Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az Acceleration fent van akkor az Sp2 az tök fölösleges igaz?
exTrem
Nézzétek meg a többi képet is a melbourne projectrõl, hihetetlen milyen jó lesz. Van egy kép 737ng cockpitból finalen ... a VC-t leszámítva mintha real lenne 😊.

Ez egyszerüen gyönyörü!!!!!!!
Hypo
Nem lesz csunya ez az uj 7cm es cucc és ha lehet hinni amit mondanak elég jól kezeli fsx és a textureflownak köszönhetõen gyönyörûen fut

Hypo
Pedal. vagy ha olyan a joystick akkor arra van beconfigolva a rudder.
Egyebkent tessek

Sajna nem akarja elfogadni a regisztráciomat pedig jo lenne ! még probálkozom......<#email>
mi az oldalkormány a játékba az eredeti beállítások alapján??
Kösy hasznos naon !!
Hypo
Nagyon figyelemre melto olvasmany aki forum tag az lathatja de megeri

Lenyegeben egy uj eljarasrol van szo TExtureFlownak hivjak es valoszinu forradalmasitja kicsit FSX et mar ami a teljesitmenyt illeti kivancsian vároim

Hypo
www.fullterrain.com

Hol lehet megtekinteni ?
Hypo
ORYX fiuk kemenyen dolgoznak a USA CAnada verzion, kepek alapjan nem semmi lesz, plussz meg ket repter...erdemes megnezni a videokat.
Jo latni hogy I7 vizzel hutve x gigan meg 8 giga ram a csucsra jaratva plusz gtx a maxon szepen teljesit😊
egy fel millabol mar dögös is😊)

Hello! Megtudnátok mondani hogy eredetileg melyik gomb az oldalkormány? Köszi!
Clidey
Érdekes hogy karbicsek fûtés miért nincs ebben a változatban... <#fejvakaras>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Majsztró pont azzal repültem, mint egy szaros bádogdoboz ugy nez ki😊)
A két patchben aprosagot javitottak csak:😊
Only 2 blades visible of the propeller from inside the VC when flying a 3 blades prop aircraft.
- Adds 2 more points to the flaps. Now it has 10°, 20°, 30° and 40°.
- The carb heat was eliminated.
- Corrects the movement of the aircraft with the rudder trim wheel.
- Corrects the fuel capacity to 65 gallons, which is the value of the manual.
- Adds a heading bug which is connected to the autopilot.

A masodikban meg aCG-t javitottak teletanknal

Clidey
Én mindigis elfogult voltam a Carenado textúrázását illetõen - nekem nagyon bejönnek. Szerintem igényesen és szépen textúráznak. Én épp a RealAir-os "plasztik" textúrákkal nem vagyok kibékülve...olyan mûvi hatása van az egésznek. Formailag szép ez a Duke, régen volt szerencsém körbevizslatni Mackópusztán, amikor a Vlaszáknak még megvolt, háááát...gyönyörû! Azóta álmodoztam róla hogy jó lenne egyszer FS-be is egy. 😊)))
Visszatérve a Carenadora: ennél a 185F-nél nekem csak az a "polírozott" változat nem tetszik. Azt pötit elbaszták a fiúk. Szerintem a durállemez szálrahúzott felületét akarták utánozni, és lett belõle ez a rücskös szar... Az alap bringát kb két iskolakör erejéig próbáltam, és FD-ileg hozza a tipikus Carenado-minõséget: szar az úgy ahogy van. 😄 Hogy a peccsek után mi változott/javult azt nem tudom mert a kettõbõl az elsõ van csak meg, de azt se tettem még fel...

