Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak simán multizok tehát a gamespy-os felhasználómmal bejelentkezek és csatlakozok valamelyik serverhez akkor ugyanúgy élõ emberek repkednek mellettem és ugyanúgy a repülésirányító is úgymond "élõ ember " ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

na aki ezt nemért az tényleg repüljön a hawx-al xD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

zsoltfireman

g0a
hat jo jfk 😊 repulj europaban itt mindenki tokeletesen ertesz majd 😊
mondjuk spanyolok, franciak angolja erdekes 😊 dehat mi magyaraok se vagyunk a helyzet magaslatan.
fonia azert angol alapokra van fektetve de megis mas nyelvezet. gyorsan bele lehet jonni.
nemertesz valamit akkor: say again pls...
megertik hidd el ha nem vagy szakszeru akkor is 😊

Falconer
Saját érdekedben: Klikk

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

adikakk
Valaki eltudná mondani,hogy hogyan kell irányitani a repülöket az ugynevezett foniát ,mert nem tudom kihámozni.Néztem a faq t meg mindent ,de nem nagyon megy meg szeretnék pár emberel késöbb majd multizni néztem az IVAO oldalát de nem értem ,hogy megy ez az online repülés.
aki tudna nekem segiteni vegyen fel skypra.
a skype id m:adikakk,adiking
Köszönöm a segitségeket elöre is.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Falconer
Értem én a JFK approachot is (többnyire) tökéletesen, nem azzal van baj. Csak saját magammal szemben egy elvárás, mondjuk pár napot rá kéne szánnom a fóniára, hogy én is szakszerüen tudjak válaszolni/kérni komplikáltabb dolgokat.
Most kb ugy félig köznyelv vs félig fónia menne nálam, ami ugy elég hülyén hangzana <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Csak felhívnám a figyelmet, h. az fsben multizás nem egyenlõ az IVAO/VATSIM-en repüléssel, nagyon úgy fest, hogy némelyek fejében már(?) nincs különbség a kettõ között.

Amúgy nem kell megijedni, adikakk rendszeresen feltûnik az fs topikokban, majd mikor rájön, hogy mennyire nem megy ez neki (vagy mi mondjuk el mindig?), akkor eltûnik hónapokra.:-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

adikakk
hy all

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

-t elírtam 😄

tudom hülye kérdés de Multihoz mindenképp kell olyan füles amint van mikrofon ?

[HUN]FaTaL
Hát én egyelõre a fóniát is lusta voltam elolvasni. Pontosabban bele lestem de a rengeteg eljárás elborzasztott. 😊

Félek hogy nem értenék semmit sem, egyelõre marad a single. 😊

A gépek kezelése is gondot okoz néha úgyhogy még gyakorlok singleben. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

g0a
en regota repulok ivaon. mindenki az alapoknal kezdte mint enis. semmi problema nincs azzal ha nem megy elsore minden, nem harapja le senki a fejeteket. a kliens amivel repulotok (ivap) oda bele lehet irni hogy beginner vagy newbie es maris tudjak az iranyitok hogy szajbaragosan es lassan kell beszelni es barmikor megismetelnek mindent.
ne feljetek tole!
van ivao forum valamit nemtudtok kerdeztek 😊 de segitek enis szivesen ha nem megy valami.

Hypo
nem kell felni senki nem fog lekiabalni ott se mindenki profi sot, es az iranyito latja hogy student vagy nem fog szemetkedni szoval csak HAJRA NAGY ELMENY

Falconer
Én repültem elég sokat valós útvonalon, hivatalos eljárásokkal, angolul is marhára tudok, az egész fóniát elovlastam, kb tudom is, stb, de még mindig nem mertem IVAOzni... Tudom, hogy nem tudom a fóniát 100%ra, innentõl kezdve nem akarok szerencsétlenkedni... Meg az IVAO kliensek irto hosszu utmutatoja is elborzasztott, annak ellenére hogy egy Legacy AFM meg AOM is volt jó pár száz oldal.

