Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a megjegyzéseidet meg tartsd meg magadnak
Jajjj ..inkabb maradtal volna csöndben... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
1. lenne egy teljes és egységes satelit, de ez is brutális méreteket szülne,
2. a térképészetben ill. földmérésben használt földrészlet szerkezet és mûvelési ág szerint lenne textúrázva, továbbra is az xml, bmp formában. Ütõs lenne már akkor is is, és persze helyspórolós.
Az idõjárás és a többi gfx feature.. az a nagy kár, hogy az fs2004 és az FSX fejlesztése pont a külsõ fizetõs kiadók miatt elsorvadt. Az alap adva van, de ha szebbet akarsz azt ne tõlem várd.. jó fajta support volt ez az ACES részérõl. A piac számáa bizti, mert elég megnézni egy jogtiszta Ferihegy- Manchester repülõút költségeit az EasyJet vassal, ha mindenbõl a tutit akarod. 😊
Kár hogy a minden extrát azt nem az alapprogram biztosítja.
A lényeg: a WOP bizonyos tekintetben most elvitte a kék szalagot, a többiek pedig futhatnak utána.
Mindazonáltal az alant említett hibák azért jönnek elõ, mert ez a röpcsi alapjában véve FS2004-hez készült, s a Milan sosem készített hozzá FSX ápgrédet - ergo a textúrák illetve materialok FS2004 alapúak. Anno én is próbáltam ezt az FSX-es változatot amit valamelyik cseh kölök csinált, de nálam is ilyen anomáliák voltak, így nem is foglalkoztam vele utána. Mondjuk azt érdekesnek találom hogy - ha jól emlékszem - a mellékelt screenshotokon mindezen hibák nélkül látszik a repülõ pedig FSX alól készültek. Lehet hogy valamit mókolt a gyerek a textúrákkal, de véletlenül egy elõzõ (rossz vagy épp pont az eredeti) textúrakészletet publikálta. De ez csak egy tipp.
javaslatom hogy töltsd le az elõzõ verziók valamelyikét (flightsim.cz) azoknál még nem volt ilyen bénán megcsinálva a lajstromjel megjelenítése (húúú pedig mennyit ugattam ezért a Milannak, de kötötte a karóhoz a bodrit, és ígyhagyta sajnos a v3-ban), bár a kabintetõ lehet azoknál is szar lesz. Ki kell próbálni.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Szóval gratula.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ráadásul én balkezes vagyok úgyhogy sok választásom nem volt, az elõzõ joystick is jobbkezes volt. A gázkarja nagyon pontos, a rudder is jó. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
#12129: Igen.
Letöltöttem FSX-hez egy Zlin Z-142-est de sajnos nem mûködik megfelelõen. (Nem látok ki a kabinból, kapcsolók nem mûködnek, Lajstrom jel helye átlátszó stb...) Nem tudja nekem megmondani h hogyan tudnám mûködésre bírni a gépezetet vagy nincs-e más Zlin Z-142-es?
Válaszotokat elõre is köszönöm!