van az Iris-es F-16D körül,fõleg a folyamatos hajtómû leálás,de a "team" erre is adott magyarázatot...
Az Aerosoft F-16 az etalon,persze nekem mivel F-16 FAN vagyok! <#nyes>#nyes>
Remélem nem félre vezetõ amit írok .
Olvasd végig a használati utasítást (userguide) .
Üdv Nesu
<#integet2>#integet2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
mig-29 meg maradt displaynek szolgalatban mar sajnos nincs a helyzet az hogy amiota hozzankcsatoltak europat nemsok repulo teljesitett szolgalatot hataron tul es nem artana kuldeni kulfoldre is gepet, csak nincs mit 😊 ez a siralmas.
par gripen nel nemlehet legierot csinalni...
Ezzel a startup -val az a baj ,hogy nem mûködik .viszont a használati utasításban leírják a mûködését .
Vagyis az indítási folyamatot .Viszont ,ha ellenvetésed van ,fogadom azt .
Értekeztem a készítõkkel és õk közölték velem a tényeket és az okokat .
Üdv Nesu<#integet2>#integet2>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De 1 perc 15-nél a Jet Fuel kapcsoló amit õ Start1-be rak én azt nem tudom 1be rakni csak 2-be tehát lefele. Olyan mintha nálam csak off illetve Start 2es pozíció lenne. Erre ötlet? 😊 ...egyébként köszi!
az már egy más kérdés, és szubjektív vélemény hogy az a pár mig-29 ami perpill nem repül, és konzerválás címén kivan tolva a szabad ég alá..... annyi k.szott ruszki hangár van, francért nem lehet õket legalább betolni vmi alá.
cigány putrikra jellemzõ módon tárolják a cuccokat
és erre áldozni újfent hogy évente legyen repbemutató meg keménykedés........
ezeket annak fényében írom ,hogy tudom hogy "fontos és kell"
repaint,kiegnek a meglévõhöz