Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WinVista, Win7 jobban kezeli a duplamagos procikat mint az winXP, erre a legjobb példa a DCS: Black Shark (heli szim) ott az fps növekedés akár 30ról - 50-re is emelkedhet (természetesen ahol az XP-ben lemegy 15-re ott winvistam win7 alatt is csak max 20-23 körül lesz)
fs9 sztem zökkenõmentesebben megy vista,7 alatt.. az fsx meg pláne erre a környezetre lett írva
fs9 max 2magot használ, fsx 4el is jobban megy feltéve hogy vista,7 van alatta
mégvalmi
Jackdown említette hogy win7 alatt az FSX DX9 módban bõven jobban megy mint vista alatt.. ezen felbuzdulva én is felraktam a 7est, de hogy õszinte legyek túl sokat nem vettem észre belõle
kicsit utánanézve hogy ehhez hasonlókat milyen konfiggal rendelkezõk írtak, arra jutottam hogy talán a 3. 4. magot dolgoztatja meg inkább jobban a 7es
én ablakban futtatom lehet közrejátszik
Köszönöm a válaszokat, a gond ott kezdõdik, vagy mondhatnám kezdõdött, hogy nem terveztem mindenféle add-on vásárlását. Ez egészen jól ment kb. egy hónapig, amikor rájöttem, hogy unalmassá válnak a beépített gépek, a valóságtól való eltéréseket messze nem említve. Ebbõl fakadóan a kiegészítõkrõl semmit sem tudtam, most is csak érintõlegesen ismerem õket jórészint tõletek.
Most ott tartok, hogy beruháztam már my trafficra,FScrewra, Budapest sceneryre, és a pmgd 747re.
Egyszóval, ennyi idõ és pénz befektetése után már szívesen rászánok MÉG egy keveset idõjárás programra, csak arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ajánljatok egy jó kiegészítõt pls 😄
Illetve most kezdem úgy érezni, hogy erre az FSUIPC-re is rá kell keressek... :-/
Valaki megírhatná végre az FS Encyclopedia-t.
Köszönöm a türelmet, és a segítõkészségeteket.
Üdv
N.
Ha már valaki mindenképpen ahhoz ragaszkodik, hogy a leállított cessnával induljon, a mentett panel helyett, akkor csináljon a leállított cessnából egy default flightot, majd a cessnás repülés betöltése nélkül, válassza ki az addon gépet és úgy töltse be a repülést. Az eredmény ugyanaz, mint az elsõ verzióban, csak éppen nem kell pöcsöni azzal, hogy leállítsd, meg még aztán rátöltsd az addon gépet.
Ennyivel jobb, de mindegy. Mindenki a saját szájíze szerint baszakodik az fs elindításával.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Amugy miben jobb a mentett panel allas??? semmiben de mindegy
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Fs indit default flight a cessnaval, mixture t lehuzod kulcsot elforditod, batteryt lekapcsolod avonics maradjon.
miutan mindent lekapcsoltal, johet a pmdg gep.
- amikor elindul az fs ne a pdmg repcsi legyen a preview ablakban, hanem bármi más
- ne használj mentést, mindig újat kezdj
- az fmc-be programozott útvonalat mentsd el, akkor legalább azt nem kell mindig bepötyögni
Egyebkent az FS weather nem minden gepnel okoz problemat, DE ha csak az van es mondjuk nem hasznalsz FSUIPC-t akkor azert eleg sok gondot tud okozni, wind smooth, turbulence, vsibility...stb
Szoval en mindenkepp javaslom egy kulsos idojaras progi beszerzeset.
A problémámra visszatérve valóban nem egyedi eset, és a leginkább az FSX idõjárását okolják, de sajnos ez sem egyértelmû, és a probléma elõfordulása sem túlságosan nagy. Clear weatherrel viszont halál unalmas a repkedés hosszútávon 😞
Üdv
N.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem tudjátok hogy ez elkészült már vagy még munka alatt?"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Amikor elkezdtem FSX-ezni, azt gondoltam kurva nehéz elvezetni egy repülõt. Aztán rájöttem, hogy a komolyabb madárkák szinte maguktól mennek, tulajdonképpen 4 potmétert kell tekergetni.
Csakhogy ma ma letöltöttem egy missiont.
Le kellet rakni egy 737-est. Gondoltam sima liba, bár a küldi címe tartalmazta a crosswind szót de gondoltam kis izgalom nem árt. NAGYON BRUTÁL VOLT. <#finom>#finom>
Látótávolság nulla.
Szél szerintem maxon volt amit be lehet állítani.
Brutális hóesés.
