Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Mindenképpen civil utasszállító érdekel. Ezen belül 737 méretig minden. Lehet propelleres vagy Jet, bár elsõsorban a jeteket szeretem. Learjet 45 tetszik nagyon . Igazából a minél jobb Virtual cocpit érdekel, de a legjobbak fizetõsök. 😞

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

[HUN]FaTaL
Milyen kategóriában?

Kisgép? Jet? Nagy jet? Military? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

csige791
Melyik a legjobb minõségû add-on repcsi FSX-hez ? Vagy mi az amit ajánlotok ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Ok, így már mindent értek.

Falconer
Egy idõben a Linux is divat volt 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

polluxware
japók is gyártanak ám érdekes kis röppziket (formaterv egyebek)

Supersix
Pfff...életemben nem is hallottam róla, köszi

Clidey
Mitsubishi MU-2

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Supersix
uuu...de céép!ez milyen röpzi?

nem is tudtam, hogy lesz PMDG777
CaptainSim next plane szavazáson a 777-es vezet torony magasan, bár még a 767-400ER-t se fejezték be (adták ki), az már elég 777 közeli

[HUN]FaTaL
HBD Hypo 😊)

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Ez jobb? Szerintem sokkal rondább a táj. A víz meg REX-el kb ugyanilyen fs9 alatt is. A gép talán valamivel szebb.

polluxware

na jóó talán egy picivel jobb mint fs9 <#zavart1>

csige791
A demón már túl vagyok. Igazából nem tetszik, csak fura, hogy mégis térnek át rá emberek. Még magyar oldala is van ami pl FSX-nek nincs, legalábbis én nem találkoztam vele. Szóval azt akarom megtudni, hogy akkor mégis minek térnek át rá sokan, ha elvileg szarabb.

polluxware
mennyi kieg van xplane alá? avsim-on láttam összesen 1db reviewet egy japán turbóprop-ról és kábé ennyi

annak a minõsége grafikailag is fs9-re vagy talán fs8,5-re hajazott<#miaz>

Clidey
Azt tudom mondani hogy töltsd le a demóját és próbáld ki. Lehet tetszeni fog, lehet nem. Viszont ha mellette döntesz, akkor azzal számolnod kell hogy egyrészt tized annyi kiegészítõ van hozzá mind repülõ mind scenery, másrészt ha elakadsz valamiben, itt a fórumon nem tudunk neked segíteni, hacsak nem valami általános dologról van szó.
Én a magam részérõl nem preferálom, nem tetszik se a grafikája, se a kezelése...se a...igazából semmisenem tetszik benne. Ja de! Az tetszik hogy nem foglalja a vinyómon a helyet! 😄

csige791
Nekem alapvetõen jobbantetszik FSX, de azt olvastam, hogy sokan állnak át X-planre. Ez miért van ? Csak azért lenne fontos tudnom, mert fogok vásárolni kiegészítõket, és nem szeretnék sok pénz elköltése után rájönni, hogy X-plane-hez kellet volna.
Nincs valami tárgyilagos összehasonlító valami ?
Ehhez hasonlóra gondolok.

maradjunk annyiban, hogy mindkettõnek van X a nevében 😊

Papirzacsi
Ebben sincs egyezés a felhasználók között. Inkább csak repülõgépes izé mindkettõ.:-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Nem jól tetted fel a kérdést. Helyesen: miben egyezik az X-Plane és az FSX. A válasz: mindkettõ szimulátor.

csige791
Mi a különbség X-Plane 9 és FSX között ?

Ideje költöznöm 😄 Amit most kinéztem, az nem fér el a sarokban 😄
Hypo
Ahhoz hogy az eroforraskat megoszd olyan kiegeszitore van szukseg. http://www.projectmagenta.com/

Van egy ilyen küldi a single player-ben

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok,

Megint egy újabb hülye kérdés. Sajnos lassan haladok a fórum végigolvasásával, ezért elnézést, ha visszatérõ a kérdésem.

