Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Akkor meg minek posztolod? Vagy ha tanács/segítség kell, írd oda.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nesu
az lehet még nincs kész

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Clidey
Hát ez igénytelen.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

polluxware
nem oly bonyi😊 annyi a lényeg hogy a turbót elõbb kapd le mint a gázt különben túlpörög asszem:/

Willenbrock
Á nem csak a manuált nem értem pontosan,úgyhogy félinformációkból rakom össze mi hogy mûködik rajta😊

polluxware
technikagyilok

Willenbrock
A turbót sikerült szétvágni,nem ment 10 percnél tovább szerintem talán az lehetett a baj hogy leborításkor is félig rá volt kapcsolva.Durrant egyet mintha egy húr elszakadt volna,aztán pöfögött a motor mint egy gõzmozdony.Aztán a hûtõ örvlemeze ragadt be mert 300 csomó felett nyitottam ki.Mindez a La-Manche csatorna felett történt nagy felhõk között,de kibírta a motor hazáig így is😊

Willenbrock
Már jó,újratelepítettem.Lehet hogy a sorrend volt rossz és az accusim hotfix nem volt rátelepítve.
Repültem vele egy kört,egyszer elájultam mert nem jól volt beállítva az oxigén.Nyitva volt a csap,de automata volt az adagolás-azt hittem az elág lesz.Lementem alacsonyra trimmeléssel aztán kinyitottam a kabintetõt és magamhoz tértem.Ezután 100% flood-ra állítottam az oxigént,azután már nem ájultam el.Mindíg 100%-on kell tartani?

Hypo
ok csak hatha valami el van cseszve, nem tudom a battery life mennyit szamit nala, mert nekem emlekeim szerint nem volt ilyen gond A2A val

polluxware
nem sok köze van hozzá.. normál gépnél ez megjátszható, de az accusim akkor is az utolsó repülés paramétereit tölti be a dat fájlból

Hypo
Default flight ot tolsd be KSEA es cessna, majd motort allisd le a szokasos modon es tolsd be a gepet, es probald inditani.

users/username/pictures/fsx pictures
Willenbrock
Most már jó,ismét rendesen indul.Nagyon bivaly gép,mikor ráadja az ember a boostot szinte érezni lehet a nyers erõt.A screenshotokat hova menti a játék?

Willenbrock
Köszi,lehet hogy a sorrend sem volt helyes úgyhogy legalább a 2 kiegészítõt újratelepítem.

polluxware
inkább olyan dolgok lhetnek hogy netframe verziója átíródik meg hasonlók

polluxware
ezt az újrarakom az fsx-et meg felejtsétek már el............................ semmi köze hozzá

polluxware
p47 install + ACCUSIM!!!!! + majd ezt peccseled fel!

Willenbrock
9 C-os olajjal,10 C-os karburátorral sem sikerült.6X lett pumpálva,9 C külsõ hõmérsékleten.Mix,RPM reverser fullon vannak,propellerszög automata,gáz 1/3-ig tolva.Generátor,maintank,gyújtómágnes bekapcsolva.
Azt hiszem reinstallálom az egész fsx-et,még annyit kérdeznék hogy a telepítési sorrend az hogy helyes? Így tervezem most:Fsx,fsx sp1,acceleration,ORBX,P-47,P-47 patch,accusim,accusim hotfix
Ez jó sorrend vagy az accusimet a kiegészítõk elé kéne inkább?

polluxware
próbálkozz azzal hogy elõször lezabáltatod, majd félig kinyitod a pillangót... aztán persze gyorsan vedd vissza különben szétnyomja az olajpumpát

polluxware
a2a fórum... pássz

nekem soha nem volt rá szükségem, habár nincs is sztem.. mert amint betöltöd az elmentést, van úgy hogy tovább csökken az olajhõ

példul -30 fokban akármit csinálsz, az istennek se lehet elindítani meleg olaj nélkül <#nevetes1>

Willenbrock
Az a vicc hogy elõször mikor alig önindítóztam egy pillanatig simán beindult.Mostanában hagyom jól felpörögni és semmi.Kipróbálom akkor elõmelegített olajjal is.Amúgy 15 C hõmérsékleten 4X szívattam meg a pumpával.Korábban így beindult.
De létezik hozzá amúgy ez a fájl amit ha bemásolok adott helyre akkor minden beállítást alap cold and darkra tesz?

polluxware
arról nem is beszélve hogy mivan ha valmi szembõl megy neki... hamarabb lövik le😊

nemtom mééér ez a topgunos sajtrácsos pittyogóóó kergetõzõõõsös hadviselés jut az emberek eszébe ha légiharcról van szó😊)

polluxware
milyen külsõ hõmérséklettel próbálkoztál? valmint mennyit prime-tál a mocira?

