Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
A régi munkáiknál "felületesek" voltak, nem volt ilyen aprólékos modellezés, és a textúrák terén sem voltak a munkáik felemelõek. Igaz a Premier Aircraftot és Abacust messze verték már akkor is. Az FD azonban a mai napig gyengéjük. Úgy gondolom, és ezt mindig is hangoztattam, az FS FD programozása csapnivaló. Ott van egy rahedli szakkönyv, amely a repülégépek finamikai részével foglalkozik, viszont maga az SDK homlokegyenest semmit sem közöl. Amik vannak air file szerkesztõk, azok meg sokat nem érnek.
Clidey
Igen, így van. Én a Long EZ-nél vettem elõször észre e pozitív fejlõdést - modjuk addig nem igazán foglalkoztam a céggel. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nem is a szépsége miatt linkeltem be... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
kár hogy csak fsx verziós lesz, azért Alphás srácok meg kell hagyni egyre szebb modelleket készítenek, és a textúráik is egyre jobbak!
polluxware
jézusom de randa egy gép😊 jesszusmamus, ez aztán hátsóval repül elõre

kivitelezés egyébként bíztatónak tûnik

Clidey
Bár az Alphasim cuccai nem tartoznak a kedvenceim közé, de ez tetszetõsnek ígérkezik. De majd meglátjuk...ne kiabáljuk el... 😄

Airport Design Editor-ban megszerkesztettem OVB éppen épülõ 2-es pályáját, na de azonkívûl meg kell csinálni a backgrond-ot, vagyis azt a területet ahol a reptér elhelyezkedik
na most erre elolvastam egy leírást, létre kellett hoznom egy xml file-t, ez alapján, csak átírtam a koordinátákat az általam kreált új reptér kerítés koordinátáira és elvileg most az xml2shp.exe-nek létre kell hozni midnen féle file-t, de nem csinál semmit
( a hozzá csomagolt próba file-kkal mûködik)

valaki esetleg csinált már hasonlót?

Nesu
WORK IN PROGRESS

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hi!

Itt szinte minden fent van!

NAVData Charts

Üdv.

CptSAB
látványos, de jó néhány hülyeség van benne, az elsõ a gurulóuton kezdõdik.. két gép egymás se**ébe bújva.. a Pilatus elfogásáról már nem is beszélve na ez az amirõl a pollux féle mese is szól.. gfx minden megvan, látványosnak is az.. azonban.. az ész az hiányzik.

jó persze húsvétkor én vagyok morcos, pedig dícsérnem kéne a fasza sceneryt, a tájat a felhõket a videjó grafixot, és erre szõrszálhasogatóan könyörtelenül belerongyolok, elõszedve azt ami ha a valós életben történne akkor..

<#ticking><#hehe>
Sziaszok!

Reptér térképeket keresek. A Navigraph nDAC 3 kipróbáltam de fizetõs sajnos. Tudnátok mondani oldalt ahol lehet letölteni ilyeneket?

Köszi elõre is a segítségeteket!

Üdv: Bálint
polluxware
itt magáról a törõdésrõl, odafigyelésrõl van szó.. erre próbáltam rávilágítani

magyarán a pénz önmagában nem hozza a minõséget, maximum a "lehetõséget"

Falconer
Na ez azért jóval komplikáltabb itt. Meg azt sem árt elfelejteni, hogy nekem kb hasonló géppel (4gigára húzva), az FS9 is lemegy jópár helyen 18fps-re, pedig teljesen optimalizált. Egy fényképezõgéhez van egy manual akit mindenki megért, FSXhez meg kell mindenféle patch meg cfg állitás amit netrõl kell összebogarászni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ez a videó nagyon ott van.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

pointer4
Hát az én honnan tudjam ? 😄 Annyit tudok a repülõkrõl, amennyit a tévében mondanak 😄
Gondolom szép és jó, de nyilvános fórum, kérdezz rá ha illegális 😄
Clidey
No és mit keres ott ez én Flightlevel-es Boeing-festésem? <#guluszem1>

pointer4
Szimuka 😊

+ mégegy Alertnek, mert imádja a házi készítésû vezérlõket 😄
polluxware
nem erre értettem.. hanem arra hogy nekem messze nincs olyan jó konfigom, viszont van egy normálisan optimalizált op-m, meg jól beállított fsx-em