Én tegnap este nem mertem elmondani hogy a Mozilla aláhúzza a hibásan irt szavakat meg azt hogy mielõtt multizik valaki nyalja be az irányítást és vegyen egy jó joystickot meg hogy példát hozzak fel én megfogadtam hogy amíg nem repülök hibátlan 40 órát este addig még multizni sem fogok (ez régen volt azóta megvolt a a 40 meg még több is ) ÉS MÉG ÍGY IS VANNAK ÚJ DOLGOK !!! na mind 1

Hypo
hat abbol 2 ot beultehetett volna segit a fogalmazasban😊

polluxware
szerintem eredendõen az a bajotok hogy 8giga ramja van... nektem meg max 4....

szóval mádzsár mentalitás domborodik<#hehe>

polluxware
Hofi 😊

Hypo
A segitseg segitseg dolgokkal nem igazan lehet mit kezdeni, kb mint ha az orvos kerdesere az a valasz Faj doktor ur, es hol? passz de faj....

De ganajok vagyunk amugymeg... 😊 En segitek...amit tudok. Vegyel fel msnre! 😊
NEM LEHET!!! 😄😄
Clidey
Azt hittem beleszövöd a kecskét is... 😄DDDDDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hogy szabad ilyen durván válaszolni az ilyen finom, érzelmileg gazdag,
lelkileg cizellált… Finomabban kéne válaszolni, hogy: - Kedves fórumozó!
Itt olvasom értékes soraidat! ÉS! Igen segítünk megtanulni szimulátort kezelni.. <#buck>
hát te nem szaroztál😄
csige791
+1 <#eljen>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ombika
Meg Il2 Sturmovik is Ps3-ra is ,egesz turheto!

Hypo
imadom a JOYSTIKOM aztakurva

polluxware
remélem nem vagy piciáter is aki öngyilkos lelkek megmentésére tette fel az életét<#hehe>

Falconer
Figy, én most mint önképzett flightsim jet pilóta, szgép guru, jó emberismerõ, stb., õszinte leszek hozzád, teljesen barátilag:

Neked nem ez a játék való, hidd el! Elõször is, ehhez tudni kell angolul, és ha már magyarul sem tudsz, akkor az már egy nagyon komoly hátrány. Megtanulni helyen írni smafu ahhoz képest, amit meg kell tanulni ahhoz, hogy egy repülõgépet szakszerûen elvezess A-ból B-be.

Tovább megyek, neked nem való számítógép! Ezt most komolyan mondom. Add el az egész konfigodat, és vegyél belõle egy PS3at vagy Xboxot! Ott nincsenek ilyen gondok, hogy fatal error, mit jelent az üzenet, mondatértelmezés, FAQ olvasgatás, stb. Megveszed a játékot, berakod, nyomod a gombot, aztán megy.

Nagyon jó repülõs játék, amit biztosan élveznél, ráadásul sokkal jobban mint az FSXet, az a Tom Clancy Hawx. Nézz utána Youtubeon, nem fogsz csalódni!

próbálj meg szerezni egy usb-s joyt
[HUN]FaTaL
Gameportost már nem igazán lehet. Vegyél egy USBs-t és mindenképpen forgatható legyen a nyele. Már amennyiben komolyan gondolod. Én is most gondolkodok egy joy cserén mert egy olcsó, ugyan forgatható nyelû joyom van de a gázkarja borzalmas.

adikakk
joystikom
Ilyen joystikom van,de gameportos nem tudom hogy kell csatlakoztatni a géphez..

adikakk

adikakk
igen bocsi rossz a helyesírásom

[HUN]FaTaL
Meg a fogalmazással és a linkeléssel is. 😄

#11534: FAQ, Segédletek, irányítás pedig a Controls menüben a játékon belül. Joystick kötelezõ!

