Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A konfigom ugyan az maradt csak a videokártyát cseréltem ki.Nem az a bajom,hogy kevesebb lett az fps néhány értékkel,hanem hogy játszhatattlan lett a játék.
Rendben,hogy nem hajtja ki,de itt biztos nem az a baj mert gyengébb videokártyával,nem full beállíítással, jó volt. Most minimumon is csak diavetítés.
A procid nem a legjobb ez tény fsx meg arra nagyon haklis a ramod is 800mhz s, vinyodon sok a prticio mennyire van tele? mennyi minden fut fsx kozben?
Mivel nv kariról atira váltásnál (vagy fordítva) mindenképpen ajánlott különben esetleg az általad is említett lassulások tapasztalhatók.
Ezenkívül a 6000+ nem hajtja ki az 5850est, ráadásul az FSX sokkal prociigényesebb játék, mint a többi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Catalist A.I kikapcsolva ill.be.
Triplebuffer ki/be.
Anti-aliasing mode:Multisample/Supersample
A játékban is próbáltam mindent,levenni/feljebb tenni.
FSX settings be miket allitottal be?
VGA driverbe AA AF?
"ATi kártyával meg nem tudom mit szívsz?"
Belassult az IL_2-õ,meg az FSX is.Ugyan ezzel a konfiggal csak NV kártyával nem volt gondom.
A VGA ebben a játékban baromi keveset számít. ATi kártyával meg nem tudom mit szívsz.
Milyen procid van?
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha mindent minimumra állítok akkor is csak 10 fps.
Amióta ATI kártyám van csak szívok vele,elötte egy Nv 9800GTX+-om volt azzal nem volt semmi gond soha.

altalaban itt kell lennie \Users\(your user name)\AppData\Roaming\Microsoft\FSX
Az egyszeru megoldas meg az address bar ba beirod ezt : %appdata%\Microsoft\FSX majd enter es ott lesz
Win 7 64bit-em van.
Forduló közben az FS-nek töménytelen mennyiségû adatot kell számolni az éppen látótérbe kerülõ tájról, ami a processzort és a videókártyát végletekig leterheli. Ez részben egy bugnak, részben pedig a sok adatnak köszönhetõ. A jelenség jelentõsen javítható egy FPS_limiter nevû alkalmazással, ami kiküszöböli az FS-ben lévõ FPS limit bugot. Az FSX-ben az FPS korlátozást unlimited-re kell állítani, majd az FPS_limiter progival beállítani 24-30 közötti FPS és azzal indítani a Flight Simulator-t. Ez a progi azokna oldja meg a problémáját, akiknél amúgy is megvan a 24-30 FPS, de forduló vagy új táj betöltése közben akadozik a játék.
tehat: ha beraktad egy konyvtarba a cuccot ott van egy FPS_Limiter_GUI.jar nevu file azt inditva tudod letrehozni a bat filet amit szinten oda rak. fsx.exe.limited.bat neven
és az sp2-t feltenni?Elõre is köszönöm.
Ha meg a fõkönyvtárban lévõ FSX.exe-vel indítom akkor semmi változás.
Nekem is az a gondom,hogy akármilyen beállításra rakom 6-8 fps-t produkál kabin-nézetben,külsõ nézetben max 20-at.
ATI 5850-em van,tuti,hogy ez hány be,az IL-2-t is belassította mint az állat.
Carlosfly:Végül is melyik Drivert raktad fel?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
LHSM
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
VFR-re jó az fsx😊 a2a gépek, alba, catalina, cheyenne x (2dpanel), realair spit -> ezek szépen mennek alap scenery-n low-medium scenery-autogen combóval
Lenne egy olyan problémám h az fsx az egyik gépemnek csak egy részét jeleníti meg, de az összes fájlja be van másolva a megfelelõ helyére! Ezt hogy tudom megoldani h megjelenítse teljesen?
Ez a géped? El persze elfut ha még 3 ilyet összeragasztol....
Elfut a gépemen lehetõleg úgy hogy ne akadjon?
A #11679-es hsz-ben feltett kérdésem megoldódott.
Letöltöttem a 4.57-es FSUIPC-t. Elég volt a regisztrálatlan verzió.
Így már mûködik a Wx radarom az Embraer E-Jet-ben. 😊))
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .