Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
maximum hajómakett az a kis szutyok ott baloldalt.. 😄
Márciusban jelenik meg a VRS F/A-18E Superbug, az FS2004 es alapján szerintem még jobban is megcsinálták mint az L39-et,
Link

De vaksi vagyok ... vagy csak most ért oda 😄 Amúgy mostanság nem készül az L-39hez hasonló gép ? (minõségben és típusban is hasonló)

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

[HUN]FaTaL
Ott a vitorláshajó a vízben. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Hol itt a hajó ? max valahol a víz alatt elsüllyedve xD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hajó a láthatáron!

😄
😄

Akeritius
<#vigyor1> Ne dühíts kérlek! <#nyes>

Clidey
Nos az FS jellegébõl és felépítésébõl kiindulva egy alagutat nemigen lehet szépen megcsinálni - lévén a mesh-be nem tudsz lukat fúrni. 😊 Max valami olyat tudok elképzelni mint amit KLAS-nál is csináltak a fiúk: a közlekedõ autók szépen bemennek a föld alá. Fél megoldás, de jobb mint a semmi. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Azt én is. Az monnyuk tényleg alap lenne.
Shortstop
Jut eszembe, ehhez a sceneryhez igazán megcsinálhatták volna azt az alagutas részt a kifutó végén. Nem hiszem, hogy különösebb gondot, problémát okozott volna még. Persze így frankó csak én mindig hiányolom :/

magas ?

Akeritius
Egyetlen baj a PMDG-vel, hogy már a legutóbb kiadott BAe J41-hez a QuadCore és a 4GB RAM alapfeltétel, tapasztalatból, nem a leírások alapján. Vajon mennyi lesz az igénye a 737-nek?

Sziasztok!

eddig fs2004el játszottam. most raktam fel az fsxet., de nem akar normálisan mûködni. olyan, mintha 640x480ban futna tiszta pixeles, gagyik a textúrák, pedig be van állítva a grafika normálisan. win7et használok, de kompatibilitási módban is ugyanez a szitu? lehet, hogy van win7re valami patch, amit fel kéne raknom? vagy van valakinek valami ötlete? köszi elõre is.
PMDG 737NGX FOG!

Azt mondják, hogy ez lesz a legjobb 737-es ami eddig Flight Simulatorhoz készült... reméljük minél hamarabb kiderül.

Ez a LOWW elég jól néz ki, bár... lehetne még finomítani, de az biztos, hogy jobb mint az alap. 😊

Hypo
Papirzacsi
Ha megtalálod az AI forgalomban közlekedõ repülõgép-hordozókat, akkor semmi sem kell hozzá, csak az ügyesség, hogy leszállj. Minden mûködik rajtuk.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
ahhoz kell egy kis addon van free be, amivel megjelnnek az anyahajok es elvileg le is tudsz szallni

Hogy lehet leszállni anyahajón, hogy mûködjenek is rajta a dolgok (catapult meg fékezõ .. ilyesmi ) ?? (FSX Free Flightba) ????? <#eplus2>
Hypo
Tongass X melle Ultimate Alaska X

CptSAB
közelrõl nézheti a becsapódást.. 😄
pateszi
"Csak a Puffin ad nekem erõt és mindent lebíró akaratot"

Úgy látszik másnak is: puffin_a_szemelyi_repulogep<#wink>

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Itt a library is.
Arról nem is beszélve hogy ha a Tongass_Fjords_Lower_Priority-t is bepipálom akkor a víz helyén csak fák lesznek!! :S Help
Mit rontottam el hogy ? Biztosan nem a parton van a helyük a hajóknak / csónakoknak..

