Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A prealfa videodból semmi nem derült ki abból hogy milyen szép a progi! Egy kabbintól nem fogok összeesni ijedtemben láttam már sok szép kabint csak kinéztem belöle és majdnem hánytam 😊
azt látod belõle, hogy ebben a prealpha videoban is már most szebb a Spitfire kabinja, mint a WOP-ban

a megjegyzéseidet meg tartsd meg magadnak

Nah ebbõl a videóból ugyan mit látok ? Felhõt árnyékot... Szted ebbõl kiderül hogy lesz e olyan szép?
Jajjj ..inkabb maradtal volna csöndben... 😊
Clidey
Én csak aszt bírom, amikor a különbözõ fórumokon a sok önjelölt szakértõ csóka egyértelmûan kijelenti hogy ez vagy az a szimulátor a jobb mert abban repül a legvalósághûbben egy messzer például...holott ugye életében nem repült messzerrel a srác...ahhoz kicsit idõsebbnek kellene lennie, és minimum harcolnia kellett volna a második világháborúban ugyebár hogy egyáltalán összehasonlíthassa a valóságot a szimulátorral... 😄 No, az ilyen egyedeken szoktam telitorokból röhögni. 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Én nem látok egetverõ különbséget a WOP-hez képest. Mondhatni ugyan olyan szép. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Nice!!!!!! 1C megint kitesz magáért.
meg közelíti?
szerintem nézd meg ezt a videót

Ez így igaz! Állitólag Storm of war grafikailag megfogja ezt közelíteni szimulátoros oldalról pedig az eddigi legjobb lesz.
CptSAB
Én is megnéztem a demóját, stabil 9-12 fps-en állt be, de annak ellenére jól kezelhetõ maradt. Na igen, a táj, az idõjárási effektek stb. hihetetlenül szépek és nagyon elverik az összes eddigit. Átmenni egy esõn.. na ilyet fs nem produkál. Viszont a demó terrain fájljai arra is rámutattak, globálisan brutális lenne a helyfoglalás. Lehetne szebb az fs sorozat, ha:
1. lenne egy teljes és egységes satelit, de ez is brutális méreteket szülne,
2. a térképészetben ill. földmérésben használt földrészlet szerkezet és mûvelési ág szerint lenne textúrázva, továbbra is az xml, bmp formában. Ütõs lenne már akkor is is, és persze helyspórolós.
Az idõjárás és a többi gfx feature.. az a nagy kár, hogy az fs2004 és az FSX fejlesztése pont a külsõ fizetõs kiadók miatt elsorvadt. Az alap adva van, de ha szebbet akarsz azt ne tõlem várd.. jó fajta support volt ez az ACES részérõl. A piac számáa bizti, mert elég megnézni egy jogtiszta Ferihegy- Manchester repülõút költségeit az EasyJet vassal, ha mindenbõl a tutit akarod. 😊
Kár hogy a minden extrát azt nem az alapprogram biztosítja.

A lényeg: a WOP bizonyos tekintetben most elvitte a kék szalagot, a többiek pedig futhatnak utána.
Miért nem futhat igy az fsx ?? Szép
polluxware
? a miket

Clidey
Ebben egyikünknek se volt benne a keze. 😊 Nekem is csak annyi közöm volt/van hozzá, hogy amikor készült a v3, egy pár tanáccsal elláttam a Milant valamint továbbra is használhatta az általam készített soundpackot a repcsihez - amit nem is értek miért kérdezett meg minden verzó elkészültekor, hisz már a legelején leszögeztem hogy neki bármikor bármit, meg se kell kérdezzen... 😊)))

Mindazonáltal az alant említett hibák azért jönnek elõ, mert ez a röpcsi alapjában véve FS2004-hez készült, s a Milan sosem készített hozzá FSX ápgrédet - ergo a textúrák illetve materialok FS2004 alapúak. Anno én is próbáltam ezt az FSX-es változatot amit valamelyik cseh kölök csinált, de nálam is ilyen anomáliák voltak, így nem is foglalkoztam vele utána. Mondjuk azt érdekesnek találom hogy - ha jól emlékszem - a mellékelt screenshotokon mindezen hibák nélkül látszik a repülõ pedig FSX alól készültek. Lehet hogy valamit mókolt a gyerek a textúrákkal, de véletlenül egy elõzõ (rossz vagy épp pont az eredeti) textúrakészletet publikálta. De ez csak egy tipp.
javaslatom hogy töltsd le az elõzõ verziók valamelyikét (flightsim.cz) azoknál még nem volt ilyen bénán megcsinálva a lajstromjel megjelenítése (húúú pedig mennyit ugattam ezért a Milannak, de kötötte a karóhoz a bodrit, és ígyhagyta sajnos a v3-ban), bár a kabintetõ lehet azoknál is szar lesz. Ki kell próbálni.

Clidey
Low pass-t

Clidey
Ezen nem csodálkozom... <#eplus2> Aki csak a csöcsös oldalakat bámulja egész nap az lemarad az ilyesmi dolgokról... <#bee1>

CptSAB
Pateszinél érdeklõdj szerintem, vagy Clidey mesternél, neki benne volt a keze asszem a v3-as Zlinben. Zoli meg mintha készített volna hozzá egy pécsi illetõségû repajintot még valamikor tavaly tavasszal.
Hypo
<#hawaii>

polluxware
50-50?

polluxware
sosenem hallottam errõl a géprõl..

