Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

g0a
amugy telleg logitech g940 re volt mar valakinak penze? erdekelne egy normalis fs-es beszamolo 😊

g0a
es add meg a spypodat meg az msn edet hogy tudjunk beszelni mert ugy egyszerubb 😄D
es ha nem valaszoltok 10 percen belul akkor tudjatok meg hogy szemetek vagytok!!!

Hypo
I7 4.2 gigan 8 giga ddr 3 as rammal ati 5870 vga minden maxon es akadozik ez a szar jajj mit csinaljak?😊)))

[HUN]FaTaL
Van hozzá magyarosítás? Hogy kell repülõt vezetni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Jaténylegköszi magyarosítás van hozzá meg honnan lehet letölteni repülõket meg tájakat hozzá! Segítsetek plz!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
kihagytad a MAGYARITAS VAN HOZZA?😊))))

Clidey
Sziasztok! A FAQ-t nem tudom elolvasni csakmert csak, és különbenis csak annyit akarok kérdezni csak hogy lehet-e billentyûvel játszani ezt a játékot mert csak ha igen akkor megdobhatna valaki csak egy torrent linkkel de lehetõleg csak gyorssal hogy ne kelljen csak sokat várni elõreis köszi csak annak aki segít?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Látod, már meg is van. Sok itt a segítõkész user. 😊

g0a: Úúúú, de súlyos. 😄
Hypo
kerdezd meg bill-net😊))

g0a
hogy lehet billel jatszani? 😊))

Hypo
meg egy link kene azoknak akik kerdezik hogy lehet e bill el jatszani?😊

Wow! How kind of you! I am very glad. 😊

De amúgy tényleg. Ha nem megy csak direktlinkkel, hogy nahh, ide klikkelj,majd nyomd meg a downloadot és lesz géped, hát akkoris legyen mindenkinek aki repülni szeretne olyan ami tetszik is neki, aztán lecgo, happy landings. 😊
Valahol meg csak el kell kezdeni a bedroom pilotságot,a játékban a takeoff egyszerû feladat és ahogy a bölcsek mondják, pánikra semmi ok, repülõgép még nem maradt fent, elõbb-utóbb mind lejött valahogy. 😄
Hypo
ohh i see😊)) i like your logic😊

No, I had not offensive meanings, this post was a little help for the wretcheds only from Gizmo's helpdesk. 😊)
Hypo
no offense😊)

Való igaz, én is így gondoltam, de a fórumot és már csak ezen az oldalon is található sirámokat is olvasván gondoltam némileg plasztikusabbá teszem, mert alighanem nem találták 😊 így leírtam hogyan is kell keresni sok szép,jó,ingyenes repülõgépet és egyebet könnyen-gyorsan,egyszerûen. 😄
Hypo
😊) mondjuk a banner alatt azok a feliratok gondolom linkek nem?😊)

Akik pedig ingyenes gépeket kerestek , azoknak egy kis segítség ITT

Itt a baloldali sort végigklikkelve sok free gépet is találtok, valamint meg tudjátok nézni,hogy melyik géprõl milyen véleményen vannak. Van jet, props, kisgép, minden ami kell. Term. letöltési linkek is találtok.

Vagy pedig a Vatsimen kívül ITT is rengeteg ingyenes gépet, kiegészítõt, sceneryt, stb.-t lehet összeszedni, amikkel már talán kicsit fel lehet dobni az amúgy igencsak sivár alapjátékot.
Ha kevés lenne, csak jelezzétek, van még jópár oldal, mind tele free kiegészítõkkel.. 😊
Sziasztok,

Innen tudod letölteni.
FSEconomy-t VATSIM -rõl lehet letölteni?
csige791
air Hauler elég jó dolog lehetne, a legfõbb gondom vele, hogy nem túl jó a gazdasági modell. Túl egyszerû. A legnehezebben játszottam (Career) és tulajdonképpen lehetetlen volt csõdbe menni.

FSEconomy-val meg épp az elõbb mentem egys igen csak deficites utat. drágább volt az üzemanyag meg a gép bérlés mint a fuvardíj. <#falbav>

Most bázis építésre gyûjtök.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hypo
FPS limiter nevu progi keress ra olvasd el a hasznalati utasitast, a forumban mar volt rola szo

Freeflight repülést nézem az egyszerüség kedvéért a falu felett 18-23-27 körül van.1280-as felbontástól a full hd-ig ugyanaz az fps szám

Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segitséget.Feltettem az alap játékot, utána az sp1-et, utána az acceleration-t.Bármit állitgatok, szaggat. Négymagos intel 3.2 , ATI 5850, 4Gb ram.Win 7-el.Mi lehet a gond?Elõre is köszönöm.

[HUN]FaTaL
Saitek Cyborg Evo, most vettem, szintén balkezes vagyok. 😊 Az elõzõ joyom jobbkezes volt, avval is meglehet tanulni irányítani. 😊)

g0a
hja nem ok pont bal kezzel tanulnak meg .... szal a masik kezevel tanuljon meg azt akartam irni 😊

g0a
igen en is ezt javaslom.... vagy tanuljon meg jobb kezzel iranyitani 😊 kapitanyok is azt csinaljak 😊)

Szia!