egyébként megy az mindig... 😊 olyan mint a kétütemû technikát beböffenteni /érteni kell hozzá:/

próbáld meg azt hogy meleg olajat nyomatsz indítás elõtt, úgy tutira beböffen majd

CptSAB
Egy megfelelõen rávezetett repülõgép biztos ledurrantotta volna.. Ekkor már bõven repült orosz részrõl a Szu-15 jó kis AA-3 (R-98) Anab rakettyákkal.,
Willenbrock
Akkor nem tudja senki mi lehet a gond a P-47 Razorback-el?(accusim is fenn van) Egy ideje mindíg elállítódnak a beállításai,pl a FOV is,és az indítás-ami eleinte ment,most sorozatban nem megy pedig úgy csinálom ahogy elõször is.Csináltam már olyat is hogy Ctrl+E vel indítottam,leállítottam,mindent kikapcs-mentés,aztán ezután indult manuálisan is.Most megint nem indul,már Ctrl+E-vel sem.Olvastam hogy van valahol egy olyan fájl ami a megfelelõ helyre másolva a gyári cold & dark módot állítja be.Ez letölthetõ valahonnan,és hova kell bemásolni?(A2A Razorbackrõl van szó)

Ezeken a képeken nem néz ki annyira rossznak:

LOWW

Hali! Már írtam, hogy jobb mint a default LOWW, tehát nem olyan mint az eredeti Fly Tampa Vienna, szerintem nem volt jobb talaj textúra ezért lett ilyen csúnyácska, de ha jól hallottam a híreket akkor az Aerosoft dolgozik egy Mega Airport Vienna-n. Remélem nem kamu és benne lesz az új Skylink rész is. Az egyik kedvenc repterem Európában. Igazából vagy az ORBX srácok ráállhatnának EU-ra, vagy megszülethetne az AS 2012 mondjuk idén. 😄 Erre kicsi sajnos az esély, tehát marad ez.

Üdv.

Papirzacsi
Amellett, hogy jelenleg gazdaságtalan, a hangrobbanás miatt, csak kiterjedt vízfelületek felett lehet vele hangsebesség felett repülni, amíg meg nem oldják, hogy a lökéshullám ne érjen le a földre, így a London-Ausztrália máris megvalósíthatatlan.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
gazdaságtalan

wolfaud
OFF
Imádom a Concord-ot de abba az idõbe amikor elkészûlt az volt az érdekes hogy nem volt olyan vadaszrepülõ ami utolérte volna!
Amit nem értek ha 1969-ben képesek voltak ilyen gyors gépet építeni most miért nem teszik mennyivel lerövidítenék London New York Vagy London Ausztrália (nem kellene 26 órákat repülni!)

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

polluxware
zsidófób megjegyzést nem kifejezetten cifu-nak szántam...

hanem azoknak akik az ezen emberek okfejtésit tovább viszik, és megy rajta az üres morgolódás...

másrészrõl cifu kitér arra hogy az itteni radarok jeleit vizsgálgatják, kizártnak tartom hogy ne tudnának már mindent a mi kis honvédelmünkkel kapcsolatban, aminek java része még régi-régi orosz idõkbõl származó elemeket is tartalmaz

a grippenek-be meg üzemanyag sincs...... túl sokat nem érdemes miattuk filózni

Pollux, nem akarlak sem megsérteni, sem vitát generálni itt, de ez a zsidófóbiás reagálásod mindenre ami a te véleményeddel ellenkezik, az már nekem picit sok...

Nem tudom, hogy Cifu munkásságát te mennyire ismered, de õt zsidófóbiával vádolni azért meglehetõsen erõs. Az egyik legkorrektebb forrás a témában sg-n... nem egyszer bizonyította már a tárgyilagosságát, és a hozzáértését...

Mellesleg egy rádióelektronikai felderítõ gép signit képességgel mégis mi, ha nem harci gép? Arról meg nem is beszélve, hogy, ha annyira jelentéktelen a történet, akkor mégis miért civil lajstrommal érkeztek?

Signit képesség, civil lajstrom... mi ez, ha nem kémrepülõgép? Gondolom abban egyetérthetünk, hogy a kütyük kapcsolói nem off állásban voltak...

Túl sok itt a véletlen ahhoz, hogy ennyire lazán vegyük... ahhoz meg elég marhának kell lenni, hogy ebbõl valaki a megszállásig eljusson...

Szerintem korrektebb lenne, ha az ellenvéleményedet adott topikban, Cifunak címezve tárnád a nyilvánosság elé... legalább az esélyt add meg neki, hogy megvédje magát, és érveljen, mielõtt zsidófóbiával bélyegzed meg...

