Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igin igen 😊 En kint is lakok a reptéren!! Van it egy haz annak a tetõterét beépítettem.. nagyon jol elvok itt 😊
Clidey
Én a prototípusával repültem még sok-sok évvel ezelõtt Mackópusztán, annak még voltak gyerekbetegségei. De ez a mostani valami fenomenál cucc, tudom ajánlani! 😄
Szeptemberben voltak itt egy szinte gyári újjal a szoboszlóiak, akkor repültem vele legutóbb...és hát nagyon meggyõzõ na! 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
😊)) Ki kene mar probalni a FOX ot

Clidey
Nem, én másmilyenekkel, de repültem már párszor Foxxal is, nagyon tetszik, kezes, frankó kis szerkezet!
Csak abból feltételeztem hogy te Foxozol, mert Egerben leginkább ilyen gépek vannak...lévén ott Zolika-uralom van... 😊))))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Igen Apollo Fox! 😊 te is?
alert
Azért, mert bizonyos körülmények között nem tudja elég gyorsan számolni a processzorod a dolgokat, a videókártyádon nincs elég memória a jófelbontású textúrák gyors számolásához és elképzelhetõ, hogy a rendszermemóriád is lassú. Két dolgot tehetsz. Kompromisszumot kötsz és megfelelõen beállítod a grafikát és az FSX.cfg-t az általunk már százszor javasolt módokon valamint használod az FPSLimiter programot (mindezek persze csak egy határig segítenek a megfelelõ kompromisszumokkal) vagy veszel egy i7 processzort, 6 giga DDR3 memóriát és egy minimum 1GB memóriával rendelkezõ VGA-t.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
...FSX/SimObjects/Airplanes mappába, a gaukat meg tedd be a repülõ Panel mappájába - ha addig még esetleg nem lettek volna ott.

Szerintetek az mér van,hogy néha teljesen elmosódik a grafika?Nem is néha hanem gyakran...
Max-ra állítottam a grafot,de még amikor nem is mosódik el akkor is elég gyatra a graf nem értem mér,pedig felraktam maxra...

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

wolfaud
Tudna nekem abba valaki segiteni hogy 2004 -es gép file-jait fsx alá hova kell másolnom hogy mukodjon?
Mert régen már csináltam ilyet de már elfelejtettem hogy mit hova 😞

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Abba a küldibe volt,hát a robotpilótát nem is néztem,hát én szerintem nem kapcsoltam be..

alert
Ezzel én is így vagyok, de nem ez a mérvadó sajnos. Az eladással foglalkozó menedzserek hidd el pontosan meghatározzák azt az árat, amivel õk a legtöbb bevételre tehetnek szert, ez a szakmájuk. Így valószínûleg ha olcsóbb lenne, az nem annyira érné meg nekik. Amúgy az is közrejátszik adott esetben, hogy a készítõk nem keveset fizettek néhány mûholdképért és egyéb forrásokért, így azoknak meg kell térülnie, tehát nem effektíve a készítõ zsebét tömöd a 100+ EUR-al sajnos... Valószínûleg ez az oka, hogy nem lehet olcsóbb.

pateszi
Szia,

Ez a Hawaiian checkride küldetésbõl van?
A képedet sajnos hiába néztem, a nagy méretben is nem látszanak jól a motor mûködésével kapcsolatos adatok. Javaslom, hogy nézd át alaposan a gép kiszolgálásához szükséges ismereteket a learning center, vagy a checklist résznél. Keverék dúsítása, légcsavar állásszög, stb, stb. Esetleg a robotpilóta nem volt bekapcsolva? Ha az vezeti a gépet, nem kapcsol ki magától a kormány mozgatására.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

ööööööö mondjuk robotpilóta nincs bekapcsolva ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Nekem így elsõre lassúnak tûnik a gép de kitudja vannak itt nálam okosabbak is ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ebben nem is kételkedtem 😄

csige791
Ha olcsóbb lenne lehet én is megvenném meg még sok ember.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Sziasztok,ilyen géppel mentem az elõbb,a képrõl letudtok olvasni mindent,volt elõttem egy nagy vulkán és én alacsonyabban voltam tõle,de nem értem mér szinte irányíthatatlan lett a gép.Dõlnék jobbra-balra szinte semmi,le-fel arra se.Egy nagyon picit ment,de annyit h azzal se fordulni,sem ereszkedni nem lehet.Megpróbáltam alacsonyabbra szállni,de ott is ugyan ez volt.Mit rontottam el??
Köszi

Clidey
Apollo Fox?

Én is igazi pilota vagyok..még ha kisgépen is deaz 😊
Radeon HD 5870 -em van !! és sajna hozzá egy quad q6600 2.4 procko kicsit meghuzva 2.8-ra
ATI 4890.

és processzorod?