Csak egy tipp:
Kicsit drágább de jobb és balkezeseknek is megfelelõ a Saitek Cyborg Evo. Van 2.4-es változat is.

Üdv 😊

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tõletek joystick vásárlás ügyben. Fõnököm fiának kellett karácsonyra szereznem egyet! 😊 Meg is vettem a logitech joystick cordless freedom 2.4-et. A gond akkor kezdõdött amikor kiderült, hogy balkezes. Komolyan szeretne foglalkozni a repülõgép szimulátorokkal úgyhogy valami jobb fajtát kell keresnem neki. Minimum érje el a logi szinvonalát!

Tudnátok ajánlani valamit amit balkezesek is tudnak használni? Köszi elõre is!!!
Hello, nekem is hol megy hol nem, sajnos nem tudom mitõl függ. Süllyedésnél szokott mûködni inkább de ott sem mindig. Állítólag a tilt range -hez van köze. Tapasztalatom az , hogy süllyedésnél az értéke -1.5 legyen és a visibility range ne legyen nagyobb mint 12.5 nm.

Így próbáld ki, hátha ez neked is segít.

Én mondjuk IVAO-n repülök a saját weather engine-jüket használva. AS -nál lehet más a helyzet.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Hypo
Hat szerintem Air Hauler nem kidobott penz, en elotte nyomtam JF cargo javal is na az egy kalap szar volt, fseconomy val is ami nagyon jo de Air hauler nekem picit mas, de teny hogy ha az elonyoket es hatranyokat merlegeljuk akkor fseconomy-nak nagyon nagy elonye az ingyenesseg.

csige791
Na sikerült lerepülnöm az elsõ repülésemet FSEconomy-val. Kicsit nehéz volt beüzemelni, de mostmár értem és szerintem tök jó cucc. Mindenkinek csak ajánlani tudom, leginkább azért mert teljesen ingyenes, így már azt mondom kár volt megvennem Air Haulert.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Falconer
Ha egyszerü ember alatt csoro embert értesz, tehát nincs legujabb legdrágább géped, akkor FS9.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

csige791
Valaki használja az FSEconomyt? Ha igen megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat.

haho! Volt már valaki közületek a Hippy Happy Germany Serveren? Ott nagyrészt Bot irányít chat parancsokra (!land ! taxi !takeof...stb). Beállitod a rádiot az adott airport frekijére és szépen tagolva de iranyit a Bot. Kérdés: nem lehet azt valahogy letölteni vagy van ahhoz hasonló addon ami legalább úgy irányít?
http://www.microsoft.com/games/flightsimulatorX/
Megszeretném kérdezni tõletek,hogy a Flight Simulátorok közül melyik a legprofibb,és elérhetõ az egyszerû emberek számára?!
Hypo
Welcome aboard

Elõször is minden Fórumozót üdvözlök! Én még új vagyok itt,de nekem is jól jönne néha egy kis eszmecsere a repülés támájával kapcsolatosan,és szeretném,ha segítenétek ebben,amit elõre is hálásan köszönök(!).
[HUN]FaTaL
FPS szempontjából szerintem nem fogja. Hát az aes honlapján van egy lista hogy miken mûködik, mind kiegészítõ reptér illetve demó céljából azthiszem a default nürnbergen is mûködik FSX alatt. Elég drága, kreditrendszeres, az aerosoft honlapján tájékozódhatsz.

Nekem is lenne egy kérdésem az AES csak azokkal a reptereken elérhetõ amelyeket az Aerosoft csinált vagy bármelyik reptéren elérhetõ lesz ? Ja és kb menyire fogja a gépet( fps szempontjából ?) ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok!

Szeretnék segitséget kérni, hogy a Wilco E-Jet-em Wx radarja ne csak a szivárványt mutassa.

FSX Gold
Wilco E-Jet Series
Hifi Sim ActiveSky Advanced
ezek vannak....
Természetesen mindegyik eredeti. Mire lenne még szükségem?

Elõre is köszi a segitséget!

Lacus 😊

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

Hypo
avsim en fent van

melyik antonovra gondolsz ? Lehet fizetõs is 😄 !

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hypo
Connie free-be van nagyon jo negy motor szep gep, fs2004 forumban mar linkeltem.

Antonov bol is van free ami szep szeintem. avsim.com ra javaslom menj fel es nezd meg a legtobbszor letoltott free gepeket es valogass

csige791
De én ingyenesre gondoltam.

Hypo
Egyebkent aki VFR-ben szeret repkedni szereti az egzotikus tajakat es leszallasokat na meg bushpilot vere van annak feltetlenul ajanlom ezt a remek csomagot foleg hogy egyben ket termeket is megkap es most negyed aron.

ERRE TESSEK

Hypo
PMDG J41 az mar a jovo addonja erdemes