Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
akkor ha ugyan ezzel a konfigal jo volt es csak vgat csereltel akkor az a gond

Zpogi
Nem csak a min ill. max között váltogattam próbáltam egyenként is köztes beállításokkal.
A konfigom ugyan az maradt csak a videokártyát cseréltem ki.Nem az a bajom,hogy kevesebb lett az fps néhány értékkel,hanem hogy játszhatattlan lett a játék.

én megpróbálnám az fs9-et
Zpogi
Igen,újra raktam,már vagy 5 -ször,persze más okokból is.
Rendben,hogy nem hajtja ki,de itt biztos nem az a baj mert gyengébb videokártyával,nem full beállíítással, jó volt. Most minimumon is csak diavetítés.

Hypo
Mivel új vagy elmondom megint, FSX BEN A CSUSZKAK LE VAGY MAXRA ALLITASA nem hogy nem JAVIT DE RONT, Ne ugy kepzeld el mintha Call of duty lenne vagy akarmilyen fps itt attol mert leviszed meg ugyan ugy szar lesz, az EGYENSULY a lenyeg.

A procid nem a legjobb ez tény fsx meg arra nagyon haklis a ramod is 800mhz s, vinyodon sok a prticio mennyire van tele? mennyi minden fut fsx kozben?

[HUN]FaTaL
VGA csere után windowst újraraktad?

Mivel nv kariról atira váltásnál (vagy fordítva) mindenképpen ajánlott különben esetleg az általad is említett lassulások tapasztalhatók.

Ezenkívül a 6000+ nem hajtja ki az 5850est, ráadásul az FSX sokkal prociigényesebb játék, mint a többi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Zpogi
A VGA driverben próbáltam alkalmazás vezérelve és kényszerítve is(AA,AF)
Catalist A.I kikapcsolva ill.be.
Triplebuffer ki/be.
Anti-aliasing mode:Multisample/Supersample
A játékban is próbáltam mindent,levenni/feljebb tenni.

Hypo
Ok, bar a ROF nem jelent semmit kb olyan mintha azt mondanad hogy a tetris nem szaggat ez meg igen.

FSX settings be miket allitottal be?
VGA driverbe AA AF?

Zpogi
Nem melegszik semmi,elvileg.A procim...hát nem tudom a Rise of Flight Fullon megy 1680x1050-en.

Hypo
Esetleg valami melegszik? A vga nak siman kene birnia, a proci meg hat lehet azzal lesz

Zpogi
A konfigom:AMD X2 6000+ ,4GB 800MHz RAM és az 5850.
"ATi kártyával meg nem tudom mit szívsz?"
Belassult az IL_2-õ,meg az FSX is.Ugyan ezzel a konfiggal csak NV kártyával nem volt gondom.

[HUN]FaTaL
"Ha mindent minimumra állítok akkor is csak 10 fps."

A VGA ebben a játékban baromi keveset számít. ATi kártyával meg nem tudom mit szívsz.

Milyen procid van?

Zpogi
Átírtam a CFG fájlt is semmi változás,én ezt egyszerûen nem értem.
Ha mindent minimumra állítok akkor is csak 10 fps.
Amióta ATI kártyám van csak szívok vele,elötte egy Nv 9800GTX+-om volt azzal nem volt semmi gond soha.

Valaki azt irta , hogy ez a játék egy szörnyeteg.Mûvészet hozzá normálisan beállitani, összhangba hozni a konfigot.Igaza volt.

Egész éjjel nyaltam a külföldi fsx. tuning forumokat.És probálkoztam.Persze a segitséged mindig kell,/ és köszönet érte/ mert Te képben vagy, én meg még csak kisérletezem.

Hypo
Elöször is be kéne kapcsolni a show hidden system files-t
altalaban itt kell lennie \Users\(your user name)\AppData\Roaming\Microsoft\FSX

Az egyszeru megoldas meg az address bar ba beirod ezt : %appdata%\Microsoft\FSX majd enter es ott lesz

Rendszergazdaként a total commander állitsd be, hogy lásd a rejtett fájlokat.

Hypo
Nem csak nem ertettem , mert lejjebb még kerested a megoldast most ugy tunt tudsz mindent azert nem vagtam hogy akkor most kell e segitseg.

Rendszergazdaként futtasd a total commandert.Ugy látni fogod.Utána nézz guglit, keress rá fsx cfg tuning-ra.Mielõtt piszkálod a cfg-t másold át valahová, ha gond lenne meglegyen.

Kérdezem.Tényleg ennyit számit?

Zpogi
Feltettem én is az új béta drivert,de nem változott semmi,a cfg fájlt pedig nem találom hiába írtam be a keresõbe az sem,néztem az Aplicationdata-ban is.
Win 7 64bit-em van.