és lám mûxik

errõl mindig az jut eszembe amikor egy nagyon tehetõs emberke digitális fényképezõgépét volt szerencsém akkor kézbe venni, amikortájt éppenhogy kezdtek ezek "elérhetõ" árba kerülni... (10x optikai zoom, 5megapix, anyámtérdekalácsa optika)
és hát úgy alakult hogy vele készített képekkel akart dicsekedni, és azokat akarta elõhívatni csakhogy mivel hóót mesüge volt hozzá, 640x480as képekkel volt tele a memkártya

most ezzel nem akarok vitát generálni sem párhuzamot vonni......... csak van ilyen is

CptSAB
amikor pedig még húzzák is és el is füstöl a technika pár fps plusszért cserébe na az az igazi...
Hypo
te kis gonosz😊

polluxware
olyat jókat kuncogok amikor giga-mega gépeken szaggat az fsx<#nyes>

CptSAB
Jó az a RealFS.. élethû grafika.. hazai gépek.. No és persze a HomeWindow kamera nézet..
Falconer
Ha van rendes hûtésed (tehát nem gyári), akkor azt a 8400ast felhúzhatnád 4Ghz-re, FSben kijön a +30% különbség. Nagy reptereket nagy forgalommal kerüld. Ezek után lehet optimalizálgatni... 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Willenbrock
Ködös idõbeállításnál itt-ott villognak a textúrák a földön,mit lehet ellene csinálni?

Framsen
nekem is egy ilyesmi üzenetet ír ki én se tom mit csináljak ! 😞

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Üdv.!

Az lenne a problémám, hogy az FSX telepítésekor ezt a hibaüzenetet kapom:

Szerintetek mi lehet a probléma?
pateszi
Szia,

A gépeden, ha nem is max beállításokkal, de szépen kellene futni az FSX-nek.
Írd be a grafikai beállításaidat (vagy tegyél fel valahová róluk képeket) és azt, hogy milyen kiegészítõknél tapasztalod ezt a 15-16 FPS-t.
Hasonló gépem van (a VGA-t leszámítva) és nálam teljesen jól játszható az FSX.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

nyugodj meg egy tunningolt i7-en se megy fullba
próbálkozzál szerintem inkább fs9-el,
egyébként ennél tudna többet is a te gépeden, de nem sokkal
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Egyszerûen élvezhetetlena játék az FSX el. Pontosabban az FPS számmal van gondom. A grafikai szintet a közepes alá húztam jóval és még ígyis ilyen 15-16 az FPS szám, ami miatt szinte játszhatatlana játék, fõleg földközelben. Egyszerûen nem tudom mi leheta probléma 😞 A földi objektumok száma már a 0-n van, csak a terminálok vannak meg. Nem tudom mi leheta probléma, mert a gépem nem gyenge. Pontosabban Intel Core 2 Duo E8400 (3GHZ) 3 giga RAM VGA pedig ATI HD4850 (512 megás). A rendszer azóta újra lett telepítve és az eredmény utána is ugyanaz. Válaszaitokat elõre is köszönöm 😞
Köszi szépen, közben megkaptam FAQ-ban is😊
Framsen
Hello,
Tudom, hogy hol kell letölteni TEXTURÁT de "readme" angolul van és nem értek minden szót, a fordítógép, meg tudjuk milyem...

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

csodás panoráma
Ugymondom inkább ez ébresztett 😄😄<#nyes>
Na tessék! Kinézek az ablakon és ez a látvány fogad
[HUN]FaTaL
Legalábbis XP-n

Vista/Win7

c:\users\felhasználó\appdata\roaming\microsoft\fsx\fsx.cfg

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
winflag gomb+f

fsx.cfg

megtalál

egyébként c:\doku&settings\felhasználó\appdata\microsoft\fsx\fsx.cfg

Sziasztok! Átnéztem a FAQ-t, de sajnos nem kaptam infót a REX-rõl. Pontosabban azt szeretném kérdezni, hogy hol is van ez a fsx.cfg nevû fájl mert sehol nem találom és elsõ lépésben az ezt a fájlt tartalmazó mappát kéne kiválasszam. Valaki tudna segíteni? Köszi.
polluxware
flightsim.com -ról szedj le egy repaint-et, abban szokott lenni readme.txt is..

Framsen
Sziasztok !
Légyszi írjátok le, hogy hogyan kell TEXTURÁT telepíteni !
azt tudom, hogy az AIRCRAFT.CFG -ben kell beírni azt. 😄
de hogyan mentsem el ? hol, hova ?

Ryan1991
sikerült megoldani !

Ryan1991
Csõ! valaki meg tudná nekem mondani hogy hogy tudok repülõgépeket be rakni a Fsx-be?? a választ elõre is nagyon köszönöm !
Üdv: Zsolti

Clidey
Pedig elég világosan fogalmaztam szerintem... 😄

Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget kérnék!! A flight simulator X-het keresek magyar kézikönyvet!!! Tudd nekem ebben segíteni valaki??? Elõre is köszönöm!!!
pateszi
Win XP 32 bit alatt és FSX SP2/Acc pack-kel játszol?
Melyik gépeknél van ez a hiba? Csak addon, vagy az alap repülõknél is?
Egyaránt jelentkezik teljes képernyõs és ablakos módban is?

A legegyszerûbben úgy tudod megszüntetni, ha a config panelen kikapcsolod s Show tooltips opciót.
Ha a fenti helyzetben vagy, úgy tudom, nincs más használható megoldás.

Ez se nem LockOn se nem il2. Sztem itt inkább a polgári repülés van elõnyben. Nem tudom találsz-e olyan szervert amit keresel de sztem jobban jársz ha il2 vagy lockon körül kereskedsz....
Valaki meg tudná mondani, hogy a My Traffic 2010 az FSX-re telepítve teljes funkcióban mûködik vagy valamilyen fizetõs adatbázist használ ami miatt további pénzbe kerül?
Sziasztok!
Gyakran játszom FSX-el és egy ideje a mûszerek tooltipjének szövege helyett fekete pacák jönnek elõ. Ez nagyon zavaró, hogyan tudom ezt megszüntetni?

polluxware
spec ezt nem vágom miért írod...😊 rég láttam eme gépet

pateszi
A Lisunov Li-2-essel az a nehézség, hogy aszimetrikus a szárnyfestése, amit az FSX DC3 modellel nem lehet megoldani.
Hozzá kell nyúlni a modellhez, anélkül csak felemás eredmény születhet, de nem valósághû.
A külsõ modell átalakításán már túl vagyok. Jó pár apróságban eltér ám egymástól a DC3 és a LI2: ajtó a jobb oldalon, antennák, motorborítások, ablakok száma, az ülések eltérõ kiosztása, stb....
Rakok majd képeket a mostani állapotról valamelyik fejlesztõi topikba.

Willenbrock
Van olyan fsx szerver ami non stopban megy és bárki csatlakozhat rá?Esetleg olyan van-e amin csak világháborús gépekkel repülnek?Van-e minden szerveren repülésirányítás,vagy úgy szállok fel-le ahogy tetszik?Bármelyik reptérrõl lehet online módban is indulni?Csak azért kérdezem mert van már sok jó vadászgép kiegészítõ és legalább imitált légiharcokat lehetne vívni velük.