OFF-ért elnézést a többiektõl...

www.smart-bus.hu

polluxware
adtak egy ifr útvonalat a közlekedési hatóságnak, (kimaradt a gép teljes részletezése)
kapott egy squak kódot mindkét gép, berepült a magyar légtérbe.. majd távozott...

közben fene tudja mit tekingetett.... talán Vona Gabikát leste meg a retyón

ennyi

polluxware
*radarok

polluxware
cifu gyereknek az érvei eléggé.... sikamlósak😊

a gép, annak ellenére hogy haditechnikai optikai megfigyelõ eszközzel volt ellátva.. nem minõsül harci gépnek, hisz semmilyen támadó fegyverzettel nem rendelkezik

másrészrõl... talán oka volt annak hogy nem emlegették elõre a hírekben hogy jön ide ilyesfajta gép

az meg hogy nem észlelték a radok + egy nagy *aszság aki ezt állítja

már megint megy a zsidófób agyalás

mármint az erénykovácsolás
igen ez a legnagyobb vicc
Hypo
Teny hogy a magyar vezetes toketlen, de mas orszagokban ez nem okozott ilyen gondot, az meg megint mas hogy nalunk mindegyik politikai ero valami erenyt probal belole kovacsolni maganak.

OFF

Egyformán hibás lépés túl reagálni, és lekezelni a dolgot... nyilván túlzás megszállásról beszélni, de túlzás kézlegyintéssel elintézni is...

EZT érdemes elolvasni...

www.smart-bus.hu

Clidey
Ezek szerint a készítõje readonly topiktársunk... <#nyes>

Hypo
a vicces, hogy az itteni hirekrol tudosito amerikai lapokat kesobb egy masik forras mar ugy hozta hogy ok is errol beszelnek😊))) kozben ok csak a magyar hireket kozoltek😊))

hihetetlen, ja es mar vannak akik megszallasrol beszelnek😊))))

zstomi
Sajna már nem elérhetõ az md11-es magyar oktató. Esetleg máshol meg lehet nézni?

polluxware
ha ti tudnátok milyen okoskodás megy ezügyben.......... hogy ki engedte😊 még az utolsó vécésnéni is le lesz bacva

sztem amikor kiadták az ifr útvonal engedélyt, elfelejtették közölni hogy van a gépen egy recon pod is...

erre másnak: KATONAI TÁMADÓ JELLEGÛ HARCIASAN IZRAELI gépek lepték el a léggggteret

+ JÉZZZZZUS

az hogy kismillió afganisztánba meg irakba tartó amcsi gép repül át amiken tényleg lehet valmi kis egészségre káros cucc az smafu....

ebbõl a hírbõl kiindulva már hiradót se éri meg nézni mert olyan idióta felfújások vannak

még arra is tudok gondolni hogy tenoristák vannak pesten és azokat akarták riogatni, a magyar hatóságnak meg direkt nem szóltak mert annyira titkosan ment volna a buli, hogy 5percre rá már ment volna a hiradóban, VIGYÁZAT EMBEREK REEETTENTÕEN TITKOS AKCIÓ VAN FOLYAMATBAN😊

Hypo
ok is beszoltak😊))

vmarc
Hát majdnem úgy nyomtam mint az izraeliek csak én legalább rádióztam Budapest Approach al.
De a leszállás igazi dráma volt majdnem túlszaladtam mert 134 Kias a minimális sebesség aminél még nem esik át szóval kellet az ernyõ.
Nagyon bírom a Fly by Wire rendszerét ennek a 117 esnek, LHPA ból 10 perc sem kelett míg átért LHSM re aztán egy iskolakör Kisbalaton felett és touch down.

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Hypo
volt engedelyed a miniszteriumtola berepulesre?😊)))

vmarc

Hogy ne csak légcsavaros kerepelõkrõl legyen itt kép...😄

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Biztosan sokat dolgozott vele... nem kötekedésbõl mondom de az alapján a kép alapján ami ott van neked tetszik ??
Willenbrock
P-47-est 3X beindítottam simán tegnap most meg sorozatban nem indul.Mindent úgy csinálok ahogy kell,mégsem ugrik be a motor.Sokáig nyomtam a startert balra hogy jól felpörögjön,aztán egy jobbra húzom és semmi,egyet nyikkan és leáll.Mix,rpm reverser fullon,gáz 30% elõtte a primer meg lett pumpálva 6X ahogy tegnap,benzinpumpa bekapcsolva és mégis...pedig még ma is beindítottam.Accusim is telepítve van.Mi lehet a gond?