Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Vagy fel.
Nézd meg a Chartokon, hogy van e arra SID/STAR eljárás.
Olyan kérdésem lenne hogy egy 747-es boeing mi a szart keres 1000méter-alatt budapesten konkrétan erzsébetenv? Olyan 300-400 lehett mert rohadt hangos és nagyon alacsonyan volt 😊 azt alúrol nemtudtam megállapítani hogy milyen típus a 747 eseken belül meg hogy milyen cég ... mert egyébként német órám volt 😄 . És ferihegyen kívül tud máshol le/ fel szállni magyarterületen egy 747 ? De mindenesetre szép látványvolt és jó hangja volt 😊. Ötletemsincs mit keresett ott ilyen alacsonyan.
Sajnos nincs idõm végig olvasni a 11ezer hozzászólást. Azt szeretném kérdezni, hogy megvan-e valakinek a Cargo Pilot kiegészítõ. Megszeretném venni, de természetessen mint mindent amit lehet vétel elõtt kipróbálok warezon. Meg is találtam, viszont nem müxik, így viszont nem merem megvenni mert félek, hogy Win7 miatt nem megy ugyanis azt használok.
Ha esetleg megvan valakinek eredetiben, és Win7 alatt mûködik az legyen szíves írja meg mert akkor meg venném.
Amúgy az a gondom, hogy amikor kiválasztom a szállítmányt, az accept job gomb piros lesz és nem csinál semmit.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Tud valaki információt, arról hogy a PMDG(744) gépek engedik-e, másik pilótafülkébe a beülést a Game Spy használatával.
Nem találtam írást ezzel kapcsolatban. Hol lehet esetleg engedélyezni?
A standard FSX gépek esetén a beülés más gépbe gond nélkül megy, be tudom állítani.
Elõre is köszönöm a segítséget! <#lookaround>#lookaround>
Valaki eltudná nekem küldeni az alap Accelerationos Bell 206B JetRangert nem akarom ez miatt újra húzni!
Elõre is köszönöm!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
gyökerek mindenhol vannak. próbáltam pár online játékot mindenhol vannak bõséggel. kibekkelni majdhogynem lehetetlen...
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy még megvan az elõzõ Saitek Cyborg Evom, akit érdekel PÜben...)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Én egy Logitech kormánynak használom a pedálját hozzá, nekem nem éri meg az árát a normál repülõs pedál.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
sztem forog, sõt 99%
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Valamelyik joystick csak precízebb mint a másik. Esetleg hosszabb élettartamú, meg ilyenek.
Joystick vásárlás elõtt állok, és nem tudom, hogy melyiket vegyem. ezt (milyen vélemények vannak róla? kompatibilitás, stb) vagy egy Saitek Cyborg X-et. Félig meddig off, ezért bocsánat, csak joystickkal lehet kipróbálnám ezt a játékot is. Elõre is köszönöm a választ 😊
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM