Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjavult....
Nekem most olyat csinál Fsx hogy nem tölti a real world weathert ....Valaki tud esetleg vmi megoldást?
Akkor talán az állitgatásom miatt volt több.Kiváncsiságból levettem 1024-re a felbontást, és minimumra a grafikai beállitást.Olyan csunya lett a játék, mint egy buszmegálló falun.Fps az egekben, de ugyangy laggol.Csak 10.1 béta ill. 9.12 plusz hotfix-et próbáltam ki.

Hypo
FPS limiter nem csinalt tobb fps-t nem az a funkcioja.

Mas driverel probaltad esetleg? Window modban nezve is akad? TaskManager mit mutat?

Jó lenne tudni Õk hogyan oldották meg.

Valamennyire visszaolvastam 6375 ill. 9859 hozzászólásoknál irtak hasonló problémáról.

Fps limiter nem oldja meg csak több fps-t csinál..Körbefordulásnál nem akad.3dmark vantage, és a többi teszt program hozza amit kell, más játék full hd-ban fullon reccenés nélkül megy.Ugy laggol fsx-nél mint régen a Farcry 2 nél ami driver gond volt ATI-nál, késõbb hotfix-el megoldódott a rángatás.Az fsx-nél is jók az fps-ek full hd-ban is 27-115 között mozog bárhová állithatom a csúszkákat a játék grafikai beállitásában.1280-as ill. 1024-es, 1440-es,1980-as beállitásban ugyanugy laggol. Lehet meg kellene próbálnom este 10.1 vagy régebbi catalyst-ot.Viszont külföldi oldalon néztem hasonló konfiggal 9.12 driverrel fsx-et teszteltek és ugyanennyi fps-t csinált.

Hypo
akkor megis csak vga a gond nem?

Amugy hogy mas jatek jol megy meg nem jelenti hogy minden rendben. Kicsit kene azert tobb info errol a rangasrol, szoval az fps nem ugral de mikor korbe nezel vagy fordulsz meg meg akad??

g0a
fps limiter nem oldja meg?

Olyan a rángatás mint ami régebben a Farcry 2-nél okozott problémát az ATI-soknál.

Mással nincs gond.Tesztek, illetve más játékok tökéletesen jók.Fsx-et feltettem újra, és ugyanaz a gond.

csige791
Telepítsd újra a windowst, meg az FSX-et. Ha utána sem lesz jobb akkor hardware probléma. Ha megjavul akkor software probléma volt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

CptSAB
kezdtem azt hinni, így meló elõtt korán reggel rosszúl látok.. <#wow1><#nevetes1>
Négymagos 3.2 Intel,már 6GB ram, ATI 5850 1GB. Érdekes, a régi gépem fele ilyen gyors volt és ott nem volt laggolás.Drivert próbáltam 10.1 beta, ill. 9.12 plusz hotfix-et is.Nem azért rángat mert kevés
a gép mert full hd-ban és 1024-ben is ugyanúgy rángat..Fps limitert felraktam, még több fps lett, de ugyanúgy laggol.Hálás lennék ha segitene valaki.Köszönöm!

Hypo
config? mi megy fsx mellett még?

Nekem meg minden felbontásban, bármilyen grafikai beállitásban ugyanúgy laggol, rángat a játék.
Pedig az fps 27 és 115 között mozog.Fps limiterrel is csinálja.<#wow1><#falbav>

A segitségetekre lenne szükségem !! szerintem valami grafikai hibám lehet ,de nem tudom mi a megoldás , mert a felhök fekete kockát alkotnak és felszállásnál fekete fust van... .elöre is köszönöm
Hypo
<#eljen><#eplus2><#vigyor2>

[HUN]FaTaL
Szerintem is. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
<#eljen><#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Na jó srácok, ennyi elég volt, szerintem hagyjuk abba ezt a szellemi mélyrepülést...! 😄

Ui.: Mindenesetre ezeket a hsz-okat be kellene tenni a FAQ-ba azzal az elõszóval kiegészítve hogy "amennyiben magadra ismersz, nem való neked ez a program, menj inkább wowozni-szimszezni-halflájfozni!" 😄

Ui2.: Ajjj, juteszembe...felesleges betenni, mert az ilyesféle emberkék úgysem olvasnak FAQ-t...vagy ha olvassák is, fel nem foghatják... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

http://www.legalja.hu
Hát nemsokat vaok itt, de most itvokés segitek persze. Non jógame külömben, csak még látom nemvagybene okés, demajd, ne csügedj.

Szal, hardverbe minimum a 8 gigabályt ram az kell, merkülönben lasú lesz az egész gami.
Na és kel procci is nagy, ha i7 az .jó. Én ajállom az i7 meg 8 giga ram, de ha eztán is szaggat akkor nemtom. (confused smiley) Vanak csúszkák a setingsbe azokat mind maxra! Hogy tugyon textúrázni a gami. ja nem árt vvidkari se nagy, ajálom a gtx 295 bõl 2 db lehetõleg slibe.
Ezen már aztán tépnie kell, meg leszel elégedve.
Ha valamibe még tok segíteni, szóljál nyugotan, most vok megint és szívesen mondom,hogy mi a raj.
És a fö elenség meik páján jön?

www.smart-bus.hu

8 gigával már maxra tudsz mindent húzni, mert MAXON a legjobb😊
g0a
esakkor multizhatnank egyutt!!! apropo hogy tudok benne lõõõõõni?

[HUN]FaTaL
Nemt udom a harvert de mostmár jol tudok repülöt vezetni valaki tud adni egy magyar szerver cimet vagymit ahol ti is szoktatok repülni lécci?

g0a
igen ez igy hiteles is helyesirasi hibakkal tele 😄

g0a
igen megtalaltam koszi!

