Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
mondjuk spanyolok, franciak angolja erdekes 😊 dehat mi magyaraok se vagyunk a helyzet magaslatan.
fonia azert angol alapokra van fektetve de megis mas nyelvezet. gyorsan bele lehet jonni.
nemertesz valamit akkor: say again pls...
megertik hidd el ha nem vagy szakszeru akkor is 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
aki tudna nekem segiteni vegyen fel skypra.
a skype id m:adikakk,adiking
Köszönöm a segitségeket elöre is.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Most kb ugy félig köznyelv vs félig fónia menne nálam, ami ugy elég hülyén hangzana <#idiota>#idiota>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amúgy nem kell megijedni, adikakk rendszeresen feltûnik az fs topikokban, majd mikor rájön, hogy mennyire nem megy ez neki (vagy mi mondjuk el mindig?), akkor eltûnik hónapokra.:-)))
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Félek hogy nem értenék semmit sem, egyelõre marad a single. 😊
A gépek kezelése is gondot okoz néha úgyhogy még gyakorlok singleben. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
ne feljetek tole!
van ivao forum valamit nemtudtok kerdeztek 😊 de segitek enis szivesen ha nem megy valami.
szóval mádzsár mentalitás domborodik<#hehe>#hehe>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
lelkileg cizellált… Finomabban kéne válaszolni, hogy: - Kedves fórumozó!
Itt olvasom értékes soraidat! ÉS! Igen segítünk megtanulni szimulátort kezelni.. <#buck>#buck>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Neked nem ez a játék való, hidd el! Elõször is, ehhez tudni kell angolul, és ha már magyarul sem tudsz, akkor az már egy nagyon komoly hátrány. Megtanulni helyen írni smafu ahhoz képest, amit meg kell tanulni ahhoz, hogy egy repülõgépet szakszerûen elvezess A-ból B-be.
Tovább megyek, neked nem való számítógép! Ezt most komolyan mondom. Add el az egész konfigodat, és vegyél belõle egy PS3at vagy Xboxot! Ott nincsenek ilyen gondok, hogy fatal error, mit jelent az üzenet, mondatértelmezés, FAQ olvasgatás, stb. Megveszed a játékot, berakod, nyomod a gombot, aztán megy.
Nagyon jó repülõs játék, amit biztosan élveznél, ráadásul sokkal jobban mint az FSXet, az a Tom Clancy Hawx. Nézz utána Youtubeon, nem fogsz csalódni!
Ilyen joystikom van,de gameportos nem tudom hogy kell csatlakoztatni a géphez..
#11534: FAQ, Segédletek, irányítás pedig a Controls menüben a játékon belül. Joystick kötelezõ!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És ha én itt korábban hardwer problémáról írtam, akkor nálad sem ártana megnézni, hogy minden rendben van-e! Elsõsorban a RAM-ok környékén kellene körülnézni, mert ha azok nincsenek kibékülve egymással és folyamatosan veszekednek, akkor az nagyon megszívathatja az embert! Ez leginkább akkor fordulhat elõ, ha nem egy gyártótol való RAM-okat használsz, még akkor is, ha minden paramétere megegyezik.
Nem is oly rég még itt próbáltatok segíteni, hogy hogyan is kellene beállítanom az FSX-t, hogy élvezhetõ legyen, de sajna akkor nem jött össze, pedig Alert elág jó leírást adott hozzá, de nem rajta múlt, hogy nem sikerült! Pedig azokkal a beállításokkal mennie kellett volna, sõt! Olya annyira mennie kellett volna, hogy most már megy is, pedig sem vga kátyát, sem processzort nem tudtam cserélni (mindenhol leltároznak és ami kellene az nincs, ami meg van, azt meg kenjék a hajukra).
Az egész hibát a vinyóm okozta! (A fene se gondolt rá, hogy döglõdik! Az egyik oprendszer alatt még jó volt a másik alatt meg már nem, azaz ott már jelentkezett a hiba, ami valószínûleg a másik oprendszer alatt is jelentkezett volna, csak olyan peches vagyok, hogy a két dolog egyidõbe esett.)
Úgy derült ki, hogy elvittem az egész gépet szervízbe és ott lefuttattak valami tesztet és 3 hibát is jelzett a vinyóra, melyek közül az egyik az volt, hogy idõnként rettenet módon csak úgy belassult! Amint kicseréltem egy másikra, azonnal engedelmessen mûködik az FSX is.
Boicsi, hogy untattalak benneteket, de arra gondoltam, hogy a jövõre nézve hátha van tanulsága a jelenségnek...
A hiba alapjan az Ui szart be szoval valoszinu driver gond a vga