Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elméletileg ebben az évben lesz kész az 737NGX, és ha minden igaz, akkor pár napon belül elkészül az Aerosoft Airbus X.

Mennyire igényes videókat és scenery-ket tudnak csinálni az orbx-esek... Hihetetlen profi munka.

Most jelent meg:

YBBN Brisbane International

Ennél már csak az a durvább ha nem madarat hanem embert szippant be a hajtómû.

Link1

Link2

És a legdurvább, hogy túléli.

én a madár helyében nem lettem volna 😞

meg nem lattam, thx a linkert. Szeretnek ilyen nyugodt maradni en is, mint a pilota ha mondjuk engine fire van, de az utasok helyeben azert nem lettem volna ott jobb oldalt hatul 😊

Official IVAO Member

Rubio
Hátha van akit érdekel, s még nem látta:

szép szép de mikor már? FSX se lesz , mire ezek a PMDG-s srácok elkészülnek vele <#falbav>

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Komolynak ígérkezik az NGX...
Hypo
szep, nagy j41 es

Papirzacsi
khm...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Az Ign Switch gombokra gondolsz? Azokat vegig bekapcsolva tartom amig elinditom, felpörög a motor, söt hat ugye a repüles egesz idötartama alatt. ES nalam 8 utan kell neki adni mar a benyat, mert utana visszapörög

Official IVAO Member

Hypo
Na fsx em most nincs fent megneztemaz FS9 ben, Az IGN gombot tarsd nyomva 19 felett indul szepen

jaja, irtam, hogy a bill komb. alapjan megvan es ugy müxik, en csak szeretem interaktiv modon nyomogatni a gombokat 😊 Na de akkor mind1.

Official IVAO Member

Hypo
(Ctrl-Shift-F4) Fuel Flow On a checklist alapjan.

Hat ott nincsen sajna, van ott parking brake, spoiler, es ennyi 😊 Van egy fuel pump switch engine 1-2-re de az sajna nem az... Ha esetleg elötted lesz, örömmel vennek barmi infot 😊

Official IVAO Member

Hypo
Niincs elottem a gép de gyanitom a throttle mellett lesz valahol😊 Mixture

ja okay, ha megtalalnad pls oszd meg <#worship>

Official IVAO Member

polluxware
itt még én sem tartok<#fejvakaras>

Halas köszönet, sikerült. Mar csak egy apro kerdesem lenne: igy bill kombinacioval sikerül benzinfröcsit adni neki, de en szeretem a cockpiton intezni a dolgokat mint a valosagban. Nem tudod az hol lehet? Ha egyaltalan lehet, mert lehet, hogy ennyire nincs kidolgozva...

Official IVAO Member

polluxware
nyomj egy mixture full-t amint felpörgött..

en is erre gondoltam h fuel flow nem az igazi de azt hol talalom? Nem ertek a Lerjethez 😄

Official IVAO Member

Hypo
benya? marmint arra gondolok ha be van allitva a mixture valamire akkor csekkold hogy kap e benyat.

www.pplkonyv.hu 😊 En innen vasarolgatok, vagy www.pilotshop.hu

Official IVAO Member

Sziasztok. Szokott itt vki Lear45-össel repülni? En most tertem at Cessna-rol, de ez mar kicsit komolyabb, es nem indul be vmiert. A Pre-Start Checklist megvan az utolso pontig, utana inditanam, start-up checklist megint oke (elektronika bekapcs, APU, bal-jobb ignition switch, aztan start left engine, right engine es felpörög de utana picivel le is all aztan megint felpörög es ujra leall. Pls help mi lehet a gond :-)

Official IVAO Member

zstomi
Tóth Csaba: Mûszerrepülés (ebben szinte minden benne van, ami a szimulátoros IFR-hez szükséges)

csige791
Félig off:

Megvettem Háy György: Amit a repülésrõl tudni kell címû könyvet. Néhány új és érdekes dolgot tanultam belõle. Ajánlani tudom mindenkinek, profi pilótákon kívül, mert szerintem nekik semmi új nincs benne.

Tudtok esetleg hasonló könyveket ajánlani?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Beállításoknál van egy olyan, hogy "Pause on task switch" kapcsold ki.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Robez84
Format C: = legyalulod a merevlemezt!!!

