Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jelent meg:
YBBN Brisbane International
Official IVAO Member
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Megvettem Háy György: Amit a repülésrõl tudni kell címû könyvet. Néhány új és érdekes dolgot tanultam belõle. Ajánlani tudom mindenkinek, profi pilótákon kívül, mert szerintem nekik semmi új nincs benne.
Tudtok esetleg hasonló könyveket ajánlani?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Nem volt informatika órátok???
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Amikor kéri a CD2-t, akkor gondolom,hogy daemon toolsba raktad a CD1 imaget is. Nos, akkor válaszd le a CD1-et a daemonból (unmount) majd mountold bele a CD2-t és enter. Ennyi. Mielõtt továbbra sem menne, jobb klikk a tálcán lévõ DT ikonra, felugró menüben meg adja magát a dolog , unmount Disc1, mount Disc2. A daemon tools felugró ablakában meg megkeresed hol van a CD2, nyilván ott ahol a CD1, betöltöd és kész, ennyi, FS települ tovább. Sok sikert. <#wave>#wave>
és akkor meg kell neki adni hogy hol van a játék, ugye ?
de beírom és nem találja
😞
részletesebben valaki el tudja mondani ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
-tehát kinyitom a kettes image file -t
aztán cmd->format c:
(most nem fûzök hozzá semmit)
Amúgy remélem sikerült megtalálnod és betöltened a kettes image filet. <#nyes>#nyes>
várjatok elakadtam ! 😞
beírtam, hogy format f: (mert nekem F meghajtóm van) és ugye kérte a feladatot a meghajtónak, most oda mit kell beírni ?
remélem szépen írtam, (és utálom az irodalmat)
én eddig azért nem szerettem ide írni mert általában nem kaptam segítséget
de most látom, hogy (idézem) egyhazafi segített meg egy másik is XD
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De segítek is, hátha mégis ez a megváltás: figy, szvsz legalább 2image filed van gondlom Na abból az egyes nyilván lement tehát kizárásos alapon a kettest ugyanoda rakjadbe ahova az egyest abba a meghajtoba és pontosan ugy ahogy az elsöt . Majd enter nem tom tutira de aszem virtuális lesz merthogy cédéaznincs, tehát amikor kéri a 2es CD2 õt akkor az elsõ imaget unmount a másodikat meg csak mount és máris teljes siker leszel.
szivesen egyhazafi
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Most ott vok hogy letöltöttem az FS2004 et kipróbálni
és most kéri a CD2 õt
Mit kell bemásolnom hova, hogy " úgy vegye a gép hogy az fusson "
köszönöm azoknak a segítõkész hazafiknak , hogy segíteni fognak ! XD
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szeretném megkérdezni hogy a Boeing 737 IRS bekapcsolásakor mennyi idõt kell várni ahhoz hogy betöltõdjön a horizont méter, mert azt tapasztaltam hogy valamikor gyorsan máskor meg több percig is eltart mire bejön.
Köszi a válaszotokat!
Üdv: Bálint