Nna, nekem ez a véleményem!!! 😄DDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Köszike😊)

Clidey: Danke Maestro😊

Clidey
Nyomtam rá egy sokcsillagos votét <#buck>

pateszi
Nagyon klassz video, igazán tetszett. A gép az egyik kedvencem, szép a táj, amit választottál, és nagyon hangulatos a zene is. Mindent remekül eltaláltál, látszik, hogy értesz hozzá. Köszönet.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

polluxware
nem is kapkodok érte különösebben... <#hehe>

Szép, köszi
Hypo
Na carenado megint kitett magáért. Nálunk a VA ban sokan várták már a 185F et, hiszen elég elterjedt gép arra felé, FS9 alatt volt ay abacus féle hányinger. Most mindeki dörzsölte a kezét hogy most aztán jó lesz.

Hát tévedtek😊
Az alap ( mert ugye most ez a szokásuk, darabokba adják ki) tele buggal, mintha nem is lenne betateszt hanem a vásárlók lennének a teszterek, aztán egy hét alatt már két javitás is kijött.

Belül mintha akarmelyik carenadoban ülnék, kivül meg hát szép de nekem valahogy nem stimmel a textura, jó lehet realair után hányok csak tõle.

A repülési tulajdonsága meg, hát mint minden carenado a fene se tudja

Hypo
persze en mentem vele az elso verziotol kezdve most jarunk ha jol emlekszem 2.6 nal

Az baj 😞
Köszönöm! Sztem tök jól néz ki. próbálta már vki?
Hypo
Jo kis gep...lenne de kicsit tul van modellezve, kb mint egy f16 ugy repul😊

g0a
g0a
kodiak quest

Ez milyen göbzi skacok?

Falconer
Nice vid captain 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
<#eplus2>

polluxware
kriminális... <#smile>

Hypo
Egy kis Teszt repülés Duke 60-al. Leszállásnál esõ, szél és minden fincsi dolog, úgy hogy azért én kérek elõre elnézést😊
Remélem tetszik

Hypo
ja persze szupi kis gép az nem vitás csak ahogy mondod ritka arra felé😊

polluxware
formája<#zavart1>

polluxware
nekem maga a gép formálya fura... bonanza meg baron után túúúúúúúúl fucsurisztikus😊 úgy néz ki az orra a gépnek mint valmi kedve szegett varjúnak😊

gondlom áramlástanilag biztos jó... (ez volt ott a lényeg)

cseszkó gépek is azért olyanok amilyenek ,mert adott dologra vannak tervezve és nem arra hogy szépek legyenek (ez utobbi nagyon megy nekik😊

polluxware
nehogy azt hidd.... do-27el simán le lehet szállni egy *icsányi helyre is😊 38knots alatt van stall full flaps esetén😊

tudom hogy nem õshonos cucc arrafelé, de bush flying-ra bõven jó

Hypo
Izlesek es pofonok,.egyebkent egy nagyobb dolog reszei abbol lettek kiemelve ...de mindegy😊

CptSAB
Ez a keret inkább egy hadihajóhoz illene, nem Beechcraft Duke, hanem inkább Duke of York.. <#vigyor3>

Fene tudja miért, de a Beech-ek fehér mûszerfalai valahogy sose jönnek be. Szürke, zöld, kék, barna, fekete az okés.. de ez a fehér. 😄
Hypo
😊)) oda azert a beaver vagy egy scout, esetleg egy supercub dukal😊)

polluxware
egyébként sszép képek<#eljen>

polluxware
túlélem😊 fs9/tongass alatt a do-27 kiszolgál😊

Hypo
configjaba ha lejebb veszed van ott mipmapping meg kozep vc stb, nalam megy normalisan

polluxware
hát én akármit állítottam rajta a kabinban akkor sem megy 20fsp fölé... így meg használhatatlan:/

aes Catalina is sokkal jobban megy nála😊

Hypo

polluxware
1,2 dolgot leszámítva😊

polluxware
na akkor most lehet megnézni egy YF-23 fotót, aztán filózni hogy az elcsalt tenderen a letitkosított gép koncepciói melyik országba távoztak😊

totál a YF-23 😊

balint1111

Így repül egy béna pilóta 😄

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Rubio

Egy kis off, hátha érdekel valakit:

T-50 (PAK FA)

Off vége.

Hypo
van magyarositas a szopashoz?😊)))))))))