Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit értesz pontosan a tuningolás alatt? Egyszerûen telepítetted a REX-et? Vagy magad cserélgettél texture állományokat? Ha nagyon sokat kavartál, akkor lehet, hogy reinstall kell!!!

üdv: zsolti

sziasztok

FSECONOMY-t használjátok, repül valaki?

üdv: zsolti

Nesu
Sziasztok van már valakinek tapasztalata saitek X65F-bõl ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Wideview-et használt már vlaki?
Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy délután kicsit "tuningoltam” az FSX-en REX-el és most mikor betöltené a repteret, ezt írja ki:
"Fatal error occurred.”
"Az adatok, melyekkel éppen dolgozott, valószínûleg elvesztek.”

Ilyenkor mi a teendõ?

vmarc

Nincs is jobb mint itthon repülni. 😄

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Hypo
Udv itt ujra szoval joy ugyben par dolog, FFB-t szerintem felejsd el semi ertelme, FSX ben legalabb is tuti nem, max csak a baj van vele.

Igazabol az artol is fugg mennyit szansz ra mivel tobb megoldas leteik, vgy egy sima jol hasznalhato joy amin legalabb el lehet forditani hogy a ruddert is ra tudd tenni. Ha akarsz pedalt is akkor ezt kiahgyhatod.

Vagy veszel egy joy es gazkar es esetleg pedal rendszert kicsit dragabbak de megerik az arukat.

Vagy egy ugyan ilyen tipusut de kis gepre esetleg jobb szarvkormany cuccot.

Akkor nezzuk peldakat:

Olcso forgathatos: Joystick Wingman Extreme 3D pro twist 6 ezer ft korul, illetve Saitek Flight Sim Aviator.

Joy=gazkar:

Illetve itt a szarvkormany gazkar combo is ezek azert joval dragabbak de hat jobbak is, bar kezdesre lehet sok

A vegere meg a pedal bar ez a tipus szerintem tul van arazva nekem CH PRO pedalom van es olcsobb volt.

Willenbrock
Ha nem akarsz pedált is venni akkor talán érdemes csavarós botot venni,bár én sosem tudtam vele megbarátkozni.Vagy van a Black Widow nevû joy(nekem is az van) az nem csavarható de a gázkaron van oldalkormánytengely is és sok gombja van meg széles talpa.

Sziasztok!

Én még új vagyok, illetve néhány év kihagyás után újrakezdõ FS-es.
Miután lett egy olyan gépem, amin elfut az FSX, megvettem a progit is, már csak egy jó joystick kellene. Az elején kisgépekkel szeretnék repkedni, aztán jönnének a nagyobb vasak is.
Ti milyen joysticket javasoltok? Érdemes force feedback-est venni? (elõnyök, hátrányok)
Milyen "ficsõrök" vannak FFB-nél? Mennyire marad meg középen?
Az árkülönbségek már nem nagyok, az kevésbé számít.
Falconer
Ez eléggé fából vaskarikát kategória lenne szerintem <#nyes>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Én nem tudok csak az aerosoftról, meg elvileg az 1.5ös patch (bár fsx alatt sosem próbáltam) tartalmazott némi optimalizációt.

http://goo.gl/gd6Zi5

zsoltfireman
Sziasztok!

Valakitõl hallottam,hogy megjelent egy FPS barát Ferihegy Airport FSX-re,igaz a hír?
Ha igen hol lehet beszerezni?

Üdv!

Zsolt

Végre megérkezett!!!

Approaching Innsbruck FSX

Hypo
Ja es UTX EU-t frissitettek akit erdekel

Willenbrock
Vagy mást is át kéne írni?Csak a sim soron változtattam.

Willenbrock
Példaként a Longley 2006 RB-ban próbáltam az átírást.Megnyitottam az edge cfg-jét abban vannak fltflightsim1-10-ig felsorolások. szim=edge540 így egybe van írva.Ugyanígy írtam be a pálya szöveges fájljába is,de így sem ismeri fel.Ugyanaz a rossz inicializálás üzenet jön ki.

Hypo
GEX 1.09 UT Alaska supportal
ERRE

Az aircraft.cfg -bõl másolod ki pontosan a nevet...
Willenbrock
Azt honnan tudom meg hogy pontosan hogy kell beírni a gép nevét hogy felismerje?
Valamit nem jól csinálhattam,szerintem az elnevezéssel van gond,mert azt írja ki hogy rossz inicializáció mikor betöltöm a missiont.

Willenbrock
Kösz,ezt kipróbálom<#eljen>

Vertikal speedet is allitsd be.
.
van valakinek ötlete arra vonatkozolag, hogy a Lear 45-nel miert rantja fel a robotpilota a gepet miutan beallitom a hdg-t, az alt-t, es bekapcsolom a master AP-t es elengedem a kormanyt? Ismerkedem a geppel, eddig kisebbekkel repkedtem IFR-t, pedig mar jo 1 eve megvan a szimulator, de tartottam magam a hagyomanyos kikepzeshez.... 1-2 kivetellel az elvezet kedveert😊 Pls ha tudtok valamit jelezzetek, köszi.

