Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krapo
Igen errõl énsem tudok , de ha érdekel linkelek egy térképet amin megtudom mutatni hogy holis ment ez és merre .

[HUN]FaTaL
SID/STAR eljárások a szabványos érkezési illetve elhagyási útvonalak a reptérhez. Biztos oka volt, ha arra fele ment, lehet, hogy vészleszállás volt, mert spec. én nem tudok róla, hogy bármeliyk légitársaságnak lenne 747es járata Budapestre, de lehet, hogy tévedek, a hozzáértõbbek majd kijavítanak. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Krapo
Áhh ilyen gyorsan válaszoltál is 😊 . Sajnos nem értem mirõl beszélsz enniyre még nem mentem bele a repülõk világába .... (lessz azis sõt tervben van ). mert nem szoktak jönni ilyen alacsonyan ott arra repülõk. Meg ami érdekes volt hirtelen jelent meg <#fejvakaras> szinte a semmibõl... de a hasa sz szép szürke volt a gépnek 😄 arra fele inkább a duna felett kintebb szoktak mászkálni repülõk de ottmár igen magasan ...

[HUN]FaTaL
Leszáll?

Vagy fel.

Nézd meg a Chartokon, hogy van e arra SID/STAR eljárás.

Krapo
Hello !Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne hogy egy 747-es boeing mi a szart keres 1000méter-alatt budapesten konkrétan erzsébetenv? Olyan 300-400 lehett mert rohadt hangos és nagyon alacsonyan volt 😊 azt alúrol nemtudtam megállapítani hogy milyen típus a 747 eseken belül meg hogy milyen cég ... mert egyébként német órám volt 😄 . És ferihegyen kívül tud máshol le/ fel szállni magyarterületen egy 747 ? De mindenesetre szép látványvolt és jó hangja volt 😊. Ötletemsincs mit keresett ott ilyen alacsonyan.

csige791
Sziasztok!

Sajnos nincs idõm végig olvasni a 11ezer hozzászólást. Azt szeretném kérdezni, hogy megvan-e valakinek a Cargo Pilot kiegészítõ. Megszeretném venni, de természetessen mint mindent amit lehet vétel elõtt kipróbálok warezon. Meg is találtam, viszont nem müxik, így viszont nem merem megvenni mert félek, hogy Win7 miatt nem megy ugyanis azt használok.

Ha esetleg megvan valakinek eredetiben, és Win7 alatt mûködik az legyen szíves írja meg mert akkor meg venném.

Amúgy az a gondom, hogy amikor kiválasztom a szállítmányt, az accept job gomb piros lesz és nem csinál semmit.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

wolfaud
Socata Tampico TB-9 Ilyen gép kellene nekem fsx alá!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Hypo
eloszor windowed mode es athizod a masik monitirra amit akarsz aztan fullscreen, a legjobb ha mind ket monitrnak ugyan az a felbontasa

wolfaud
Én probálkoztam 2 monitorral de nem nagyon sikerült 😞 se az hogy jobb és bal pilota ablak se az hogy az egyik csak a mûszerek

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Hypo
Hat eleg mutyurke lenne azert😊)) de amugy sok dolog megoldhato, en pl a chartokat azon nezegetem repules kozben, meg check listeket is most rakosgatom at van hozza jo kis progi, szoval azert lehet hasznalni. Mondjuk egy kis laptop erre a celra jobban megfelel.

wolfaud
Kár hogy nem lehet at Iphont ugy össze kötni a pc-vel hogy onnan kapja az infokat és akkor pl az Airnav is tök jol müködne és lenne egy külön mûszeres kijelzõ

Szép Estét!
Tud valaki információt, arról hogy a PMDG(744) gépek engedik-e, másik pilótafülkébe a beülést a Game Spy használatával.
Nem találtam írást ezzel kapcsolatban. Hol lehet esetleg engedélyezni?
A standard FSX gépek esetén a beülés más gépbe gond nélkül megy, be tudom állítani.
Elõre is köszönöm a segítséget! <#lookaround>
Sziasztok!
Valaki eltudná nekem küldeni az alap Accelerationos Bell 206B JetRangert nem akarom ez miatt újra húzni!
Elõre is köszönöm!

wolfaud
Forog nekem is azz van és simán tudok vele Taxizni!

offfffffffffffff Ebben teljes mértékben 1et értek attól hogy valaki arab még nem terrorista sõt én szerintem az eta tagjai sem arabok például és online én sem arabokkal "futottam" össze on ez a 787-es egy érdekes gép kár hogy a MALÉV nem rendelt belõle pedig jól mutatna a MALÉV logo rajta

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

[HUN]FaTaL
Please stand by for the video feed ennyit látok 😞

Aki tudja nézze! Indul az új Boeing :

787 Dreamliner First Flight

<#vigyor2>

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Shortstop
ne nyomjuk már ezt az arab sztereotípiát, annyira unalmas
gyökerek mindenhol vannak. próbáltam pár online játékot mindenhol vannak bõséggel. kibekkelni majdhogynem lehetetlen...

Hypo
a ruddernak egy tengely kell a jobbra balra az nem tengely😊) Aileron ( dontes jobbra balra) Elevator ( Fel Le) es Rudder

Falconer
Használtam vettem 10ért fél éve. Emlékszem 2003-ban vettem egy szimpla logitech joyt ami tudott forcefeedbacket, akkor volt 16k, azóta jól lementek az árak.
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy még megvan az elõzõ Saitek Cyborg Evom, akit érdekel PÜben...)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Most hogy tettem fel szoftvert a kormányhoz egybõl egyszerûbb és egyértelmûbb volt thx

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

[HUN]FaTaL
A kormányod szoftverében állítsd be a pedálokat combinedra.

