Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
format a:
format c:
format d:
format e:
windows install
fsx install
<#nyes>#nyes>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
kattints mar ra arra a kek linkre a kepeden hogy lassuk mi okozta a bajt NE ZOOMOLJ😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

IMG]http://up.picr.de/3563520.jpg[/img]
FSX 2. discjén van egy msxml.msi ,azt kell felrakni
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem akarok elkiabálni semmit, mert lehet nem jön össze, de elképzelhetõ hogy lesznek fejlemények a közeljövõben...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
megvan az fsx de amikor elinditom ezt írja ki mért van ez?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
egyébként ha nem jó könyvtárba másolja magát, akkor is simán átlehet tenni õket az fsx könyvtárba:
Effects\Texture
3db fájl -> villám, strobe, fényjelzések (bmp)
Scenery\World\Texture
kb 120db fájl -> ezek a víz textúrái + (alga mezõ)
301*.dds - 360*.dds
Texture
-> na itten vannak olyanok hogy (sky -day,night) , kifutó texek, napfény, egyebek
ami fontos!
oceanhighfield*.dds néven bepakol a rex kb. 5-7 hasonlóan kezdõdõ fájlt amik víz felületén levõ tükrözõdéseket adják vissza
namostan ezek szebbek mint az eredeti, de nagyon fogja a gépet
(igazából csak közelrõl mutatnak jól, nagymagasságban csak az fps-t zabálja)
backup-ból érdemes az eredetieket vissza tenni sztem
Nagyon szép ez a REX 2.0 csak éppen nyomát nem látom az FSX-ben 😊
Valami banális dologra gyanakszom, de nincs semmi ötletem. Úgy tûnik, mintha a két program nem látná egymást. A REX szépen betöltögeti a textúráit, minden úgy néz ki, hogy nincs hiba, de az FSX marad a régiben.
A weather engine természetesen be van jelölve a REX-en belül, az FSX pedig használja a sajátját.
Valami ötlet így szombat este? 😊
Üdv
N.
A REX-hez szükség van regisztrált FSUIPC-re?
Üdv
N.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
rengeteg olyan dolog van ami nem kifejezetten éri meg az árát, kivesézõs cikkek mindig is hasznosak
de én ingyenes verziora gondoltam de lehetöleg pm be linket ami gyorsan lejön
olyan problémam van h nem tom sehonan beszerezni az fsx et sehonnan azt nagyon szépen megköszönöm jo lenne torrent is de csak p.m be mert a forumba tilos a warez!
elöre kösöszönöm mindenki segitségét
Gondolom számíthatok ebben a hozzáértõk segítségére. Egy ilyen link beküldése ugyan annyi mintha ide írná be valaki.
Elsõ lépésként írok egy rövid ismertetõt Air Hauler-rõl mert nekem még csak az van meg, és azt ismerem egy ilyen ismertetõ írásához eléggé.
mit szóltok az ötlethez ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
mûszerfal:
csomó elem felismerhetõ a régi 172N-bõl de többnyire díszítõ elemekre gondlok
a HSI ugyanaz a pontatlan csáló cucc lesz, a VOR1-VOR2 viszont úgyfest a régi 182Q-ból visszaköszön (ezk jók voltak), leszámítva hogy a variometer hülye helyen van... még lehet jó😊
én szerettem a semiautomatic autopilotot is (az is ott van)
J-3 mellé jó lesz (piper sorozat már uncsi nagyon)