Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
kivitelezés egyébként bíztatónak tûnik
na most erre elolvastam egy leírást, létre kellett hoznom egy xml file-t, ez alapján, csak átírtam a koordinátákat az általam kreált új reptér kerítés koordinátáira és elvileg most az xml2shp.exe-nek létre kell hozni midnen féle file-t, de nem csinál semmit
( a hozzá csomagolt próba file-kkal mûködik)
valaki esetleg csinált már hasonlót?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
jó persze húsvétkor én vagyok morcos, pedig dícsérnem kéne a fasza sceneryt, a tájat a felhõket a videjó grafixot, és erre szõrszálhasogatóan könyörtelenül belerongyolok, elõszedve azt ami ha a valós életben történne akkor..
<#ticking>#ticking><#hehe>#hehe>
Reptér térképeket keresek. A Navigraph nDAC 3 kipróbáltam de fizetõs sajnos. Tudnátok mondani oldalt ahol lehet letölteni ilyeneket?
Köszi elõre is a segítségeteket!
Üdv: Bálint
magyarán a pénz önmagában nem hozza a minõséget, maximum a "lehetõséget"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Gondolom szép és jó, de nyilvános fórum, kérdezz rá ha illegális 😄
és lám mûxik
errõl mindig az jut eszembe amikor egy nagyon tehetõs emberke digitális fényképezõgépét volt szerencsém akkor kézbe venni, amikortájt éppenhogy kezdtek ezek "elérhetõ" árba kerülni... (10x optikai zoom, 5megapix, anyámtérdekalácsa optika)
és hát úgy alakult hogy vele készített képekkel akart dicsekedni, és azokat akarta elõhívatni csakhogy mivel hóót mesüge volt hozzá, 640x480as képekkel volt tele a memkártya
most ezzel nem akarok vitát generálni sem párhuzamot vonni......... csak van ilyen is
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Az lenne a problémám, hogy az FSX telepítésekor ezt a hibaüzenetet kapom:
Szerintetek mi lehet a probléma?
A gépeden, ha nem is max beállításokkal, de szépen kellene futni az FSX-nek.
Írd be a grafikai beállításaidat (vagy tegyél fel valahová róluk képeket) és azt, hogy milyen kiegészítõknél tapasztalod ezt a 15-16 FPS-t.
Hasonló gépem van (a VGA-t leszámítva) és nálam teljesen jól játszható az FSX.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
próbálkozzál szerintem inkább fs9-el,
egyébként ennél tudna többet is a te gépeden, de nem sokkal
Tudom, hogy hol kell letölteni TEXTURÁT de "readme" angolul van és nem értek minden szót, a fordítógép, meg tudjuk milyem...
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Vista/Win7
c:\users\felhasználó\appdata\roaming\microsoft\fsx\fsx.cfg
http://goo.gl/gd6Zi5
fsx.cfg
megtalál
egyébként c:\doku&settings\felhasználó\appdata\microsoft\fsx\fsx.cfg
Légyszi írjátok le, hogy hogyan kell TEXTURÁT telepíteni !
azt tudom, hogy az AIRCRAFT.CFG -ben kell beírni azt. 😄
de hogyan mentsem el ? hol, hova ?
Üdv: Zsolti
Melyik gépeknél van ez a hiba? Csak addon, vagy az alap repülõknél is?
Egyaránt jelentkezik teljes képernyõs és ablakos módban is?
A legegyszerûbben úgy tudod megszüntetni, ha a config panelen kikapcsolod s Show tooltips opciót.
Ha a fenti helyzetben vagy, úgy tudom, nincs más használható megoldás.
Gyakran játszom FSX-el és egy ideje a mûszerek tooltipjének szövege helyett fekete pacák jönnek elõ. Ez nagyon zavaró, hogyan tudom ezt megszüntetni?
Hozzá kell nyúlni a modellhez, anélkül csak felemás eredmény születhet, de nem valósághû.
A külsõ modell átalakításán már túl vagyok. Jó pár apróságban eltér ám egymástól a DC3 és a LI2: ajtó a jobb oldalon, antennák, motorborítások, ablakok száma, az ülések eltérõ kiosztása, stb....
Rakok majd képeket a mostani állapotról valamelyik fejlesztõi topikba.