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

alert
Minden annyiba kerül, amennyiért még "elegen" megveszik 😊 miért lenne olcsóbb, ha ennyiért is megveszik?

csige791
100+ euro egy kiegészítõért ? Az brutál módon sok.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Köszönöm a kielégitö választ !! valoszinüleg akkor processzor kevés !!
alert
Ez nem a videókártyán múlik, ezek különbözõ fizetõs kiegészítõk az FSX-hez, amik bizonyos helyeket ilyenné tesznek, pl Switzerland Professional. A videókártya sem árt ha jó, de igazából nem az számít, hanem egy erõs processzor kell, hogy jól fusson. Egy átlagos középkategóriás videókártyán is ugyanúgy néz ki...

Bocsi hogy megkerdem de ezt milyen videokártyával sikerült kihozni ? egyszerüen csodaszép !!! nekem ati 5870-em van ,de nincs ilyen grafikám !!!!
xp anno majd vista, de egyikkel sem volt ennyi fps -em ilyen grafikai beállításokkal.

polluxware
tök jó😊 csak mihez képest ennyi amennyi?

régi windows-n mennyi volt ezeken a helyeken? mi volt elõtte? (vista v xp?)

Íme az elsõ teszt képek Windows 7 alatt:

FPS

Nem azt mondtam hogy nem tudtam csak azt hogy megszenvedtem 😄 Amugy igazad van nem szimulátoros hanem igazi pilóta vagyok 😄 és ez csak egészséges magabiztosság ami egy pilótánál elengedhetetlen xD

polluxware
milyen oprendszered volt elõtte?

Grimm!! nem is vagy igazi szimulatoros!! 😊
Hypo
http://mycockpit.org/ minden info megtalalhato

wolfaud
ha rendes repulogep muszereket beszereznek össze lehet kötni az fsx-el van hozza valami program meg hazilag készíthetõ hardver?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

ha van pénzed és elszántságod, felépíthetsz magadnak egyet, ennél profibb cuccokból is, pl:
http://www.opencockpits.com/

de még ez se kell, volt aki kvázi guberálásból épített Tu-154-es fülkét

Én már azon is megszenvedtem hogy a joyt elhelyezzem de ha arra jönnék be a szobámba hogy egy pilótafülke van felépítve akkor annak azért örülnék 😄

wolfaud
Lassan tenyleg otthon fel tudsz epiteni egy repulogépet belülrõl (a mûszerezettség)
http://www.youtube.com/watch?v=aLjFdRGudXI&feature=player_embedded#

Nem ajánlom én se mert ez volt az elsõ joyom és olyan szintû kb. mint egy seprûnyél mert én még állandó szögben sem tudtam vele emelkedni\süllyedni\stb. amikor a 2. at megvettem (extreme 3d) leesett az állam hogy én meg itt szenvedtem ezzel a drágasággal ...... de most az x52-vel pffff hát fényévek .... maradjunk ennyiben 5-ért nem érdemes ilyet venni mert megveszed aztán rájössz hogy nem jó új kell és megint kidobsz az ablakon de akkor már 10k-t

csige791
Cessna Skyhawk-al lehet valahogy tolatni ?
Air Hauler-ben kirakott egy épülettel szembe, se balra se jobbra nem tudok elmenni, mindig bulding crash az eredmény, kezdek mérges lenni <#falbav>

[HUN]FaTaL
Ha nem forgatható a nyele, nem javaslom, nem fogsz tudni rendesen taxizni és szélben leszállni. 😊 Úgyhogy valahol mindenképpen próbálj ki egy ilyet mielõtt megveszed, ha lehetõség van rá. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ez jól hangzik 😄

Gyerrrrekek !!!!!

WIN7 -et feltettem + FSX natürlich és mondhatom qva jó. Nálam +10 FPS. Limiter 30-ra belõve mégis 38-45 és látvány is gyönyörû.

AS EDDF és LHBP-n is 25 felett fixen. REX +WILCO-s röpcsivel (ennyi van fent egyenlõre)

További tapasztalatok, shotok comming soon....

[HUN]FaTaL
Nem tudom hogy forgatható e a nyele, gondolom igen úgyhogy akkor ezt javaslom:

Link

Pollux: 5k-ért maximum használtan kaptán extreme 3d-t, 10 körül volt tavaly is.

http://goo.gl/gd6Zi5

sztem 5000é seprûnyél van max......sztem 😊
polluxware
annó 1éve ennyiért vettem.. most nemtom mennyi

Ez jó,de max 5000forint értékben kéne...

polluxware
logitech extreme 3d

OFF:
Most akarok venni új joystickot és olyan max 5000Ft értékben.
Milyet ajánlanátok?

Rubio
Igaz, tényleg az!

És aki még esetleg kiváncsi rá, az klikkeljen ide!

Supersix
Azon az oldalon van Airbus Cockpit is!nadon ciip