ILS segített, hogy eltaláljak a leszállópályáig. De kb 20 méterrel a "becsapódás" elõtt láttam csak meg a fényeket.
Végül is leraktam, de szerintem az utasok befostak. Kb. olyan volt mint a youtube-os crosswindes videók. 😊
Szóval két szóban összefoglalva:
Kurva jó!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Slovenia
Ez a honlapjuk
Slovenia for FSX
Két éve fejlesztik, a simmarket-en már kapható a part1.
Lassan mindegyik környezõ ország lehagy bennünket.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ezt láttátok már ? FSX Cessnock
Lassan indíthatna valaki egy OKJ-s képzést az FS-rõl. 😊
Eloszor probald meg ugy hogy CLEAR WEATHER , ergo fs weather ne legyen mivel az fsx weather enginere eleg haklis a pmdg foleg mert az fsx idojarasa egy fos.
Szoval gondolom patchek fent vannak, probald meg hogy ha nincs idojaras akkor is jelentkezik nalad az emlitett gond.
Ja a gep lehetoleg ne legyen ures, es ne fsx fuel loadot hasznald.
kurva vagyok, munka kurva😊))
A te hasonlatodnál meg sem merem kérdezni hol tartasz... 😄DDDDDDDDDDD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Így viszont csak lefordul jobbra v. balra 30-40 fokos szögben, vagy elkezd iszonyatmód emelkedni.
De csinálok egy screenshotot hátha az segít valamiben.
Uzemanyag? MCP rol egy screenshot epp mi van be es kikapcsolva.
a szexel is igy van, eloszor meg fizetsz erte, aztan meghazasodsz, a vegen meg......impotens leszel😊)))
"A repülésnek három alapvetõ fázisa van:
- Az elsõ, amikor te fizetsz minden egyes repülésedért.
- A második amikor a saját és a munkarepülések bevétel/kiadás mérlege kiegyenlítik egymást, így gyakorlatilag már ingyen repülsz.
- A harmadik egyben legutolsó lépcsõfok, amikor repülsz orrba-szájjba, és még fizetnek is érte. 😊 "
Én valahol az elsõ kettõ között vagyok félúton... 😄DDD Ha egyszer a második lépcsõfokot elérem és fixen tudom majd tartani, boldog leszek. 😊)))
a szabadságérzet meg valhogy felemás a számomra:/ úgyértem itt több fegyelemrõl, és odafigyelésrõl van ám szó mint amennyit az ember elsõre gondolna.
aztán vannak szabad nézelõdõs pillanatok is biztosan, de itt csak egyszer nem figyelhet oda az ember a rossz pillanatban (mégha megússza, de az anyagi kár akkor is jelentõs lehet)
én arra megyek amerre akarok, kutya nem szól rám, úgy löketek ki a partra ahogy tetszik😊
(csak poénból írtam, nekem fogalmam sincs, teljesen kezdõ vagyok)
A következõben szeretném kérni a segítségeteket, mert vagy túl hülye vagyok, esetleg figyelmetlen, vagy mind a kettõ.
PMDG 747-400-al szeretnék repkedni. Minden úgy megy, mint a karikacsapás, egészen addig, ameddig elérem a 22000 láb környékét, illetve a fölött az MCP-n beállított magasságot. VS-en beállított értéken emelkedünk, amikor is a magasság értéket lazán figyelmen kívül hagyva szépen átvágtatunk az adott magasságon. Innentõl kezdõdnek a problémák.
Hiába nyomkodom a magasság beállítását szolgáló gombot, nem foglalkozik vele.
VS-t értéket változtatva, nyomkodva semmi hatás.
Abban az esetben ha manuálisan beállítom magam az adott magasságra, A/P visszakapcsolva, egy ideig minden rendben. Majd egyszer csak hogy hogy nem, kb 270-es sebességgel, és 4500 vs-el (') hosszú hosszú percekig emelkedni kezd a gép. Hiába a bekapcsolt Autopilot, természetfeletti képességekkel emelkedünk az Ûrbe.
Tömören fogalmazva, képtelen vagyok akárcsak egy percig egy irányban, azonos sebességgel, azonos magasságon repülni bekapcsolt robotpilótával. A magasság változtatására meredek szarik (felfele és lefele is) ha viszont igen akkor a VS- figyelmen kivül hagyja. Hiába nyomkodom mint süket a csengõt.
Az érdekes az, hogy FL200 alatt minden rendben megy.
Van valakinek bármilyen ötlete, hogy mit csinálok rosszul, vagy hol lehet a kutya elásva?
Köszönöm elõre is.
Üdv
Noobie
házi kopitt cuccok.. de hogy az airhauler ebbõl mit használna egyáltalán??