...a Voice Buddy nem akar közös gyereket a Vistaval...
Körülnézek VAC ügyben 😊

Igen, arra számítok, hogy idõigényes, de a kalibrációtól sosem sajnálom az idõt - mindig meghálálja magát 😊

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Sziasztok!! Azt szeretném megkérdezni hátha valaki tudja az mitõl lehet, hogy letöltöttem a játékhoz egy C-17 es modellt és van minden meg mûködik de láthatatlan 😊)) mûszerfal van meg minden de kívülrõl láthatatlan, nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni ( [email protected]) elörre is nagyon köszönöm! <#worship><#worship><#worship>
Jajj Ez lemaradtHangos cucc 😊
VAC Voice activation commands. A lockonhoz használtam. Tökékletesen mûxik ha kell van! 😉 😊
Hypo
FS2Crew nak van talan a legjobb ilyene, nekem a pmdg 737 hez megvan igaz az fs9 re, egy dolgot mindenkepp figyelembe kell venni, nem olyanok ezek hogy elinditod es mukodik, szoval kell egy kis idoraforditas amig a speechrecognition szepen megtanulja hogy beszelsz. de utana eleg kellemes.

Köszönöm, kipróbálom 😊

polluxware
voice buddy

annó ezt prószáltam....

😊

Azért kipróbálnám... tudsz ajánlani pár programot?

polluxware
igen van erre 100progi...

egy problemó van😊 ha véletlen nem veszi be elsõre a kapott parancsot, akkor az biza egyrészrõl idegesítõ, másrészrõl a környezeted jót vigyorog majd a 3x os ismételgetõs pápágáj szindrómás virtipilcsin<#vigyor3>

Félig OFF:

Azon gondolkodom (remélem, már létezõ eljárás ez), hogy az FSX irányításához szívesen vennék egy voice commander programot. Ha már egy szimpla telefon is képes felhívni valakit, akinek bemondom a nevét, akkor biztosan van olyan szoftver, ami hozzárendel egy bizonyos hangot egy billentyûkombinációhoz.

Azért lenne érdekes, hogy a bonyolultabb gépek vezetésénél (home cockpit híján) elegánsabb lenne bemondani egy-egy parancsot, mint nyomogatni a SHIFT+CTRL+F2-t...
Használ már valaki ilyesmit? Lenne értelme (egyáltalán van-e lehetõsége) annak, hogy hangprogramozzunk egy-egy gyakori, fontos billentyûkombót?

Például beordítanám a mikrofonba, hogy "drop" ahelyett, hogy nyomkodom a SHIFT+D-t...

Papirzacsi
Alapból van esõcsepp a VC-ben fs9-ben(lásd default gépek), csak bizonyos kiegészítõknél a készítõk nem tudták/akarták ezt megcsinálni. Ezzel szemben az fsx-ben a default gépeken nincs esõcsepp a VC-ben. Ellenben bizonyos kiegészítõknél pedig van(pl. a Lotussim L-39). :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Akeritius
Thx all!

alapbol nincsenek esõcseppek

g0a
modell valogatja alapbol fs2004 ben sincs csepp vcben ... de fsx alatt lotussimnel van nem ? mintha lenne 😊

[HUN]FaTaL
FSX alatt VCben nincsenek esõcseppek ha jól tudom.

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
csak víz színét, a korall mezõkét, valmint a vízek felszinén megjelenõ fényhatásokat modosítja

g0a
nem

Akeritius
Olyan kérdésem lenne srácok, hogy a REX2 a mesh textúrát nem módosítja?<#rolleyes>

i robot
A képeket nézegetve (tetszetõsek) bevillant hogy az esõcsepp efekt FS2004-ben szép, de nekem nincs FSX-ben. Ezt kihagyták volna?

Akkor jo 😊 Accelerationt raktam fel.
polluxware
más miatt érdemes a kettõt nézni😊 (habár nekem az acceleration betöltõdésre mintha gyorsabbnak tünt volna, magában a játékban meg picikét stutteresebbnek)

ha olyan addonokat akarsz használni (repülõgép) amelyek külön feltételként szabják meg az ACC-ot (IRIS F-16D) akkor érdemesebb azt... (jövõben is erre fejlesztenek)
ha viszont modern vadászgépekkel (HUD) nem kifejezetten repülsz, és nem érdekel az atomgagyi 3db plussz repülõ meg a pár plussz scenery, akkor bõõõven jó a sima fsx+SP2

én ezt tapasztaltam

És melyik a jobb? Az SP2 vagy az Acceleration ? Melyiket érdemes felrakni (sebesség miatt) 😊
polluxware
igaz, sõt! kifejezetten tilos felrakni elõtte, ugyanis nem egy a kettõ csak névleg