Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyebkent tessek
Lenyegeben egy uj eljarasrol van szo TExtureFlownak hivjak es valoszinu forradalmasitja kicsit FSX et mar ami a teljesitmenyt illeti kivancsian vároim
Jo latni hogy I7 vizzel hutve x gigan meg 8 giga ram a csucsra jaratva plusz gtx a maxon szepen teljesit😊
egy fel millabol mar dögös is😊)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A két patchben aprosagot javitottak csak:😊
Only 2 blades visible of the propeller from inside the VC when flying a 3 blades prop aircraft.
- Adds 2 more points to the flaps. Now it has 10°, 20°, 30° and 40°.
- The carb heat was eliminated.
- Corrects the movement of the aircraft with the rudder trim wheel.
- Corrects the fuel capacity to 65 gallons, which is the value of the manual.
- Adds a heading bug which is connected to the autopilot.
A masodikban meg aCG-t javitottak teletanknal
Visszatérve a Carenadora: ennél a 185F-nél nekem csak az a "polírozott" változat nem tetszik. Azt pötit elbaszták a fiúk. Szerintem a durállemez szálrahúzott felületét akarták utánozni, és lett belõle ez a rücskös szar... Az alap bringát kb két iskolakör erejéig próbáltam, és FD-ileg hozza a tipikus Carenado-minõséget: szar az úgy ahogy van. 😄 Hogy a peccsek után mi változott/javult azt nem tudom mert a kettõbõl az elsõ van csak meg, de azt se tettem még fel...
Nna, nekem ez a véleményem!!! 😄DDD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Hát tévedtek😊
Az alap ( mert ugye most ez a szokásuk, darabokba adják ki) tele buggal, mintha nem is lenne betateszt hanem a vásárlók lennének a teszterek, aztán egy hét alatt már két javitás is kijött.
Belül mintha akarmelyik carenadoban ülnék, kivül meg hát szép de nekem valahogy nem stimmel a textura, jó lehet realair után hányok csak tõle.
A repülési tulajdonsága meg, hát mint minden carenado a fene se tudja

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Remélem tetszik
gondlom áramlástanilag biztos jó... (ez volt ott a lényeg)
cseszkó gépek is azért olyanok amilyenek ,mert adott dologra vannak tervezve és nem arra hogy szépek legyenek (ez utobbi nagyon megy nekik😊
tudom hogy nem õshonos cucc arrafelé, de bush flying-ra bõven jó
Fene tudja miért, de a Beech-ek fehér mûszerfalai valahogy sose jönnek be. Szürke, zöld, kék, barna, fekete az okés.. de ez a fehér. 😄
aes Catalina is sokkal jobban megy nála😊
totál a YF-23 😊