Tudnál nekem segíteni esetleg? Nekem egy saitek r220-as kormányom van és próbálom beállítani a pedált az fsx-hez de a pedálnál 2 tengelyt ismer fel (valami csuszka és egy y tengelyt )és a rudder-hez csak 1et lehet beállítani ... Szóval van erre valami megoldás ?

[HUN]FaTaL
Jelenleg egy párezer forintos speedlink joyom van, amit ingyen kaptam, forog a nyele, a célnak megfelel, de majd akarok venni valami komolyabbat. Ez az x52 jól néz ki, de elég drága a pénztárcámnak, lehet, hogy majd valami logitech lesz.

Falconer
Pontosan, nekem is X52 van és tényleg forog a nyele.
Én egy Logitech kormánynak használom a pedálját hozzá, nekem nem éri meg az árát a normál repülõs pedál.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Szia, küldtem PÜt, de saitek természetesen.

Én tutira mondom hogy forog 😄 Mert nekem is az van ...... pedál? az nem 36ezer körül van ? amúgy nem tud valaki olcsóbban ?

[HUN]FaTaL
És repülve taxizok el a kifutóig mi?😄

Amúgy jól néz ki😊

GhostR1der
VAGY imádkozol, hogy ne legyen crosswind x]
sztem forog, sõt 99%

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

[HUN]FaTaL
A SAITEK x52nek forog a nyele vagy mindenképp kell hozzá a pedál ha taxizni meg szélben leszállni is szeretnék?😄

g0a
ha hosszutavra szvsz SAITEK X52 most elegge "lent" van az ara

Hypo
SAITEK

Hosszútávra tervezek joyt és csak casual szinten akarok repcsizni. Pl ArmA2-ben, BF2-ben, esetleg FSX vagy IL2... Saitek atomjól néz ki, a gombok is ott vannak a sticken (Thrustmasteren sajnos csak 4 gomb van fent, keveslem kicsit, bár szerintem elég lenne).
Valamelyik joystick csak precízebb mint a másik. Esetleg hosszabb élettartamú, meg ilyenek.

Hypo
szerintem egyikben se fogsz csalodni a celnak megfele, aztan ha majd total megszedit a game egy ido utan max veszel komolyabbat de elsore tokeletesen megfelel barmelyik.

Üdv mindenkinek 😊
Joystick vásárlás elõtt állok, és nem tudom, hogy melyiket vegyem. ezt (milyen vélemények vannak róla? kompatibilitás, stb) vagy egy Saitek Cyborg X-et. Félig meddig off, ezért bocsánat, csak joystickkal lehet kipróbálnám ezt a játékot is. Elõre is köszönöm a választ 😊

Hát mondjuk találkozott már szerintem mindenki ilyen hülyékkel.. Nem? Amúgy viccen kívül akit érdekel az nézze meg ezt a wikin ( ennél a pontnál keresse amire gondolok : Flight simulator use referenced in aviation incidents)

Hypo
hu ezert adjunk halat a mindenhatonak hogy a CS, HL es tarsait jatszo kis pistikek a 9 gombnal tobbet hasznalo progiktol irtoznak, bar anno IL2 online warokban is megkeseritettek az eletet parszor. Erdekes hogy mindig az ilyenek cheatelnek.....

Falconer
Pont ezért van bannolva bármiféle hasonló dolog az online hálózatokról, mert minden vérpistike ilyet játszana, nomeg lehet hogy még az arabok is ezen gyakorolnának.

Ez csúnya volt ... 😄 de az érdekes lenne hogy online repülsz és bedobna egy feliratot hogy terroristák szállták meg a géped és el vagy térítve, ráadásul még billentyûkombináció is lenne hogy akarsz-e hõsködni vagy csak leadod a vészjelzést ...

polluxware
egyébként igen.. végén csak el navigál a kifutóig

polluxware
van valmi kieg ami ezt tökéjre fejleszti.. valmi "dzsihád 2.1" volt a neve <#nyes>

Hypo
A jatekban? Igen szokta elvektoralni a szerencsetlen pilotat😊

Lenne egy számomra fontos kérdésem ha a torony olyan utasítást ad ami eltérít a kijelölt útvonaltól akkor késõbb fog olyan utasítást adni ami visszavezet az útvonalhoz ?

Hypo
😊)) most ugy is kezd hideg lenni szoval hutessel nem lesz gond😊))

Tuning megvan jön a teszt ! 4.1 Ghz <#crazya>

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

CptSAB
igen a Piper Cherokee vagy valamely társa.. mert az alapcucc 2002-es volt
[HUN]FaTaL
Valamelyik Carenado gépet kellett így telepítenem fs9 alá, hogy be kellett másolni egy fs2002.cfg-t az fs9 mappájába, gondoltam hátha.

CptSAB
Az igazság, azt nem értem miért keresi a 2002-õt, de valóban ez az installer ez nem a szintén letölthetõ 2004/FSX installer.. persze az fizetõs. Nem tudom mi a különbség a kettõ között, bár szerintem sok minden nem. Max némi gfx ficsör.
Hypo
de a cfg et sose ott tarolja

[HUN]FaTaL
Csinálj egy fs2002.cfg-t az FSX mappába hátha.