Nem volt informatika órátok???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Azt nem hiszem,hogy ez most valóban kérdezed, de a format c:\ sor csak egy "enyhe célzás " volt arra, hogy törölj mindent a lemezedrõl. <#idiota>

Amikor kéri a CD2-t, akkor gondolom,hogy daemon toolsba raktad a CD1 imaget is. Nos, akkor válaszd le a CD1-et a daemonból (unmount) majd mountold bele a CD2-t és enter. Ennyi. Mielõtt továbbra sem menne, jobb klikk a tálcán lévõ DT ikonra, felugró menüben meg adja magát a dolog , unmount Disc1, mount Disc2. A daemon tools felugró ablakában meg megkeresed hol van a CD2, nyilván ott ahol a CD1, betöltöd és kész, ennyi, FS települ tovább. Sok sikert. <#wave>
Framsen
mikor kéri a CD2õt akkor beírom azt a cmd->format c:
és akkor meg kell neki adni hogy hol van a játék, ugye ?
de beírom és nem találja

😞
részletesebben valaki el tudja mondani ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Framsen
Most keresem azt a kettes image filet

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Framsen
jó akkor majd megpróbálom így is
-tehát kinyitom a kettes image file -t
aztán cmd->format c:

(most nem fûzök hozzá semmit)

Clidey kihagyta a cmd parancsot, de annak a beiktatásával menni fog. . Start menü -> Futtatás -> cmd->format c:\ -> Enter Csodálatosan írtad, a baj csupán annyi, hogy ez nyelvtan, nem irodalom. <#eplus2>

Amúgy remélem sikerült megtalálnod és betöltened a kettes image filet. <#nyes>
<#taps>
Framsen
júj
várjatok elakadtam ! 😞
beírtam, hogy format f: (mert nekem F meghajtóm van) és ugye kérte a feladatot a meghajtónak, most oda mit kell beírni ?

remélem szépen írtam, (és utálom az irodalmat)

Nem tudtok magyar szervert ahol lehet multiban repüli egy ec-135-el?
Framsen
XD
én eddig azért nem szerettem ide írni mert általában nem kaptam segítséget
de most látom, hogy (idézem) egyhazafi segített meg egy másik is XD

Az már mellékes, mert repülõs-repülõs oszt' jóvan, valamint az eljárás is megegyezik. Valami azt súgta, hogy úgyis tévedés lesz neki az FS, így helpeltem, de lehet, hogy esetében indokoltabb lenne a lockon-t megguglizni. <#hehe>
Papirzacsi
Arról nem is beszélve, hogy a topikot is eltévesztette.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Most mit írt volna neki, úgy õszintén, mondd már meg.. <#eplus2> Egyrészt a hazafiságot emlegetvén elõször is egy nyelvtankönyvvel kellene barátkozni. Lásd vok , vaok, kis vuk, etc. , valamint permanensen vesszõ nélkül a "hogy". Ebben a meglehetõsen egyszerû szövegben 10 felett van a helyesírási hibák száma. Továbbá a zárómondat is csinosan értelmetlen, mert ha "azoknak" akkor talán akik, vagy elõre is. Vagy ebben a formában az "azoknak" nélkül talán ehetõ lett volna a mondanivaló. De legalább az XD hibátlan lett. Másrészrõl ugye, ha "véletlenül elveszett" a kettes CD, de véletlenül van egy hasonló számú image file -mint mentés az eredetirõl, khm- akkor nyilván ugyanabba a virtuális meghajtóba kellene beletömni szerencsétlent, ahová az elsõt is kellett. Ha már ez magas labda, akkor valóban a format:c vagy a slate1 lesz a megoldás, mert ennél több telepítést és szinte állandó konfigurálást igénylõ játékot nem sokat találsz.

De segítek is, hátha mégis ez a megváltás: figy, szvsz legalább 2image filed van gondlom Na abból az egyes nyilván lement tehát kizárásos alapon a kettest ugyanoda rakjadbe ahova az egyest abba a meghajtoba és pontosan ugy ahogy az elsöt . Majd enter nem tom tutira de aszem virtuális lesz merthogy cédéaznincs, tehát amikor kéri a 2es CD2 õt akkor az elsõ imaget unmount a másodikat meg csak mount és máris teljes siker leszel.

szivesen egyhazafi

ez garantáltan segiteni fog neki...<#eplus2>
Clidey
Start menü -> Futtatás -> format c: -> Enter

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Framsen
Sziasztok!
Most ott vok hogy letöltöttem az FS2004 et kipróbálni
és most kéri a CD2 õt

Mit kell bemásolnom hova, hogy " úgy vegye a gép hogy az fusson "

köszönöm azoknak a segítõkész hazafiknak , hogy segíteni fognak ! XD

Sziasztok szeretnék neten repülni de nem ismerem a szabályokat mert eddig csak a simával repültem ottis az ec-135-el
CLS MD-81
(fsx only)

A bétáját teszteltem, nem csak jól néz ki hanem profi is lesz, isteni grafikával, FPS barátsággal, iszonyat élethû hanggal. Május elején elérhetõ lesz sztem.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Megjelenés elõtti utolsó képek:

Aerosoft Airbus X

Szerintem nagyon profin néz ki!

Clidey
7-10 percet

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy a Boeing 737 IRS bekapcsolásakor mennyi idõt kell várni ahhoz hogy betöltõdjön a horizont méter, mert azt tapasztaltam hogy valamikor gyorsan máskor meg több percig is eltart mire bejön.

Köszi a válaszotokat!

Üdv: Bálint