Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repültem vele egy kört,egyszer elájultam mert nem jól volt beállítva az oxigén.Nyitva volt a csap,de automata volt az adagolás-azt hittem az elág lesz.Lementem alacsonyra trimmeléssel aztán kinyitottam a kabintetõt és magamhoz tértem.Ezután 100% flood-ra állítottam az oxigént,azután már nem ájultam el.Mindíg 100%-on kell tartani?

Azt hiszem reinstallálom az egész fsx-et,még annyit kérdeznék hogy a telepítési sorrend az hogy helyes? Így tervezem most:Fsx,fsx sp1,acceleration,ORBX,P-47,P-47 patch,accusim,accusim hotfix
Ez jó sorrend vagy az accusimet a kiegészítõk elé kéne inkább?
nekem soha nem volt rá szükségem, habár nincs is sztem.. mert amint betöltöd az elmentést, van úgy hogy tovább csökken az olajhõ
példul -30 fokban akármit csinálsz, az istennek se lehet elindítani meleg olaj nélkül <#nevetes1>#nevetes1>
De létezik hozzá amúgy ez a fájl amit ha bemásolok adott helyre akkor minden beállítást alap cold and darkra tesz?
nemtom mééér ez a topgunos sajtrácsos pittyogóóó kergetõzõõõsös hadviselés jut az emberek eszébe ha légiharcról van szó😊)
egyébként megy az mindig... 😊 olyan mint a kétütemû technikát beböffenteni /érteni kell hozzá:/
próbáld meg azt hogy meleg olajat nyomatsz indítás elõtt, úgy tutira beböffen majd
Üdv.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Imádom a Concord-ot de abba az idõbe amikor elkészûlt az volt az érdekes hogy nem volt olyan vadaszrepülõ ami utolérte volna!
Amit nem értek ha 1969-ben képesek voltak ilyen gyors gépet építeni most miért nem teszik mennyivel lerövidítenék London New York Vagy London Ausztrália (nem kellene 26 órákat repülni!)
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
hanem azoknak akik az ezen emberek okfejtésit tovább viszik, és megy rajta az üres morgolódás...
másrészrõl cifu kitér arra hogy az itteni radarok jeleit vizsgálgatják, kizártnak tartom hogy ne tudnának már mindent a mi kis honvédelmünkkel kapcsolatban, aminek java része még régi-régi orosz idõkbõl származó elemeket is tartalmaz
a grippenek-be meg üzemanyag sincs...... túl sokat nem érdemes miattuk filózni
Nem tudom, hogy Cifu munkásságát te mennyire ismered, de õt zsidófóbiával vádolni azért meglehetõsen erõs. Az egyik legkorrektebb forrás a témában sg-n... nem egyszer bizonyította már a tárgyilagosságát, és a hozzáértését...
Mellesleg egy rádióelektronikai felderítõ gép signit képességgel mégis mi, ha nem harci gép? Arról meg nem is beszélve, hogy, ha annyira jelentéktelen a történet, akkor mégis miért civil lajstrommal érkeztek?
Signit képesség, civil lajstrom... mi ez, ha nem kémrepülõgép? Gondolom abban egyetérthetünk, hogy a kütyük kapcsolói nem off állásban voltak...
Túl sok itt a véletlen ahhoz, hogy ennyire lazán vegyük... ahhoz meg elég marhának kell lenni, hogy ebbõl valaki a megszállásig eljusson...
Szerintem korrektebb lenne, ha az ellenvéleményedet adott topikban, Cifunak címezve tárnád a nyilvánosság elé... legalább az esélyt add meg neki, hogy megvédje magát, és érveljen, mielõtt zsidófóbiával bélyegzed meg...
OFF-ért elnézést a többiektõl...
www.smart-bus.hu
kapott egy squak kódot mindkét gép, berepült a magyar légtérbe.. majd távozott...
közben fene tudja mit tekingetett.... talán Vona Gabikát leste meg a retyón
ennyi
a gép, annak ellenére hogy haditechnikai optikai megfigyelõ eszközzel volt ellátva.. nem minõsül harci gépnek, hisz semmilyen támadó fegyverzettel nem rendelkezik
másrészrõl... talán oka volt annak hogy nem emlegették elõre a hírekben hogy jön ide ilyesfajta gép
az meg hogy nem észlelték a radok + egy nagy *aszság aki ezt állítja
már megint megy a zsidófób agyalás
OFF
EZT érdemes elolvasni...
www.smart-bus.hu
hihetetlen, ja es mar vannak akik megszallasrol beszelnek😊))))
sztem amikor kiadták az ifr útvonal engedélyt, elfelejtették közölni hogy van a gépen egy recon pod is...
erre másnak: KATONAI TÁMADÓ JELLEGÛ HARCIASAN IZRAELI gépek lepték el a léggggteret
+ JÉZZZZZUS
az hogy kismillió afganisztánba meg irakba tartó amcsi gép repül át amiken tényleg lehet valmi kis egészségre káros cucc az smafu....
ebbõl a hírbõl kiindulva már hiradót se éri meg nézni mert olyan idióta felfújások vannak
még arra is tudok gondolni hogy tenoristák vannak pesten és azokat akarták riogatni, a magyar hatóságnak meg direkt nem szóltak mert annyira titkosan ment volna a buli, hogy 5percre rá már ment volna a hiradóban, VIGYÁZAT EMBEREK REEETTENTÕEN TITKOS AKCIÓ VAN FOLYAMATBAN😊
De a leszállás igazi dráma volt majdnem túlszaladtam mert 134 Kias a minimális sebesség aminél még nem esik át szóval kellet az ernyõ.
Nagyon bírom a Fly by Wire rendszerét ennek a 117 esnek, LHPA ból 10 perc sem kelett míg átért LHSM re aztán egy iskolakör Kisbalaton felett és touch down.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/