Ombika
Pont es vesszovel hadilabon alsz ! 😊

adikakk
elkezdtem repülögép szimulátoral játszani és komolyan gondolom nagyon,de nem tudom kihámozi az irányitást valaki akinek megvan az fsx az írjon rám szeretném ha valaki elmagyarázná az írányitást a játék kezelését aztán ha jól tudom már kezelni lehetne multizni is kiprobálnám szivesen
httpup.picr.de3567652.jpg

Papirzacsi
Elõször próbálj már meg rendesen leírni egy hozzászólást, mert ez förtelem, se eleje, se vége, se közepe. Aztán meg rakd újra az fsxet.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Rubio
Szerintem az a kérdés, amit ebben a #11522 sz. hsz-ben figyelmen kívül hagytál! Azaz lehet, hogy az a baj, hogy egy rossz tört verziót használsz, tehát vagy vedd meg eredetiben, vegy keress egy jobb verziót!

És ha én itt korábban hardwer problémáról írtam, akkor nálad sem ártana megnézni, hogy minden rendben van-e! Elsõsorban a RAM-ok környékén kellene körülnézni, mert ha azok nincsenek kibékülve egymással és folyamatosan veszekednek, akkor az nagyon megszívathatja az embert! Ez leginkább akkor fordulhat elõ, ha nem egy gyártótol való RAM-okat használsz, még akkor is, ha minden paramétere megegyezik.

adikakk
ha valakinek van skypja az adja meg mert ott tudna valaki nekem segíteni am lesz majd win7 em nemsokára de ha az a baj h xp m van akk szerzek gyorsan

adikakk
akk most mi a probléma?

polluxware
ezek a leghülyébb hibák...

<#eljen>

Rubio
Üdv. mindenkinek!

Nem is oly rég még itt próbáltatok segíteni, hogy hogyan is kellene beállítanom az FSX-t, hogy élvezhetõ legyen, de sajna akkor nem jött össze, pedig Alert elág jó leírást adott hozzá, de nem rajta múlt, hogy nem sikerült! Pedig azokkal a beállításokkal mennie kellett volna, sõt! Olya annyira mennie kellett volna, hogy most már megy is, pedig sem vga kátyát, sem processzort nem tudtam cserélni (mindenhol leltároznak és ami kellene az nincs, ami meg van, azt meg kenjék a hajukra).

Az egész hibát a vinyóm okozta! (A fene se gondolt rá, hogy döglõdik! Az egyik oprendszer alatt még jó volt a másik alatt meg már nem, azaz ott már jelentkezett a hiba, ami valószínûleg a másik oprendszer alatt is jelentkezett volna, csak olyan peches vagyok, hogy a két dolog egyidõbe esett.)

Úgy derült ki, hogy elvittem az egész gépet szervízbe és ott lefuttattak valami tesztet és 3 hibát is jelzett a vinyóra, melyek közül az egyik az volt, hogy idõnként rettenet módon csak úgy belassult! Amint kicseréltem egy másikra, azonnal engedelmessen mûködik az FSX is.

Boicsi, hogy untattalak benneteket, de arra gondoltam, hogy a jövõre nézve hátha van tanulsága a jelenségnek...

Hypo
hat kerem ez van😊

[HUN]FaTaL
1 gigás a VGAja, úgyhogy max 3at, de még asszem abból is lejön. Nem tudom én, amióta 4giga ramom van 64bites OS-t használok (korábban Vista, most W7)

Ombika
Jol atbaxtak akkor a palankon vagy , ha te allitottad ossze es xp-t hasznalsz gratulalok!!

Hypo
Hat igen az egy baromsag vesz az ember 8 gigat es 3.2-t at belole jo esetben.

A hiba alapjan az Ui szart be szoval valoszinu driver gond a vga

[HUN]FaTaL
8 giga ramhoz 32bites XP<#taps><#taps>

polluxware
fsx eredeti?