Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Hogy pontosan mire jó nem tudom, talán gyakorolni a leszállást. 😊))
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
csónakmotoroknál is kezdenek visszatérni a 60-tól 90ig gyártott amcsi ketyerékre (alkatrész mai napig van hozzá) ,és nem mellesleg tovább tartanak mint az újak
(hiába gazdaságosabb, meg környezetkímélõbb)
faterom is így van😊 mindig mosolyog a legújabb elektronikai cuccon, és állandóan a régi orosz atomháborúban is mûködõképes csöves rövidhullámú cuccokat élteti😊 komolyan mintha valmi apokalipszis hívõ lenne😊
Noszti fiút megint emlegetik ezügyben😊
Ugy tudnam szemleltetni hogy pl egy DC3 as beinditasa jobban felcsihaz mint mondjuk egy b737 es. Nekem igen is kell az olaj, a kosz a kopottsag😊)))
Autoknal is max 92 iug csinaltak autokat amik ma vannak azok wifis bluethootos aluminum szarok, 5 ev utan kuka.
Nezz meg egy II VHs repcsi nem egy ma is repul miert???? MErt kurva jok voltak.
Szoval nem lenezem a gpst mert az hulyeseg igen is kell, De a repuleshez kellenek azok a regi alapok is.
na uff😊
Másik trükk, nem tudom, hogy FSX alatt ha mozgatni kell a libraryben (move up/down) akkor hogyvan de FS9ben kb minden 3. klikkre reagál csak a gomb. Ha viszont picit mozgatod nyomogatás közben a gombon az egeret akkor mindegyikre reagál mert a gombnak másik részére klikkelsz. 😊
Mikor 3-400 helyeket kell lemozgatni kicsit meggyorsítja a dolgot. 😊
Le okézod és felette a fehér részen nyomsz egy jobb gombot már be is teszi a librarybe.
Valahol már kiveséztük ezt itt a fórumon is a nyár közepén. Próbálj visszakeresni, a júliusi hozzászólások között megtalálod, több módszer is van.
Amúgy a neten is sok infó van róla.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Sejtettem, hogy mindketten reagáltok a történetemre, ezért is vártam meg, Clidey, a hozzászólásodat....
Annyit fûznék hozzá, hogy az látszik belõle, hogy a tapasztalt repülõsök is elnavigálhatják magukat néha, és nagyon kell figyelni még ismert területen is.
Azért nekem úgy tûnik, hogy Ti elég régivágású pilóták vagytok <#wink>#wink>, és valószínûnek tartom, hogy nem ez a jellemzõ, általános hozzáállás. Legalábbis ritkán látni manapság repülõt, amiben felszálláskor nincs GPS, - még ha nem is kapcsolják be.
A nagygépes dologgal kapcsolatban nagyrészt igazad van, bár annyit azért hozzáfûznék, hogy nem mindenki csak gombnyomogató - ismerek pár olyan kapitányt, akik úgy repülik/repülték a CRJ-737-767 vasakat mint ha egy Z-526-ban ülnének... Jobban nem konkretizálnám ezt itt, maradjunk ennyiben. 😊))))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Íme az install menete:
EGISTERING THE SCENERY WITH FSX:
FSX won't know that the Niihau scenery is there. You have to tell it.
1) Start FSX. On the Main Screen select Settings from the menu on the left and Scenery Library... from the menu that appears on the right. The Settings - Scenery Library screen will open.
2) On the right, select: Add Scenery... and navigate to where you placed the Niihau scenery. When you click on the "The Hawaiian Islands - Niihau" folder, the boxes at the bottom of the navigation screen will automatically fill in. Click OK.
3) With the navigation screen closed, you will be back in the Settings - Scenery Library screen. The Niihau scenery will be at the top of the list and check marked. Click OK.
Itt akadok el:
2-es pont,
the boxes at the bottom of the navigation screen will automatically fill in. Click OK.
Amikor OK-ra nyomok nem történik semmi, vagyis belép a scenery könyvtárába ott pedig hiába nyomkodom az ok-ot semmi nem történik.
Mit rontottam el ?
En pl bar vfr ben repkedek de azert szoktam hasznalni a vor\ndb t de pl gpst be se kapcsoltam, pedig ott volt, de valahogy az nekem a kenyelmes megoldas majd ha mar mindennel megy minden terkepel az olben navigalva meg ndb vor utana johet a gps.