Official IVAO Member

azert csak ne add fel, kicsiben kell kezdeni 😊

Official IVAO Member

Az ariane 737 800x2 hoz van maléves skin?
Papirzacsi
Mûködik.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
FS9hez AVSIMen van, nem tudom, hogy FSXben mûködik e.

A Budapesti Red Bull pályárol nem tok hogy van-e de ha a mission filét amiben valtoztani akarsz
xxxxx.FLT - t megnyitod vmi szerkesztõvel Pl: Notepad akkor:

Sim=Extra 300S Paint2

értelem szerûen a gépet ideírod amire szeretnéd cserélni 😉
Willenbrock
A Red Bullos missionokban nem lehet valahogy megoldani hogy az Extra helyett az Edge-vel lehessen repülni?Budapesti Red Bull pálya tölthetõ le valahonnan?

Willenbrock
Ok kösz akkor rosszul emlékeztem.

Papirzacsi
vagy az "é"-t.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
Mert nem escet kell nyomni hanem altot és file menu save flight, alul meg pepiálod hogy make as default flight. Legalábbis FS9ben.

Willenbrock
Hogy is kell azt megcsinálni hogy alapértelmezetten minden kikapcsolva legyen a pilótafülkében?Úgy emlékeztem hogy úgy kell hogy free flyght cessna-mindent kikapcsolok,escape és akkor felajánlja az alapértelmezett mentést.De ESC nyomása után csak a folytatást vagy a kilépést választhatom,itt nincs mentés.

Willenbrock
Köszi!

Igen jól emléxem:ITT VAN
Willenbrock
Tudnál valami linket adni róla?Free változat vagy valamilyen stúdió adta ki?

Igen van asszem nekem is valahol.
Willenbrock
Estét!

Létezik az FSX-hez Zivko Edge 540-es kiegészítõ?Jó lenne az Extra mellett azt is kipróbálni.

Ahh értem köszönöm. Várok inkabb a Pmdg-re 😊
polluxware
ha tényleg érdekel az ariane, én inkább fs9 alatt nyúznám... ott jobb😊

hiába a hud.. egy csomó dolgot csöppet elnaggyoltak összecsaptak rajta

wing_winglets_flag=1 na az nem segített!
Kicsit segítség!! 😞 Ariane 737 800 x2 kijelölöm hogy a wingletes legyen aztan megsincsen rajta winglet.
Mitõl lehet tudjatok esetleg?
Ombika
Ennel szebben le sem rakhatta volna!!!

Hypo
http://www.youtube.com/watch?v=siYkhtbyQv8

Falconer
Volt vmi mûsor egy ilyen kutyaszános csajjal, magyarázta hogy -20 felett (lehet h csak -15) melegük van a dögöknek, és akkor kattannának be, ha nem hajtanák meg õket 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
<#banplz><#crazya>

polluxware
na az is állatkinzás...

szerencsétlen gebéket kergetik a tûzõnapon, madarakról nem is beszélve! abban a lippi-lápiban csak lábgombát szednek össze

beszüntetni azt is!

Hypo
Hát most ne kezdjünk el ezen vitatkozni, de hidd el azok az emberek a kutyajukat jobban szeretik mint az embertarsaikat, persze kivételek mindig vannak de ez ay ottani kultura resze, kb olyan mintha a hortobágyi csikos játékokat is lehetne kinzásnak nevezni.......

De ha megnézed az Iditarod Air Force oldalt rájössz....

polluxware
arra a kutya kergetõs sanyargatós megfagyós hóbanfagyban szánkózós dologra gondolsz? állatkinzás címén beszüntetném...<#zavart1>

de ugye nem gáz?<#crazya>

Hypo
Na már csak 7 nap és kezdõdik az IDITAROD az egyik utolsó igazi kaland a földön.

Természetesen itt is pióták segitenek sokat http://www.iditarodairforce.com/

és ezt aki kedvet érez követheti a szimulátorban is.

ja egyébként akit érdekel www.iditarod.com on minden infót megtudhat.

adikakk
Tudom hogy nem vagyok profi mert eddig nem igazán játszottam repülõs játékokkal bevallom de próbálok beletanulni most fel tetem a ms fs 2004 et meg keresem az fsx et is próbálok keresni jó kiegészítõket repülõket meg scenerykt,grafika javító módokat de nem jártam eddig sok sikerrel de minden nap próbálkozok és próbálok jó videókat csinálni de gyári játékkal ez lehetetlen.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...