Na jó, többet nem javítom magam. Szóval HARDVERKER! 😄 Visszafeküdtem! 😄

www.smart-bus.hu

Clidey
Óköszi köszi sokat segítettél a leszállásokat még gyakorolnom kell mert billentyûrõl elég nehéz eltalálnom a pályát ja még egy kérdés mien hardvert ajállotok hozzá ezt majdnem elfelejtettem megkérdezni? Ha beteszeg 8 giga ramot attól jobb lesz?

Prohardver... anyám... HARVERKER! 😄 Kicsit még álmos vagyok! 😄

A használt dolgokhoz nekem soha nem volt bizalmam... valahogy nem szeressem... :S

www.smart-bus.hu

g0a
nah igen most en is pedal kerdesnel ragadtam le 😊 mert azis 30-32k de hasznaltan nagyritkan lehet szerezni 15 korul csak senki nem akarja nekem eladni 😄

Ja igen... prohardvertõl... ez kimaradt!

www.smart-bus.hu

Biztos jó, én nem vitatom, de azért nem hibátlan! Olvastam ezt-azt! 😉 Ha pedál nem kellett volna, akkor én is maradok az X52-nél... így, hogy pedál is kellett, meg FFB is, már jó alternatíva a G940... 😉

www.smart-bus.hu

g0a
en x52 - ot hasznalok mar regota... kinyirhatatlan jo cucc 😊)

Ha jók az információim, akkor pl az F-16 valamelyik verziója használ ilyet...

NA! Nem lesz szívás! 😄

X-52-t akartam, de a 25 ezret sokkalom érte... meg valahogy zavar a külseje is... nagyon gyerekjáték kinézete van azokkal a kék ledekkel! 😄 A pro már igen, de azért meg horror a 35ezer! Pedálom sincs... az is lenne még vagy 30 ezer... szóval a G940 pont kapóra jött 67ezerért... FFB-s ( IL-2, DCS, ROF esetén jól jön ), pedál is van, ki is néz valahogy...

Kicsit félek, mert a logitech joy-ok ugye nem valami minõségi cuccok... viszont a logitech csúcstermékei nagyon jók... van egy G25-m, az kiváló... igaz az ugye kormány, de bízom benne, hogy az elsõ hotas-ra odafigyelt a logitech... majd kiderül... 😄

www.smart-bus.hu

g0a
kiraly akkor 1 beszamolot irhatnal foleg a szivasokrol 😄 ha lesz olyan
honnan rendelted?

g0a
meg szerintem ez kimondottan vadaszgepekhez keszult...

Nekem elvileg holnap, legkésõbb hétfõn érkezik... én is kíváncsi vagyok...

Az X65F meg... hát nem tudom... mindig az a hasonlat jut eszembe, hogy milyen lenne egy ilyen kormány autóban... 😄 Még a gondolattól is lever a víz! 😄

www.smart-bus.hu

g0a
igen nezegettem azt is de az mar tenyleg brutalisan draga 😊) es meg rudder sincs hozza...
meg ez az "erokifejtos" joy erdekes..

Hypo
a saitek uj udvoskejet se dobd ki mint lehetoseg

Ki nem hagynám. 😄
[HUN]FaTaL
Itt is beszólsz?😊)))

g0a
igen azokat megtalaltam es tenyleg elegge vegyes 😊 igazabol szoftverrel vannak nagyobb gondok ahogy en olvasgattam 😊 lehet beruhazok majd egyre es akkor beszamolok rola. de ha talalok addig egy elado ruddert akkor lehet marad a saitek x52.

Miért csodálkozol, ezek a mai korszerû, rádiónavigációra alapuló repüléshez elengedhetetlen adatok. 😊

Gondolom azt te is tudod, hogy ILS approachhoz rendszerint kell a Skype jelszavad, csak nem akarsz másoknak segíteni. 😞
Hypo
jaj ne is emlisd folyton a skype es msn adatokat kerik😊)))

Hypo
youtube on van rola video, eleg vegyes, van akinek bejon a force feedback szeru resze van akinek abszolut nem, viszont a gombok programozasa eleg jonak tunik.

Nahh, a Fatal.. 😄 Elõször áramot kell megtanulni vezetni, gyakorold ezt, utána jöhet a repülõgép. 😄
Van hozzá magyarosítás és magyarítás is, vigyázz, a kettõ nem egyforma!
Sajnos mindkettõ egy ukrán oldalon van fent kizárólag néhány trojannal kiegészítve, ami már warez kategória, így ide sajnos nem linkelhetem.
Ezért most csak annyit segítek, hogy a throttle (nem trottyli! ) gázt jelent. Nem bajt, szóval érted, hanem mint az autónál, amit nyomnod kell. A legfontosabb kombó a billel játszásnál a CTRL+e , ezt nem árt, ha felírod. Hidegindításnál fontos cucc ez és a spray nem helyettesíti.. A magyarítás másik fontos elemei a szóbeli utasítások, ilyenek pl. a púláp, ha ezt hallod, húzd fel a gépet (joystick hátra, azaz feléd) , ha azt hallod,hogy szinkrét,szinkrét, vagy tulótörén akkor már gyakorlatilag mindegy, így ezekre nem is térek most bõvebben ki.
Hát, repkedni tudsz ha piszkálod a joyt, ez megy magyarul is, a leszálláshoz pedig a kerekeket a G bill megnyomásával engedheted ki, mert ez az eszköz angolul gír, így a magyarításban ugyan futómû, de ezzel ne foglalkozzál.
Ha már a földön vagy, a brake , azaz fékkel fékezhetsz, de ez nem fontos, mert ha visszahúzod a throttlet, akkor úgyis megállsz.

Dióhéjban ennyi, van még pár egyéb, de azok nem lényegesek. Jó repülést. 😊