Amugy nem vagyok a technika fejlodese ellen de ma mar nem pilotakat csinalnak hanem operatorokat akik a rendszerek mukodeset figyelik, foleg nagy gepeken, aztan repulni mar a gep reoul helyettuk....nem biztos hogy ez a jo ut, gondolj bele egy full glasscockpites kis geppel menni vagy egy sima cub al amiben semmi nincs, melyikben erzed a REPULES A SZABADSAG IGAZI VARAZSAT?
A gépük teljes IFR mûszerezettséggel rendelkezett.
A nagy VOR-NDB navigálásban sikerült úgy elkeveredniük, hogy végül az idõs pilóta azt mondta: na jó kapcsold be azt a GPS, azt nézzük meg, hogy hol is vagyunk. Így találtak vissza.
Szerintem a kisgépes pilóták manapság már inkább GPS-sel tájékozódnak, a többi nav mûszert csak kisegítésül, ellenõrzésül figyelik, ha figyelik egyáltalán. De valószínûleg ezt kevesen vallanák be....
VFR= térkép, stopper, helyismeret, +jóidõ
Az Air Hauler-t már megvettem, mûködött a tört FSX-el is. Mivel karrier módban kezdtem ahol rang függõ a repülõk vezetése ezért végig kellet mennem a Cessna 172-tõl a Grand Caravan-on át a lépcsõkön. Eddigi kedvencem a DC-3 mert elég rakoncátlan jószág. végül vettem hitlere egy 737-est, de vezetni még nem tudom mert nincs meg hozzá a rangom. <#falbav>#falbav>
A VFR-nél a GPS-t szokás használni ? Csak mert én azt használtam.
ha igazán érdekel, sztem kezdj elõtte VFR-t kisgépekkel... sokat lehet belõlük tanulni, és amikor a nagygépekhez eljutsz ahol szinte az autópilot elmegy mindenhova helyetted, a manuális leszállást szebben tudod majd kivitelezni a megszerzett tudással.
sztem..
sokan rögtön a közepébe csapnak, mondván az érdekli õket a legjobban
Tessek olvasni a faq ot navigacio stb hosszu a tanulasi folyamat de megeri
Másik kérdés:
Van egy Cyborg X joy-om. De nem eléggé tudom pontosan adagolni a rudder-t. Tehát amikor a joyt kell forgatni. Egy ilyen rendes kormány alakú cucc pedálokkal sokat segítene ?
másrészrõl FS9 rex-el néha jobban is mutat mint az alap fsx:/
mögöttes tartalomból valhogy ez jött le
<#zavart1>#zavart1>
Talán pár tized eltérés volt, ami akkor is van ha újraindítom a játékot, nem mindig ugyanannyi ugye. 😊))
Szerk.: Bár nálam mindenhogy lassú ezért is maradtam az FS9nél, az igényeimet egyelõre maximálisan kielégíti. 😊
amivel az Acceleration többet tud: (Gold, deluxe verzsön)
-p51d mustang gép (amolyan speedster)
-F-18C
-meg egy modern amcsi szállító heli (állítólag bugos és repmodell sem egetrengetõ)
-Reno racer pálya
-felfújhatós kuglibábú oszlopos kerülgetõs kissportrepülõsös pályák
-missiok az alap repülõkhöz
-pár új scenery
ami a lényeg: (ha fizetõs kieg gépeket akarsz)
IRIS féle F-16D -hez kell az accel mert ahhoz van HUD üveg (head up display) támogatás
A2A B377-hez van tyurbó támogatás (habár készítettek sima fsx-hez is paccsot emiatt)
A2A J-3 cub-al a sima változatnál lehetnek elmentési, és talaj-gép kapcsolatból adódó problemek
szóval vannak kisebb rutinok amik az FSX accelbe be lettek építgetve
-turbó támogatás
-géptördelés
-hud
kb. ennyi asszem
De valaki írt olyat is korábban, hogy acc packal lassabb a játék, mint a sima SP2vel.
Ja a kulonbseg hogy az acc ban kapsz meg par repulheto gepet es missiont
Úgy döntöttem, hogy megveszem FSX-et. Elég megvennem a simát, tehát a Flight Simulator X-et. Mert van Gold edition, meg deluxe.
Szerintem nekem elég a sima is, a kérdésem az lenne, hogy szenvedek e valamiben hátrányt ha nem deluxe-t vagy gold-ot veszek ?