Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nekem is van egy cimbim de õ délafrikában repül L-410-esen, most elküldték angliába Cpt. képzésre aztán megy vissza a melegebb éghajlatra...szokot mesélni érdekes kalandokat amikor épp itthon van... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ettõl még sztem a PBS Carrier is jobb sorozat volt
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Lehetne fújni meleg levegõvel mint az ice pilotsban <#vigyor>#vigyor> Btw tud valaki a sorozatra valami olyan forrást, ahol jó a képminõség? Privátban persze.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Beaver?? ne álmodj...
jelenleg a B-17-hez csinálnak dedikált accusimet (minek.....<#gonosz3>#gonosz3>)
fõleg akkor a "minek?" ha magát a modellt nem updatelik (fs2004 bõl lett fsxre portolva)
van egy elég régóta kezdõdött F-4E phantom project amirõl eddig semmi új hír
ROB heggesztget egy új P-51D modellt
+ a következõ tervbe vett gép egy Beech F35 Bonanza
sztem most egy jóóóóó ideig nem látunk tõlük új cuccot mert több dologba is belecsaptak egyszerre😞
Javaslom egy teli npon mondjuk PAJN beroffenteni a kicsiket hat kell neki egy kis ido amig bemelegszik😊)
Remelem A2A kovetkezo gepe egy Beaver lesz accusim-el.
Ami a magyaritast illeti tok felesleges, mit akartok magyaritani rajta???? az anyagokat van az magyarul csak keresni kell,
a foniat??? tok felesleges a valosagban is angolul nyomjak
a muszereket??? sehol sincs abbol magyar
akkor mi maradt ki?? a fakat ?😊))
szép
legjobban fut
bonyis
szép hangok
az egyetlen olyan gép fsx altt aminek tényleg érezni a "súllyát"...
Mindegyik kiegészítõ fizetõs?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
mod -> kiegészítõ (röpülõ, repterek, egyebek) -> bannerban levõ címek árusító pontok ahonnan infót szerezhetsz mi micsoda
avsim.com -on találsz értékeléseket a review sectionsban
kábé ennyi, utána kell járni olvasni
www.smart-bus.hu
Valaki tudna mondani nekem pár jó módot scenery-t grafikai javítást, vagy esetleg magyarítást .
Kérlek segítsetek
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Nekem hálistennek semmi gond a samsungjaimmal. Bár az egyik garoztatva volt, de csak azért mert az AHCI módja nem mûködött.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gép leáll a post után, és - reményeim szerint - új vinyóval ébred a hétvégén.
Köszi a segítséget
-ha eredeti fsx et hasznalsz akkor a cdrol valo olvasas nemjon ossze...
-tulmelegedesrol is irtak, amit Hypo is irt
-illetve rendszergazda modban futtasd az fsx et ha vistad/w7 ed van
sajnos sakkozgatni kell.
Elvileg akkor vinyó lesz a ludas, és marad a reinstall <#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszi
http://goo.gl/gd6Zi5
Mielõtt rosszat gondoltok <#vigyor1>#vigyor1> én már másfél éve single-ben repkedek minden gond nélkül. Illetve múltidõ, mert - u.a. a konfig, a vashoz semmit sem nyúltam - egy hete minden betöltésem elindul, legyen az free vagy mission, de úgy 30mp és 5 perc közt egy laza "Failed to read from file" al elontéz. Vagy leokézom, vagy leokézom alternatíva nincs, ezzel kilép a progi, bár az fsx.exe tovább fut. <#wow1>#wow1>
Nézegettem külföldi fórumokat, de épkézláb választ nem találtam.
Esetleg Ti?
Vagy reinstall az egész??? <#falbav>#falbav>
Bármi egyéb megoldás érdekel
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)