Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
CaptainSim next plane szavazáson a 777-es vezet torony magasan, bár még a 767-400ER-t se fejezték be (adták ki), az már elég 777 közeli
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://goo.gl/gd6Zi5
annak a minõsége grafikailag is fs9-re vagy talán fs8,5-re hajazott<#miaz>#miaz>
Én a magam részérõl nem preferálom, nem tetszik se a grafikája, se a kezelése...se a...igazából semmisenem tetszik benne. Ja de! Az tetszik hogy nem foglalja a vinyómon a helyet! 😄
Nincs valami tárgyilagos összehasonlító valami ?
Ehhez hasonlóra gondolok.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Megint egy újabb hülye kérdés. Sajnos lassan haladok a fórum végigolvasásával, ezért elnézést, ha visszatérõ a kérdésem.
Megoldható az FSX futtatása úgy, hogy két vagy több gép össze van kötve? Mivel az esetemben XP-n fut a játék, és a 4 giga memóriából jó ha 3.2 elérhetõ, kíváncsi vagyok, hogy feloszthatóak-e a feladatok pl. 2 gépen.
Bár részemrõl is egy marhaságnak tartom a dolgot, de ki tudja, hátha megint tévedek. 😊
Üdv
N.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
erre
Nem rossz bar Tongass x ben mintha meg jobban meg lenne ez csinalva igaz az kisebb teruletet fed le meglassuk a vegen mi lesz belole, bar az ORBX sracok is dolgoznak mar amerikan es ha egyszer elkeszul es olyan lesz mint FTX akkor jo dolgunk lesz😊
Flight-replicas super cub eleg popec, van ott 180 hp-s sot 210 hp is gps.
Kodiak Garmin 1000-el.
Eaglesoft Cirrus sr22 turbo
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
- 80-120knots sebességet tudjon
-szép külsõ
-3D-s mûszerek
-esetleg szösszenetnyi ifr mûszerezettség
-autópilot nem lenne hátrány
szóval valmi tüneményes kis GA gépre gondolok
Átfestést szeretnék csinálni, és milyen programokkal tudnám azt élethûbbé elkészíteni?
Válaszotokat elõre is köszi!
Repüléstörténeti kiállítás a Patakyban
© grimm13 tegnap 22:58 | privát | válasz erre | #11622
FS2crew ban is volt mar birdstrike
Köszönöm a segítséget, sajnos megint én voltam a f**z. Nem sikerült észrevennem a REX által indított kis progit, onnan már simán megy a dolog.
Sajnos, ez is csak részben oldotta meg a problémámat, még mindig elõfordul, hogy megkergül a gép, de most már kihívásnak veszem a dolgot, legalább nem unatkozom. A szebb környezet kárpótol :-)
Próbáltam videót csinálni a dologról, de elfogyott a memória 😞
Mindenesetre köszi, hogy megpróbáltál segíteni, ha lesz rá energiám, meg idõm, tovább böngészem a fórumot a pmdg háza táján.
Üdv
N.
bird strike in fsx ilyen elõfordulhat a játékban mármint sima bird strike miatti hajtómû leállás vagy ez valamilyen add-on?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."