Letöltöttem FSX-hez egy Zlin Z-142-est de sajnos nem mûködik megfelelõen. (Nem látok ki a kabinból, kapcsolók nem mûködnek, Lajstrom jel helye átlátszó stb...) Nem tudja nekem megmondani h hogyan tudnám mûködésre bírni a gépezetet vagy nincs-e más Zlin Z-142-es?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

CptSAB
Majd ha egyszer az FSX lesz az etalon fs a gépemen, akkor megveszem azt a madarat. 😊 Igaz ezt kevésbé tudom elhinni (mármint FSX, mert eddig 2007 óta 5 órányit sem használtam, igaz éppen emiatt nem is ezt vettem meg, hanem a 2004-et) Személy szerint örülök, hogy az üzlet megköttetett, mert ahogy régen is fújtam a magam dünnyögését, valahogy elfelejtõdött, vagy mondjuk úgy fel sem fedezõdött a Cessnák, Piperek, Boeingek és Airbusok mellett a keleti vasak. Ezek zöme a mai napig free addonként léteznek. Sokszor nagyon szép, néha meg <#szomoru2> gyönge verzióban.
Szóval gratula.
Fehercsoki
Köszi a válaszokat,mit jelent ez pontosan hogy kör vagy négyzet tartományban mozog a stick?

Egy mûszeresre elvinném megjelenés elõtt 😛
Clidey
Ez sajna nem egy aranybánya. Nem is mondom milyen százalékban állapodtunk meg. De nem is érdekel a befolyt pénz, a lényeg hogy be legyen végre fejezve és ki legyen adva. Ez volt a fõ cél. Tisztában vagyok vele hogy a megjelenés utáni elsõ órában úgyis levarezoljátok... <#bee1>

Clidey
Egy haverom árulja igen, de nem az övé, csak megbízásból hírdeti. Az SBA Gödöllõn van jól le van pukkanva szegény, a törzsrács szintén az valami jugó importból van.

CptSAB
Tibi! Nálatok dobálják fél milláért azt a vásznazandó és légcsavar nélküli Gawront? Vaterán vagy hol van hirdetve.. <#nezze>
CptSAB
Kedveli a Zlint mi???? Oszt minden vertexét jól számold ám le, mert aranyban mérettetik.
Shortstop
köszi az infót. akkor nem nagyon feszegetem ezt a ládát

[HUN]FaTaL
Semennyivel. Húszszor akkor a gépigénye mint az fs9nek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Papirzacsi
Mielõtt bármelyiket megveszed, érdemes kézbefogni egyet. Mondjuk az EVOról itt van aki tud nyilatkozni, de errõl az újról nem és én megvétel elõtt mindenképpen megnézném, hogy a stick kör, vagy négyzet tartományban mozog e. Ha utóbbi, akkor jó, de ha kör tartományban, akkor lehet keresnék egy másikat. A Cyborgok között korábban is voltak olyan verziók, amelyek ezzel a hátránnyal küzdöttek.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Shortstop
Az FSX mennyivel használja ki jobban a videokártyát mint az FS9?

[HUN]FaTaL
Elõtte egy speedlinkem volt, a cserét abszolút megérte, nagyon jó. 😊

Ráadásul én balkezes vagyok úgyhogy sok választásom nem volt, az elõzõ joystick is jobbkezes volt. A gázkarja nagyon pontos, a rudder is jó. 😊

Fehercsoki
Értem,és az evo milyen?Megérte megvenni?Jól használható?

[HUN]FaTaL
Mondom nem tudom.

Fehercsoki
De egyébként más különbség nincs a kettõ közt?(Az áruk is nagyjából ugyanannyi)

[HUN]FaTaL
Hát passzolom. Talán az X, ha külön akarod kezelni a gázkarokat. A link nem kell köszi, nemrég vettem evot. 😊

Fehercsoki
Na de melyik a jobb szerinted ez a sima X vagy az evo?

Fehercsoki
Mert nem is kapható,csak 1 boltban,ott 6600 ft most akciósan,megkeresem a linket ha akarod.

[HUN]FaTaL
Ja. 😊

Ezt nem ismerem, nem is láttam, hogy nálunk kapható lenne valahol.

Fehercsoki
Erre gondoltam,nem az evo x-re,ez csak simán x.

[HUN]FaTaL
Nincs dupla gázkar az evo x-en.

Evo X
Evo

Az FFB-n és a színén kívül nincs különbség.

Fehercsoki
Értem köszi.De egyébként csak ennyi különbség van a kettõ közt?FFB meg a dupla gázkar?

[HUN]FaTaL
Evoban is van gázkar a joyon. Evo X az FFB-s, felesleges. Amihez külön gázkar van az a Saitek X52 de az több mint 10.

#12129: Igen.

Fehercsoki
Az Acceleration kiegészítõ magában foglalja az SP 1t és SP 2t?

Fehercsoki
Köszi!Egész jónak tûnik,van még a Cyborg X,ahhoz gáz kar is van!Az nem jobb esetleg?Vagy egyébként rosszabb csak van gáz kar?

Sziasztok!

Letöltöttem FSX-hez egy Zlin Z-142-est de sajnos nem mûködik megfelelõen. (Nem látok ki a kabinból, kapcsolók nem mûködnek, Lajstrom jel helye átlátszó stb...) Nem tudja nekem megmondani h hogyan tudnám mûködésre bírni a gépezetet vagy nincs-e más Zlin Z-142-es?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

[HUN]FaTaL
saitek cyborg evo

Fehercsoki
Max 10 000 ftom van joystickra,milyet érdemes venni?

polluxware
na ne viccelõdjünk itten.. mert még na

g0a
nemlesz jobb mint az ariane dehat ez van 😄D

polluxware
azééé érzitek a support-ot.. körvonalazódik már az elején<#eplus2>