Hypo
most kérdezed vagy állitod?😊))

Forduló közben akadozik a játék, kevés az FPS

Forduló közben az FS-nek töménytelen mennyiségû adatot kell számolni az éppen látótérbe kerülõ tájról, ami a processzort és a videókártyát végletekig leterheli. Ez részben egy bugnak, részben pedig a sok adatnak köszönhetõ. A jelenség jelentõsen javítható egy FPS_limiter nevû alkalmazással, ami kiküszöböli az FS-ben lévõ FPS limit bugot. Az FSX-ben az FPS korlátozást unlimited-re kell állítani, majd az FPS_limiter progival beállítani 24-30 közötti FPS és azzal indítani a Flight Simulator-t. Ez a progi azokna oldja meg a problémáját, akiknél amúgy is megvan a 24-30 FPS, de forduló vagy új táj betöltése közben akadozik a játék.

Zpogi
Köszönöm a sgítséget mindkettõtöknek.

Szia! Nekem is 5850-em van.Laggolt mint atom, de feltettem a guru3d-rõl 10.1 rc2 drivert és jó lett.A cfg fájlt ird át, sokkal jobb lesz.Élsimitás 2x filter 0. Vert.Sync.off.Feltettem full hd-ba, minden fullon, kivéve a vizet, Fél napig szenvedtem a cfg-vel mire jó lett.

Hypo
bat filet hoz letre es ott ahol maga aay fps limiter van.

tehat: ha beraktad egy konyvtarba a cuccot ott van egy FPS_Limiter_GUI.jar nevu file azt inditva tudod letrehozni a bat filet amit szinten oda rak. fsx.exe.limited.bat neven

Zpogi
Bocsánat elnéztem a hozzászólást.
Nem Carlosfly,hanem Crossy104.

Sziasztok érdeklõdni szeretnék, hogy az acceleration tényleg lassitja a játékot?Érdemesebb csak az sp1-et
és az sp2-t feltenni?Elõre is köszönöm.

Zpogi
Sziasztok,kipróbátam én is ezt az FPS limiter nevû progit,de nem igazán találom a DAT-fájlt amit létrehoz.
Ha meg a fõkönyvtárban lévõ FSX.exe-vel indítom akkor semmi változás.
Nekem is az a gondom,hogy akármilyen beállításra rakom 6-8 fps-t produkál kabin-nézetben,külsõ nézetben max 20-at.
ATI 5850-em van,tuti,hogy ez hány be,az IL-2-t is belassította mint az állat.
Carlosfly:Végül is melyik Drivert raktad fel?

balint1111
Megnézem hogy megy a demo aztán ha jól megy akkor megszerzem. Remélem nem fog akadni...

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Köszönjük, és mikor ?

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

m814
Az LHsimulations remek kis csapatától Pateszi barátunkal az élen, hamarosan már X-en is.

LHSM

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Jajj eggyel lentebbi üzihez kapcs sorry...
Tesco polcról vagy az 576K polcáról...stb
Falconer
Google a barátod kategória. FS9et ajánlom inkább, hasonló configgal ferihegyenen komolyabb géppel belsõ nézetben forgalommal az is csak 18fps.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

exTrem
Nicsn warez topic, szevasz !

balint1111
Van Warez topik is?(hol lehet letölteni?)

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

polluxware
menni fog nyugi...

VFR-re jó az fsx😊 a2a gépek, alba, catalina, cheyenne x (2dpanel), realair spit -> ezek szépen mennek alap scenery-n low-medium scenery-autogen combóval

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám h az fsx az egyik gépemnek csak egy részét jeleníti meg, de az összes fájlja be van másolva a megfelelõ helyére! Ezt hogy tudom megoldani h megjelenítse teljesen?

[HUN]FaTaL
Az alapjáték talán el. Kiegekkel IFR repüléshez esélytelen.

Igen ekkora. Nem véletlen hogy minden második kérdés/ hozzászólás a conf...
balint1111
Ekkora gépigénye van??????? ( nem akarok összeragasztani 3mat XD)

Komolyan mondom nem értem.Feltettem a legelsõ win7 catalyst-ot, felhúztam mindent maxra, a driveren 8x,ill.16x. a játékban is mindent maxra, és most nem laggol.

Gigabyte G31M-ES2C | Dual Core E2200 3GHZ | 2GB DDR2 800MHZ | ATI HD4670 1GB DDR3 OC | Windows 7

Ez a géped? El persze elfut ha még 3 ilyet összeragasztol....
balint1111
Mekkora a gépigénye a játéknak?
Elfut a gépemen lehetõleg úgy hogy ne akadjon?

Sziasztok!

A #11679-es hsz-ben feltett kérdésem megoldódott.
Letöltöttem a 4.57-es FSUIPC-t. Elég volt a regisztrálatlan verzió.
Így már mûködik a Wx radarom az Embraer E-Jet-ben. 😊))

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

csige791
dx10 miatt volt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Nekem nem jelennek meg a letöltött repcsiken a texturák. Ez miért van ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
99%, hogy valami más fut a háttérben. Task Manager-ben nézd meg mi az ami sok memoriát és proceszor idõt foglal le. Jobb klikk rajta és leállítás, vagy bezárás vagy ilyesmi.

Köszönöm a válaszokat. Jónak tûnik a Saitek Cyborg Evo.