Megoldható az FSX futtatása úgy, hogy két vagy több gép össze van kötve? Mivel az esetemben XP-n fut a játék, és a 4 giga memóriából jó ha 3.2 elérhetõ, kíváncsi vagyok, hogy feloszthatóak-e a feladatok pl. 2 gépen.

Bár részemrõl is egy marhaságnak tartom a dolgot, de ki tudja, hátha megint tévedek. 😊

Üdv

N.
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
Fs9 forumban volt mostanaban szo UT feleslegesegerol, hat a fiuk dolgoznak azert lehet megnezni az eredmenyket
erre

Nem rossz bar Tongass x ben mintha meg jobban meg lenne ez csinalva igaz az kisebb teruletet fed le meglassuk a vegen mi lesz belole, bar az ORBX sracok is dolgoznak mar amerikan es ha egyszer elkeszul es olyan lesz mint FTX akkor jo dolgunk lesz😊

Hypo
30 as kerekek, torzios felfuggesztes, birja az😊))

polluxware
egy olyan combosabb becsapódásnál hogy nem hullik szét az a cucc?

Hypo
polluxware
ja mostan olvasom én is... hááááááááááááát minden nemlehet tökéj

polluxware
<#eljen><#puszis>

Hypo
háát maga a gép szép a vc se rossz de...... valami nem stimmel vele, nalam parszor ctd-t okozott

polluxware
sibwings-et nézegetem most<#zavart1>

Hypo
Fizetos vagy free?
Flight-replicas super cub eleg popec, van ott 180 hp-s sot 210 hp is gps.
Kodiak Garmin 1000-el.
Eaglesoft Cirrus sr22 turbo

Papirzacsi
Lotussim L-39? :-D ugyan AP nincs benne, de a 80-120 csomót annyira tudja, hogy olyankor még fel se száll..-)))

Papirzacsi
Ctrl+selection decrease/increase

polluxware
tudtok ajánlani esetleg olyan gépet fsx alatt ami megfelel a következõ kritériumoknak:

- 80-120knots sebességet tudjon
-szép külsõ
-3D-s mûszerek
-esetleg szösszenetnyi ifr mûszerezettség
-autópilot nem lenne hátrány

szóval valmi tüneményes kis GA gépre gondolok

polluxware
<#puszis><#eljen>

Hypo
Ja ok, az a camera.cfg ban tudod

polluxware
😊 nem

de asszem belemélyedek az aircraft.cfg-be ott lehet valhol a megoldás

Hypo
már a zoom-ra gondolsz? az ugyan az mint vc ben is increae decrease selection

polluxware
külsõ nézetben (spotview) a távolságot hogy lehet beállítani? fs9-nél külön menü volt erre

Hypo
Sziasztok!

Átfestést szeretnék csinálni, és milyen programokkal tudnám azt élethûbbé elkészíteni?

Válaszotokat elõre is köszi!

Hypo
OK orulok hogy reszben legalabb sikerult, pmdg nel is em nagyon tudtak a megoldast de teny hogy az alapja az fs weather bugja.

© grimm13 tegnap 22:58 | privát | válasz erre | #11622

FS2crew ban is volt mar birdstrike

Mr. Hypo,

Köszönöm a segítséget, sajnos megint én voltam a f**z. Nem sikerült észrevennem a REX által indított kis progit, onnan már simán megy a dolog.

Sajnos, ez is csak részben oldotta meg a problémámat, még mindig elõfordul, hogy megkergül a gép, de most már kihívásnak veszem a dolgot, legalább nem unatkozom. A szebb környezet kárpótol :-)

Próbáltam videót csinálni a dologról, de elfogyott a memória 😞

Mindenesetre köszi, hogy megpróbáltál segíteni, ha lesz rá energiám, meg idõm, tovább böngészem a fórumot a pmdg háza táján.

Üdv

N.
off figyu ez nálad valami beidegzõdés hogy folyton köszönsz nem sértésként csak manapság ritka az olyan ember aki köszön 😄 on nem tudom láttátok-e már de én jót röhögtem
bird strike in fsx ilyen elõfordulhat a játékban mármint sima bird strike miatti hajtómû leállás vagy ez valamilyen add-on?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."