Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es ha nem valaszoltok 10 percen belul akkor tudjatok meg hogy szemetek vagytok!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
g0a: Úúúú, de súlyos. 😄
De amúgy tényleg. Ha nem megy csak direktlinkkel, hogy nahh, ide klikkelj,majd nyomd meg a downloadot és lesz géped, hát akkoris legyen mindenkinek aki repülni szeretne olyan ami tetszik is neki, aztán lecgo, happy landings. 😊
Valahol meg csak el kell kezdeni a bedroom pilotságot,a játékban a takeoff egyszerû feladat és ahogy a bölcsek mondják, pánikra semmi ok, repülõgép még nem maradt fent, elõbb-utóbb mind lejött valahogy. 😄
Itt a baloldali sort végigklikkelve sok free gépet is találtok, valamint meg tudjátok nézni,hogy melyik géprõl milyen véleményen vannak. Van jet, props, kisgép, minden ami kell. Term. letöltési linkek is találtok.
Vagy pedig a Vatsimen kívül ITT is rengeteg ingyenes gépet, kiegészítõt, sceneryt, stb.-t lehet összeszedni, amikkel már talán kicsit fel lehet dobni az amúgy igencsak sivár alapjátékot.
Ha kevés lenne, csak jelezzétek, van még jópár oldal, mind tele free kiegészítõkkel.. 😊
FSEconomy-val meg épp az elõbb mentem egys igen csak deficites utat. drágább volt az üzemanyag meg a gép bérlés mint a fuvardíj. <#falbav>#falbav>
Most bázis építésre gyûjtök.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak egy tipp:
Kicsit drágább de jobb és balkezeseknek is megfelelõ a Saitek Cyborg Evo. Van 2.4-es változat is.
Üdv 😊
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
Segítséget szeretnék kérni tõletek joystick vásárlás ügyben. Fõnököm fiának kellett karácsonyra szereznem egyet! 😊 Meg is vettem a logitech joystick cordless freedom 2.4-et. A gond akkor kezdõdött amikor kiderült, hogy balkezes. Komolyan szeretne foglalkozni a repülõgép szimulátorokkal úgyhogy valami jobb fajtát kell keresnem neki. Minimum érje el a logi szinvonalát!
Tudnátok ajánlani valamit amit balkezesek is tudnak használni? Köszi elõre is!!!
Így próbáld ki, hátha ez neked is segít.
Én mondjuk IVAO-n repülök a saját weather engine-jüket használva. AS -nál lehet más a helyzet.
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
http://goo.gl/gd6Zi5
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Szeretnék segitséget kérni, hogy a Wilco E-Jet-em Wx radarja ne csak a szivárványt mutassa.
FSX Gold
Wilco E-Jet Series
Hifi Sim ActiveSky Advanced
ezek vannak....
Természetesen mindegyik eredeti. Mire lenne még szükségem?
Elõre is köszi a segitséget!
Lacus 😊
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Antonov bol is van free ami szep szeintem. avsim.com ra javaslom menj fel es nezd meg a legtobbszor letoltott free gepeket es valogass
ERRE TESSEK