Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas driverel probaltad esetleg? Window modban nezve is akad? TaskManager mit mutat?
Amugy hogy mas jatek jol megy meg nem jelenti hogy minden rendben. Kicsit kene azert tobb info errol a rangasrol, szoval az fps nem ugral de mikor korbe nezel vagy fordulsz meg meg akad??
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
a gép mert full hd-ban és 1024-ben is ugyanúgy rángat..Fps limitert felraktam, még több fps lett, de ugyanúgy laggol.Hálás lennék ha segitene valaki.Köszönöm!
Pedig az fps 27 és 115 között mozog.Fps limiterrel is csinálja.<#wow1>#wow1><#falbav>#falbav>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ui.: Mindenesetre ezeket a hsz-okat be kellene tenni a FAQ-ba azzal az elõszóval kiegészítve hogy "amennyiben magadra ismersz, nem való neked ez a program, menj inkább wowozni-szimszezni-halflájfozni!" 😄
Ui2.: Ajjj, juteszembe...felesleges betenni, mert az ilyesféle emberkék úgysem olvasnak FAQ-t...vagy ha olvassák is, fel nem foghatják... 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szal, hardverbe minimum a 8 gigabályt ram az kell, merkülönben lasú lesz az egész gami.
Na és kel procci is nagy, ha i7 az .jó. Én ajállom az i7 meg 8 giga ram, de ha eztán is szaggat akkor nemtom. (confused smiley) Vanak csúszkák a setingsbe azokat mind maxra! Hogy tugyon textúrázni a gami. ja nem árt vvidkari se nagy, ajálom a gtx 295 bõl 2 db lehetõleg slibe.
Ezen már aztán tépnie kell, meg leszel elégedve.
Ha valamibe még tok segíteni, szóljál nyugotan, most vok megint és szívesen mondom,hogy mi a raj.
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
A használt dolgokhoz nekem soha nem volt bizalmam... valahogy nem szeressem... :S
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
NA! Nem lesz szívás! 😄
X-52-t akartam, de a 25 ezret sokkalom érte... meg valahogy zavar a külseje is... nagyon gyerekjáték kinézete van azokkal a kék ledekkel! 😄 A pro már igen, de azért meg horror a 35ezer! Pedálom sincs... az is lenne még vagy 30 ezer... szóval a G940 pont kapóra jött 67ezerért... FFB-s ( IL-2, DCS, ROF esetén jól jön ), pedál is van, ki is néz valahogy...
Kicsit félek, mert a logitech joy-ok ugye nem valami minõségi cuccok... viszont a logitech csúcstermékei nagyon jók... van egy G25-m, az kiváló... igaz az ugye kormány, de bízom benne, hogy az elsõ hotas-ra odafigyelt a logitech... majd kiderül... 😄
www.smart-bus.hu
Az X65F meg... hát nem tudom... mindig az a hasonlat jut eszembe, hogy milyen lenne egy ilyen kormány autóban... 😄 Még a gondolattól is lever a víz! 😄
www.smart-bus.hu
meg ez az "erokifejtos" joy erdekes..
Gondolom azt te is tudod, hogy ILS approachhoz rendszerint kell a Skype jelszavad, csak nem akarsz másoknak segíteni. 😞
Sajnos mindkettõ egy ukrán oldalon van fent kizárólag néhány trojannal kiegészítve, ami már warez kategória, így ide sajnos nem linkelhetem.
Ezért most csak annyit segítek, hogy a throttle (nem trottyli! ) gázt jelent. Nem bajt, szóval érted, hanem mint az autónál, amit nyomnod kell. A legfontosabb kombó a billel játszásnál a CTRL+e , ezt nem árt, ha felírod. Hidegindításnál fontos cucc ez és a spray nem helyettesíti.. A magyarítás másik fontos elemei a szóbeli utasítások, ilyenek pl. a púláp, ha ezt hallod, húzd fel a gépet (joystick hátra, azaz feléd) , ha azt hallod,hogy szinkrét,szinkrét, vagy tulótörén akkor már gyakorlatilag mindegy, így ezekre nem is térek most bõvebben ki.
Hát, repkedni tudsz ha piszkálod a joyt, ez megy magyarul is, a leszálláshoz pedig a kerekeket a G bill megnyomásával engedheted ki, mert ez az eszköz angolul gír, így a magyarításban ugyan futómû, de ezzel ne foglalkozzál.
Ha már a földön vagy, a brake , azaz fékkel fékezhetsz, de ez nem fontos, mert ha visszahúzod a throttlet, akkor úgyis megállsz.
Dióhéjban ennyi, van még pár egyéb, de azok nem lényegesek. Jó repülést. 😊